Ξεκινάω μασαζοεξόρμηση από Σολωμού 59.Χτυπάω τα κουδούνια τίποτα..Σε λίγο βλέπω βγαίνουν μια κυρία στην ηλικία της Μελίνας και μια μικρότερη κοκκινομάλα και μου λενε ότι έκλεισαν και να περάσω από βδομάδα.. Ανηφορίζω Σολωμού 54 6ος...Όλες απασχολημένες εκτός απ τη Μαρία Ρουμάνα νέα στο μαγαζί..Είπα να κάνω τον σκαουτερ και μπήκα...Η Μαρία νταρντανοειδές 1.80
22 χρονών καστανό μακρύ μαλλί αρκετά όμορφο πρόσωπο χειλάρες..αρκετά καλό σώμα με καμπύλες κωλάρες στήθος μέτριο...Ζεστή και φιλική αρχίσαμε αμέσως τις αγκαλιές και τα φιλιά..Μασάζ δε ξέρει οπότε προχωρήσαμε γρήγορα στα περεταίρω..Δέχεται κάποια καθοδήγηση μου κανε body to body και μετά έπαιξε με το μουν@κι της όπως της ζήτησα αλλά γενικά είχε μια βιασύνη να προχωρήσουμε στο ψητό...και άρχισε να δυσανασχετεί που ζητούσα διάφορα προκαταρτικά... Καλή περιποίηση @@ και ψιλοκαλό πνευστό με παιχνιδιάρικο κοίταγμα στα μάτια... Ψιλοκαλή συμμετοχή στο μπριζόλιασμα. Πολύ καλή θέα στα τέσσερα να της ανοίγω τη κωλάρα..
και να θαυμάζω το ωραίο γκροβεράκι που μπήκα στο πειρασμό να της το ζητήσω αλλά μου πε δε το δίνει..
Τελικά δε μπόρεσα να της επιβάλλω το ρυθμό μου και με ξεπέταξε στο εικοσάλεπτο... :- Της είπα ότι αφού είχαμε χρόνο να κάτσει και άλλο μαζί μου και μου πε ότι σχολάει...τι να πεις Ρουμάνες έχουν τη ξεπέτα στο αίμα τους..Ετσι έφυγα χωρίς τη πλήρη ικανοποίηση που παίρνω από Ναταλύ και Δέσποινα..που συνδυάζουν μασάζ προκαταρτικά και μπριζόλιασμα αρμονικά στο 45λεπτο.. Η Μαρία πάντως είναι ωραία κοπέλα και ζεστή και αν άλλαξει νοοτροπία μπορεί να γίνει καλή..