You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.721
- Πόντοι
- 19.795
Τι περιμενεις απο εναν Κωλογερο :SΕδώ και κάμποσα χρόνια έχει μεταφερθεί στην οδό Λυκαβηττού 10, στο Κολωνάκι.
Τελικά πιο vfm είναι το Σ.80 ή το Λ.10; Για χαμάμ χωρίς εσώρουχο και μετά να έχεις αυτήν την αγωνία και τα τυχαία αγγίγματα τι προτείνετε; Έχω πάει Λ.10 με 80αρι χωρίς να πάρω τίποτα..Με εσώρουχο και πετσέτα..Να ξανακάνω καταδρομική ή να πάω Σ.80 1η φορά; Βοηθήστε..
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
επισκεψη πριν αρκετο καιρο..πολυ καλο κορμι,και αρκετα ομορφη κοπελα.τοτε ειχε και αλλη μια,μαζι της.σε γενικο συνολο,μετρια εμφανισιακα(η δευτερη κοπελα)..τιμες αρκετα ψηλα,αν θες φουλ πακετο,και υπηρεσιες,ετσι και ετσι.Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παίζει με την Alexandra alexandrou που έχει χώρο στον Άγιο Ιωάννη είναι με άλλες δύο κοπέλες
Υπαρχει ακομα η Αλεξανδρα γιατι θυμαμαι εχει σταματησει καιρο τωρα!επισκεψη πριν αρκετο καιρο..πολυ καλο κορμι,και αρκετα ομορφη κοπελα.τοτε ειχε και αλλη μια,μαζι της.σε γενικο συνολο,μετρια εμφανισιακα(η δευτερη κοπελα)..τιμες αρκετα ψηλα,αν θες φουλ πακετο,και υπηρεσιες,ετσι και ετσι.
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Φιλαράκι μίλησα μαζί της μέσω μεσεντζερ 40 λεπτά 60€ έριξε τίς τιμές και αξίζει μια επίσκεψη..από μπριζόλα τι λέει; Τρως εύκολα;;
[/quote
Μηπως ειναι καμια παλια συνεργατιδα της αλεξανδραςπου κρατησε το facebook?
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
η Αλεξάνδρα που λέμε έδινε κ κουλούρι! πολύ φοβάμαι οτι δεν μίλησες με την Αλεξάνδρα που λέμε εμείς αλλα με άλλη που εχει αναλάβει το πελατολόγιο της κ το μαγαζί... μακάρι να κάνω λάθοςΦιλαράκι μίλησα μαζί της μέσω μεσεντζερ 40 λεπτά 60€ έριξε τίς τιμές και αξίζει μια επίσκεψη..από μπριζόλα τι λέει; Τρως εύκολα;;
Και εγω ετσι νομιζω Πιλο η Αλεξανδρα εχει χαθει πια! Μουναρος αλλα λιγο ψυχρη...η Αλεξάνδρα που λέμε έδινε κ κουλούρι! πολύ φοβάμαι οτι δεν μίλησες με την Αλεξάνδρα που λέμε εμείς αλλα με άλλη που εχει αναλάβει το πελατολόγιο της κ το μαγαζί... μακάρι να κάνω λάθος
lagos28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 439
- Πόντοι
- 311
Φιλαράκι μπορείς να το διαπιστώσεις πιο πάνω έχω βάλει το προφίλ της στο φεισμπουκ έχει φωτογραφίες και σου απαντάει και στο μεσεντζερ και ενημέρωσε μας και εμάς εδώ που δεν την ξέρουμε και θέλουμε να την γνωρίσουμε
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
η Αλεξάνδρα που λέμε έδινε κ κουλούρι! πολύ φοβάμαι οτι δεν μίλησες με την Αλεξάνδρα που λέμε εμείς αλλα με άλλη που εχει αναλάβει το πελατολόγιο της κ το μαγαζί... μακάρι να κάνω λάθος
ετσι ακριβως κυριοι.η αλεξανδρα,εξαφανιζολ(και αρκετα ψυχρη)..μαλλον οι τιμες πηραν την κατιουσα,γιατι παιζουν αλλες εκει πλεον,με αγνωστες υπηρεσιες...Και εγω ετσι νομιζω Πιλο η Αλεξανδρα εχει χαθει πια! Μουναρος αλλα λιγο ψυχρη...
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Το θέμα Αλεξάνδρα τέλος .
Είναι άλλη αυτή που μιλάτε .
Όσοι προλάβαμε ...
Είναι άλλη αυτή που μιλάτε .
Όσοι προλάβαμε ...
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Καλά όσοι δεν πρόλαβαν δε χάσανε και τίποτα. Γυμναστηριακά κορμιά με αντιστοιχο κόστος και καλύτερο σέρβις μπορείς να βρεις σε κολγκερλς ακόμα και σε στούντιο. Λεφτά υπάρχουν?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οχι μαν,δεν ειναι αυτη.οι φωτος που βλεπεις,δεν εχουν καμια σχεση με την αλεξανδρα...Guru δηλαδή δεν είναι αυτη; Μηλισες μαζί της; Είδες φωτογραφίες;
Υ.Γ.thirio ακους?....
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.423
- Πόντοι
- 26.236
Παιδιά πριν κάνα μήνα πήγα . Η αλεξάνδρα σταμάτησε κ μου το είπε ένα σπάνιο πουλί που μου άνοιξε την πόρτα... Υπάρχει άλλη κοπέλα ? τη ρώτησα ...
Εγώ μου λέει ! Μη σας πω πως είναι ...Ακόμα τρέχω...
Εγώ μου λέει ! Μη σας πω πως είναι ...Ακόμα τρέχω...
Giteftis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Αλεξάντρου τέλος από το εν λόγο θεραπευτήριο και σαν μασαζοκορη.Τωρα αν κάποιος την θέλει σαν προσωπική Πέρσοναλ τρεινιγκ είναι άλλο θέμα.Οποιος πρόλαβε-προλαβε.Βεβαια πότε μην λες ποτέ σ' αυτήν την ζωή.Καποια στιγμή μπορεί και να ξαναγυρίσει στο άθλημα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66