Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ζανούλα, το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην "κορυφή" το δύσκολο είναι να μείνεις στη "κορυφή", φιλικά στο λέω, άσχετα που δεν θα με ξαναδείς, ο πιο εύκολος δρόμος είναι από το ρετιρέ στο υπόγειο........!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

όπα!
το δυτερο ανάθεμα- μαυρο που ρίχνεις!
το πρώτο 'ηταν στην Κάιτη αν έχω καταλάβει καλά?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Στουρνάρη 63, 3ος.
Γνωρίζει κανείς τελικά τι έχει απογίνει η Μαίρη; Ακόμη, η Ελένη κάνει τίποτε πέρα από τα κλασικά (κουλουράκι μήπως;)
Και ναι, ακόμα στα 70 είναι. Και οι πιο πολλές εκεί το τιμάνε το 70άρι.

Συνάδελφε αν εννοείς την Μαίρη από την Αρμενία την μελαμψή, το έκοψε το άθλημα, παντρεύτηκε.......!!!!!!!! (Το ξέρω από πρώτο χέρι)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
όπα!
το δυτερο ανάθεμα- μαυρο που ρίχνεις!
το πρώτο 'ηταν στην Κάιτη αν έχω καταλάβει καλά?

Όχι φίλε μου, με την Καίτη, άσχετα αν έχω να πάω πολύ καιρό, δεν έχω κανένα πρόβλημα,
η Καίτη είναι επαγγελματίας 100%, άσχετα αν κάποιες κοπέλες κάνουν του κεφαλιού τους και ξεπετάνε πελάτες, σ'αυτές έχω ρίξει μαύρο, η Καίτη ΚΑΙ στα ραντεβού της είναι ΑΨΟΓΗ.

ΥΓ. Για του νέους αναφερόμαστε στη Καίτη (αφεντικό) στη Στουρνάρη 63 3ος όροφος.

ΥΓ.2. Το μόνο μαύρο που έχω ρίξει σε μαγαζί είναι στο Ζανόσπιτο, Σολωμού 54 6ος όροφος.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Όχι φίλε μου, με την Καίτη, άσχετα αν έχω να πάω πολύ καιρό, δεν έχω κανένα πρόβλημα,
η Καίτη είναι επαγγελματίας 100%, άσχετα αν κάποιες κοπέλες κάνουν του κεφαλιού τους και ξεπετάνε πελάτες, σ'αυτές έχω ρίξει μαύρο, η Καίτη ΚΑΙ στα ραντεβού της είναι ΑΨΟΓΗ.

ΥΓ. Για του νέους αναφερόμαστε στη Καίτη (αφεντικό) στη Στουρνάρη 63 3ος όροφος.

ΥΓ.2. Το μόνο μαύρο που έχω ρίξει σε μαγαζί είναι στο Ζανόσπιτο, Σολωμού 54 6ος όροφος.

οκ μαν

clive75

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είχε καμιά άλλη να πάρεις εκει καμιά Ναταλύ ή Αντζελίνα; Η Εβελίνα είναι καινούργια στο μαγαζί και μάλλον γενικά στο επάγγελμα και έχει ψιχολογικά...

Ασε φίλε pirfore ξαναπήγα και στη μαλακία το ζανόσπιτο μηπως και τελικά φάω αυτή τη φορά.
Πηγα χθες πρωί και ήταν η ξανθιά κυρία στην υποδοχή.
Λέω θα με θυμούνται δε μπορεί.Με περνάει κατευθείαν σε δωματιο(θετικό σημαδι) και με ρωτάει με ποια έχεις κανει.Της λέω με Εβελίνα. Μου λέει να σου στείλω και τις άλλες κοπέλες να τις δεις?Ναι της λέω.Ερχεται μία πού μέτρια και μετά σκάει η Εβελίνα, φορούσε ενα καυλωτικό μίνι.Με βλέπει με θυμάται και μου λέει θα κάνουμε μαζί πάλι? Γιατι όχι της λέω.Καλα μου λέει δες και τις υπόλοιπες κοπέλες.Ερχεται άλλη μία μπάζο και λέω τελικά στην κυριά της υποδοχής εβελίνα. Ωραία μου λέει αυτή 60 ευρω τα 45 λέπτά μαζάζ και το τονίζει.Μαλίστα της λέω το ξέρω και δε λέω κουβέντα για έξτρα.
Περιμένω λίγο και σκάει η εβελίνα παλί με τη ιατρική ρόμπα μαζεμένη. Ω ρε πουστη μου λέω πάλι τα ίδια. δε την τρώω όμως την ξενέρα και την ρωτάω πριν προχωρήσουμε: παλί μόνο μασάζ θα κάνουμε καλή μου?Και τι μου απάνταει το όργιο. Ναι μόνο μασάζ δεμπορω να κάνω κάτι άλλο. Ε αντε και γαμήσου μου ρθε να της πω. βρε καλή μου της λέω ξαναήρθα για σένα και μόνο γιατι μου αρέσεις πολύ.Τιποτα αυτή τα ίδια. της σκαω λοιπόν το αντε γεια και εχετε γεια βρυσούλες που θα σου δώσω παλι λεφτά τσάμπα. Σε έχει μαμήσει όλος ο ντουνιας και μου το πάιζεις λοιπόν παρθένα.
Κατέληξα λοιπόν στη Σ[size=20pt]ολωμου[/size] 59 όπου και έφαγα ένα πολύ ωραίο PSE γεύμα από τη Λόλα. Πρώτη φορά εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
Να πανα γαμηθεί λοιπόν το ζανόσπιτο. Αμα είναι να πας 100 φορές για να μαμίσεις μια ψυχασθενή πας και έξω στο real life που ειναι γεματο απο αυτές.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κατέληξα λοιπόν στη Σ59 όπου και έφαγα ένα πολύ ωραίο PSE γεύμα από τη Λόλα. Πρώτη φορά εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνάδελφε πολύ καλή επιλογή η Λόλα.......!!!!!!!!!

Ακολουθεί ενημέρωση από Σολωμού 59 1ος όροφος (Μελινόσπιτο)

Μετά κι από παρότρυνση του φίλτατου Iblis, πήρα το μωρό από Ρωσία την Λόλα, η μικρή είναι πάρα πολύ καλή, ψηλή, ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια, ΚΟΡΜΑΡΑ, με 2άρια  :boobies:, σφιχτό  :booty: και καλλίγραμμα μακριά πόδια.

Το μασάζ που κάνει είναι από καλό έως πολύ καλό (πάντα για τις απαιτήσεις μου)
Το υπόλοιπο πρόγραμμα το χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο "πνευστών" που μας έχουν συνηθίσει
οι κορασίδες στο Μελινόσπιτο, μπριζολίτσα προσφέρεται, αλλά.........., όπως προείπα στο Μελινόσπιτο, τα "πνευστά" κάνουν την διαφορά, με περιποίηση @@ και CIM.
Full πρόγραμμα 45 λεπτών 70€.

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ασε φίλε pirfore ξαναπήγα και στη μαλακία το ζανόσπιτο μηπως και τελικά φάω αυτή τη φορά.
Λέω θα με θυμούνται δε μπορεί.Με περνάει κατευθείαν σε δωματιο(θετικό σημαδι) και με ρωτάει με ποια έχεις κανει.Της λέω με Εβελίνα. Μου λέει να σου στείλω και τις άλλες κοπέλες να τις δεις?Ναι της λέω.Ερχεται μία πού μέτρια και μετά σκάει η Εβελίνα, φορούσε ενα καυλωτικό μίνι.Με βλέπει με θυμάται και μου λέει θα κάνουμε μαζί πάλι? Γιατι όχι της λέω.Καλα μου λέει δες και τις υπόλοιπες κοπέλες.Ερχεται άλλη μία μπάζο και λέω τελικά στην κυριά της υποδοχής εβελίνα. Ωραία μου λέει αυτή 60 ευρω τα 45 λέπτά μαζάζ και το τονίζει.Μαλίστα της λέω το ξέρω και δε λέω κουβέντα για έξτρα.
Περιμένω λίγο και σκάει η εβελίνα παλί με τη ιατρική ρόμπα μαζεμένη. Ω ρε πουστη μου λέω πάλι τα ίδια. δε την τρώω όμως την ξενέρα και την ρωτάω πριν προχωρήσουμε: παλί μόνο μασάζ θα κάνουμε καλή μου?Και τι μου απάνταει το όργιο. Ναι μόνο μασάζ δεμπορω να κάνω κάτι άλλο. Ε αντε και γαμήσου μου ρθε να της πω. βρε καλή μου της λέω ξαναήρθα για σένα και μόνο γιατι μου αρέσεις πολύ.Τιποτα αυτή τα ίδια. της σκαω λοιπόν το αντε γεια και εχετε γεια βρυσούλες που θα σου δώσω παλι λεφτά τσάμπα. Σε έχει μαμήσει όλος ο ντουνιας και μου το πάιζεις λοιπόν παρθένα.
Κατέληξα λοιπόν στη Σ59 όπου και έφαγα ένα πολύ ωραίο PSE γεύμα από τη Λόλα. Πρώτη φορά εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
Να πανα γαμηθεί λοιπόν το ζανόσπιτο. Αμα είναι να πας 100 φορές για να μαμίσεις μια ψυχασθενή πας και έξω στο real life που ειναι γεματο απο αυτές.
Ναι , όμως ξαναπήγες στα μπάζα ενώ έχεις φάει πόρτα μια φορα .δεν υπάρχουν αλλα μασατζίδικα στην Αθηνα ?Από τι είδα μια λίστα εδώ,100 υπάρχουνε ...Αγόρι μου και μην τσατίζεσαι .Αν θες σώνει και καλά να γαμήσεις ,τραβα σε κάνα μπουρδέλο να ξεφουσκώσεις τα αρχίδια σου  :2funny:

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Μετά κι από παρότρυνση του φίλτατου Iblis, πήρα το μωρό από Ρωσία την Λόλα, η μικρή είναι πάρα πολύ καλή, ψηλή, ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια, ΚΟΡΜΑΡΑ, με 2άρια  :boobies:, σφιχτό  :booty: και καλλίγραμμα μακριά πόδια.
Δίνει κουλούρι η Lola ? εγώ μονο κωλαράκι θέλω :2funny:

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στη Φραντζή 4 είναι μια ιταλίδα ,Liza .όποις είναι λάτρης τις κωλοτρυπίδας να πάει εκεί :2funny:

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λεβέντες ,κάνα καλο μασατζίδικο στο κεντρο έχει να μου προτείνει κάποιος .Να είναι καθαρό μην πάμε και κολλήσουμε μύκητες στα πόδια .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ντε-ζα-βι επαθα...
δεν εξηγειται αλλιως....
α, να πω και κατι αλλο...
κα.Σοφια εκει στο Σολωμου 54,
ριξε καμια μπατσα της Ζανα εκ μερους μου,
τα χει μπλεξει τα ποτα και οταν βαραει το κουδουνι,
αυτη σηκωνει το τηλεφωνο.
Απαιτουμε Σοφια-Ελενη στην πορτα με στολες
νοσοκομας κατα προτιμηση...
παπα ετοιμασε τον αγιασμο και θα παω αυριο για δυοσμο να παμε για τον ευλογητο...αμην

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τραβα λεβεντη μου μια μαλακια να γλιτωσεις και τους μυκητες και τους δερματολογους και τα ευρω σου...
νισαφι με τις ρουφηχτρες... :rockon: :rockon:
Λεβέντες ,κάνα καλο μασατζίδικο στο κεντρο έχει να μου προτείνει κάποιος .Να είναι καθαρό μην πάμε και κολλήσουμε μύκητες στα πόδια .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απο το γνωστο χωριο της Ιταλιας Αγιοι 40.
Αλβανοκουλουρο λεξη υπαρχει?
να δειτε που θα βγει και σαντουιτς... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στη Φραντζή 4 είναι μια ιταλίδα ,Liza .όποις είναι λάτρης τις κωλοτρυπίδας να πάει εκεί :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θελω μια να γλυφει κωλο,
παιζει καμια?

Επισκέπτης

Πάλι καλά φίλε που δεν έχασες τα λεφτά σου πάλι..τώρα για το Ζανόσπιτο τι να σου πω φταίει που σε έχουν πάρει με στραβό μάτι; φταίει η Εβελίνα που δεν έχει εξεικοιωθεί; έχει αλλάξει κάτι στο μαγαζί; Δε μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα..αλλά αφού πήγες στο Μελινόσπιτο και έφαγες, τέλος καλά όλα καλά...γράψε όμως δυο κουβέντες πως πέρασες με αυτή τη Λόλα και πως το παιξες και έφαγες με τη πρώτη, μόνο στις αρνητικές εμπειρίες είσαι αναλυτικός... ;)

Επισκέπτης

Το μασάζ που κάνει είναι από καλό έως πολύ καλό (πάντα για τις απαιτήσεις μου)
Το υπόλοιπο πρόγραμμα το χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο "πνευστών" που μας έχουν συνηθίσει
οι κορασίδες στο Μελινόσπιτο, μπριζολίτσα προσφέρεται, αλλά.........., όπως προείπα στο Μελινόσπιτο, τα "πνευστά" κάνουν την διαφορά, με περιποίηση @@ και CIM.
Full πρόγραμμα 45 λεπτών 70€.

Συναγωνιστή μ αυτά που λες θα μας κάνεις να κατηφορίσουμε πάλι Μελινόσπιτο... Τι προελεύσεως είναι η Λόλα σου πε; Σώμα αδύνατη; Όπως φαίνεται πάει να φτιάξει ντριμ τιμ η Μελίνα  :boobies:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Νέα άφιξη Αχιλέως και Βενιζέλου πάνω από την ADIDAS στη Ν.Σμύρνη.
Ονομα τεμαχίου Γιάννα.Ετών 23-24 περίπου.
Ψηλό με κανονικό σωματάκι, ξανθό μαλάκι, εκ Πωλονίας ορμώμενο.
Αποτέλεσμα επίσκεψης: Καλό μασάζ,φραπές,και υποσχέσεις....
Χρόνος: 40 λεπτά.
Κόστος: 60 ευρώ.
Δηλαδη το Ειρηνακη εφυγε η Γιαννα ειναι μαζι της ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom