You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
ε πείτε μας και εμάς που δεν ξέρουμε , τι είναι αυτό το κοινό μυστικό που όλοι ξερουν εκτος από εμενα!
Παλιές και πονεμένες ιστορίες αγαπητέ.......μην ασχολείσαι.
Χαρακτηριστική περίπτωση κοπέλλας που ενω ήταν "ονομα" στο χώρο,αδίκησε τον εαυτό της με λανθασμένες κινήσεις και επιλογές που εκανε......εκτοτε περιφέρεται απο δω και απο κει......πάντως,αν την πετυχει κανεις σε κάποιο μαγαζί,είναι εξαιρετική επιλογή και για μασαζ και για πρόγραμμα......
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
φίλε την άδικης στην κοπέλα ήτανε όνομα και είναι όνομα στην πιάτσα αυτή,και το δεύτερο οταν λες περιφέρεται από δω και από κει υπάρχουν πάντα μετακινήσεις όλα μαγαζιά και διάφορες κοπέλες αναδουλειά η περιβάλλον οι περισσότερα χρήματα και τα λοιπά τώρα εάν εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο...........Παλιές και πονεμένες ιστορίες αγαπητέ.......μην ασχολείσαι.
Χαρακτηριστική περίπτωση κοπέλλας που ενω ήταν "ονομα" στο χώρο,αδίκησε τον εαυτό της με λανθασμένες κινήσεις και επιλογές που εκανε......εκτοτε περιφέρεται απο δω και απο κει......πάντως,αν την πετυχει κανεις σε κάποιο μαγαζί,είναι εξαιρετική επιλογή και για μασαζ και για πρόγραμμα......
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Ειδικά ο τέρι τα είχε πάρει στο κρανίο μαζί τηςε πείτε μας και εμάς που δεν ξέρουμε , τι είναι αυτό το κοινό μυστικό που όλοι ξερουν εκτος από εμενα!
φίλε την άδικης στην κοπέλα ήτανε όνομα και είναι όνομα στην πιάτσα αυτή,και το δεύτερο οταν λες περιφέρεται από δω και από κει υπάρχουν πάντα μετακινήσεις όλα μαγαζιά και διάφορες κοπέλες αναδουλειά η περιβάλλον οι περισσότερα χρήματα και τα λοιπά τώρα εάν εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο...........
καθόλου δεν την αδικώ.......ισα,ισα,τα καλύτερα είπα γι' αυτην.
Τωρα,ασφαλώς εσυ ξέρεις περισσότερα απο μενα,δεκτό αυτό........εγω εκείνο που ξέρω είναι οτι πέρασε απο πολλά μαγαζιά και καθησε 2-3 μερες,διότι η συμπεριφορά της ήταν προβληματική.Την Νανσυ την ξερω απο τον καιρό που είχε το Συγγρού 147,δίπλα στο γυάλινο θέατρο.......μακαρι να την πετυχω κάπου,εχω τις καλύτερες αναμνήσεις απο αυτην......
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Συγγνώμη αν κατά λάθος σε έθιξα σου ζητώ συγνώμη ίσως την ξέρεις περισσότερο από μένα 147 είπες θυμάμαι ότι τότε δούλευε σαν υπηρεσία.Οσο για τη συμπεριφορά της μαζί μας πάντα ήτανε καλή πρόθυμη σε όλα, τώρα δεν ήτανε καλή στα αφεντικά των μαγαζιών αυτό δεν έχει σημασία για μας.εμείς κοπέλες θέλουμε να παίξω καλό κλαρίνοκαθόλου δεν την αδικώ.......ισα,ισα,τα καλύτερα είπα γι' αυτην.
Τωρα,ασφαλώς εσυ ξέρεις περισσότερα απο μενα,δεκτό αυτό........εγω εκείνο που ξέρω είναι οτι πέρασε απο πολλά μαγαζιά και καθησε 2-3 μερες,διότι η συμπεριφορά της ήταν προβληματική.Την Νανσυ την ξερω απο τον καιρό που είχε το Συγγρού 147,δίπλα στο γυάλινο θέατρο.......μακαρι να την πετυχω κάπου,εχω τις καλύτερες αναμνήσεις απο αυτην......
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Ναι Ναι είχε περάσει ένα φεγγάρι έχει φύγει και από κειΕδω αναφέρεστε;
Συγγνώμη αν κατά λάθος σε έθιξα σου ζητώ συγνώμη ίσως την ξέρεις περισσότερο από μένα 147 είπες θυμάμαι ότι τότε δούλευε σαν υπηρεσία.Οσο για τη συμπεριφορά της μαζί μας πάντα ήτανε καλή πρόθυμη σε όλα, τώρα δεν ήτανε καλή στα αφεντικά των μαγαζιών αυτό δεν έχει σημασία για μας.εμείς κοπέλες θέλουμε να παίξω καλό κλαρίνο
Αδελφέ,συζήτηση κάνουμε,δεν τσακωνόμαστε.......εχω να δω τη Νανσυ αρκετά χρόνια.Αυτά που ειπα τα ακουσα κι εγω απο ανθρώπους του χωρου,που ξέρω ότι μιλάνε σοβαρά.Βεβαίως μαζί μας είναι πάντοτε καλή και γλυκιά,γι' αυτό και είπα οτι είναι "ονομα" στον συγκεκριμένο χώρο.Αν την "αναλκαλύψει" κάποιος ας ενημερώσει.......τελευταία φορά που άκουσα γι' αυτην ήταν πριν 2-3 μήνες σε μασατζίδικο των Αμπελοκήπων,δεν ξερω όμως αν ακόμα είναι εκει.......
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
θα κάνω μία έρευνα μπας και τη βρούμε πουθενά :Καλή χρονιά να έχειςΑδελφέ,συζήτηση κάνουμε,δεν τσακωνόμαστε.......εχω να δω τη Νανσυ αρκετά χρόνια.Αυτά που ειπα τα ακουσα κι εγω απο ανθρώπους του χωρου,που ξέρω ότι μιλάνε σοβαρά.Βεβαίως μαζί μας είναι πάντοτε καλή και γλυκιά,γι' αυτό και είπα οτι είναι "ονομα" στον συγκεκριμένο χώρο.Αν την "αναλκαλύψει" κάποιος ας ενημερώσει.......τελευταία φορά που άκουσα γι' αυτην ήταν πριν 2-3 μήνες σε μασατζίδικο των Αμπελοκήπων,δεν ξερω όμως αν ακόμα είναι εκει.......
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Η Νάνσυ όταν γκομενιάζεται εξαφανίζεται...
Μόλις χωρίσει ξανά θα αρχίσει να δουλεύει...
Η Νάνσυ όταν γκομενιάζεται εξαφανίζεται...
Μπα μια φορά την πάτησε. Είναι πλέον συνειδητοποιημένη. Ήθελε να σταματήσει και να ξεκινήσει δική της δουλειά, που δεν θα σχετίζεται με το χώρο.
Η Νανσυ πλεον ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο Φιλωνος 95 στην Τρουμπα.
Έχει εκεί μασατζίδικο; Δεν θα το είχε ανακοινώσει εδώ ή στο διπλανό site?
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Απ: Φίλωνος 95 Πειραιάς, 6ος όροφος, κουδούνι «SPA»Η Νανσυ πλεον ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο Φιλωνος 95 στην Τρουμπα.
« Απάντηση #12 στις: χθες στις 21:53 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
καλησπέρα σας ο Πειραιάς ξαναδεί τρεις κοπελες οι 2 μεγαλες προπονητριες του αθλήματος και μια μπεμπά μελαμψη με ωραίο βυζι και ρογα εκατσα κανα μισάωρο 60 ευρώ τα δωμάτια οπως παλια καμμια αλλαγή καλό γαμησι θα θελα βέβαια πιο μεγάλη ποικιλία
fake news
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Εδω αναφέρεστε;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Συνεχίζεις να παραβαίνεις τους κανόνες. Τελευταία φορά.[/color]
[/quote]καρέκλες και ντομάτες τα είπα δεν στα είπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/pontikiold/oldphotostavros31400660205.jpg?itok=D-_DRX8A[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[QUOTE="adikros, post: 8064058, member: 163127"]
ρε φίλε τι το είπες αυτό το όνομα. αφού ξέρουν όλοι εδώ................. είναι κόκκινο πανί το όνομά αυτό <<νάνσυ>> και <<Ακρόπολη μασάζ>> μην αρχίζουν οι καρέκλες και οι ντομάτες :hi:
[/quote]
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
καρέκλες και ντομάτες τα είπα δεν στα είπα
http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/pontikiold/oldphotostavros31400660205.jpg?itok=D-_DRX8A[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote] βεεεεεεεβαια!
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την παρέα.
Τελευταία η Νάνσυ για όποιον την ψάχνει έκανε εμφανίσεις εδώ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=184335.75]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=184335.75[/url]
Δεν ξέρω βέβαια εαν είναι ακόμη εκεί ....
Τελευταία η Νάνσυ για όποιον την ψάχνει έκανε εμφανίσεις εδώ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=184335.75]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=184335.75[/url]
Δεν ξέρω βέβαια εαν είναι ακόμη εκεί ....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Εδώ η Νάνσυ... εκεί η Νάνσυ...
Που είναι η Νάνσυ;
Που είναι η Νάνσυ;
Παρόμοια θέματα