Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
τόσα λεφτά κονομάτε ρε, βρείτε κανα άτομο να ξέρει να χειρίζεται σωστά το photoshop γιατί από το "κόψιμο" που έχει πέσει στο  αριστερό πόδι της κοπέλας, έχει κάνει ορθή γωνία το μπούτι.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
τόσα λεφτά κονομάτε ρε, βρείτε κανα άτομο να ξέρει να χειρίζεται σωστά το photoshop γιατί από το "κόψιμο" που έχει πέσει στο  αριστερό πόδι της κοπέλας, έχει κάνει ορθή γωνία το μπούτι.
λες κ φοράει προσθετικό ειναι!  :2funny:

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
 :think: :think: :think: :think: Κάποιο λάθος έχεις κάνει συναγωνιστή. Ούτε είναι, αλλά ούτε και φαίνεται για 30++. Ζήτησες δεύτερη εκτόνωση, στο πρόγραμμα της ώρας, και σου αρνήθηκε? Επειδή τυχαίνει να την ξέρω από τότε που ξεκίνησε, όπως και πολλές άλλες, περιγράφεις άλλη κοπέλα. Δεν θα μπω στο τριπάκι των συγκρίσεων , γιατί τη θεωρώ μια κατηγορία μόνη της. Αν σε επίπεδο περιποίησης και προσοχής στη λεπτομέρεια,  έχεις κάτι καλύτερο, πες το μου να πάω σφαίρα.  Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για νούρου, αν τη πετύχεις, ζήτα της να σου κάνει body to body με ζεστό λάδι αρωματοθεραπείας, και μετά τα ξαναλέμε. Καλά να περνάμε.

Λαθος δεν έχω κάνει... προσωπικά πηγαίνω πολλά χρόνια σε μασατζιδικά, εννοείται τα γουστα διαφέρουν και επισης δέχομαι ότι oi κοπέλες στα μασατζίδικα δεν τα κάνουν όλα με όλους..

Οπότε για να κάνεις κι εσύ μία συγκριση πας Σ40-42 και δοκιμάζεις Τζέσικα, Αλίσια, Μαρίνα και Λαουρα.
Επίσης Στουρνάρη 29 για Λία και Ζάνα.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Λαθος δεν έχω κάνει... προσωπικά πηγαίνω πολλά χρόνια σε μασατζιδικά, εννοείται τα γουστα διαφέρουν και επισης δέχομαι ότι oi κοπέλες στα μασατζίδικα δεν τα κάνουν όλα με όλους..

Οπότε για να κάνεις κι εσύ μία συγκριση πας Σ40-42 και δοκιμάζεις Τζέσικα, Αλίσια, Μαρίνα και Λαουρα.

(Αν σε επίπεδο περιποίησης και προσοχής στη λεπτομέρεια,  έχεις κάτι καλύτερο, πες το μου να πάω σφαίρα)-Για να μην ξεχνιόμαστε.                                                                                                                                                                          Έχω πάει με τις περισσότερες, είναι σε άλλο επίπεδο η φάση με την συγκεκριμένη. Τελικά δεν είναι όλες για όλους! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αρνάκι τρως στην ψησταριά ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, αρνάκι τρως και στο Funky Gourmet. Η διαφορά εδώ είναι, ότι δεν το πληρώνεις παραπάνω.

annamaria0008

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Like
2.728
Μυρτω  :rose:

live

Συνημμένα

• 24891599_1481544115233125_1962975454_n.jpg
    24891599_1481544115233125_1962975454_n.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη σήμερα στον Νέο Κόσμο....Δηλαδή στον "Άλλο" Κόσμο,αυτών των μασαζερί....

Πρώτη στάση....

Φρατζή 7 - Delight....

Είχα καιρό να περάσω από εδώ,μήνες....Το ρόστερ έχει κάποιες σταθερές αλλά και νέες παρουσίες...
Βικτώρια,η μιλφ με το κοντό μαλλί και το έκφυλο πρόσωπο...Ακούγονται πολύ καλά σχόλια για τις υπηρεσίες της...Σέξυ εμφάνιση με κάλτσες μαύρες και μισάνοιχτη τη ρόμπα της....
Βερόνικα στο δωμάτιο....
Αλίνα,η ξανθούλα,μιλφ που είχε τιμηθεί προ δέκα μηνών αν θυμάμαι καλά με πολύ καλές εντυπώσεις...Όμορφο πρόσωπο με γαλανά μάτια και ωραίες αναλογίες σώματος....
Μαργκό,πρώτη φορά την βλέπω εδώ...Καστανόξανθη με κοντά σχετικά μαλλιά και  καλό σώμα...Μακριά όμως από τα γούστα μου...
Όπως επίσης και η Κατερίνα η οποία ήταν ξανθιά με κάπως πιο γεμάτο σώμα....Όλες οι κοπέλες φορούσαν γαλάζια ρόμπα,είναι σαν τη στολή του ιδρύματος....

Δεύτερη στάση....Καλλιρόης 48 - Central spa!

Χτύπησα το κουδούνι το οποίο έχει ξεχωριστή θέση στο θυροτηλέφωνο...Πλέον το κατάστημα έχει δύο εισόδους μία κανονική και μία για τους "εκλεκτούς" πελάτες...Τώρα πως τους ξεχωρίζουν....Προφανώς κλείνουν ραντεβού για μία ώρα στο τζακούζι του ιδρύματος....

Μεγάλο ρόστερ εδώ...
Πρώτη πρώτη η Μαριάννα...Πλέον δε χρειάζεται κάτι να αναφέρω,έκφυλο πρόσωπο και σέξυ σετ εσωρούχων σε μαύρη απόχρωση....
Βικτώρια,η γνωστή εντυπωσιακή μοντελέ κορμάρα...Σιλικονούχο στήθος,κάποια τατου να διακοσμούν τη μελαμψή επιδερμίδα της και σέξυ εσώρουχα με κάλτσες...Να σημειώσω πως έχει και ωραίο πρόσωπο σαν πορνοσταρ ένα πράγμα...Όσο για τις υπηρεσίες της,προ καιρού ήταν εντός των τυπικών πλαισίων....
Τάνια,στο δωμάτιο
Κλαούντια η γνωστή Ρουμάνα με ένα μικρό-σύντομο πέρασμα και από την Κατεχάκη,το συνεργαζόμενο κατάστημα....
Ρούλα,η γνωστή σέξυ μιλφ ξανθιά!Σταθερή αξία του ιδρύματος με ενισχυμένο στήθος και πολύ ωραίο πίσω σύστημα το οποίο πλέον είναι στη διάθεση των μερακλήδων....
Ντέμπυ η μαύρη γαζέλα του ιδρύματος....Άνοιξε τα χέρια της και κάθισε ακριβώς στην είσοδο του δωματίου το οποίο βρισκόμουν...Απλά ανέφερε το όνομα της...Μακριά απ' τα γούστα μου...
Τζένη,ξανθιά μιλφ με γεμάτο σώμα και έκφυλο πρόσωπο...Την είχα δει στο Δημοκρίτου απ΄το οποίο μάλλον έχει αποχωρήσει και στεγάζεται πλέον εδώ...Άνετη και φιλική στο σαλονάρισμα με κορμάκι μαύρο...
Νίνα η γνωστή σχιστομάτα του ιδρύματος...Χαμογελαστή και ευδιάθετη όπως πάντα...
Και η Μαρία....

Η τιμολογιακή κατάσταση του ομίλου διαφέρει κάπως...
Έχουμε 60 ευρώ το μισάωρο με στοματικό με προφύλαξη.Η υπηρεσία μου ανέφερε πως για κάτι εξτρά δίνουμε 20 ευρώ plus στην κοπέλα όπως π.χ. εάν θέλουμε πρωκτικό...Για όποιες το προσφέρουν....
80 ευρώ κοστίζει το πρόγραμμα των 45 λεπτών και 100 ευρώ το ωριαίο πρόγραμμα...

Τρίτη και τελευταία στάση στο Φρατζή 4!

Ρόστερ πλούσιο και εδώ....

Έρικα,η μελαχρινή έκφυλη που πολλοί από εσάς θα την θυμούνται από το συγγρού 45 μετά το 296 το οποίο έκλεισε....
Τζούλια,κοντό σχετικά μαλλί,αδύνατο σώμα και λευκή επιδερμίδα...Είναι η τζούλια από το 296 που ήταν μαζί με την Έρικα...
Νίκη η σχιστομάτα αν την αναφέρω καλά του ιδρύματος...Κοντό μαλλί a la garcon και σώμα με κάπως γεμάτη περιφέρεια...Έχουν αναφερθεί σχετικά θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες της!
Μαρίνα,ξανθιά με ωραίο σχετικά έκφυλο πρόσωπο,ωραίο σώμα και πεταχτό κώλο...Ντυμένη με ένα όμορφο φόρεμα....
Καρολίνα αν άκουσα καλά...Μελαχρινή με σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους,ωραίο κάπως σώμα και έκφυλο πρόσωπο....
Δανάη,είναι σχετικά καινούργια στο κατάστημα...Κοκκινομάλλα κάπως με καθημερινό πρόσωπο και σώμα...Στο σαλονάρισμα της άνετη και χαμογελαστή.
Και τέλος Εύα,ξανθιά με γεμάτη κάπως περιφέρεια,όμορφο και συγχρόνως γλυκό πρόσωπο,μεγάλο στήθος και σέξυ εμφάνιση με μαύρο φόρεμα και κάλτσες...Τιμήθηκε στα ενδότερα στο μισάωρο πρόγραμμα με άριστες εντυπώσεις...!Λεπτομέρειες στην κριτική...!

Αυτά από τον "Άλλο Κόσμο"!!!!
Αλλαγή

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201

πέρασμα από το Μιχαλακοπούλου 179 νωρίς το απόγευμα , στην υποδοχή η πάντα σέξι Φωτεινή ντυμένη στα μαύρα ,φώναξε να δώ τις κοπέλες.Άλλες τις γνωρίζω από παλιά , άλλες από άλλα μαγαζιά , άλλες από άλλους χώρους και κάποιες τις είδα πρώτη φορά. Πάμε να δούμε το ρόστερ λοιπόν :
Βικτόρια μελαχρινή ψηλή μιλφάρα , δοκιμασμένη και καλή επιλογή , για λίγες μέρες ακόμα μίας και μετά θα λείπει για κάνα 2μήνο.
Όλγα δεν περίμενα να την δώ εδώ αλλά δεν με παραξένεψε κιόλας  ... ρωσιδούλα με θεϊκό πρόσωπο πολύ καλό κορμί όχι τυχαία μίας και της αρέσει ο χορός , ωραία πόδια μικρό βυζί.
Χριστίνα λεπτή με πολλά τατού , παλία καραβάνα και αυτή δοκιμασμένη ,ένα μπράβο για την δύναμη σου και που είσαι πάλι όρθια να χαμογελάς γιατί σου πηγαίνει .
Βίκυ ξανθιά με ωραίο κώλο μικρό βυζί και αυτή , την είδα στο τέλος μίας και είχε δυο δωμάτια.
Σόνια , μελαχρινή μικροκαμωμένη και αυτή με μικρό βυζί αλλά πολύ ωραίο κορμάκι και σέξι μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες .
Αννα καστανή πιτσιρίκα με λεπτό ωραίο κορμί και στητό βυζί , δεν μιλάει καθόλου ελληνικά .
Δουλεύουν ακόμα δυο κοπέλες οι οποίες σήμερα έλειπαν , η Λία η μίλφ και η Γιάννα που είναι πολύ παιχνιδιάρα.
Πέρασα αρχικά με την Αννούλα ενώ ακολούθησε άλλη μιά συνεδρία με την Όλγα  headbaning2. Λεπτομέρειες δεν θα γράψω μίας και θα πεταχτούν διάφοροι πάλι να λένε τα δικά τους...
Απ ότι μου είπε η Φωτεινή δουλεύουν πια και τα Σάββατα.     

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
  (Αν σε επίπεδο περιποίησης και προσοχής στη λεπτομέρεια,  έχεις κάτι καλύτερο, πες το μου να πάω σφαίρα)-Για να μην ξεχνιόμαστε.                                                                                                                                                                          Έχω πάει με τις περισσότερες, είναι σε άλλο επίπεδο η φάση με την συγκεκριμένη. Τελικά δεν είναι όλες για όλους! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αρνάκι τρως στην ψησταριά ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, αρνάκι τρως και στο Funky Gourmet. Η διαφορά εδώ είναι, ότι δεν το πληρώνεις παραπάνω.

αν θες ομως γινε πιο συγκεκριμενος στο τι εννοείς περιποιηση κ λεπτομερεια...
κανει η Μαργαρίτα CIM? CIF? Anal? Rimming? extraball? γλωσσοφιλα τα ειπαμε...
κανει καλύτερο μασσαζ??
γιατι στον ιδιο χρονο με τα ίδια λεφτα οι αλλες το κανουν

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
κανει καλύτερο μασσαζ??
Έλα ντε! και εγώ περιμένω μια απάντηση για τα γλωσσό , αλλά δεν παίρνω. Τα κάνει , λοιπόν τα παραπάνω σε όλους, γιατί να δεν τα κάνει τότε για κάποιους δεν είναι και πολύ καλή στο σέρβις

ev_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα στην ομαδα, μια ερωτηση εχω να κάνω: εχει κανείς εικόνα που βρίσκεται η Νάνσυ η γνωστή?
τελευταία ήταν στην καλλιθέα μαζί με την Χριστίνα. Τώρα εχει χαθει.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χθεσινή επίσκεψη αργά το απόγευμα στη Δάφνη......λοιπόν,να μην ακουω κουταμαρες και κακεντρεχή σχόλια,γιατί εμεις οι πιο παληοί ξερουμε να αναγνωρίζουμε την ευγένεια,τον επαγγελματισμό και τις πραγματικά ποιοτικές υπηρεσίες.......αυτά τα cim,cif και άλλες μπούρδες τα ακουω βερεσέ......αλλωστε,υπάρχουν και τα studio....στα μαγαζιά αυτά πάμε πρώτα για χαλάρωση,καλό μασαζ και διακριτικότητα και μετά για όλα τ' άλλα.....
Λοιπον,για να μην τα πολυλογώ......η Αννα όπως πάντα επι της υποδοχής,μια κυρία με τα όλα της.Ευγενική,πάντα με τον καλό το λόγο,με κέρασε κόκκινο κρασακι λόγω και της προχωρημένης ώρας και τα είπαμε αρκετά.Στην παρέα μας και η Μαργαρίτα,που εχει ομορφύνει πολύ και είναι πάντα με το χαμόγελο.....
Με βαλανε σε ενα μεγάλο δωμάτιο με ντουσιερα,μασαζοκρέββατο και καναπέ......αυτό είναι μεγαλύτερο και απο το σαλόνι του σπιτιού μου...... :dancing: :dancing: επιλογή της Αφροδίτης,η οποία ειναι και μαυρισμένη και με φοβερό σώμα και με φυσικό στήθος με τη ρόγα κάγκελλο....... :tits2: :tits2: :tits2: η κοπέλλα ούτε ρολόι κοίταξε,ούτε τίποτα....μου έκανε ενα πολύ ωραίο μασαζ και στο τέλος με γύρισε αναποδα χωρίς να το καταλάβω.....τόσο πολύ ειχα χαλαρώσει...... :wanker: :wanker: για την συνέχεια δεν θα πώ τίποτα,χάθηκε η μπάλλα..........
Το μαγαζί κρατάει χαμηλούς τόνους,εχει την σταθερή του πελατεία που ξέρει να εκτιμά αυτά που προσφέρει,και προσφέρει μία αισθηση ανεσης και διακριτικότητος που λείπει απο άλλα μαγαζιά που εχουν εξελιχθεί σε στούντιο......εννοείται ότι θα γίνει σύντομα δευτερη επίσκεψη,με στόχο φυσικά την Μαργαρίτα....ετσι,για να κλείσει καλά η χρονιά....... :rockon: :rockon: :rockon:

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
κανει καλύτερο μασσαζ??
  τζιμ μπιμ ντιμ και παπαρίμ, δεν κατέχω πράμα. Δεν είναι όλοι για όλες, ας μείνουμε σε αυτό. Δεν θα με βάλεις στη διαδικασία να την προμοτάρω. Δεν το χρειάζεται εξάλλου. Αν για κάποιους είναι θέμα γούστου να πηγαίνουν σε βρωμερά και τρισάθλια μαγαζιά τύπου κυρα-Γιάννας, και τους χαλάει το μαγαζί της κυρα-Λένης, παράδειγμα, εγώ τι να πω? Να περνάμε καλά, πάμε για άλλα.

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Σχετικά πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί Εθν. Μακαρίου 18 στην Δάφνη....νομιζω δεν ειναι στην λίστα με τις κριτικες, αλλιως να γράψω κανονική.
Η υποδοχή και τα πολλά κορίτσια που παρελασαν ευγεναστατα, επελεξα μια Μαργαρίτα, 30++ . Ελληνίδα μαλλον, με ταττου, καλο κορμι.
Μια ώρα και η κοπέλα την έφαγε σε ενα οκ μασσαζ , μετα σεξακι κλπ καπως τυπικο, χωρίς γλωσσόφιλα
Στα 80 ευρω και μια μονο εκτόνωση δεν λεει η μια ώρα
Καλημερα υπαρχουν πληροφοριες για το μαγαζι; και αν θελει ραντεβου και τετοια ή πας χυμα;

Επισκέπτης
..με photoshop και σφιξιμο στα βυζια να φανουν 3άρια...

