You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Κλείσε ραντεβού καλύτεραΓια τη Μυρτώ πήγα χθες Κυριακή στο DBA Massage στη Κατεχάκη 63Α (3ος όροφος, κουδούνι B.B. CENTER) και είχε δωμάτιο δυστυχώς...θα ξαναπάω σήμερα πριν κλείσει...ίσως είμαι τυχερός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
περασα σημερα απο το Iris Massage [glow=red,2,300]Σολωμου 70[/glow]
στην υποδοχη και υπευθυνη η γνωστη σε ολους Λιζα απο Συγγρου 45.
Χωρος σχετικα μικρός αλλα πολυ ομορφα διοκοσμημενος καθαρος και ζεστος.
2 μεγάλα δωματια τα οποια εχουν και καναπε και το ενα δωματιο διαθετει και ντουζοερα.
60 ευρω η μιση ωρα και 80 ευρω η μια ωρα.
Κοπελες υπηρχαν 3:
η γνωστη Ρωσιδα μιλφ Ντιανα. Ψιλη ξανθια εντυπωσιακη με ωραιο αδυνατο κορμι.
Μια ακομη Ρωσιδα καλλιγραμμη η Αναστασια. Πολυ ωραια ποδια οσο μπορουσα να διακρινω απο το σεξυ φορεμα που φορουσε. Ηλικια περιπου 33-35
Και η πιο μικρη σε ηλικια Ανριαννα. Σχετικα μετριου αναστηματος με καστανο σγουρο μαλλι, το κοριτσι της διπλανης πορτας. Αδυνατη και αυτη και αρκετα νοστιμη.
Η Λιζα με ενημερωσε πως για ολους τους πελατες υπαρχει η δυνατοτητα να παρκαρουν το αμαξι η την μηχανη τους σε πολυ κοντινο παρκινγκ πλησιον του μασαζ δωρεαν. Το μονο που εχουν να κανουν ειναι να παρουν ενα τηλ στα τηλ 6906520715 και 2105239240 και να συννενοηθουν με την Λιζα.
2 μεγάλα δωματια τα οποια εχουν και καναπε και το ενα δωματιο διαθετει και ντουζοερα.
Κοπελες υπηρχαν 3:
Μια ακομη Ρωσιδα καλλιγραμμη η Αναστασια. Πολυ ωραια ποδια οσο μπορουσα να διακρινω απο το σεξυ φορεμα που φορουσε. Ηλικια περιπου 33-35
Και η πιο μικρη σε ηλικια Ανριαννα. Σχετικα μετριου αναστηματος με καστανο σγουρο μαλλι, το κοριτσι της διπλανης πορτας. Αδυνατη και αυτη και αρκετα νοστιμη.
Η Λιζα με ενημερωσε πως για ολους τους πελατες υπαρχει η δυνατοτητα να παρκαρουν το αμαξι η την μηχανη τους σε πολυ κοντινο παρκινγκ πλησιον του μασαζ δωρεαν. Το μονο που εχουν να κανουν ειναι να παρουν ενα τηλ στα τηλ 6906520715 και 2105239240 και να συννενοηθουν με την Λιζα.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Respect!περασα σημερα απο το Iris Massage [glow=red,2,300]Σολωμου 70[/glow]
Κοπελες υπηρχαν 3:
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Φιλε σε λαθος θρεντ μπηκες.
