Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Στο Ίμβρου 2 τι γράφει το κουδούνι;;;
ποιες κυριες θα βρούμε εκει σήμερα;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.007
Πόντοι
42.697
Στο Ίμβρου 2 τι γράφει το κουδούνι;;;
ποιες κυριες θα βρούμε εκει σήμερα;;;

"Τreasure Place"
θα βρείς την μιλφ Κορίνα απο Φωκίωνος 11, την Αναστασία απο Φωκίωνος 11 και αλλή μια μιλφ

Επισκέπτης
Πες τα ρε Παπαγιώργη...και εγώ ο μαλέας αφού ξέρω ότι ρουμάνες=ξεπέτες τι ξεστράτησα απ τα Ρωσίδια... :headbang:

και όμως υπάρχει ένα καλό Ρουμάνικο σκυλί στην Καλλιρόης  48...μου διαφεύγει το όνομά του αλλά είναι αδύνατο ψηλό μελαχρινό και τα κάνει όλα!

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Άξιοι συναγωνιστές, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε για ιδρύματα Β.Προαστίων. Αυτό στην Ανδρόνικου που έχει κλέισει, λειτουργεί ξανά αλλού?

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
"Τreasure Place"
θα βρείς την μιλφ Κορίνα απο Φωκίωνος 11, την Αναστασία απο Φωκίωνος 11 και αλλή μια μιλφ
νάσε καλά ρε εσύ για τις πληροφορίες
για την Αναστασία τι λές;;;
καλή είναι;;
κανε μια περιγραφή

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.007
Πόντοι
42.697
νάσε καλά ρε εσύ για τις πληροφορίες
για την Αναστασία τι λές;;;
καλή είναι;;
κανε μια περιγραφή

Αρκετά καλή.
Γύρω στα 26, ψιλή, ωραιο σώμα, καρέ μαλλί, σφιχτό σωματάκι.

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μεσογείων 208 το καλύτερο
η έλλη μου τα κάνει όλα λές και παίζω σε τσόντα είναι
σήμερα πήρα δίδυμο έλλη λέλα και έκανα τα ακατανόμαστα
θα της πάρω σε ξενοδοχέιο ένα σάββατο βράδυ όπως κανόνισα :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μεσογείων 208 το καλύτερο
η έλλη μου τα κάνει όλα λές και παίζω σε τσόντα είναι
σήμερα πήρα δίδυμο έλλη λέλα και έκανα τα ακατανόμαστα
θα της πάρω σε ξενοδοχέιο ένα σάββατο βράδυ όπως κανόνισα :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
να μας πεις και πόσα παίρνεις για τη διαφήμιση ή το ποσοστό σου από την επιχείρηση.
πες μας επίσης και πόσα πρέπει να δώσουμε για αυτό το πράγμα, αφού αυτός είναι ο απώτερος σκοπός σου ούτως ή άλλως.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επίσης καλό θα ήταν να κατονομάσεις τα ακατανόμαστα ... έτσι για το εφέ ...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άξιοι συναγωνιστές, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε για ιδρύματα Β.Προαστίων. Αυτό στην Ανδρόνικου που έχει κλέισει, λειτουργεί ξανά αλλού?

Φίλε μου ίσως οι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν. Για κάνε μια ερώτηση και εδώ
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.new#new]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.new#new[/url]
μια και αυτό στο οποίο αναφέρεσαι και έχει κλείσει αλλά μάλλον έχει ανοίξει αλλού πιο prive
από ότι λένε οι πληροφορίες μου, ανήκε στη κατηγορία των ΔΕΝ.

dimosthenis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετά καλή.
Γύρω στα 26, ψιλή, ωραιο σώμα, καρέ μαλλί, σφιχτό σωματάκι.

Zero, σόρι για την παρέμβαση, αλλά η Αναστασία της Ιμβρου και πρωην Φωκίωνος, δεν είναι ψηλή, είναι κοντή. Ούτε ψιλή, τα έχει τα πιασιματακια, λογικά. Εχει τουρλωτό κωλί, και ελαφρώς προστυχόφατσα.
Διόρθωσε με, αν κάνω λάθος.

Το έτερο καραμιλφ, κυρία Ελλη, κάνει πολύ καλό μασάζ. Χωρίς βιασύνη.
Στο υπόλοιπο μενού, ε... μιλφοGFE!

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν κάτσω έξω απο την πατριάρχου ιωακείμ και στήσω μπάρμπεκιού λέτε να καταλάβουν ότι δεν είναι τυχαίο? :rockon:

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Για τον πιρφορος που ρωτησε περι Αντριανας στο Μελινοσπιτο και άλλους ενδεχομένως ενδιαφερόμενους:
Ρωσσίδα (μου είπε από Μόσχα αλλα μετά που άρχισα να της λέω συγκεκριμένα μέρη στη Μόσχα έδειξε να "μασάει"). Μέτριο ύψος, ξανθιά. Βυζί δεν έχει, ψιλογεματούλα - αδύνατη σε καμία περίπτωση. Πρέπει να είναι γύρω στα 25 ...μπορεί και μικρότερη..αλλά δε ρώτησα. Μασαζ ετσι κι ετσι....Πίπα βαθιά, πολύ ώρα και "με όρεξη"...κατά τα άλλα...μια χαρά..."υπάκουη"...και θερμή
Δεν ξέρω βέβαια μήπως έπεσα στην περίπτωση...η γκόμενα καύλωσε και έχυσε κανονικότατα....... 
Κάποια στιγμή που χρειάστηκε να μιλήσουμε Αγγλικά...μίλαγε σαν Αμερικανάκι...τη ρώτησα αν εχει κάνει ΗΠΑ και που...μου είπε Μίτσιγκαν...τωρα τι να σου πω.....ρώτα τη κι εσύ να δούμε τι θα πει....εγώ νομίζω πάντως ότι αυτά τα Αγγλικά δεν τα έχει μάθει ούτε στη Ρωσσία ούτε στην Ελλάδα...
αυτά.
την επόμενη φορά θα πα΄ρω βικτώρια στο μελινόσπιτο.....ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα
Η πιο κοντινη Μασαζερη , που παιζει ρε παιδια απο καλλιθεα πλευρα που βρισκομαι τα πρωινα?
Καμμια καλη προταση??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom