Μακραν το καλυτερο στα ΚΤΕΛΑν μιλας για ενα που ηταν ενα μικρο δωματιακι στον επανω οροφο ενος μικρου γραφειου, διπλα σε ενα προπατζιδικο, με μια συμπαθεστατη μελαχρινη που εκανε χαιδευτο μασαζ και μετα μονο φραπε, τοτε δεν εκλεισε, μεταφερθηκε.
Εκανα καταδρομικη σε αγγελια απο ΧΕ και εχει απλα αλλαξει διευθυνση. Ψαχνω να βρω την αγγελια για να γραψω κριτικη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.634
- Πόντοι
- 41.813
Αυτό στη Βενιζέλου και Αχιλλέως στο π. φάληρο, έκλεισε?
αν εννοεις αυτο τοτε ναι
Αν μιλας για ενα που ηταν ενα μικρο δωματιακι στον επανω οροφο ενος μικρου γραφειου, διπλα σε ενα προπατζιδικο, με μια συμπαθεστατη μελαχρινη που εκανε χαιδευτο μασαζ και μετα μονο φραπε, τοτε δεν εκλεισε, μεταφερθηκε.
Εκανα καταδρομικη σε αγγελια απο ΧΕ και εχει απλα αλλαξει διευθυνση. Ψαχνω να βρω την αγγελια για να γραψω κριτικη.
Ε όχι και συμπαθέστατη η Ευη απο Παλαιολόγου.....γνωστή στους παλαιότερους.......εγω πήγα στο δωματιάκι που λές πριν 1,5 χρόνο περίπου και ξενέρωσα απο τον χώρο....η Ευη βελτιωμένη,χωρίς τις παλιές ξυνίλες.......εμενα τοτε εκτος απο φραπέ εκανε και μία υποψία πίπας ανευ,αλλά δεν επεδίωξα κάτι περισσότερο.......αν βρείς την διεύθυνση,πες την να ξαναπάμε,γιατι ήταν αρκετά φθηνά νομίζω.......
αν εννοεις αυτο τοτε ναι
προ τριετίας και βαλε.......
Καλησπερα αυτο το μασατζιδικο που βρισκεται τερμα Συγγρου οπωs κατεβαινειs δουλευει ακομα???
λες αυτό που ήταν κοντά σε ενα στριπτηζάδικο? στο 381 νομίζω.......ναι,εχει κλείσει.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
318 και 296 ήταν τα ελαιοτριβεία...
PetranGTi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 595
- Πόντοι
- 291
καλησπερα γνωριζει κανεις την deby απο central spa?
Μαυρουλα, ψηλη με πιασηματα. Δεν την εχω δοκιμασει
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
δεν θα μπορουσα να μην στειλω τις ευχες μου οπως εκανα και σε αλλα νηματα και στους συναδελφους <<λαδιαρηδες>>.
χρονια πολλα παιχτες και καλη μασαζοχρονια να εχουμε.
Χρονια Πολλα καλη Χρονια σε Ολους!
Καλή χρονια!!δεν θα μπορουσα να μην στειλω τις ευχες μου οπως εκανα και σε αλλα νηματα και στους συναδελφους <<λαδιαρηδες>>.
χρονια πολλα παιχτες και καλη μασαζοχρονια να εχουμε.
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
ρε φίλε τι το είπες αυτό το όνομα. αφού ξέρουν όλοι εδώ................. είναι κόκκινο πανί το όνομά αυτό <<νάνσυ>> και <<Ακρόπολη μασάζ>> μην αρχίζουν οι καρέκλες και οι ντομάτεςΚαλή Χρονία σε όλους.
Ξέρει κανείς που μπορέι κάποιος να βρεί τη γνωστή Νάνσυ απο Ακρόπολης Μασαζ?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66