Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pistole

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Αν μιλας για ενα που ηταν ενα μικρο δωματιακι στον επανω οροφο ενος μικρου γραφειου, διπλα σε ενα προπατζιδικο, με μια συμπαθεστατη μελαχρινη που εκανε χαιδευτο μασαζ και μετα μονο φραπε, τοτε δεν εκλεισε, μεταφερθηκε.
Εκανα καταδρομικη σε αγγελια απο ΧΕ και εχει απλα αλλαξει διευθυνση. Ψαχνω να βρω την αγγελια για να γραψω κριτικη.
Μακραν το καλυτερο στα ΚΤΕΛ

schaubert

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
72
Πόντοι
1
καλησπερα γνωριζει κανεις την deby απο central spa?

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπερα αυτο το μασατζιδικο που βρισκεται τερμα Συγγρου οπωs κατεβαινειs δουλευει ακομα???

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αν μιλας για ενα που ηταν ενα μικρο δωματιακι στον επανω οροφο ενος μικρου γραφειου, διπλα σε ενα προπατζιδικο, με μια συμπαθεστατη μελαχρινη που εκανε χαιδευτο μασαζ και μετα μονο φραπε, τοτε δεν εκλεισε, μεταφερθηκε.
Εκανα καταδρομικη σε αγγελια απο ΧΕ και εχει απλα αλλαξει διευθυνση. Ψαχνω να βρω την αγγελια για να γραψω κριτικη.

Ε όχι και συμπαθέστατη η Ευη απο Παλαιολόγου.....γνωστή στους παλαιότερους.......εγω πήγα στο δωματιάκι που λές πριν 1,5 χρόνο περίπου και ξενέρωσα απο τον χώρο....η Ευη βελτιωμένη,χωρίς τις παλιές ξυνίλες.......εμενα τοτε εκτος απο φραπέ εκανε και μία υποψία πίπας ανευ,αλλά δεν επεδίωξα κάτι περισσότερο.......αν βρείς την διεύθυνση,πες την να ξαναπάμε,γιατι ήταν αρκετά φθηνά νομίζω.......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλησπερα αυτο το μασατζιδικο που βρισκεται τερμα Συγγρου οπωs κατεβαινειs δουλευει ακομα???

λες αυτό που ήταν κοντά σε ενα στριπτηζάδικο? στο 381 νομίζω.......ναι,εχει κλείσει.

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
andy51  ητανε απεναντι στα ζυγα
jorgekavlares το 296 ητανε αυτο που ρωταγα το αλλο στο 318 ητανε πιο παλια το οποιο δεν το βρηκα ποτε απο οτι θυμαμαι υπηρχε ενα μαγαζι με surf  απο κατω ειχα θεμα με το κουδουνι απο κατω

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.634
Πόντοι
41.813
δεν θα μπορουσα να μην στειλω τις ευχες μου οπως εκανα και σε αλλα νηματα και στους συναδελφους <<λαδιαρηδες>>.
χρονια πολλα παιχτες και καλη μασαζοχρονια να εχουμε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
δεν θα μπορουσα να μην στειλω τις ευχες μου οπως εκανα και σε αλλα νηματα και στους συναδελφους <<λαδιαρηδες>>.

Χρονια Πολλα καλη Χρονια σε Ολους!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
:hi: :hi: :hi:Καλή χρονια!! :thumbsup: :thumbsup:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σε όλους :dancing:

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Καλη Χρονια σε ολουs και ευχομαι να ξεκινησει καποιο μασατζιδικο να κλεινει και ποιο αργα εκτοs αν υπαρχει κανενα που δεν γνωριζω Αν κοποιοs ξερει κατι θα εκτιμουσα την πληροφορια

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελο

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΝΙΑ σέ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΕΣ καί ΟΛΑ.

ev_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Καλή Χρονία σε όλους.
Ξέρει κανείς που μπορέι κάποιος να βρεί τη γνωστή Νάνσυ απο Ακρόπολης Μασαζ?

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Καλή Χρονία σε όλους.
Ξέρει κανείς που μπορέι κάποιος να βρεί τη γνωστή Νάνσυ απο Ακρόπολης Μασαζ?
ρε φίλε τι το είπες αυτό το όνομα. αφού ξέρουν όλοι εδώ................. είναι κόκκινο πανί το όνομά αυτό <<νάνσυ>> και <<Ακρόπολη μασάζ>> μην  αρχίζουν οι καρέκλες και οι ντομάτες  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom