Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια επισκεφτηκα σημερα το μασατζιδικο στιν δημοκριτου στυο κολονακι,,,ιταν εκει μια κινεζουλα μια στανδαρα λαβανιδα κ κσαφνικα περναει κ απο μπροστα μια ψηλη ξανθια με ξανθο ανοιχτο μαλλι πολυ ανοιχτο ξανθο σαν ασπρες ανταυγειεσ να ειχε αλλα μιλαμε πανεμορφη θεα το κατι αλλο...ξερει κανεισ τιποτα????

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι μετά από λίγο καιρό ενασχόλησης με το άθλημα
νιώθω  πως πρέπει να καταθέσω κι εγώ μια εμπειρία.
Θησέως 31  καθημερινά περαστικός από την οδό, ενδίδω μια στο τόσο, υπό προϋποθέσεις και μόνο στο αριστερό δωμάτιο.
Η Σάντρα έδειχνε πως διέθετε τα κατάλληλα για μια συνεδρία (βυζί απέναντι, στενή μέση, νεαρή ηλικία και άλλη ήταν σαν ντολμάς) …και να ‘μαι ξαπλωμένος να περιμένω και να περιμένω. Κάποια στιγμή της πρότεινα να ξεκινήσει  και λαμβάνω την ερώτηση «φέλεις πιο βυνατά;» μαζί και η προσπάθεια αντιμετώπισης καρδιακού επεισοδίου, ζούληγμα, κοπάνημα, τσίμπημα και ξυλιές. Περνάει το μαρτύριο και γυρίζω για ζουμί. Αφού την παρακάλεσα να σταματήσει το κούρδισμα και να φερθεί πιο τρυφερά, απελευθερώνει τα απέναντι και γίνεται κατολίσθηση. Τα πιο μαραμένα  που έχω δει και εκεί που λέω χειρότερα δεν γίνεται, βγάζει το στρινγκάκι.
Πόση μυρωδιά μπορεί να κρύβει ένα στρινγκ; Πολύ!!
ΤΟ πιο αναξιοπρεπές ραντεβού του πλανήτη. Μακριά!!

Συγνώμη για την πολυλογία. Δεν το ξανακάνω

Παρακμιακό το συγκεκριμένο ίδρυμα. Όσο για τα δωμάτια, το αριστερό που λέει ο φίλος είναι αρκετά ευρύχωρο ενώ το άλλο είναι 2χ1. Το ίδρυμα χρειάζεται ανακαίνιση/ανάπλαση/αναγέννηση και σε υποδομή και σε τεμάχια. Μας έχουν πιάσει τον κώλο, σκάμε το 80αρι και μας κοροϊδεύουν. Ψάξτε στο Διαδίκτυο να δείτε αντίστοιχες υπηρεσίες σε άλλες χώρες. Είμαστε απολύτως υπανάπτυκτοι ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
λοιπον..σημερα εκανα μια τσαρκα στα μαγαζια με στοχο 3 γυναικες... βικτωρια, αντζελινα, βικυ... δεν εχω παει παρα μονο μια φορα στην βικυ στο μονης προδρομου... διαβασα τα ποστ και αποφασισα...
ξεκινημα.. μπαινω σολωμου 59 μου ανοιγει μια βυζαρου κοκκινομαλλα γυρω στο 1,70... αυτη πρεπει να ειναι η βικτωρια φανταστηκα και επεσα μεσα... το γνωστο παραμυθι... πρωτη φορα εδω? ναι θες να δεις αλλες κοπελες.. οχι μια χαρα ειμαι.. μασαζακι..και μετα μια σπεσιαλ ισπανικη μιας και οπως ειπε την αλλη φορα μουρο μου.. 50 το μασαζ.. αφησα και 10 για το ισπανικο ηθελε 80 αλλα της ειπα... μουρο μου.. αλλο ισπανια.. και αλλο μαλακια...που δεν μου καθησες.... δεν στεναχωρηθηκε ιδιαιτερα και θα τα ξαναπουμε καλυτερη την επομενη φορα.. iblis εχεις δικιο.. τελεια βυζια... ΤΕΛΕΙΑ...
κατι μου ελειπε Ομως.. και πηγα πρωτα στο σολωμου 54 να βρω την αντζελινα που τοσο καλα λεει ο υπουργος...moy aνοιγει μια μεγαλη κυρια.. με κοντο μαλλι(σαν την χρυσα σαλαβρακου ηταν χαχαχα) αφου μου εκανε την ανακριση.. την ρωταω... η αντζελινα δουλευει? στο μεταξυ οταν μπηκα ειδα μια κοντουλα βυζαρου να περναει απο μπροστα μου αλλα μπηκε στα καπακια σε δωματιο.. η αντζελινα μου λεει εχει φυγει... οκ λεω θα φυγω και εγω.. δεν σου κανει καμμια αλλη για μασαζακι απανταει.. ειμαι εγω και αλλη μια κοντουλα ξανθια μακρυμαλλουσα..
οχι  ευχαριστω και εφυγα...
παω στουρναρη να δω τι παιζει.. μου ανοιξε η κυρια καιτη.. ειστε η κυρια καιτη? μαλιστα.. ποιος σας στελνει? κανεις λεω.. πρωτη φορα ερχομαι... τα λεγαμε αλλα μου λεει αν θες ελα σε μια ωρα που θα εχω δωματιο ελευθερο...
περασα απο μαρνης 28 αφου ημουνα κοντα.. αλλα τα 3 κοριτσια που ειδα.. μια αννα συγκρατησα ονομα με και καλα.. μεγαλο βυζι αλλα χαλια μαλλον... δεν μου εκαναν κλικ...
τελικη καταληξη λοιπον αφου ηθελα και μπριζολα που λετε ηταν το μονης προδρομου..
μου ανοιγει μια μαυρομαλλα.. ρωξανη...η βικυ λεω που ειναι.. και εσυ καλη εισαι αλλα δεν εχεις μεγαλο βυζι..χαχαχα
μπαινω μεσα.. ερχεται η βικυ.. και κατα τη διαρκεια του μασαζ με ρωταει αν θελω και ρωξανη.... και για να μην τα πολυλογω... περασα πολυ καλα. .λεπτομερειες οποιος θελει σε pm..
η πρωτη φορα απο οτι καταλαβα ειναι λιγο περιεργη.. η βικτωρια εχει τελεια μεγαλα βυζια.. και την επομενη φορα φανταζομαι θα ειναι πιο ανετη..
και στο μονης προδρομου... θα ξαναπαω..
τωρα ανζελινα.. και στουρναρη 63... δεν ξερω.. θα ξαναπροσπαθησω..
αυτα.. παντως τελος τα μπουρδελα.. i just joined the club...
welcome to the club!!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η αγγελια ηταν απο την εφημεριδα  πρωταθλητης πρωινη μιλαω για το ιδρυμα της σωκρατους ξαναπηρα τηλεφωνο σημερα μονο αμα παω θα μου δωσουν αριθμο.  η τηλεφωνητρια ειναι ελληνιδα  η κοπελες  ειναι ξενες ετσι μου ειπε νωμιζω οτι ειναι ινστιτουτο αν και μου ειπε οτι εχει καλες μασερ αυτα.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
σημερινο περασμα απο μαρνης....πολλα αδιαφορα τεμαχια..μπηκα με θεοδωρα...ωραιο κορμι...πετιτ...ξανθουλα κ το παιζει γατουλα...ομιλιτικη...απο μασαζ πολυ λιγα πραγματα...απο μπριζολα πολυ χαλαρα κ χωρις πρωτοβουλια...οχι ασχημη επιλογη αλλα υπαρχουν κ καλυτερες...
επρεπε να παρεις την μελαχρινη που ανοιγει την πορτα...πω πω ρε σεις...μου εχει κατσει αυτη....!!!!!!

hotman

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τελικη καταληξη λοιπον αφου ηθελα και μπριζολα που λετε ηταν το μονης προδρομου..

Συναδελφοι μπορειτε να μου πείτε αριθμό και όροφο στο Μονής Προδρόμου

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
νουμερο 6...........οροφο 2....ευρο 80.......καφε, :dancing: ουισκι ,καραμελες δωρεαν!!!!!!!!

hotman

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Kαι το ρόστερ της ομάδας τι περιλαμβάνει?

mounistis

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ετοιμαζομαι και παω φαληρο σε στουντιο αισθητικης πανω

απο φροντιστηριο στο 13 δεν θυμαμαι οδο παραλληλα με αμθιφεας

μου ανοιγει μια με ενα μινι μεχρι το νιμου λεω εδω ειμαστε

σκαει μια ρωσιδα μικρη καλο νιμου απο μασαζ παπαρια

αλλα και τιποτα αλλο της λεω θα γινει κατι και μου

λεει οχι εδω μακριαααααααααααααααααααα!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
ποια ειναι η μελαχρινη φιλε iblis? καλο κομματι στα χειροπρακτικα?

Μόνικα συνάδελφε........και το όνομα αυτής Μόνικα.........Γυναικάρα με το Γ κεφαλαίο,
μη περιμένετε καμιά μουνάρα γιατί δεν είναι, είναι όμως εντυπωσιακή, ψηλή, μελαμψή, με κατάμαυρα μαλλιά, πολύ όμορφα μάτια.......για να μην το κουράζω έχει αυτό που λέμε εξωτική ομορφιά, σε συνδυασμό μάλιστα με ένα κατακόκκινο φόρεμα που φοράει συνήθως,
η εικόνα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή, από πρόγραμμα δεν ξέρω γιατί ήθελα

Γεωργιανά κοψίδια :rockon: και την έκανα για Στουρνάρη 63 3ος.
(Για όσους δεν κατάλαβαν λέμε για την κοπέλα στην υποδοχή και όχι μόνο,
στην οδό Μάρνη(ς) 28 5ος)

Στη Στουρνάρη έχουμε νέο αίμα (εγώ δεν την έχω ξαναδεί) την Ειρήνη, ύψος κανονικό, μελαχρινή, ωραίο κορμάκι, θα έλεγα ψιλοέκφυλη φατσούλα απ'αυτές που μας αρέσει να βλέπουμε εν ώρα εργασίας (πνευστό) από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί όπως προείπα ήθελα Γεωργιανά κοψίδια και πήρα την σταθερή αξία Μάγια.

Εν συντομία θα πω για άλλη μία φορά Μάγια = εγγύηση εφ'όλης της ύλης,
αν και σήμερα με στεναχώρησε λίγο γιατί μου δυσανασχέτησε μια δυο φορές, αλλά εντάξει, την συγχωρώ γιατί της "έβγαλα το λάδι", δεν ήμουν σε πολύ καλή φόρμα και μετά από ολιγόλεπτο μπριζόλιασμα χωρίς αποτέλεσμα, νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν,
ξαπλώνω και αρχίζει ο μαραθώνιος πνευστού (ίσως και 30 λεπτά) παρ'όλα αυτά μετά τις φιλότιμες προσπάθειες της Μάγιας ήρθε το ποθούμενο αποτέλεσμα........!!!!!!!!
Μάγια.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μόνικα συνάδελφε........και το όνομα αυτής Μόνικα.........Γυναικάρα με το Γ κεφαλαίο,
μη περιμένετε καμιά μουνάρα γιατί δεν είναι, είναι όμως εντυπωσιακή, ψηλή, μελαμψή, με κατάμαυρα μαλλιά, πολύ όμορφα μάτια.......για να μην το κουράζω έχει αυτό που λέμε εξωτική ομορφιά, σε συνδυασμό μάλιστα με ένα κατακόκκινο φόρεμα που φοράει συνήθως,
η εικόνα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή, από πρόγραμμα δεν ξέρω γιατί ήθελα

Γεωργιανά κοψίδια :rockon: και την έκανα για Στουρνάρη 63 3ος.
(Για όσους δεν κατάλαβαν λέμε για την κοπέλα στην υποδοχή και όχι μόνο,
στην οδό Μάρνη(ς) 28 5ος)

Στη Στουρνάρη έχουμε νέο αίμα (εγώ δεν την έχω ξαναδεί) την Ειρήνη, ύψος κανονικό, μελαχρινή, ωραίο κορμάκι, θα έλεγα ψιλοέκφυλη φατσούλα απ'αυτές που μας αρέσει να βλέπουμε εν ώρα εργασίας (πνευστό) από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί όπως προείπα ήθελα Γεωργιανά κοψίδια και πήρα την σταθερή αξία Μάγια.

Εν συντομία θα πω για άλλη μία φορά Μάγια = εγγύηση εφ'όλης της ύλης,
αν και σήμερα με στεναχώρησε λίγο γιατί μου δυσανασχέτησε μια δυο φορές, αλλά εντάξει, την συγχωρώ γιατί της "έβγαλα το λάδι", δεν ήμουν σε πολύ καλή φόρμα και μετά από ολιγόλεπτο μπριζόλιασμα χωρίς αποτέλεσμα, νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν,
ξαπλώνω και αρχίζει ο μαραθώνιος πνευστού (ίσως και 30 λεπτά) παρ'όλα αυτά μετά τις φιλότιμες προσπάθειες της Μάγιας ήρθε το ποθούμενο αποτέλεσμα........!!!!!!!!
Μάγια.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Η Ειρήνη δεν είναι καινούργια, είναι 2-3 μήνες εκεί. Αν ψάξετε, υπάρχει κριτική σε προηγούμενες σελίδες για την εν λόγω κορασίδα. Βουλγάρα λένε ότι είναι αλλά εμένα μου φέρνει λίγο προς Αλβανία (μπορεί να κάνω και λάθος).

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Φίλτατοι, μήπως έχετε πετύχει καμιά μασατζού με αυτό το αιδοιόσχημα;  :rockon:

URL]]

imeros88

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,

Συγχαρητήρια για την φοβερή αυτή πρωτοβουλία. Γενικά παρακολουθώ καιρό αυτά που γράφετε αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί παρά τώρα που "ξεμείναμε"! :) Να προτείνω κάτι; Επειδή το thread αυτό είναι ατελείωτο θα μπορούσε κάποιος να τα μαζέψει λίγο με τα "καλά" κορίτσια; Να γινόταν αυτό στην πρώτη απάντηση....

Τι λέτε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom