Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα στην Δάφνη Εθνάρχου Μακαρίου στην Άννα. Σκοπός της επίσκεψης η δοκιμή στα ενδότερα της Άσπας πρώην Αφροδίτη από Μπακνανά!!!
Η κοπέλα πρέπει να είναι ότι πιο τούμπανο και μοντελέ κυκλοφορεί σήμερα στα μασάζ. Ελληνίδα στα 21 περίπου με κάργα γυμνασμένο σώμα, μικρό αθλητικό στήθος, τέλειο κώλο και πόδια για διαφήμιση !!!! :rockon: :rockon:
Φορούσε ένα σετ εσωρούχων med, με τα πόδια της να γυαλίζουν από λάδι και τούμπανο-γόβες υπερπαραγωγή. :lheel:
Κάποια τατού δένουν απόλυτα με τα καλλίγραμμα πόδια της ενώ το τονίζω, δεν υπάρχει ίχνος τριχοφυΐας!!

Στα ενδότερα το μασάζ της πολύ καλό, αθλητικό μια και έχει αρκετή δύναμη στα χέρια και το ξέρει καλά. Συστήνεται ειδικά σε όσους αρέσει το δυνατό μασάζ. Στα του αγώνα παίζει γλωσσό, πίπα άνευ πολύ καλή αλλά όλα τα λεφτά είναι οι στάσεις που μπορεί και παίρνει με αυτή την γυμνασμένη σωματάρα. Σπάσιμο μέσης στο πισωκολλητό όλα τα λεφτά. Ιεραποστολικό με τα πόδια της στο ταβάνι και την γυμνασμένη κοιλιά της να διαγράφονται οι κοιλιακοί της.. Αντέχει στις υψηλές πιέσεις αλλά πώς να αντέξουμε εμείς όταν πηδάμε τέτοια κορμιά...    :helpplea: :helpplea:

Συστήνεται ανεπιφύλακτα  :dancing:

Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
221
Πόντοι
21
Ο αριθμός Εθνάρχου Μακαρίου ποιος είναι; Και τηλ αν μπορεί κάποιος να μου στείλει

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
αααχ ήσουν τυχερός φαίνεται... έπεσες την ημέρα μετά την ριζική...
εγώ πάντως δεν έχω αποφασίσει ακόμα την Π.Ο.Π.

Πέρασε να την δεις. Γιατί έτσι τούμπανο δεν ήταν παλιότερα....  ;)
Δεν παίζει αυτό που σκέφτεσαι... :grin:
Βέβαια αναλ δεν παίζει αλλά τέτοιο κορμί αξίζει !!!

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Βλέποντας κάποιες αναφορές για Κολομβιανές, αν και έψαξα τις προηγούμενες σελίδες δεν βρήκα πληροφορίες.
Είναι δυνατόν να υπάρχει ενημέρωση για κυρίες απο Λατινική Αμερική γενικότερα.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Καλησπέρα στους συναγωνιστες κσι στους φίλους που έχουμε εδώ στην ομάδα. Να ευχαριστήσω επίσης τα μέλη για τις πληροφορίες είτε δημόσια είτε σε pm.μια που θέλω να κάνω ένα εορταστικό δώρο στον εαυτό μου θέλω ενημέρωση για φουλ πρόγραμμα συν πρωκτικο αλλά με νέα και όμορφη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποίον βοηθήσει!

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
  Καλημερα
Μπορει  καποιος να μου πει σε ποια μαγαζια υπαρχει προγραμμα μιας ωρας με  σεξ και κοστος το πολυ €60

ευχαριστω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
  Καλημερα
Μπορει  καποιος να μου πει σε ποια μαγαζια υπαρχει προγραμμα μιας ωρας με  σεξ και κοστος το πολυ €60

ευχαριστω.

σε καποια μαγαζια ειναι 60 ευρω το 45λεπτο,μασαζ και σεξ,που αν το λαστιχωσεις λίγο θα φτάσει την 1 ωρα.......
Επίσης,η Ειρηνη στη Μαρνη,χρεωνει 40 ευρω για προγραμμα σχεδον 1 ωρα........

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
σε καποια μαγαζια ειναι 60 ευρω το 45λεπτο,μασαζ και σεξ,που αν το λαστιχωσεις λίγο θα φτάσει την 1 ωρα.......

Συγνωμη, αυτο ηθελα τα μαγαζια που κανουν 45'.
μπορει καποιος να μου πει επιγραμματικα ποια ειναι?

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Λαστιχώνουμε το χρόνο, λαστιχώνουμε τον πούτσο με τα φάρμακα, για να κάνουμε πολλές εκτονώσεις, και η ουσία που είναι η χαλάρωση και η απόλαυση του μασαζοσέξ πάει περίπατο.

attaccante

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αυτό στη Βενιζέλου και Αχιλλέως στο π. φάληρο, έκλεισε?

attaccante

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ποια μασσατζίδικα είναι του επιπέδου Συγγρού 40-42? σε τιμές και υπηρεσίες...
Έχει κάποιος συναγωνιστής άποψη?

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Αυτό στη Βενιζέλου και Αχιλλέως στο π. φάληρο, έκλεισε?

Αν μιλας για ενα που ηταν ενα μικρο δωματιακι στον επανω οροφο ενος μικρου γραφειου, διπλα σε ενα προπατζιδικο, με μια συμπαθεστατη μελαχρινη που εκανε χαιδευτο μασαζ και μετα μονο φραπε, τοτε δεν εκλεισε, μεταφερθηκε.
Εκανα καταδρομικη σε αγγελια απο ΧΕ και εχει απλα αλλαξει διευθυνση. Ψαχνω να βρω την αγγελια για να γραψω κριτικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom