Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ε η Ζάνα μπροστά στη Θεοδώρα είναι σταφίδα και η άλλη είναι ακόμη σταφύλι στο αμπέλι Ιούλιο μήνα!

Galatsi007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δώσε περισσότερες λεπτομέριες φιλε.
που πήγες, τι υπηρεσιες είχε, πως ηταν η κοπέλα κτλ....

Πλατεια Αγ. Νικολαου Χαλανδρι, πηρα στο κινητο της και με καθοδηγησε σ'εναν πεζοδρομο, σε spa στον β όροφο. Απλο μασαζ 80 €, sex με προφυλαξη 100, μου ειπε. Αυτη milf 40s καλοστεκουμενη, αδυνατη, μακρυμαλλουσα. Ηταν και μια αλλη χοντρη, απαραδεκτη και μια αλλη τριτη ειχε πελατη. Ξεπετα, αφου μετα απο 7!!! λεπτα μασαζ πλατης μου ειπε "γυρνα" και αρχισε αμεσως καλαμακι.. Στα επομενα 3!!! λεπτα μου στηθηκε κι εγω ο μ@λ@κ@ς ενεδωσα.. Ολα ειχαν τελειωσει σε 20 λεπτα. Καλα να παθω. Η απολυτη εννοια της ΞΕΠΕΤΑΣ.

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή που αξίζει τα λεφτά της εκεί είναι η Μάγια
Τι λεφτά αξίζει η Μαγια λεβέντη μου ,μας δουλεύεις ?20 χρονια πριν ίσος τα άξιζε .Τώρα μονο για σκάλες κάνει η γυναικα  :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Ρε σεις καμιά ΒΥΖΑΡΟΥ σε μασατζίδικο ξέρετε???

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα αλλη μια καταθεση στη στουρναρη σημερα.η κυρια καιτη βεβαια χωρις να πω ηξερε το ονομα της κοπελας.και αυτη ελενη.για αλλη μια φορα καταπλικτικη τι να πω.ευχαριστιεσαι καθε στιγμη με αυτη την κοπελα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Πλατεια Αγ. Νικολαου Χαλανδρι, πηρα στο κινητο της και με καθοδηγησε σ'εναν πεζοδρομο, σε spa στον β όροφο. Απλο μασαζ 80 €, sex με προφυλαξη 100, μου ειπε. Αυτη milf 40s καλοστεκουμενη, αδυνατη, μακρυμαλλουσα. Ηταν και μια αλλη χοντρη, απαραδεκτη και μια αλλη τριτη ειχε πελατη. Ξεπετα, αφου μετα απο 7!!! λεπτα μασαζ πλατης μου ειπε "γυρνα" και αρχισε αμεσως καλαμακι.. Στα επομενα 3!!! λεπτα μου στηθηκε κι εγω ο μ@λ@κ@ς ενεδωσα.. Ολα ειχαν τελειωσει σε 20 λεπτα. Καλα να παθω. Η απολυτη εννοια της ΞΕΠΕΤΑΣ.

Μαύρο!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ναι αυτή είναι!
απλά καθε τοσο αλλάζει περούκα και δεν την γνωρίζεις.
Το καλοκαιρι δουλευε μασαζ στο Κηφισιας 18, 1ος ορ.
Εκει την είδα και δεν την θυμηθικα...
Την ειχα παρει πριν 2 χρονια 2 φορες στο στουντιο της Αριστομ'ενους.
Οπότε ερχεται και μου λέει¨"εσενα σε θυμαμαι!"
"εγώ ομως όχι της λέω"
και απαντά "πριν 2 χρόνια Αριστομένους"....
Ξεχάει ρε σεις η πουτάνα.....
πω πω βρε αδερφακι μου ...ποσα ΜΒ μνημη εχεις που την θυμηθηκες εδω και 2 χρονια!!!αυτες τις θυμασαι....τι φαι εφαγες χτες δεν θυμασαι. :grin:
λοιπον ακυρο εκει σε μια χριστινα στην γ σεπτ 25 :headbang:-αρκετες 6,7 περιπου με αρχηγο την παλια τανια :jerking:,μια πολυ ψηλη,μια σοφια ,αλλα εμενα μου κανε κλικ ενα φουστακι μινι με ωραια μπουτακια :P ....λεω οπαααα εδω ειμαστε ....αλλα μολίς το βγαλε "η αποκαλυψη τωρα" με απογοητευσε :(.για αυτο μην ξεγελιοσαστε με τα μινι.
και ενα που μου κανε κλικ ηταν αυτη η σοφια...η μικροτερη της παρεας μου φανηκε. :think:
αυταααααα :rockon: :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
πω πω βρε αδερφακι μου ...ποσα ΜΒ μνημη εχεις που την θυμηθηκες εδω και 2 χρονια!!!αυτες τις θυμασαι....τι φαι εφαγες χτες δεν θυμασαι. :grin:

