Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ε πείτε μας και εμάς που δεν ξέρουμε , τι είναι αυτό το κοινό μυστικό που όλοι ξερουν εκτος από εμενα!
φίλε την άδικης στην κοπέλα ήτανε όνομα και είναι όνομα στην πιάτσα αυτή,και το δεύτερο οταν λες περιφέρεται από δω και από κει υπάρχουν πάντα μετακινήσεις όλα μαγαζιά και διάφορες κοπέλες αναδουλειά η περιβάλλον οι περισσότερα χρήματα και τα λοιπά τώρα εάν εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο...........Παλιές και πονεμένες ιστορίες αγαπητέ.......μην ασχολείσαι.
Χαρακτηριστική περίπτωση κοπέλλας που ενω ήταν "ονομα" στο χώρο,αδίκησε τον εαυτό της με λανθασμένες κινήσεις και επιλογές που εκανε......εκτοτε περιφέρεται απο δω και απο κει......πάντως,αν την πετυχει κανεις σε κάποιο μαγαζί,είναι εξαιρετική επιλογή και για μασαζ και για πρόγραμμα......
Ειδικά ο τέρι τα είχε πάρει στο κρανίο μαζί τηςε πείτε μας και εμάς που δεν ξέρουμε , τι είναι αυτό το κοινό μυστικό που όλοι ξερουν εκτος από εμενα!
φίλε την άδικης στην κοπέλα ήτανε όνομα και είναι όνομα στην πιάτσα αυτή,και το δεύτερο οταν λες περιφέρεται από δω και από κει υπάρχουν πάντα μετακινήσεις όλα μαγαζιά και διάφορες κοπέλες αναδουλειά η περιβάλλον οι περισσότερα χρήματα και τα λοιπά τώρα εάν εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο...........
Συγγνώμη αν κατά λάθος σε έθιξα σου ζητώ συγνώμη ίσως την ξέρεις περισσότερο από μένα 147 είπες θυμάμαι ότι τότε δούλευε σαν υπηρεσία.Οσο για τη συμπεριφορά της μαζί μας πάντα ήτανε καλή πρόθυμη σε όλα, τώρα δεν ήτανε καλή στα αφεντικά των μαγαζιών αυτό δεν έχει σημασία για μας.εμείς κοπέλες θέλουμε να παίξω καλό κλαρίνοκαθόλου δεν την αδικώ.......ισα,ισα,τα καλύτερα είπα γι' αυτην.
Τωρα,ασφαλώς εσυ ξέρεις περισσότερα απο μενα,δεκτό αυτό........εγω εκείνο που ξέρω είναι οτι πέρασε απο πολλά μαγαζιά και καθησε 2-3 μερες,διότι η συμπεριφορά της ήταν προβληματική.Την Νανσυ την ξερω απο τον καιρό που είχε το Συγγρού 147,δίπλα στο γυάλινο θέατρο.......μακαρι να την πετυχω κάπου,εχω τις καλύτερες αναμνήσεις απο αυτην......
Ναι Ναι είχε περάσει ένα φεγγάρι έχει φύγει και από κειΕδω αναφέρεστε;
Συγγνώμη αν κατά λάθος σε έθιξα σου ζητώ συγνώμη ίσως την ξέρεις περισσότερο από μένα 147 είπες θυμάμαι ότι τότε δούλευε σαν υπηρεσία.Οσο για τη συμπεριφορά της μαζί μας πάντα ήτανε καλή πρόθυμη σε όλα, τώρα δεν ήτανε καλή στα αφεντικά των μαγαζιών αυτό δεν έχει σημασία για μας.εμείς κοπέλες θέλουμε να παίξω καλό κλαρίνο![]()
θα κάνω μία έρευνα μπας και τη βρούμε πουθενά :Καλή χρονιά να έχειςΑδελφέ,συζήτηση κάνουμε,δεν τσακωνόμαστε.......εχω να δω τη Νανσυ αρκετά χρόνια.Αυτά που ειπα τα ακουσα κι εγω απο ανθρώπους του χωρου,που ξέρω ότι μιλάνε σοβαρά.Βεβαίως μαζί μας είναι πάντοτε καλή και γλυκιά,γι' αυτό και είπα οτι είναι "ονομα" στον συγκεκριμένο χώρο.Αν την "αναλκαλύψει" κάποιος ας ενημερώσει.......τελευταία φορά που άκουσα γι' αυτην ήταν πριν 2-3 μήνες σε μασατζίδικο των Αμπελοκήπων,δεν ξερω όμως αν ακόμα είναι εκει.......
Η Νάνσυ όταν γκομενιάζεται εξαφανίζεται...
Μόλις χωρίσει ξανά θα αρχίσει να δουλεύει...
Η Νανσυ πλεον ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο Φιλωνος 95 στην Τρουμπα.
Απ: Φίλωνος 95 Πειραιάς, 6ος όροφος, κουδούνι «SPA»Η Νανσυ πλεον ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο Φιλωνος 95 στην Τρουμπα.
Εδω αναφέρεστε;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Συνεχίζεις να παραβαίνεις τους κανόνες. Τελευταία φορά.[/color]
[/quote]καρέκλες και ντομάτες τα είπα δεν στα είπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/pontikiold/oldphotostavros31400660205.jpg?itok=D-_DRX8A[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[QUOTE="adikros, post: 8064058, member: 163127"]
ρε φίλε τι το είπες αυτό το όνομα. αφού ξέρουν όλοι εδώ................. είναι κόκκινο πανί το όνομά αυτό <<νάνσυ>> και <<Ακρόπολη μασάζ>> μην αρχίζουν οι καρέκλες και οι ντομάτες :hi:
[/quote]
καρέκλες και ντομάτες τα είπα δεν στα είπα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/pontikiold/oldphotostavros31400660205.jpg?itok=D-_DRX8A[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote] βεεεεεεεβαια!