Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
[ξεμπερδεμα μπουτιων]

Ο αλα καπονε απανταει στο thekvla για Στουρναρη. Ο jimmys αναφερετεται στο ηπειρου 22

[/ξεμπερδεμα μπουτιων]

[μπερδεμα μπουτιων]

παντως ο thekvla ουτε ηπιε ουτε εφαγε στην Στουρναρη

Για την Σ63 καμια αναφορα ρε συναδελφοι? Σκεφτομαι να ξαναπαω και δεν ξερω ποια να παρω τελευταια με Ολγα ουτε φραπε δεν εκανε λετε την δευτερη φορα να εχω περισσοτερη τυχη?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τα μπλεξαμε..  :rolleyes:

εγω μιλαω για στουρναρη 63..

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
λαθος το θέτεις..

Αν εχει παει καποιος και [size=14pt]ΔΕΝ[/size] εχει παρει μπριζολα ας ενημερωσει,τι παιζει?

Έγώ πήρα και όλο το βόδι και από την πρώτη φορά, όχι μόνο μπριζόλα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[ξεμπερδεμα μπουτιων]

Ο αλα καπονε απανταει στο thekvla για Στουρναρη. Ο jimmys αναφερετεται στο ηπειρου 22

[/ξεμπερδεμα μπουτιων]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να πουμε στον αλεξ να βαλει και κουμπι ''ξεμπερδεμα μπουτιώνε''

salvano

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
ρε παιδια τελικα στον πειραια τι παιζει :think: :think:

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αφου δεν πηρα ουτε φραπε ουτε μπριζολα τι θες να πω,εκτος και αν δεν παιζει απο την πρωτη.
Εχω μηνες που εχω παει εκει απλα το γραφω τωρα για ειμαι καινουριος στο site.
Αν εχει παει καποιος και εχει παρει φραπε η μπριζολα ας ενημερωσει,τι παιζει?
Λοιπον άκου τι έκανα εγώ και έφαγα απο την πρώτη φορά τα πάντα. Πας και βλεπεις τις κοπέλες την πρώτη φορά σε ρωτάει πρώτη φορά λες ναι και δεν περνάς λές μια μαλακία και φεύγεις. Ξαναπηγαίνεις μετά απο κανα δυο μέρες και σε ρωτάει έχεις ξανάρθει;Λες ναι με ποιά κοπέλα; Λες όποια να είναι και ως δια μαγείας θεωρείσαι πελάτης. Οπότε περνάς με όποια θες και τρως κανονικά  :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και γιατι να μην το πεις απο την πρωτη φορα????? :think: :think: :think:
Λοιπον άκου τι έκανα εγώ και έφαγα απο την πρώτη φορά τα πάντα. Πας και βλεπεις τις κοπέλες την πρώτη φορά σε ρωτάει πρώτη φορά λες ναι και δεν περνάς λές μια μαλακία και φεύγεις. Ξαναπηγαίνεις μετά απο κανα δυο μέρες και σε ρωτάει έχεις ξανάρθει;Λες ναι με ποιά κοπέλα; Λες όποια να είναι και ως δια μαγείας θεωρείσαι πελάτης. Οπότε περνάς με όποια θες και τρως κανονικά  :rockon:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
σε αυτό που λέει στην αγγελία "Πλησίον «Χίλτον» - «Κάραβελ»" τι παίζει; ξέρει κανείς;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε, ποιες άλλες ήταν εκεί; Απ' ό,τι ξέρω, ο φραπές εκεί σερβίρεται από την 1η φορά, η μπριζόλα συνήθως από τη 2η.

οπου κατερινα είναι η πρωην χριστινα(βουλγαρα συγγρου 12) και καπως αλλιως(ισως και παλι κατερινα) στη σινωπης και κουμανουδη.Με λιγα λογια αντι για μπριζολα δεν πηρες ουτε φραπεδακι.Γνωστη τακτικη του ιδρυματος!'Αλλες κοπελες εκει η αντζελα(πρωην φ.κ.9-11),η ολγα(πρωην φ.κ.9-11) και η μαρτα(ενα μελαχροινο ψιλομιλφ κατατι νταρντανοειδες).Φουλ μπριζολερι με 80 ευρω,αλλα δεν σε ξεκινανε ουτε με φραπα.

Επισκέπτης

Από Δέσποινα σε Δέσποινα... ή πως να μείνετε νυστικός σε μπριζολάδικο...

