Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χθες πήγα για πρώτη φορά Σ[size=50pt]ολωμου[/size] 59.
Η Μελίνα μόλις έφευγε. Ήχαν μείνει τρεις και διαλεξα μετά από προτροπή της κυρίας της υποδοχής την Αντριάνα.
Αρκετά καλή σε όλες τις τις υπηρεσίες. Η κυρία της υποδοχής ήρθε στο τέλος να με ρωτήσει αν έμεινα ευχαριστημένος.

Επισκέπτης
Ξεκινάω μασαζοεξόρμηση από Σολωμού 59.Χτυπάω τα κουδούνια τίποτα..Σε λίγο βλέπω βγαίνουν μια κυρία στην ηλικία της Μελίνας και μια μικρότερη κοκκινομάλα και μου λενε ότι έκλεισαν και να περάσω από βδομάδα.. Ανηφορίζω Σολωμού 54 6ος...Όλες απασχολημένες εκτός απ τη Μαρία Ρουμάνα νέα στο μαγαζί..Είπα να κάνω τον σκαουτερ και μπήκα...Η Μαρία νταρντανοειδές 1.80  :boobies: 22 χρονών καστανό μακρύ μαλλί αρκετά όμορφο πρόσωπο χειλάρες..αρκετά καλό σώμα με καμπύλες κωλάρες στήθος μέτριο...Ζεστή και φιλική αρχίσαμε αμέσως τις αγκαλιές και τα φιλιά..Μασάζ δε ξέρει οπότε προχωρήσαμε γρήγορα στα περεταίρω..Δέχεται κάποια καθοδήγηση μου κανε body to body και μετά έπαιξε με το μουν@κι της όπως της ζήτησα  αλλά γενικά είχε μια βιασύνη να προχωρήσουμε στο ψητό...και άρχισε να δυσανασχετεί που ζητούσα διάφορα προκαταρτικά... Καλή περιποίηση @@ και ψιλοκαλό πνευστό με παιχνιδιάρικο κοίταγμα στα μάτια... Ψιλοκαλή συμμετοχή στο μπριζόλιασμα. Πολύ καλή θέα στα τέσσερα να της ανοίγω τη κωλάρα.. :dancing:και να θαυμάζω το ωραίο γκροβεράκι που μπήκα στο πειρασμό να της το ζητήσω αλλά μου πε δε το δίνει.. :( Τελικά δε μπόρεσα να της επιβάλλω το ρυθμό μου και με ξεπέταξε στο εικοσάλεπτο... :- Της είπα ότι αφού είχαμε χρόνο να κάτσει και άλλο μαζί μου και μου πε ότι σχολάει...τι να πεις Ρουμάνες έχουν τη ξεπέτα στο αίμα τους..Ετσι έφυγα χωρίς τη πλήρη ικανοποίηση που παίρνω από Ναταλύ και Δέσποινα..που συνδυάζουν μασάζ προκαταρτικά και μπριζόλιασμα αρμονικά στο 45λεπτο.. Η Μαρία πάντως είναι ωραία κοπέλα και ζεστή και αν άλλαξει νοοτροπία μπορεί να γίνει καλή..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
την εχω αναφερει ηδη τη Μαρια,
αλλα οχι για ξεπετα...

hotman

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι-συναγωνιστές βασικά καλησπέρα σας.  Γνωρίζετε ποιά μαγαζιά λειτουργούν αύριο? Είμαι σίγουρος για Σολωμού 54 και Γ' Σεπτεμβρίου 25. Κάποιο άλλο? Το Μονής Προδρόμου για παράδειγμά? Ιbli δώσε μου τα φώτα σου!!!! :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Συνάδελφοι-συναγωνιστές βασικά καλησπέρα σας.  Γνωρίζετε ποιά μαγαζιά λειτουργούν αύριο? Είμαι σίγουρος για Σολωμού 54 και Γ' Σεπτεμβρίου 25. Κάποιο άλλο? Το Μονής Προδρόμου για παράδειγμά? Ιbli δώσε μου τα φώτα σου!!!! :rockon: :rockon:
Τα περρισοτερα ειναι ανοιχτα!!!
Ριξε μια ματια στις πρωτες σελιδες του κλαμπ του μασαζ,
εχει μια λιστα, αν και σου λεω ειναι ανοιχτα τα πιο πολλα...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
την εχω αναφερει ηδη τη Μαρια,
αλλα οχι για ξεπετα...
Αδερφέ , εγώ εχω πάθει πλακα πάντως με τι Μαρία .Αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλη στο χώρο τον μασατζίδικων σαν αυτή .Τι είναι αυτό το πράγμα φιλε  :headbang:Ας με διαψεύδει κάποιος που έχει περάσει μαζί τις  :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Αδερφέ , εγώ εχω πάθει πλακα πάντως με τι Μαρία .Αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλη στο χώρο τον μασατζίδικων σαν αυτή .Τι είναι αυτό το πράγμα φιλε  :headbang:Ας με διαψεύδει κάποιος που έχει περάσει μαζί τις  :rockon:
ποσο υψος να ναι ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697