μπαμπατσικο και φρεσκο αμα ειναι τοτε μπαινεις ανετα...την εχεις δει να μας πεις?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Μερικοι πεφτουν από τα συννεφα γιατι πρωτη φορα ακουν οτι οι κοπελες δεν κανουν τα ιδια με ολους. Ενταξει, δε μιλαμε και για την ανακαλυψη του τροχου...

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Μερικοι πεφτουν από τα συννεφα γιατι πρωτη φορα ακουν οτι οι κοπελες δεν κανουν τα ιδια με ολους. Ενταξει, δε μιλαμε και για την ανακαλυψη του τροχου...
Έχω στείλει αρκετούς φίλους και γνωστούς στην συγκεκριμένη και όλοι εντυπωσιάστηκαν. Ενώ για άλλες που σύστησα, και κάποιες πολυδιαφημιζόμενες εδώ μέσα, ενώ εγώ πέρασα καλά, δεν ίσχυσε το ίδιο για όλους.

ciko mares

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
340
Πόντοι
21
Σχετικά πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί Εθν. Μακαρίου 18 στην Δάφνη....νομιζω δεν ειναι στην λίστα με τις κριτικες, αλλιως να γράψω κανονική.
Η υποδοχή και τα πολλά κορίτσια που παρελασαν ευγεναστατα, επελεξα μια Μαργαρίτα, 30++ . Ελληνίδα μαλλον, με ταττου, καλο κορμι.
Μια ώρα και η κοπέλα την έφαγε σε ενα οκ μασσαζ , μετα σεξακι κλπ καπως τυπικο, χωρίς γλωσσόφιλα
Στα 80 ευρω και μια μονο εκτόνωση δεν λεει η μια ώρα
Φίλε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η καλύτερη επιλογή είναι το μισάωρο, εγώ βέβαια πήρα πρόσφατα την Άσπα και μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα. Η κοπέλα είναι η ομορφότερη εκεί και έχει φοβερό κορμί, ειδικά το πίσω σύστημα είναι όλα τα λεφτά. Φιλιά στα πεταχτά χωρίς γλώσσα αλλά όταν μου γύρισε την πλάτη και στήθηκε στον καναπέ έπαθα κοκομπλόκο και το μασάζ το ψιλοέχει. Πιστεύω ότι η κοπέλα αξίζει μιά δοκιμή...

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
.......αυτά τα cim,cif και άλλες μπούρδες τα ακουω βερεσέ......αλλωστε,υπάρχουν και τα studio....στα μαγαζιά αυτά πάμε πρώτα για χαλάρωση,καλό μασαζ και διακριτικότητα και μετά για όλα τ' άλλα.....

Δεκτό, απλά το νήμα έχει τίτλο "Μασατζίδικα που γαμας" (καθολου διακριτικο)
στα στουντιο δεν πολυπαιζουν οι μπουρδες που λεω...
προσωπικά σπάνια ποσταρω απαντήσεις κλπ στο φορουμ
μονο κριτικες γιατι αυτες μένουν κ ο καθενας μπορει να αξιολογησει
απλα το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχει προφιλ για κριτικες

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεκτό, απλά το νήμα έχει τίτλο "Μασατζίδικα που γαμας" (καθολου διακριτικο)
στα στουντιο δεν πολυπαιζουν οι μπουρδες που λεω...
προσωπικά σπάνια ποσταρω απαντήσεις κλπ στο φορουμ
μονο κριτικες γιατι αυτες μένουν κ ο καθενας μπορει να αξιολογησει
απλα το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχει προφιλ για κριτικες

ειναι γνωστό εδω και καιρό ότι το συγκεκριμένο μαγαζί έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφιλ,να μην εχει δικό του νήμα και γενικά να μην πολυδιαφημιζεται.......προσωπικά το προτιμω αυτό απο τα μαγαζια της γνωστής αλυσίδας που μας βομβαρδίζουν κάθε μερα με ανακοινώσεις,φωτογραφίες,κλπ.Σε ολα τα μαγαζιά υπάρχουν όμορφες κοπέλλες με εξαιρετικές υπηρεσίες,αλλά πρέπει να τις βρίσκουμε.....
Οσο για τις "μπούρδες",πρέπει να σημειώσω κάτι......προσωπικά πηγαίνω πολλά χρόνια στα μαγαζιά αυτά,αλλά έχω επιλέξει να μην γραφω λεπτομέρειες για το τι γίνεται μεσα στο δωμάτιο.Το θεωρώ κάπως πιο προσωπικό.......περιορίζομαι λοιπόν σε μία γενική αναφορά και σε ένα γενικό σχόλιο,γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αν γράψω λεπτομέρειες μπορεί να μην ισχύουν για όλους......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom