kost13
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2018
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Chinese erotic art performed by beautiful and experienced native Chinese girls.
Στο Μοσχατο.
Παιζει τιποτις καλο;
Πατησα την διευθυνση εδω στο forum, αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα.
Στο Μοσχατο.
Παιζει τιποτις καλο;
Στο Μοσχατο.
Παιζει τιποτις καλο;
Το ποια μαγαζια ειναι κοντα σε μετρο μπορεις να το βρεις απο google τυπεΚαλησπέρα κύριοι, είμαι πρωτάρης στο χώρο, θέλω λοιπόν να μου πρότεινετε κάνα καλό κορίτσι να περάσω όμορφα. Εάν γίνεται πρόσβαση κοντά σε μετρό γιατί δεν έχω αμάξι.
Δεν θα σου προτείνω κοπέλα γιατί το γούστο είναι υποκειμενικό, αλλά αυτό που θα σου πρότεινα προκειμένου να ξεπεράσεις το πρόβλημα έλλειψης μέσου και να έχεις την δυνατότητα επιλογής από 5 διαφορετικούς (αλλά γειτονικούς) χώρους με μεγάλη ΄΄γκάμα΄΄, είναι να κατέβεις με το μετρό στο Φιξ και έτσι να έχεις σε μικρή ακτίνα στα αριστερά σου (προς κέντρο) το Σ40-42, και δεξιά σου Σ108, Καλλιρόης 48, Φραντζή 4 και 7. Από επιλογές να φάνε και οι κότες. Και να μην μείνεις ικανοποιημένος εκεί, έχει Δοϊράνης σε μικρή απόσταση ως άλλη εναλλακτική, ή με χρήση του μετρό και στάση στη Δάφνη σε απόσταση 5 λεπτών το Εθνάρχου Μακαρίου 18....Καλησπέρα κύριοι, είμαι πρωτάρης στο χώρο, θέλω λοιπόν να μου πρότεινετε κάνα καλό κορίτσι να περάσω όμορφα. Εάν γίνεται πρόσβαση κοντά σε μετρό γιατί δεν έχω αμάξι.
φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Δεν θα σου προτείνω κοπέλα γιατί το γούστο είναι υποκειμενικό, αλλά αυτό που θα σου πρότεινα προκειμένου να ξεπεράσεις το πρόβλημα έλλειψης μέσου και να έχεις την δυνατότητα επιλογής από 5 διαφορετικούς (αλλά γειτονικούς) χώρους με μεγάλη ΄΄γκάμα΄΄, είναι να κατέβεις με το μετρό στο Φιξ και έτσι να έχεις σε μικρή ακτίνα στα αριστερά σου (προς κέντρο) το Σ40-42, και δεξιά σου Σ108, Καλλιρόης 48, Φραντζή 4 και 7. Από επιλογές να φάνε και οι κότες. Και να μην μείνεις ικανοποιημένος εκεί, έχει Δοϊράνης σε μικρή απόσταση ως άλλη εναλλακτική, ή με χρήση του μετρό και στάση στη Δάφνη σε απόσταση 5 λεπτών το Εθνάρχου Μακαρίου 18....
Παίδες από ότι κατάλαβα είναι πολύ καλύτερα σε μασάτζιδικο παρά σε στούντιο
Αλλά δεν ξέρω έχει ωραίες γκόμενες στα μασάτζιδικο όπως έχει στα στούντιο.
δεν εχω παει σε μασαζ ποτε θα δοκιμασω στις μουσες να δω τι παιζει περισοτερο για γαμησι ψηνομαι απλα στο στουντιο παιζει ξεπετα πλεον 10,15 λεπτα 50 ευρω τι να ευχαριστηθεις.Αν πας αποκλειστικά για να γαμήσεις καλύτερα μείνε στα studio. Αν είσαι όμως λάτρης του μασάζ με το σεξ σαν κερασάκι στην τούρτα τότε δοκίμασε στη Μπακνανά ή την Εθ. Μακαρίου όπου γίνεται κανονικό μασάζ. Συμπαθητικές κοπέλες αν και την πρωτιά σαν γκόμενες την έχουν οι μούσσες, η νοοτροπία τους όμως είναι λίγο studio. Δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις!
Σήμερα αργά το απόγευμα στο Φραντζή 7 2ος όροφος
ΒΥΖΟΑΛΕΡΤ!!!! :helpsos:
Πάολα νέα στο κατάστημα.ομιρφη αδύνατη καστανή Πολωνή. Βυζάρες φυσικές Νο4 σε αδύνατο σώμα. Μίλα καλα ελληνικά.
Οι υπόλοιπες
Κατερίνα ξανθιά γλυκιά Ρωσίδα. Με 3 Άρι στήθος
Βικτώρια. Όμορφη μετρίου αναστήματος Ρωσίδα με σχετικά κοντό μαλλί.
Σουζάνα. Ρωσίδα μιλφ σεξοβομβσ με καμπύλες και μεγάλο στήθος. Πλατινένιο ξανθιά
Μαργκω. Εκφυλη ψιλή Ρωσίδα με αδύνατο ωραίο κορμί. Νυμφομανης
Νικόλ αδύνατη μελαχρινή και όμορφη κοπέλα