όλα όσα ανέφερες είναι ανοικτά άυριο

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μάρνης 28 .Η Θεοδώρα η αλβανίδα παίζει αύριο ?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καβλιδερο μωρο μιας χρησεως θα την ελεγα...
ισως να τη δοκιμασω ...
έχω έναν τρελόγερο φίλο κολλημένο με αυτήν ,και με πείρε τηλέφωνο να μάθει .Εγώ έχω εκφράσει τι γνώμη μου για τις συγκεκριμένες γνωστης προέλευσης .Δεν έτυχε να περάσω ποτε μαζί τις για να έχω κάποια θετική η αρνητική γνώμη .Τελικά θα είναι αύριο στη Μάρνης 28 ,για όσους δεν καταλάβανε ,αναφέρομαι για την Θεοδώρα

Επισκέπτης
ο πιρφορος φταιει...

δηλαδη συνολικος χρονος μασαζ...και ...φικι...25 λεπτα???? :idiot:..και 80 γιουρια?..ουτε στουντιο εγινε και η σολ 54 :headbang: :tickedoff:

Να δώσω κάποιες διευκρυνίσεις  περί ξεπέτας και 25λεπτων..αν το δείτε καθάρα χρόνου μπριζολας μπορεί να είναι αρκετός χρόνος για κάποιον αλλά να μη ξεχνάμε ότι είναι μασάζ και όχι στούντιο..Ο ίβλις λεει ότι φταίω εγώ, σύμφωνοι μπορεί κάποιος άλλος να το χε χειριστεί καλύτερα και να χε πάρει το 45λεπτο..Εγώ έθιξα το πως κινείται η εν λόγω κορασίδα και το που σε κατευθύνει..και κατα τη γνώμη μου επιδιώκει να πάει γρήγορα στο κυρίως πιάτο για να τελειώσεις και έτσι να σου φάει τον υπόλοιπο χρόνο...τώρα αν κάποιος είναι περισσότερο μάγκας και δε το καταφέρει να του το κάνει αυτό μπράβο του..

Βασικά εγώ ξέρω πως να αξιοποιήσω το χρόνο με μια κοπέλα σε μασαζ προκαταρκτικα και μπριζόλιασμα σωστά ισομοιρασμένο. Το πρόβλημα είναι όταν μερικές όπως η σημερινή που δεν θελουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα και αντιδρούνε..και μου τη σπάνε πχ ήθελα να μου κάνει μασάζ με το σώμα και να της πω εγώ ποτε να σταματήσει και εκείνη σταματάει και φέρνει το σκούφο..ή την είχα βάλει να παίζει με το νιμου της σταματαει και λεεί πάρε με τώρα..παρεμβαίνει και χαλάει αυτό που θέλω να κανω εγω και μου ανατρέπει το πρόγραμμα... πηγαίνοντας πιο γρήγορα στο μπριζόλιασμα που σε αρκετούς από μας δε μπορεί να κρατήσει και πολύ.. Αντιθετα η Ναταλυ πχ κάνει οτι της λεω χωρις να δυσανασχετει και χωρις να με κατευθυνει εκεινη εκει που θελει και ετσι κανουμε ακριβως αυτα που θελω και στο 45λεπτο...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αντιθετα η Ναταλυ πχ κάνει οτι της λεω χωρις να δυσανασχετει και χωρις να με κατευθυνει εκεινη εκει που θελει και ετσι κανουμε ακριβως αυτα που θελω και στο 45λεπτο...
Αδερφέ μην συγκρίνεις την καινούργια με την Ναταλι την Αντελίνα η την Δέσποινα .Αυτές πλέον είναι σταθερές αξιες .Όσο με την καινούργια πιστεύω ότι θα μπει σύντομα στο κλίμα ,δεν έχει ,Δεν τίθεται θέμα ξεπετάς , απλά είναι θέμα εμπειρίας.Και το ξανατονίζω ,μακάρι να την έχουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο χώρο .Η κοπέλα είναι τρελο γκομενάκι :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom