περασμα σημερα απο
D.B.A Κατεχακη:
περασα σημερα και ειδα τα κοριτσια
Στην πορτα ηταν η Αλιναρα η Πολωνη και οχι η Βικυ λογω ημερας
Η
Αλινα εχει κανει αφελιες μπροστα στα μαλλι κατι που της παει πολυ.
Η
Νικολετα τουμπανο. Πολυ βυζι και φυσικο σε ενα σχετικα αδυνατο σωμα. Εμπαινε σε δωματιο.
Σε δωματιο επισης εμπαινε και η αλλη βυζαρου η
Δημητρα η οποια μου εκανε επιθεση στο σαλονι λεγωντας μου οτι με εχει βαλει στο ματι και συντομα θελει να περασει μαζι μου στο δωματιο "για να με συγυρισει"!
:- Ωραιος τυπος η Δημητρα παντα χαμογελαστη και ευδιαθετη φαινεται να εχει μια καλη και σωστη δοση τρελας. Να σημειωσω πως εχει φανατικους οπαδπυς πελατες δηλ. που γουσταρουν μεγαλα κυβικα σε ολα
Επισης ειδα την
Ναντια. Κινεζουλα με πετιτ σωμα , με παρα πολυ καλες αναλογοες και σχετικα μεγαλο στηθος. Πολυ σεξυ Ασιατισα οι φαν του ειδους ας ριξουν μια ματια. Ειχε καστανο ισιο μακρυ μαλλι, ομορφο προσωπο και φοραγε ενα ωραιο σετ κοκκινα εσωρουχα.
Τελος η πιτσιρικα Ρουμανα
Αντζελινα με το ωραιο κορμακι και το ξανθο καρε μαλι και αυτη με εσωρουχα. Πολυ καλη περιπτωση για πιπινολατρες.. ;)
Στην συνεχεια περασμα απο
Paradise Spa Μπακνανα 47 Νεος Κοσμος:
Αν και μειομενο το ροστερ λογω Κυριακης υπηρχαν 2 δωματιο που δουλευαν..
Στην πορτα μια νεα κυρια , απο οτι καταλαβα η Ολγα δεν ειναι πια εκει σαν πορτιερισα...
Πολυ συμπαθητικη η κυρια της υποδοχης με περασε στο δωματιο και μου παρουσιασε τις κοπελες.
Η ομορφη
Ειρηνη η Ρωσιδα (για την οποια και πηγα) ηταν σε δωματιο οπως και η
Αλικη (πρωην Συγγρου 296)
Διαθεσιμες ηταν οι
Στεφανια. Η μιλφ πετιτ ομορφη Λετονη με το αδυνατο εφηβικο κορμι
Η
Μινα. Μετριου αναστηματος , ομορφουλα με μακρυ σπαστο μαυρο μαλλι, πολυ σεξυ παρουσια, Ρουμανα αν θυμαμαι καλα. Ηλικια 25 περιπου.
Και η
Σοφια , νεα στο καταστημα αλλα οχι στον χωρο του μασαζ καθως προκειται για την γνωστη Σοφια την ξανθια ελληνιδα με τα φυαλακια και το αδυνατο κορμι (πρωην Πατισιων 131, 3ης Σεπτ 83, Συγγρου 296)