όχι, αυτό το θυμάμαι!: Φασολάδα!  :grin: :badair: *P

δεν κατάλαβα όμως, περασες καλά στο ίδρυμα της 3ης Σεπτ 25 με την τύπισα ή όχι?
καλές οι υπηρεσίες της ή μπάζο?    :think:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
όχι, αυτό το θυμάμαι!: Φασολάδα!  :grin: :badair: *P

δεν κατάλαβα όμως, περασες καλά στο ίδρυμα της 3ης Σεπτ 25 με την τύπισα ή όχι?
καλές οι υπηρεσίες της ή μπάζο?    :think:
βρεεε συ ,περασα οκ,καλες οι υπηρεσιες,αλλα λιγο μπαζακι....ξερεις εσυ τωρα,λιγο κοιλιτσα,λιγο πεσμενο,λιγο χαλαρο το συστημα ;).για δευτερη καθολου.
για αυτην την σοφια ξερεις?...και εκεινη την πολυ ψηλη?(εβρισκε στην πορτα :2funny:)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
βρεεε συ ,περασα οκ,καλες οι υπηρεσιες,αλλα λιγο μπαζακι....ξερεις εσυ τωρα,λιγο κοιλιτσα,λιγο πεσμενο,λιγο χαλαρο το συστημα ;).για δευτερη καθολου.
για αυτην την σοφια ξερεις?...και εκεινη την πολυ ψηλη?(εβρισκε στην πορτα :2funny:)

δυστυχώς δεν ξέρω την Σοφία που λές....
μια πολύ ψιλή εκει θυμάμαι: μια ξανθιά και λιγο ασυμπάθιστη (αν λεμε την ίδια)...αλλά δεν την έχω τιμήσει ποτέ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γιατι τετοιος ραατσισμος?
τεσπα καταλαβα ποια λες, θα περασω να τη δω μια μερα...
;) ;) ;)
Από κριτικές φίλων ,αποφάσισα να επισκεφθώ Μάρνης 28 . Εντυπώσεις ? σκέτη απογοήτευση .Μια χοντρή στη πόρτα που μετά από μια ματια που έριξα στα κορίτσια  και είδε ότι δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαιτερα ,[glow=red,2,300]με εξεριση  μια μικρή που με το μου ειπε Ρουμανα και στην ερώτηση (ce faci)δεν ήξερε τι να μου απάντηση κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με Τίρανα[/glow](που καθόλου τυχαία παρόλο ότι ορισμένες είναι πολύ όμορφες δεν είναι τον προτιμήσεων μου)μου πρότεινε την Τανια.Δεν μου αρέσει καθόλου να γυρίσω στα μασατζίδικα να βρω κάποια του γούστου μου ,και έτσι αναγκαστικά να την πάρω,ξανθιά,μεγλύτερη  από τι μάνα μου ,από την Ουκρανία η λεγάμενη .μετά από 10 λεπτά μασαζ  που πραγματικά έβαλα  τα γέλια ( μονο μασαζ  δεν ήταν  )τις ζήτησα να φάω μπριζόλα ,με ένα ύφος που παραλίγο να τις χώσω χαστουκα καθόλου καλή ιδέα γιατί μετά από άντο σίγουρα θα υπήρχαν συνέπειες .μου υπενθύμισε ότι βρίσκομαι σε μασατζίδικο και όχι σε μπουρδέλο .Όμως για σένα που μου φαίνεσαι καλός κύριος μου λέει μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση .Επιπλέον ένα δωράκι 20 ευρώ θα περάσεις ωραία μου λέει .Λεβέντες ,χωρίς πλακα ξενέρωσα.Πλήρωσα 60 ,μου δώσανε και απόδειξη .Το αποτέλεσμα .Δύσκολα να ξαναπάω στο μασατζίδικο αυτό :jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
1.πατε σε ενα με δυο δωματια τουλαχιστον :2funny: :2funny: :2funny:
2.πιανει ο καθενας απο ενα.
3.τελειωνει ο καθενας με την Α και Β
4.ζητατε τουμπαλιν την Β και Α.
αυτο ηταν !
απλο και σε 5 βηματα. :babycry:
Ρε παιδιά θέλω να κάνω την υπέρβαση και να πάω με έναν φιλαράκο μου να κάνουμε παρτούζα σε κανά μασατζίδικο.δηλαδή δύο άντρες με δύο κοπέλες και εναλλάξ..Γίνεται αυτό σε κάποιο από τα θεραπευτήρια; πάτερ ελέησον με και δος μου τα φώτα σου... :helpplea:

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατι τετοιος ραατσισμος?
τεσπα καταλαβα ποια λες, θα περασω να τη δω μια μερα...
;) ;) ;)
Φιλε ,δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους και δεν είμαι ρατσιστής απέναντι τους ,ισα ισα που έχω και στη δουλειά μου Αλβανούς .Όμως οι ιερόδουλες τους μου τι σπάνε ,δεν είναι καθαρές ,εκεί που δεν το περιμένεις σε μπλέκουν .Το λέω από προσωπική εμπειρία  :jerking:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα Σ[size=20pt]ολωμου[/size] 59. Ωρα προσέλευσης 19.30 (μάλλον ένας πελάτης μέσα). Οι κοπέλες Δέσποινα, Μελίνα και Λόλα (αν θυμάμαι καλά). Η Μελίνα έπαιζε και ρόλο σερίφη.

Με ρώτησε (η Μελίνα) αν είχα ξαναπάει και της είπα ότι είχα πάει πάλι τέλη Αυγούστου και είχα πάρει τότε Πατρίτσια, αλλά δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος. Τόνισα επίσης ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ για να πάω πάλι στο μαγαζί εκεί! Μου απάντησε ότι υπήρχαν πολλά παράπονα για την εν λόγω, και ότι τώρα έχει φύγει και είναι στη χώρα της.

Για τη "μάχη" τώρα, δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί οι εμπειρίες μου από τέτοιου είδους ιδρύματα είναι μηδενικές. Πάντως η Δέσποινα (την οποία τελικά επέλεξα) ήταν πολύ καλή κατά τη γνώμη μου και με βοήθησε αρκετά (πρωτάρης βλέπετε σε αυτό το στίβο).

Η τιμή ήταν 70 ευρώπουλα χωρίς χρονομετρητή όπως με άφησε να καταλάβω. Σε κάποια νύξη μου για κουλούρι, μου είπε ότι δεν δίνει. Πάντως ήταν όμορφα. Ντουσάκι πριν και μετά βέβαια (για να μην μας πάρει χαμπάρι η σύζυγος με τα αρωματικά έλαια......!

Μου είπαν (και η Δέσποινα και η Μελίνα) ότι μπορώ να πάρω και δύο κοπέλες στο δωμάτιο μαζί με διπλάσιο κόστος.

Μετά το φραπέ, με γλύψιμο παντού και στα @@, 69 και καβάλησε τον Αγαμέμνωνα. Μετά ιεραποστολικό και μετά της πρότεινα να τελειώσω στο στόμα της. Εβγαζε κραυγούλες και έλεγε προστυχόλογα που μπορεί να ήταν ψιλοfake, αλλά ήταν όμορφα. Το μουνάκι όμορφο, περιποιημένο και μυρωδάτο. Μετά την κατάθεση, μου έκανε πάλι μασαζάκι για χαλάρωση.
Στο τέλος την αγκάλιασα πολύ τρυφερά κάτι που φάνηκε να την ευχαριστεί ιδιαίτερα και την ευχαρίστησα για την προσπάθειά της.

Συνολικός χρόνος 40 λεπτά. Ισως να βιάστικα, αλλά είχα να πάω και σε κάποια δουλειά αμέσως μετά. Φεύγοντας, είδα ότι υπήρχαν δύο συναγωνιστές που είχαν πάει για το ίδιο πράγμα με εμένα. Πάντως από πληροφορία άλλου συναγωνιστή που πήγε την ίδια ημέρα (χθές) στις 4,45 το απόγευμα, είχε πολύ κόσμο και δεν μπόρεσε να μείνει γιατί η αναμονή ήταν μεγάλη.

Συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλους.

Υ.Γ. Το ίδιο post το έκανα πρώτα στο thread Μελινόσπιτο (εκεί που ανήκει αρχικά) αλλά το postάρω κι εδώ, μιάς και αυτό το thread κινείται περισσότερο και θα το δούν πιό πολλοί για να ενημερωθούν, καθ'ότι ευχαριστημένος μπουρδελιάρης είναι ο ενημερωμένς μπουρδελιάρης.  ;)

edit giorgospapa: συμπληρωθηκε η διευθυνση..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.278
Πόντοι
22.785
Κουφαλιτσα δεν αντεξες... πηγες ε ;;;;;;;;; agiana
παντως εχθες Σ[size=20pt]ολωμου[/size] 54 τα καναμε και εμεις ισιωμα αλλο να στο λεω και αλλο να
το βλεπης πυραμε και τις κυλοτες................... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom