Η Ρίτα είναι κοντοπούτανο με πανέμορφο σώμα, φανταστικό μυρωδάτο δέρμα και πεταχτό κωλαράκι ποίημα. Το μασάζ πολύ καλό, αλλά η μπριτζόλα μέτρια, όπως τα λέει ο Inkubus...παρ'όλους τους διθυράμβους του BUTTS..τι να πω μάλλον διαφορετικά ο καθένας εκτιμάει την καλή μπριτζόλα..το ίδιο και η Γιάσμιν για την οποία ακούγαμε διθυράμβους που και γι'αυτήν ο σ Johnny Kunt έφαγε φόλα και με έσωσε και εμένα ( και φαντάζομαι τους υπολοίπους) που θέλουν να την πάρουν. Μου κάνει εντύπωση που ο Zero έμεινε ευχαριστημένος, προφανώς η κοπέλα έριξε την απόδοσή της, δεν εξηγείται αλλιώς. Ρε παιδιά τελικά όποια είναι τούμπανο έχει αντιστρόφως ανάλογες υπηρεσίες στο δεύτερο μέρος, όπως και στον έξω κόσμο..απογοήτευση :-
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Μια και με ανέφερες ονομαστικά αν και δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις εντυπώσεις άλλων θα σου πω ότι με την Μαργαρίτα δεν περνάω καλά μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Τόσο παλιότερα το 2013 πριν σταματήσει όσο και τώρα που έχει αρχίσει να περνάει ξανά.
Τότε είχε σειρά διθυραμβικών κριτικών εκτός της δικιά σου βέβαια ενώ και τώρα έχει καλές αναφορές στο παρών threat από αρκετούς. Επίσης δεν χρειάζεται να μιλήσω για την αποδοχή της από το κοινό μια και όποτε και να περάσω είναι η μόνη με κλεισμένα ραντεβού. Αν μη τι άλλο κάτι λέει αυτό....
Οι κριτικές φίλε μου είναι ενδεικτικές. Δεν σημαίνει ότι όπως πέρασα εγώ με κάποια θα είναι το ίδιο με σένα ή κάποιον άλλο. Κι εγώ δεν ενθουσιάστηκα όπως και μερικοί ακόμη με την Ζωή. Στο threat της όμως οι περισσότεροι την αποθεώνουν. Και καλά κάνουν εφόσον οι ίδιοι περνάνε καλά.
Τότε είχε σειρά διθυραμβικών κριτικών εκτός της δικιά σου βέβαια ενώ και τώρα έχει καλές αναφορές στο παρών threat από αρκετούς. Επίσης δεν χρειάζεται να μιλήσω για την αποδοχή της από το κοινό μια και όποτε και να περάσω είναι η μόνη με κλεισμένα ραντεβού. Αν μη τι άλλο κάτι λέει αυτό....
Οι κριτικές φίλε μου είναι ενδεικτικές. Δεν σημαίνει ότι όπως πέρασα εγώ με κάποια θα είναι το ίδιο με σένα ή κάποιον άλλο. Κι εγώ δεν ενθουσιάστηκα όπως και μερικοί ακόμη με την Ζωή. Στο threat της όμως οι περισσότεροι την αποθεώνουν. Και καλά κάνουν εφόσον οι ίδιοι περνάνε καλά.
Φυσικά και δεν αμφισβητώ ότι πέρασες καλά..και σαφώς και τα άλλα μέλη έχουν περάσει με την συγκεκριμένη πολύ καλά. Βέβαια δεν είμαι μόνο εγώ που είπα ότι έχει μέτριο δεύτερο μέρος αλλά και ο προηγούμενος εμού συναγωνιστής Inkubus και εξ αφορμής των δικών του σχολίων , έγραψα και εγώ την εμπειρία μου. Και επειδή είσαι εγκυρότατος, όπως άλλωστε και ο Zero, απλά ανέφερα ότι μου κάνει εντύπωση που εσύ πέρασες καλά, χωρίς όμως καμία αμφισβήτηση στο ότι πέρασες καλά, εσύ και όλοι όσοι έχουν γράψει γι'αυτήν Η συγκεκριμένη κάνει εξαιρετικό μασάζ όμως στο δεύτερο μέρος αποφεύγει τα γλωσσόφιλα που για μένα είναι must. Μπορεί όμως να τα κάνει σε εσένα ή εσύ να μην τα θεωρείς απαραίτητο στο μενού, ή πολύ πιθανόν να μην την πέτυχα σε διάθεση. Kαι by the way ευτυχώς που μου είπες για την Ζωη ( της Συγγρου 40-42 φαντάζομαι ,ε;) γιατί είχα σκοπό να την μπριζολιάσω.
annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Grothos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 1.011
Να πω και γω ενα καλό λόγο για το Εθν. Μακαριου: νταξει το μαγαζί είναι στα πολύ πάνω του όλο το 2017 με 4 άνετα δωμάτια, επιστροφή της Ριτας, επιστροφη Ασπας, Αφροδίτη, Μαρια, Ροζαλίντα καμία [!] κάτω του μετρίου. Προηγούμενη βδομάδα είχε φέρει και μια 35ρα ρουμάνα προστυχομιλφ με μεγαλο τατουάζ ορχιδέα στο ποδι, τη Στεφανία, που δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις και στα δύο μέρη (ακά-μπούκι για σεμινάριο...μεγάλη καταπιόλα)... προχτές με ραντεβού πέρασα με Άσπα που έχει γίνει τούμπανο από τα γυμναστηρια, την ξάπλωσα μπρούμυτα στο μασαζοκρέβατο και μετά από δυνατό σφυροκόπημα με θέα το fit κωλαράκι της πήγε να ξεκολλήσει το κρεβάτι και μας ακούσαν απέναντι.... Ντάξει να γίνεται και καμιά "demec" κριτική σαν του incumbus πάνω μπας και βρούμε ραντεβού Ριτα ή Άσπα οι παλιοί [γιατί πια θέλει προειδοποίηση μια βδομάδα πριν... ]
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
συναδελφοι, τη μαργαριτα την πετυχαινει δυσκολα κανεις;;;
για τη ζωη που ελεγε ο συναδελφος πιο πανω, και γω συμφωνω, ειναι υπερτιμημενη, και καπως φεικ
για τη ζωη που ελεγε ο συναδελφος πιο πανω, και γω συμφωνω, ειναι υπερτιμημενη, και καπως φεικ
Ντάξει να γίνεται και καμιά "demec" κριτική σαν του incumbus πάνω μπας και βρούμε ραντεβού Ριτα ή Άσπα οι παλιοί [γιατί πια θέλει προειδοποίηση μια βδομάδα πριν... ]
γατα εισαι....απλα πες μου στην δικη μου αναφορα που ακριβως ειναι το demec....
το μονο που γραφω ειναι οτι η συγκεκριμενη που πηρα εφαγε τν μια ωρα μονο με μια εκτονωση & μασαζ
προσωπικα στην μια ώρα θελω δυο
επισης θελω περισσοτερα στο κυριως πιατο απο απλο στουντιακο σερβις...
παντα με την συγκεκριμενη
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Κάποιο λάθος έχεις κάνει συναγωνιστή. Ούτε είναι, αλλά ούτε και φαίνεται για 30++. Ζήτησες δεύτερη εκτόνωση, στο πρόγραμμα της ώρας, και σου αρνήθηκε? Επειδή τυχαίνει να την ξέρω από τότε που ξεκίνησε, όπως και πολλές άλλες, περιγράφεις άλλη κοπέλα. Δεν θα μπω στο τριπάκι των συγκρίσεων , γιατί τη θεωρώ μια κατηγορία μόνη της. Αν σε επίπεδο περιποίησης και προσοχής στη λεπτομέρεια, έχεις κάτι καλύτερο, πες το μου να πάω σφαίρα. Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για νούρου, αν τη πετύχεις, ζήτα της να σου κάνει body to body με ζεστό λάδι αρωματοθεραπείας, και μετά τα ξαναλέμε. Καλά να περνάμε.επελεξα μια Μαργαρίτα, 30++ . Ελληνίδα
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ρε συ ταξιάρχης...
Δηλαδή για ναχουμε καλό ερώτημα....
Πόσο δηλαδή είναι η Ρίτα.... 25...;;;;
Γιατί θα βάλω τα γέλια με τις ηλικίες πάλι... !!!;
35ρα είναι σίγουρα... και βέβαια όχι Ελληνίδα...
Μια χαρά έγκυρη άποψη εκφράζει ο Ινκουμπους
Έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν τέτοια αδιάφορη ψυχρή επαγγελματική συμπεριφορά από την Ρίτα... και η Εύα στο μαγαζί «κλέβει» στο σέρβις... χωρίς γλωσσόφιλα και αποφυγή στο ακα τσιμπούκι... για τελειωτικό στο στόμα ούτε να το σκέφτεσαι... και μεγάλη πίεση στον χρόνο... «ελα αγόρι μου να τελειώσεις, πέρασε η ώρα»....
Έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν τέτοια αδιάφορη ψυχρή επαγγελματική συμπεριφορά από την Ρίτα... και η Εύα στο μαγαζί «κλέβει» στο σέρβις... χωρίς γλωσσόφιλα και αποφυγή στο ακα τσιμπούκι... για τελειωτικό στο στόμα ούτε να το σκέφτεσαι... και μεγάλη πίεση στον χρόνο... «ελα αγόρι μου να τελειώσεις, πέρασε η ώρα»....
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Εγω παντα καλα περναω με τη ριτα. Τελειωτικο τσιμπουκι παντα, δευτερη φορα δεν προλαβαινω ετσι κι αλλιως γιατι αργω την πρωτη. 35αρα σιγουρα, καβλιαρικο κοντοπουτανο, σιγουρα οχι ελληνιδα, οχι οτι μας πειραζει... Μασαζ πολυ καλο...
Και εγώ εκτός από τον inkubus!απλά ας πουν οι συνάδελφοι η Ρίτα δίνει γλωσσό;; αν δίνει τότε προφανώς και την πέτυχα σε άσχημη μέρα ή δίνει επιλεκτικά. Εγώ και εννοείται ο jorje αν δεν δίνουν την θεωρούμε μέτρια και πάει στο βρόντο το καλό μασάζ της...και επίσης,ναι,είναι πάνω από 30, αλλά το σώμα είναι 20άρας με 0% λιπαράΡε συ ταξιάρχης...
Να ξαναπουμε για χιλιοστή φορά ότι οι κοπέλλες είναι ανθρωποι και λογικό ειναι να μην κανουν όλα με όλους.....επίσης,παιζει ρόλο και η διαθεση τους την συγκεκριμένη μερα και ωρα....
Θα μου πειτε,επαγγελματίες είναι και πρέπει να συμπεριφέρονται σε όλους το ίδιο.......σωστό,αλλα στις διαπροσωπικές σχέσεις δεν ισχύει πάντα αυτό.....και για όσες λειτουργούν έτσι,εχουν ακουστεί παράπονα και γι' αυτές ότι ειναι ψυχρές επαγγελματίες.....ε,ολα δεν γίνονται......
Η Μαργαρίτα είναι σταθερή αξία,πολλά χρόνια στη δουλειά αυτή,άλλοτε σαν υπεύθυνη και αλλοτε σαν εργαζόμενη στο στίβο μαχης.....πολλοί την εχουν απωθημένο,γιατί για μεγάλο διάστημα δεν πέρναγε στο δωματιο.Γι' αυτό τωρα είναι συνηθως κλεισμένη....σε γενικές γραμμές πάντως,κανει εξαιρετικό μασαζ και ειναι καλή και στο δευτερο μέρος....
Τωρα για ηλικίες,καταγωγές,κλπ.,δεν εχει νόημα να το συζητάμε.....η κοπέλλα ειναι γυρω στα 35,Αλβανίδα και με πολύ ωραίο σώμα......απο τις καλύτερες επιλογές σε ενα μαγαζί που πάντα είχε δυνατά τεμάχια,και βεβαια οφείλει την καλή λειτουργία του στην Αννα,που ξέρει πολύ καλά πως να φερθεί και στους πελάτες και στις κοπέλλες.
Θα μου πειτε,επαγγελματίες είναι και πρέπει να συμπεριφέρονται σε όλους το ίδιο.......σωστό,αλλα στις διαπροσωπικές σχέσεις δεν ισχύει πάντα αυτό.....και για όσες λειτουργούν έτσι,εχουν ακουστεί παράπονα και γι' αυτές ότι ειναι ψυχρές επαγγελματίες.....ε,ολα δεν γίνονται......
Η Μαργαρίτα είναι σταθερή αξία,πολλά χρόνια στη δουλειά αυτή,άλλοτε σαν υπεύθυνη και αλλοτε σαν εργαζόμενη στο στίβο μαχης.....πολλοί την εχουν απωθημένο,γιατί για μεγάλο διάστημα δεν πέρναγε στο δωματιο.Γι' αυτό τωρα είναι συνηθως κλεισμένη....σε γενικές γραμμές πάντως,κανει εξαιρετικό μασαζ και ειναι καλή και στο δευτερο μέρος....
Τωρα για ηλικίες,καταγωγές,κλπ.,δεν εχει νόημα να το συζητάμε.....η κοπέλλα ειναι γυρω στα 35,Αλβανίδα και με πολύ ωραίο σώμα......απο τις καλύτερες επιλογές σε ενα μαγαζί που πάντα είχε δυνατά τεμάχια,και βεβαια οφείλει την καλή λειτουργία του στην Αννα,που ξέρει πολύ καλά πως να φερθεί και στους πελάτες και στις κοπέλλες.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.096
- Πόντοι
- 6.796
Κάποιος συναγωνιστής τι προτείνει μεταξύ των: Μιχαλακοπούλου 99 Relax Spa - D.B.A. Massage | Κατεχάκη & Κηφισίας - oasismasaz Στουρνάρη 29 - dimokritou9 Κολωνάκι - Μεσογείων 208 (3ος) και γενικά οτιδήποτε αξίζει απο κέντρο μέχρι βόρεια προάστια..???
στουρναρη 29,πιστευω εχει περισσοτερες επιλογες και καλες.επισης στις φωτεινης,μιχαλακοπουλου πρεπει να ειναι.Κάποιος συναγωνιστής τι προτείνει μεταξύ των: Μιχαλακοπούλου 99 Relax Spa - D.B.A. Massage | Κατεχάκη & Κηφισίας - oasismasaz Στουρνάρη 29 - dimokritou9 Κολωνάκι - Μεσογείων 208 (3ος) και γενικά οτιδήποτε αξίζει απο κέντρο μέχρι βόρεια προάστια..???
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.096
- Πόντοι
- 6.796
στουρναρη 29,πιστευω εχει περισσοτερες επιλογες και καλες.επισης στις φωτεινης,μιχαλακοπουλου πρεπει να ειναι.
Ειδα φώτος του χώρου στο site, μια χαρά.. κοπέλες δεν ειδα στο site ομως..
δεν βαζει φωτο,το ειχε πει καποτε στο νημα τους.παντως εχει καυλακια για ολα τα γουστα,αν και εχω να περασω καιρο.Ειδα φώτος του χώρου στο site, μια χαρά.. κοπέλες δεν ειδα στο site ομως..
annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Συνημμένα
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πετάχτηκε και η άλλη να κάνει διαφήμιση μην τυχόν και την ξεχάσουμε
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
..με photoshop και σφιξιμο στα βυζια να φανουν 3άρια...
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις