Πέρασμα από το γνωστό ελαιοτριβείο στη δάφνη που δούλευε η μουνάρα αλεξάνδρα αλεξάνδρου
Παρούσες δύο κοπέλες, η πρώτη που με υποδέχθηκε μέτρια στο πρόσωπο πολύ,με σπαστό μαλλί και σχετικά καλό σωμα και δεν επιλέχθηκε και η δεύτερη με το όνομα λάουρα ξανθιά ρωσίδα από τα μακρινά ουράλια με κοντό αγορέ μαλλί,κορμάρα και μέσα στην καύλα.Προγράμματα:μία ώρα 80e και σαράντα λεπτά 60e.Προσωπικά επέλεξα τα 40min καθώς το θεώρησα πιο value for money!
Πέρασμα λοιπόν με λάουρα η οποία ήταν φουλ ευγενική,δε ζήτησε λεφτά κατευθείαν σα ζητιάνα όπως κάνουν άλλες, και με αυστηρό βλέμμα που έσπαγε ανά διαστήματα με γελάκια.Ξεκινήσαμε μασαζάκι που δεν είναι το δυνατό της σημείο,καθώς το μωράκι δεν έχει μεγάλη δύναμη στα χέρια αν και στην πορεία έκανε προσπάθειες να το διορθώσει,κατ'όπιν δικής μου παρότρυνσης!
Παίξιμο πούτσας στη συνέχεια και σεξάκι δυνατό,όπου το μωρό έδωσε πραγματικά ρέστα!
Χαίρεται το γαμήσι και το δείχνει!Γαμηθήκαμε σε κάθε πιθανή στάση με αποκορύφωμα εμένα καθιστό στον καναπέ και αυτή να χωροπηδάει πάνω στο καβλί μου με μανία reverse cowgirl,όπου έγινε και η κατάθεση!
Συστήνεται σε όλους τους ομόσταβλους μου μασαζάκηδες!