Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
περασμα σημερα απο 3ης Σεπτεμβριου 59 στον 4ο

σημερα το απογευμα:

στην πορτα η Ναντια με σεξυ φορεμα.

Με ενημερωσε πως δυστυχως το ξανθο , ψιλο νεαρο και ομορφο μωρο η Αλεξανδρα θα βρισκεται στο καταστημα μεχρι και την Πεμπτη
Μετα μας αφηνει για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα. Κριμα γιατι τετοιο κορμι και προσωπο δεν βρικουμε ευκολα στα μαγαζια

οι υπολοιπες:

Μαρια ομορφη ανατολικια,
Σοφια, Πολωνη εμφανισημη που δεν ειναι εκει ομως καθε ημερα
Και Ειρηνη Ρωσιδα μιλφαρα

Ben Leiper

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
118
Πόντοι
0

Chinese erotic art performed by beautiful and experienced native Chinese girls.

Στο Μοσχατο.
Παιζει τιποτις καλο;
Πατησα την διευθυνση εδω στο forum, αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα.

Μπορείς να δείς λεπτομέρειες στο σχετικό θρεντ που υπάρχει για τον συγκεκριμένο χώρο:

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Μια εκ των προηγουμενων ημερων που ειχε καλο καιρο κ εγω καλα κεφια αποφασισα να κανω μια καταδρομικη στο εν λογω μαγαζι

Το "μαγαζι" ειναι μικρο διαμερισματακι ισογειου στο Παγρατι. Η συννενοηση πανευκολη, η κυρια που μιλησα ευγενεστατη, αρα πηγα θετικα προδιατεθιμενος. Οταν μου ανοιξε ειδα μια κυρια γυρω στα 45, ευσωμη, οπως φαινεται στις φωτο, με κοντο ξανθο μαλλι κομωτηριου. Μου ειπε πως εχει τρια προγραμματα, 40ε για μασαζ και χειρονακτικη εργασια, 50ε αν εμπλακει και το στοματακι και 60ε αν εχει και μπριζολα.

Το μασαζ μετριο, με κρεμα κι οχι με λαδι. Οταν γυρισα εμπρος αρχισε να με χαιδευει και μετα συνεχισε με πολυ καλο πεοθηλασμο, τοσο καλο που κατεθεσα ετσι και δεν ενδιαφερθηκα για μπριζολα.

Σε γενικες γραμμες ικανοποιητικα ηταν τα πραγματα, τιμια αυτα που προσεφερε. Αν σας αρεσουν οι ευσωμες, με στηθος και κοιλια, να πατε εστω και για την δοκιμη. Θα ξαναπαω; Δεν ξερω, ισως σε περιοδο αγαμιας...

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Καλησπέρα κύριοι, είμαι πρωτάρης στο χώρο, θέλω λοιπόν να μου πρότεινετε κάνα καλό κορίτσι να περάσω όμορφα. Εάν γίνεται πρόσβαση κοντά σε μετρό γιατί δεν έχω αμάξι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.010
Πόντοι
6.515
Καλησπέρα κύριοι, είμαι πρωτάρης στο χώρο, θέλω λοιπόν να μου πρότεινετε κάνα καλό κορίτσι να περάσω όμορφα. Εάν γίνεται πρόσβαση κοντά σε μετρό γιατί δεν έχω αμάξι.
Το ποια μαγαζια ειναι κοντα σε μετρο μπορεις να το βρεις απο google τυπε

Το αλλο που ζητας ειναι δυσκολο
Εξαρταται ποια θα βρεις ελευθερη, τι γουστα εχεις κλπ  :think:

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Δεν θα σου προτείνω κοπέλα γιατί το γούστο είναι υποκειμενικό, αλλά αυτό που θα σου πρότεινα προκειμένου να ξεπεράσεις το πρόβλημα έλλειψης μέσου και να έχεις την δυνατότητα επιλογής από 5 διαφορετικούς (αλλά γειτονικούς) χώρους με μεγάλη ΄΄γκάμα΄΄, είναι να κατέβεις με το μετρό στο Φιξ και έτσι να έχεις σε μικρή ακτίνα στα αριστερά σου (προς κέντρο) το Σ40-42, και δεξιά σου Σ108, Καλλιρόης 48, Φραντζή 4 και 7. Από επιλογές να φάνε και οι κότες. Και να μην μείνεις ικανοποιημένος εκεί, έχει Δοϊράνης σε μικρή απόσταση ως άλλη εναλλακτική, ή με χρήση του μετρό και στάση στη Δάφνη σε απόσταση 5 λεπτών το Εθνάρχου Μακαρίου 18....

Ben Leiper

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
118
Πόντοι
0
Ύστερα από πάρα πολύ καιρό πέρασα από το μασαζοίδρυμα που βρίσκεται επί της Φιλωνος 95,στον Πειραιά.
Η είσοδος του κτιρίου είναι σε μια στοά,δεν διακρίνεται με την πρώτη ματιά αλλά μόλις προχωρήσεις λίγο έρχεσαι φάτσα-κάρτα με το ασανσέρ-σε ένα ρετιρέ στον 6ο όροφο βρίσκεται το μαγαζί.

Παρούσες λοιπόν οι εξής:

Νάνσυ...
Μελαχροινή μινιόν κοπέλα.
Θηλυκή και με ωραίο σωματάκι.
Φορούσε μια μαύρη μίνι φουστίτσα που αναδεικνυε τα καλλίγραμμα πόδια της!
Η γνωστή (και καλή) Νάνσυ που έχει δουλέψει σε αρκετά μαγαζιά του χώρου.

Λαρίσα...
Μελαχροινή κοπέλα,ψηλή-άλογο κούρσας!
Ωραίο πρόσωπο και με καλό κορμί με καμπύλες αρμονικές με το ύψος της.
Με κολλητό και πολύ κοντό φόρεμα απ'το οποίο διαγράφονταν ο προκλητικός κώλος της.

Νικόλ...
Μελαχροινή πιτσιρίκα,με γλυκό πρόσωπο.
Σώμα με ωραία πιασιματακια.
Με θηλυκό μαύρο κοντό φορεματάκι.

Αντζελα...
Μελαχροινή μιλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και με σώμα ζουμερό αλλά όχι κακό τις καμπύλες του οποίου τις τονιζε με το μαύρο κολλητό φόρεμά της.

Μαρία...
Καστανοξανθη μιλφ,σκουροδερμη με γεμάτο κορμί.
Με χρώματα και με χαρακτηριστικά γυναίκας από τον Άγιο Δομήνικο.

Ηλιαννα...
Μελαχροινή γυναίκα με πρόσωπο δηλωτικό και χαρακτηριστικό της γκιλφοηλικιας της.
Αδύνατη στο σώμα.

Προγράμματα:60 ευρώ τα 40 λεπτά και 80 ευρώ η μία ώρα.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Δεν θα σου προτείνω κοπέλα γιατί το γούστο είναι υποκειμενικό, αλλά αυτό που θα σου πρότεινα προκειμένου να ξεπεράσεις το πρόβλημα έλλειψης μέσου και να έχεις την δυνατότητα επιλογής από 5 διαφορετικούς (αλλά γειτονικούς) χώρους με μεγάλη ΄΄γκάμα΄΄, είναι να κατέβεις με το μετρό στο Φιξ και έτσι να έχεις σε μικρή ακτίνα στα αριστερά σου (προς κέντρο) το Σ40-42, και δεξιά σου Σ108, Καλλιρόης 48, Φραντζή 4 και 7. Από επιλογές να φάνε και οι κότες. Και να μην μείνεις ικανοποιημένος εκεί, έχει Δοϊράνης σε μικρή απόσταση ως άλλη εναλλακτική, ή με χρήση του μετρό και στάση στη Δάφνη σε απόσταση 5 λεπτών το Εθνάρχου Μακαρίου 18....
φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Rnb

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
0
Παίδες από ότι κατάλαβα είναι πολύ καλύτερα σε μασάτζιδικο παρά σε στούντιο
Αλλά δεν ξέρω έχει ωραίες γκόμενες στα μασάτζιδικο όπως έχει στα στούντιο.

• Like
Αντιδράσεις: nec
Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Καλησπερα ! Εχει κανεις εμπειρια απο mymassage και nurumassage ; προσφερουν κατι αλλο περα απο μασαζ;

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Παίδες από ότι κατάλαβα είναι πολύ καλύτερα σε μασάτζιδικο παρά σε στούντιο
Αλλά δεν ξέρω έχει ωραίες γκόμενες στα μασάτζιδικο όπως έχει στα στούντιο.

Αν πας αποκλειστικά για να γαμήσεις καλύτερα μείνε στα studio. Αν είσαι όμως λάτρης του μασάζ με το σεξ σαν κερασάκι στην τούρτα τότε δοκίμασε στη Μπακνανά ή την Εθ. Μακαρίου όπου γίνεται κανονικό μασάζ. Συμπαθητικές κοπέλες αν και την πρωτιά σαν γκόμενες την έχουν οι μούσσες, η νοοτροπία τους όμως είναι λίγο studio. Δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις!

NikosPap1

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Like
3
Πόντοι
0
Κανενα μασατζιδικο καλο για ζευγαρια; Με φραπε στον αντρα

Rnb

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
0
Αν πας αποκλειστικά για να γαμήσεις καλύτερα μείνε στα studio. Αν είσαι όμως λάτρης του μασάζ με το σεξ σαν κερασάκι στην τούρτα τότε δοκίμασε στη Μπακνανά ή την Εθ. Μακαρίου όπου γίνεται κανονικό μασάζ. Συμπαθητικές κοπέλες αν και την πρωτιά σαν γκόμενες την έχουν οι μούσσες, η νοοτροπία τους όμως είναι λίγο studio. Δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις!
δεν εχω παει σε μασαζ ποτε θα δοκιμασω στις μουσες να δω τι παιζει περισοτερο για γαμησι ψηνομαι απλα στο στουντιο παιζει ξεπετα πλεον 10,15 λεπτα 50 ευρω τι να ευχαριστηθεις.

NikosPap1

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Like
3
Πόντοι
0
μουσες τι λεει ξερει κανεις;; ευχαριστω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Σήμερα αργά το απόγευμα στο Φραντζή 7 2ος όροφος

ΒΥΖΟΑΛΕΡΤ!!!! :helpsos:

Πάολα νέα στο κατάστημα.ομιρφη αδύνατη καστανή Πολωνή. Βυζάρες φυσικές Νο4 σε αδύνατο σώμα. Μίλα καλα ελληνικά. :gumtits:
Οι υπόλοιπες
Κατερίνα ξανθιά γλυκιά Ρωσίδα. Με 3 Άρι στήθος

Βικτώρια. Όμορφη μετρίου αναστήματος Ρωσίδα με σχετικά κοντό μαλλί.

Σουζάνα. Ρωσίδα μιλφ σεξοβομβσ με καμπύλες και μεγάλο στήθος. Πλατινένιο ξανθιά

Μαργκω. Εκφυλη ψιλή Ρωσίδα με αδύνατο ωραίο κορμί. Νυμφομανης

Νικόλ αδύνατη μελαχρινή και όμορφη κοπέλα

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Σήμερα αργά το απόγευμα στο Φραντζή 7 2ος όροφος

ΒΥΖΟΑΛΕΡΤ!!!! :helpsos:

Πάολα νέα στο κατάστημα.ομιρφη αδύνατη καστανή Πολωνή. Βυζάρες φυσικές Νο4 σε αδύνατο σώμα. Μίλα καλα ελληνικά. :gumtits:
Οι υπόλοιπες
Κατερίνα ξανθιά γλυκιά Ρωσίδα. Με 3 Άρι στήθος

Βικτώρια. Όμορφη μετρίου αναστήματος Ρωσίδα με σχετικά κοντό μαλλί.

Σουζάνα. Ρωσίδα μιλφ σεξοβομβσ με καμπύλες και μεγάλο στήθος. Πλατινένιο ξανθιά

Μαργκω. Εκφυλη ψιλή Ρωσίδα με αδύνατο ωραίο κορμί. Νυμφομανης

Νικόλ αδύνατη μελαχρινή και όμορφη κοπέλα

Απαντάνε στα κουδούνια ή το έχουν στο αθόρυβο ακόμα;  :S :embarrased: :smiley6600:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Μια χαρά απαντάνε