Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Μοιάζει η σταφίδα με το σταφύλι επάνω στο αμπέλι?
δώσε περισσότερες λεπτομέριες φιλε.
που πήγες, τι υπηρεσιες είχε, πως ηταν η κοπέλα κτλ....
Αυτή που αξίζει τα λεφτά της εκεί είναι η Μάγιααπο μαρνησ28 πια αξιζει τα λεφτα τησ.η μαρτζι λεει τιποτα?
Τι λεφτά αξίζει η Μαγια λεβέντη μου ,μας δουλεύεις ?20 χρονια πριν ίσος τα άξιζε .Τώρα μονο για σκάλες κάνει η γυναικαΑυτή που αξίζει τα λεφτά της εκεί είναι η Μάγια
Πλατεια Αγ. Νικολαου Χαλανδρι, πηρα στο κινητο της και με καθοδηγησε σ'εναν πεζοδρομο, σε spa στον β όροφο. Απλο μασαζ 80 €, sex με προφυλαξη 100, μου ειπε. Αυτη milf 40s καλοστεκουμενη, αδυνατη, μακρυμαλλουσα. Ηταν και μια αλλη χοντρη, απαραδεκτη και μια αλλη τριτη ειχε πελατη. Ξεπετα, αφου μετα απο 7!!! λεπτα μασαζ πλατης μου ειπε "γυρνα" και αρχισε αμεσως καλαμακι.. Στα επομενα 3!!! λεπτα μου στηθηκε κι εγω ο μ@λ@κ@ς ενεδωσα.. Ολα ειχαν τελειωσει σε 20 λεπτα. Καλα να παθω. Η απολυτη εννοια της ΞΕΠΕΤΑΣ.
πω πω βρε αδερφακι μου ...ποσα ΜΒ μνημη εχεις που την θυμηθηκες εδω και 2 χρονια!!!αυτες τις θυμασαι....τι φαι εφαγες χτες δεν θυμασαι.ναι αυτή είναι!
απλά καθε τοσο αλλάζει περούκα και δεν την γνωρίζεις.
Το καλοκαιρι δουλευε μασαζ στο Κηφισιας 18, 1ος ορ.
Εκει την είδα και δεν την θυμηθικα...
Την ειχα παρει πριν 2 χρονια 2 φορες στο στουντιο της Αριστομ'ενους.
Οπότε ερχεται και μου λέει¨"εσενα σε θυμαμαι!"
"εγώ ομως όχι της λέω"
και απαντά "πριν 2 χρόνια Αριστομένους"....
Ξεχάει ρε σεις η πουτάνα.....
πω πω βρε αδερφακι μου ...ποσα ΜΒ μνημη εχεις που την θυμηθηκες εδω και 2 χρονια!!!αυτες τις θυμασαι....τι φαι εφαγες χτες δεν θυμασαι.
βρεεε συ ,περασα οκ,καλες οι υπηρεσιες,αλλα λιγο μπαζακι....ξερεις εσυ τωρα,λιγο κοιλιτσα,λιγο πεσμενο,λιγο χαλαρο το συστημα ;).για δευτερη καθολου.όχι, αυτό το θυμάμαι!: Φασολάδα! *P
δεν κατάλαβα όμως, περασες καλά στο ίδρυμα της 3ης Σεπτ 25 με την τύπισα ή όχι?
καλές οι υπηρεσίες της ή μπάζο?
βρεεε συ ,περασα οκ,καλες οι υπηρεσιες,αλλα λιγο μπαζακι....ξερεις εσυ τωρα,λιγο κοιλιτσα,λιγο πεσμενο,λιγο χαλαρο το συστημα ;).για δευτερη καθολου.
για αυτην την σοφια ξερεις?...και εκεινη την πολυ ψηλη?(εβρισκε στην πορτα )
Από κριτικές φίλων ,αποφάσισα να επισκεφθώ Μάρνης 28 . Εντυπώσεις ? σκέτη απογοήτευση .Μια χοντρή στη πόρτα που μετά από μια ματια που έριξα στα κορίτσια και είδε ότι δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαιτερα ,[glow=red,2,300]με εξεριση μια μικρή που με το μου ειπε Ρουμανα και στην ερώτηση (ce faci)δεν ήξερε τι να μου απάντηση κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με Τίρανα[/glow](που καθόλου τυχαία παρόλο ότι ορισμένες είναι πολύ όμορφες δεν είναι τον προτιμήσεων μου)μου πρότεινε την Τανια.Δεν μου αρέσει καθόλου να γυρίσω στα μασατζίδικα να βρω κάποια του γούστου μου ,και έτσι αναγκαστικά να την πάρω,ξανθιά,μεγλύτερη από τι μάνα μου ,από την Ουκρανία η λεγάμενη .μετά από 10 λεπτά μασαζ που πραγματικά έβαλα τα γέλια ( μονο μασαζ δεν ήταν )τις ζήτησα να φάω μπριζόλα ,με ένα ύφος που παραλίγο να τις χώσω χαστουκα καθόλου καλή ιδέα γιατί μετά από άντο σίγουρα θα υπήρχαν συνέπειες .μου υπενθύμισε ότι βρίσκομαι σε μασατζίδικο και όχι σε μπουρδέλο .Όμως για σένα που μου φαίνεσαι καλός κύριος μου λέει μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση .Επιπλέον ένα δωράκι 20 ευρώ θα περάσεις ωραία μου λέει .Λεβέντες ,χωρίς πλακα ξενέρωσα.Πλήρωσα 60 ,μου δώσανε και απόδειξη .Το αποτέλεσμα .Δύσκολα να ξαναπάω στο μασατζίδικο αυτό
Ρε παιδιά θέλω να κάνω την υπέρβαση και να πάω με έναν φιλαράκο μου να κάνουμε παρτούζα σε κανά μασατζίδικο.δηλαδή δύο άντρες με δύο κοπέλες και εναλλάξ..Γίνεται αυτό σε κάποιο από τα θεραπευτήρια; πάτερ ελέησον με και δος μου τα φώτα σου...
Ρε σεις καμιά ΒΥΖΑΡΟΥ σε μασατζίδικο ξέρετε???
Τι λεφτά αξίζει η Μαγια λεβέντη μου ,μας δουλεύεις ?20 χρονια πριν ίσος τα άξιζε .Τώρα μονο για σκάλες κάνει η γυναικα
Φιλε ,δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους και δεν είμαι ρατσιστής απέναντι τους ,ισα ισα που έχω και στη δουλειά μου Αλβανούς .Όμως οι ιερόδουλες τους μου τι σπάνε ,δεν είναι καθαρές ,εκεί που δεν το περιμένεις σε μπλέκουν .Το λέω από προσωπική εμπειρίαγιατι τετοιος ραατσισμος?
τεσπα καταλαβα ποια λες, θα περασω να τη δω μια μερα...
;) ;) ;)