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα...Δε ξέρω αν είμαι εκτος θέματος. Θα ήθελα να μου πείτε ανάμεσα από τη Μαριάννα στο Central spa και την Ελένη στο Paradise ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη? Σας ευχαριστώ
Giteftis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Για την Μαριάννα δεν ξέρω.Η Ελένη τα σπάει.Βέβαια τα πάντα είναι υποκειμενικά, (θέμα γούστου του καθενος).Στη θέση σου θα δοκίμαζα και της δυο.Καλημέρα...Δε ξέρω αν είμαι εκτος θέματος. Θα ήθελα να μου πείτε ανάμεσα από τη Μαριάννα στο Central spa και την Ελένη στο Paradise ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη? Σας ευχαριστώ
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Έχω πάει με την Ελένη..Είχα περάσει πολύ ωραία...Απλά τώρα είμαι ανάμεσα στις δύο...Και λέω να πάω στο σίγουρο ή να ρισκάρω?Για την Μαριάννα δεν ξέρω.Η Ελένη τα σπάει.Βέβαια τα πάντα είναι υποκειμενικά, (θέμα γούστου του καθενος).Στη θέση σου θα δοκίμαζα και της δυο.
Giteftis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Αν διαβάσεις κριτικές της Μαριάννας θα καταλάβεις πάνω κάτω τι προσφέρει και σε τι ποιότητα.Όποτε δεν θα πάνε οι εβραίοι σου χαμένοι.Αν θες κάτι καινούργιο.Αλιως βουρ για Ελένη.Έχω πάει με την Ελένη..Είχα περάσει πολύ ωραία...Απλά τώρα είμαι ανάμεσα στις δύο...Και λέω να πάω στο σίγουρο ή να ρισκάρω?
Απο Εθ.Μακαριου καμια πληροφορια παιζει; εχει να προτεινει καποιος καποια κοπελα απο εκει; λεω να περασω σημερα...
Φίλε εφόσον σκέπτεσαι να πάς στην Μακαρίου,να πάς δίχως άλλη σκέψη!Και η Άννα που είναι η υπεύθυνη και όλα τα κορίτσια είναι πολύ καλά σε όλα...
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Έχω πάει με την Ελένη..Είχα περάσει πολύ ωραία...Απλά τώρα είμαι ανάμεσα στις δύο...Και λέω να πάω στο σίγουρο ή να ρισκάρω?
Ξανά Ελένη μπούλη μου Σκαλοπατάκια
Μη σε τρώει ο κώλος σου για ΜαριαννοΒικτώριες και μετά με μαύρο δάκρυ στα σκαλοπάτια της Καλιρρόης
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
εγω πάντως με τη Μαριάννα πέρασα πολυ καλα.Αν διαβάσεις κριτικές της Μαριάννας θα καταλάβεις πάνω κάτω τι προσφέρει και σε τι ποιότητα.Όποτε δεν θα πάνε οι εβραίοι σου χαμένοι.Αν θες κάτι καινούργιο.Αλιως βουρ για Ελένη.
maba
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστω πολυ αδερφε! Θα περασω για να εχω αποψη και εγω!Για την Μακαρίου το γράφω και τον fer
Ευχαριστω πολυ αδερφε! Θα περασω για να εχω αποψη και εγω!
Η γνώμη σου μετράει για την εμπειρία και δοκιμή. Άσπα πολύ καλή άν σου αρέσουν λεπτές κοπέλες
Θα συμφωνησω κι εγωΦίλε εφόσον σκέπτεσαι να πάς στην Μακαρίου,να πάς δίχως άλλη σκέψη!Και η Άννα που είναι η υπεύθυνη και όλα τα κορίτσια είναι πολύ καλά σε όλα...
Απο Εθ.Μακαριου καμια πληροφορια παιζει; εχει να προτεινει καποιος καποια κοπελα απο εκει; λεω να περασω σημερα...
Εξαιρετικό μαγαζί,με πολλές και καλές επιλογές.......ρωτα την Αννα,θα σε καθοδηγήσει σωστά......αν βρεις την Μαργαρίτα ελεύθερη να την προτιμήσεις.........
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
την Κατερίνα θέλεις να πεις που βαφτίστηκε ΜαργαρίταΕξαιρετικό μαγαζί,με πολλές και καλές επιλογές.......ρωτα την Αννα,θα σε καθοδηγήσει σωστά......αν βρεις την Μαργαρίτα ελεύθερη να την προτιμήσεις.........
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66