analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
άνοιξε
παρακαλώΕυχαριστώ για την ενημέρωση
από τις γνωστές Ροζαλίντα + Μαρία Εύα Αθηνάκορασίδες ????
από τις γνωστές Ροζαλίντα + Μαρία Εύα Αθηνά
δεν την είδα ίσως ήταν σε δωμάτιοΌχι Ρίτα ;αυτο είναι απώλεια....
καλησπερα συναγωνιστες. δεν πολυμιλουσα εδω αλλα μπαινοβγαινω χρονια στο χωρο και εδω και σε καποια μαγαζα ουκ ολιγα. εχει καποιος κατι να μοιραστει για το exotic μασαζ; τιμες-υπηρεσιες; γιατι λεει μονο συστασεις γι αυτο ρωταω και γενικα υπαρχει ψιλομυστηριο. εχω διαβασει αρκετα απο αυτο και αλλα thread πριν ρωτησω. ευχαριστω
εμπαινες σαν επισκεπτης τυπε?
το λελεας καραγιαννη, ηταν κλειστο, για τα αλλα δεν ξερω αλλα θελω να μαθω για το 3η σεπ 119...θελω την αλικη!!!
τελικά είναι και η ΡίταΌχι Ρίτα ;αυτο είναι απώλεια....
Μάγκες το μασατζίδικο δίπλα στο Πράσινο Ναό νομίζω είχε θρεντ.. Που στο καλό πήγε; Τυφλός είμαι;
Καλή η Αλίκη, ακόμα καλύτερο το αντίτιμο (50€ για 45 λεπτά) αλλά ο χώρος υστερεί σημαντικά....Κοινό εξωτερικο μπάνιο για πελάτες κοπέλες, πλαστικές παντόφλες που έχουν ξεμείνει απο την εποχή των δεινοσαύρων, καθαριότητα δωματίων σε πολυ μέτρια επίπεδα, καναπέδες κρεβάτια σχεδόν διαλυμένα...Και αν στο παρελθόν έκανες τα στραβά μάτια, σήμερα η υγιεινή σε ενα χώρο αποτελεί ίσως την βασικότερη παράμετρο
μια και μονη φορα ειχα παει πριν χρονια και ξαναεφυγα τρεχοντας. πολλη βρωμα εκει μεσα.
Το μοναδικό χειρότερο μασατζιδικο που έχω αντικρίσει ήταν το παλιο Φίλωνος στον Πειραιά, πριν την ανακαίνιση. Ήταν ελεεινό κ κυρίως το μπάνιο...