Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Επισκέπτης
.........του "γυάλισε" η www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg423075#msg423075]Αγγελικούλα[/url] του μικρού, έχουν τη γλύκα τους τα άτιμα τα κοντοπούτανα, με τη πρώτη ευκαιρία πες του να τη δοκιμάσει και εφ'όλης της ύλης, κάνει και ικανοποιητικό μασάζ και καλά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg423321#msg423321]ακροβατικά[/url] το μωρό........!!!!!!!!!

Ναι θα πάει να πάρει τη ρεβάνς τον βλέπω αγριεμένο... :grin:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
για κατσε να το γραψω εδω,γιατι στην αλλη ενοτητα δεν απαντα κανει :headbang:(αποψεις ..)
εεεε ακουτε??.......η κουμανουδη ανοιξεεεεεε???? :think:...γιατι βαριεμαι να ανεβαινω την αλεξανδρας :grin:..και αν ΝΑΙ τι καλο εχει??

captainmorgan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για κατσε να το γραψω εδω,γιατι στην αλλη ενοτητα δεν απαντα κανει :headbang:(αποψεις ..)
εεεε ακουτε??.......η κουμανουδη ανοιξεεεεεε???? :think:...γιατι βαριεμαι να ανεβαινω την αλεξανδρας :grin:..και αν ΝΑΙ τι καλο εχει??

που ειναι ολα αυτα τα μασατζιδικα κ ποιο ειναι το καλυτερο; κ κυριως τπτ κολπα για να μν την πατησω σαν αρχαριος;;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το πιθανοτερο ειναι να μην εχει ανοιξει. εχει ανοιξει ομως με προσωπικο ασφαλειας το υποκαταστημα της στη σινωπης 29. η ενημερωση αυτη ειναι εβδομαδος..  :)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καπου εχω ενα καλο ρεβιου για Αγγελικουλα...
εκανε την αρπαχτη της και ηλθε παλι...
αν το βρω ποτε θα το βαλω  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι θα πάει να πάρει τη ρεβάνς τον βλέπω αγριεμένο... :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Το καλύτερο μακράν εμφανισιακά σε μελαχροινό θα το βρείτε στο Φ4 και το λένε Αλεξάνδρα (μην κοιτάτε που δεν μιλάω για τα μασάζ)
ΤΕΛΟΣ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε παιδιά τις Κυριακές μέχρι τι ώρα δουλεύουν τα μαγαζιά στο κέντρο???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

Η ΚΟμανούδη είναι κλειστή προς το παρών...
πληροφορίες - που ελέγχονται όμως - λενε πωε δεν θα ξαναανοίξει, ελέι τουλάχιστον

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Εκτακτη Ανακοινωση!:

Παρακαλείται αυτός που αφησε 5 μπάζα στην μασαζερί Πατησίων 135, 5ος όροφος να γυρίσει να τα μαζέψει πάραυτα! :tickedoff: και να πά να τα αποθέσει στον ΧΥΤΑ

Ευχαριστώ

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά η Δεριγνύ 14 ανήκει στα δεν ή στα μπριζολάδικα. Για πείτε γιατί έχω μπερδευτεί κάπως.

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το καλύτερο μακράν εμφανισιακά σε μελαχροινό θα το βρείτε στο Φ4 και το λένε Αλεξάνδρα (μην κοιτάτε που δεν μιλάω για τα μασάζ)
ΤΕΛΟΣ

Τελικά τί παίζει μ'αυτό τό Φ4 ρέ παιδιά.Μήπως ανήκει στά δέν?
Πήγα τίς προάλες καί έφαγα πόρτα από τή Μαστροκώστα στήν υποδοχή.
Πολύ ψυχρή καί ανένδοτη ότι τό μαγαζί είναι σοβαρό καί τέτοιες π@π@ριές. :headbang:
Τί οτι είμαι πελάτης στό κ48 καί κ59 τής είπα τί οτι είναι γυναικάρα καί ότι γουστάρω νά κάνουμε μαζί αυτή τίποτα.Τελικά τί παίζειείναι στά δέν ή επειδή πήγα πρώτη φορά.Τά φώτα σας παρακαλω΄. :-

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Πολύ ψυχρή καί ανένδοτη ότι τό μαγαζί είναι σοβαρό καί τέτοιες π@π@ριές. :headbang:
Τί οτι είμαι πελάτης στό κ48 καί κ59 τής είπα τί οτι είναι γυναικάρα καί ότι γουστάρω νά κάνουμε μαζί αυτή τίποτα.Τελικά τί παίζειείναι στά δέν ή επειδή πήγα πρώτη φορά.Τά φώτα σας παρακαλω΄. :-

Mόνο στα ΔΕΝ δεν ανήκει φίλε...
το μαγαζί είναι χύμα και γενικα ξεπέτα.
Απλά αμα δεν σε ξέρουν κρατανε "πισινί".
και αμα δεν σε πήρε και απο καλό μάτι η θοδώρα....

ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
borg μαλλον ειναι λιγη παρακμη. δεν σου φτανει εσενα..  :cheesy:
παιδια καλημερα κατι αλλαζει στην καραισκου εχει 2 μιλφ και μια πιτσιρικα απο λιθουανια που καινει φουλ προγραμμα στα 85ευρω.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Το μαγαζί ανήκει κατηγορηματικά στα full.
Τελευταία το έχω κόψει γιατί την έχουνε δει ξεπέτα.
Πάντως μερικές φορές είχε πολύ καλά κομμάτια.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Νέα άφιξη Αχιλέως και Βενιζέλου πάνω από την ADIDAS στη Ν.Σμύρνη.
Ονομα τεμαχίου Γιάννα.Ετών 23-24 περίπου.
Ψηλό με κανονικό σωματάκι, ξανθό μαλάκι, εκ Πωλονίας ορμώμενο.
Αποτέλεσμα επίσκεψης: Καλό μασάζ,φραπές,και υποσχέσεις....
Χρόνος: 40 λεπτά.
Κόστος: 60 ευρώ.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ειναι η γιαννα απο ιλιαδα εχει αδυνατιση ειναι στο φουλ μα το καταληλο μπονους.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλημερα κατι αλλαζει στην καραισκου εχει 2 μιλφ και μια πιτσιρικα απο λιθουανια που καινει φουλ προγραμμα στα 85ευρω.
Γητευτή πρίν από κάνα δυο εβδομάδες που πέρασα,ενώ ήμουν τακτικός πελάτης στο κατάστημα και συγκεκριμένα όταν δούλευε η Βικτώρια, και ενώ τους το ανέφερα αυτό μου είπαν ότι πλέον έχει αλλάξει το μαγαζί και δεν προσφέρει πλέον φούλ υπηρεσίες και μάλιστα δεν άφησαν να δω τα κορίτσια. Οπότε μάλλον ανήκει πλέον στα αμπρίζολα ιδρύματα και μάλλον θέλει μαύρισμα. Αυτό για ενημέρωση των φίλων συναγωνιστών. Αν έχεις λοιπόν κάτι καινούργιο για το μαγαζάκι αυτό θα ήταν καλό να μας το αναφέρεις αναλυτικά και όχι με αυτή την τηλεγραφική περιγραφή λες και πετάς μολότωφ.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Γητευτή πρίν από κάνα δυο εβδομάδες που πέρασα,ενώ ήμουν τακτικός πελάτης στο κατάστημα και συγκεκριμένα όταν δούλευε η Βικτώρια, και ενώ τους το ανέφερα αυτό μου είπαν ότι πλέον έχει αλλάξει το μαγαζί και δεν προσφέρει πλέον φούλ υπηρεσίες και μάλιστα δεν άφησαν να δω τα κορίτσια. Οπότε μάλλον ανήκει πλέον στα αμπρίζολα ιδρύματα και μάλλον θέλει μαύρισμα. Αυτό για ενημέρωση των φίλων συναγωνιστών. Αν έχεις λοιπόν κάτι καινούργιο για το μαγαζάκι αυτό θα ήταν καλό να μας το αναφέρεις αναλυτικά και όχι με αυτή την τηλεγραφική περιγραφή λες και πετάς μολότωφ.
Λοιπον μαγκες, επειδη στο συγκεκριμενο μαγαζι ειμαι αρκετο καιρο πελατης, λογω αποστασης , εχει ανανεωθει αρκετα και χθες ειχε την ηρα 30+ (σταθερη αξια )απο αγια πετρουπολη) με γαματο μασαζ, την ειρηνη μελαχρινο 23 απο βουλγαρια με απταιστα ελληνικα και την αννιτα επιεικως αδιαφορο.Ολες κανουν full προγραμμα (60+25=85) απο την πρωτη φορα, αρκει να μη ψαρωσεις στον σεριφη που ανοιγει (λια , ξανθο γαμευσιμο και ιδιαιτερα νεα για αυτη την θεση, περιπου 30). Την περασμενη εβδομαδα ειχε και 2 milfares 45+ με τεραστια βυζια για τους λατρεις. Χθες δεν υπηρχαν και το μειον ειναι οτι κλεινει στις 19:00..αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom