επίσκεψη σήμερα σε δύο λαδομάγαζα
Φραντζή 4 ,μετά απο πάρα πολύ καιρό είδα να γίνεται χαμός απο κόσμο και κουδούνια να χτυπάνε συνέχεια .
Είδα τέσσερις κοπέλες ενώ και δύο(Μαρίνα και Νίκη) ήταν στο δωμάτιο . Ρόστερ λοιπόν
Ερρικά η μελαχρινή κοντούλα κανονικό σώμα τατού στην κλείδα , Τζένη ξανθό κοντό μιλφάκι με συμμαζεμένο κορμάκι , Εύα ξανθιά στο ύψος των προηγούμενων δύο μέτριο σώμα και τέλος η κοπέλα που επέλεξα να περάσω στα ενδότερα η Καρολίνα μελαχρινή με πολύ μακρύ μαλλί σώμα τελικά μέτριο...με το φόρεμα και τα τακούνια δείχνει κάπως εντυπωσιακή μόλις τα βγάλει χάνει αρκετά , βυζί μεσαίο . Ελληνικά φτωχά αγγλικά σχεδόν καθόλου , ερώτηση για μασάζ , καταφατική απάντηση από μένα , αρχικά γκριμάτσα και μετά σκάει χαμόγελο , μασαζ πολύ κάτω του μετρίου για να μην πώ χάλια .Στα του αγώνα φιλιά χωρίς γλώσσα , πίπα αρκετά καλή , στο σεξ μέτρια και χωρίς πρωτοβουλίες ενώ τελειωτικό στο στόμα δεν έκανε.Προγράμματα μισή ώρα 60 ευρω , 45 λεπτά 70 ευρώ μία ώρα 80 ευρώ , ένας θετικός πόντος στην σερίφησσα που μου είπε ότι αν θέλω και μασαζ η μόνη που ξέρει απ αυτές που δούλευαν σήμερα ήταν η Ερρικα και ένας αρνητικός πόντος διότι μου το είπε αφού τελείωσε η ώρα μου με την Καρολίνα
Συγγρού 40-42 3ος όροφος , παρούσες Αλίσια η μιλφ με της σούπερ υπηρεσίες και ας χάνει σε εμφάνιση , Λίζα η πιτσιρικά καλό κορμάκι , Ευα η μελαχρινή γυρολόγος με την ωραία κωλάρα , Λεϊλα η πιτσιρίκα με τις πολύ καλές υπηρεσίες και Τζέσικα το μελαχρινό κοντοπούτανο με το τέλεια σφιχτό σώμα , ενώ από ώρα σε ώρα θα ερχόταν και η μιλφ Αγάπη . Πέρασμα με την Τζέσικα , μιάμιση ώρα σχεδόν απόλυτης καύλας.
καλό απόγευμα