Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
κάνε οτι πας να τη κλωτσήσεις στο μουνι! Αν τραβηχτεί ειναι σίγουρα!
Ειναι και γυμνασμενη, δεν ειμαστε για τετοια, μη μας χωσει και καμια!!!
κάνε οτι πας να τη κλωτσήσεις στο μουνι! Αν τραβηχτεί ειναι σίγουρα!
την έχω ψάξει σε όλες τις τρύπες...Εγω ειμαι πολυ σιγουρος. Οταν την παρεις τεταρτη φορα, ψαξτην καλύτερα να σιγουρευτεις κι εσυ!!!
ρε μαγγιες τουτη δεν την ειχα δει οταν πηγα.ειναι καλη,υπηρεσιες συμετοχη?εμφανιση.
Δεν είπα ότι είναι το αστέρι των μασάζ, αλλά και καλή πίπα μου έκανε και ανάλ χωρίς έξτρα χρέωση. Για την πολυλογία θα συμφωνήσω.Να με συγχωρείτε πολύ αλλά όποιος λέει ότι η Ρόζα είναι πραγματική επιλογή του.... αυτομάτως μπαίνει στη λίστα ελάχιστης εμπιστοσύνης...
Η γυναίκα είναι άγαρμπη, με άθλια πίπα που το πιθανότερο είναι να σου ξεριζώσει ή να σου τραυματίσει την ψωλή και το χειρότερο μιλάει ακατάπαυστα με στριγγλή φωνή σε ρεπερτόριο κασέττας δήθεν ερωτισμού...
Για μένα το απόλυτο ντεκαβλέ....
Επιμένεις σε μία μαλακία και ντε και καλά πρέπει να συμφωνήσουμε και οι υπόλοιποι. Έλα πμ. και θα καταλάβεις.το μικρό..... αμφιβόλου φύλου βέβαια... αλλά τα σπάνε!!!
Η μόνη μαλακία είναι η αφαίρεση του δικαιώματος μου να εκφράζω την αποψή μου.Επιμένεις σε μία μαλακία και ντε και καλά πρέπει να συμφωνήσουμε και οι υπόλοιποι. Έλα πμ. και θα καταλάβεις.
Η μόνη μαλακία είναι η αφαίρεση του δικαιώματος μου να εκφράζω την αποψή μου.
Είναι προφανές πως σε πολλά δεν συμφωνούμε...
Αλλά δεν σου είπα πως είσαι μαλάκας που πήρες την Ρόζα...
Άσε με λοιπόν να λέω ότι γουστάρω... δεν έβγαλα και φιρμάνι... είπα απλά η κοπέλα έχει πολλά και έντονα αντρικά στοιχεία... τίποτα άλλο
να φανταστείς ακόμα δεν μπορω να αποφασίσω παρ' όλο που την έχω πάρει τρείς φορές...
απορώ για την σιγουριά σου...
Δεν είπα ότι είναι το αστέρι των μασάζ, αλλά και καλή πίπα μου έκανε και ανάλ χωρίς έξτρα χρέωση. Για την πολυλογία θα συμφωνήσω.
Εσύ ή κάτι πίνεις ή είσαι αυτιστικός. Ξαναδιάβασε τι έγραψα και τα λέμε.Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη στην κωλοτουμπα..πριν έλεγες για προμοτορες της Ρούλας και της Έλενας και ότι αυτή που πρότεινες είναι η καλύτερη....
Τωωωωωωρα θα τρως φαπες (αν και είσαι εξασκημενος στο σπορ)
Ρε φίλε, γούστο σου και καπέλο σου η άποψή σου, αλλά είναι κάποια πιο ευαίσθητα θέματα και καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτό είναι όλο!Η μόνη μαλακία είναι η αφαίρεση του δικαιώματος μου να εκφράζω την αποψή μου.
Είναι προφανές πως σε πολλά δεν συμφωνούμε...
Αλλά δεν σου είπα πως είσαι μαλάκας που πήρες την Ρόζα...
Άσε με λοιπόν να λέω ότι γουστάρω... δεν έβγαλα και φιρμάνι... είπα απλά η κοπέλα έχει πολλά και έντονα αντρικά στοιχεία... τίποτα άλλο
Εσύ ή κάτι πίνεις ή είσαι αυτιστικός. Ξαναδιάβασε τι έγραψα και τα λέμε.
Ρε φίλε, γούστο σου και καπέλο σου η άποψή σου, αλλά είναι κάποια πιο ευαίσθητα θέματα και καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτό είναι όλο!
Κουραστικο εγινε ολο αυτό. Γιατι δεν τσακωνεστε με πμ? Οι υπολοιποι δε φταιμε σε τιποτα...
συμφωνωΟι περισσοτερες εκει μεσα, της αφεντικινας συμπεριλαμβανονενης, απο αλβανια ειναι...