Μόνικα συνάδελφε........και το όνομα αυτής Μόνικα.........Γυναικάρα με το Γ κεφαλαίο,
μη περιμένετε καμιά μουνάρα γιατί δεν είναι, είναι όμως εντυπωσιακή, ψηλή, μελαμψή, με κατάμαυρα μαλλιά, πολύ όμορφα μάτια.......για να μην το κουράζω έχει αυτό που λέμε εξωτική ομορφιά, σε συνδυασμό μάλιστα με ένα κατακόκκινο φόρεμα που φοράει συνήθως,
η εικόνα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή, από πρόγραμμα δεν ξέρω γιατί ήθελα
Γεωργιανά κοψίδια
και την έκανα για Στουρνάρη 63 3ος.
(Για όσους δεν κατάλαβαν λέμε για την κοπέλα στην υποδοχή και όχι μόνο,
στην οδό Μάρνη(ς) 28 5ος)
Στη Στουρνάρη έχουμε νέο αίμα (εγώ δεν την έχω ξαναδεί) την Ειρήνη, ύψος κανονικό, μελαχρινή, ωραίο κορμάκι, θα έλεγα ψιλοέκφυλη φατσούλα απ'αυτές που μας αρέσει να βλέπουμε εν ώρα εργασίας (πνευστό) από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί όπως προείπα ήθελα Γεωργιανά κοψίδια και πήρα την σταθερή αξία Μάγια.
Εν συντομία θα πω για άλλη μία φορά Μάγια = εγγύηση εφ'όλης της ύλης,
αν και σήμερα με στεναχώρησε λίγο γιατί μου δυσανασχέτησε μια δυο φορές, αλλά εντάξει, την συγχωρώ γιατί της "έβγαλα το λάδι", δεν ήμουν σε πολύ καλή φόρμα και μετά από ολιγόλεπτο μπριζόλιασμα χωρίς αποτέλεσμα, νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν,
ξαπλώνω και αρχίζει ο μαραθώνιος πνευστού (ίσως και 30 λεπτά) παρ'όλα αυτά μετά τις φιλότιμες προσπάθειες της Μάγιας ήρθε το ποθούμενο αποτέλεσμα........!!!!!!!!
Μάγια.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*