Μετά τη φανταστική εμπειρία που είχα με την Μελινοδέσποινα έστειλα και το αδερφάκι μου να περάσει καλά μαζί της..σήμερα το απογευματάκι. Δεν είχε ξαναπάει στο μαγαζί και για αυτό τον καθοδήγησα λίγο τι να πει για να περάσει καλά..κοινώς να πει ότι πάει στο 54 ξέρει τη Ζάνα κλπ κλπ.. Εκείνος όμως αυτοσχεδίασε και είπε στη Μελίνα ότι έχει ξαναπάει και είχε πάρει τη Δέσποινα παλιότερα..Αλλά στις τάνες πουτα...νιές; Η Μελίνα του λέει ότι η Δέσποινα είναι απασχολημένη σε δωμάτιο και παρελαύνουν λοιπόν τα κορίτσια λένε τα ονόματά τους εκτός από μια...που τυχαίως ήταν η Δέσποινα :grin:  Το αδερφάκι μου διαλέγει την Αγγελική (κοντοπούτανο με κοντό ξανθό μαλλί αδύνατη μέτριας εμφάνισης) και περνάει στα ενδότερα.. Εκείνη του κάνει ένα ψυχρό μασάζ χωρίς καν να του μιλάει και στο τέλος του λέει αυτό ήταν.. Εκείνος τι ρωτάει που είναι το φουλ πρόγραμμα και απαντάει ότι έλειπε το καλοκαίρι και δεν είναι ενημερωμένη  :2funny: (Ελα Αλέκο τι μπριζολίδι; χεχεχεχε) Κοινώς τη πάτησε όπως ο φίλος στη Σολωμού 54 με τη Εβελίνα και ο φίλος στη Στουρνάρη.. Βγαίνοντας βλέπει στο καναπέ σαν να πίναν το καφεδάκι τους και κουτσομπόλευαν η Μελίνα η Δέσποινα και η Αγγελική και χασκογελάγαν με το μακάκα... :grin: Και λέει στη Μελίνα γιατι ρε Μελινάκι έφαγα πόρτα κάτσε να το πω στον αδερφό μου... :grin: Ποιος είναι ο αδερφός σου; Αφου της εξηγεί τον ξαναρωτάει ποια κοπέλα είχε πάρει τη πρώτη φορά και πάει να τα μασήσει ότι δε θυμάται καλά μάλλον Δέσποινα και του λέει νάτη η Δέσποινα  :2funny: Αφού βλέπει ότι δεν τον πέρνει άλλο και τον έχουν πάρει χαμπάρι τα ξερνάει όλα...ότι είχε μάθει για εκείνη και είπε το παραμύθι..Η Μελίνα του λέει δε χρειάζονταν να πεις ψέματα αγόρι μου έλα την άλλη φορά και θα σε φροντίσουμε καλύτερα... Οπότε φεύγει χαμογελαστός και άνετος και καλά ενώ είχε κάτι νέυρα που τον πιάσαν κότσο και πέρνει τον ανηφορο για το 54 10 λεπτά πριν κλείσει το μαγαζί.. Εκεί τον ξέρουν του ανοίγει η Ζάνα και απ τη χυλόπιτα που είχε φάει προγουμένως του φαίνεται η Ζάνα λες και τη ξέρει χρόνια αφου παραλίγο να της πει να βγούνε και για καφέ  :grin: Ευτυχώς τον φύλαγε ο Χριστούλης και η Παναγίτσα και ήταν ελεύθερη η Ζανοδέσποινα και έτσι του ρίξε τη πίεση για να μη πάθει κάνα εγκεφαλικό απ τα νεύρα..  Συμπέρασμα ακόμα και στα μεγαλύτερα μπριζολάδικα Σολωμού, Στουρνάρη κάποιοι φαίνεται την πατάνε τη πρώτη φορά και δεν τρώνε μπριζόλα ούτε καν φραπέ.. θέλει τρόπο όχι κόπο...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Από Δέσποινα σε Δέσποινα... ή πως να μείνετε νυστικός σε μπριζολάδικο...

Μετά τη φανταστική εμπειρία που είχα με την Μελινοδέσποινα έστειλα και το αδερφάκι μου να περάσει καλά μαζί της..σήμερα το απογευματάκι. Δεν είχε ξαναπάει στο μαγαζί και για αυτό τον καθοδήγησα λίγο τι να πει για να περάσει καλά..κοινώς να πει ότι πάει στο 54 ξέρει τη Ζάνα κλπ κλπ.. Εκείνος όμως αυτοσχεδίασε και είπε στη Μελίνα ότι έχει ξαναπάει και είχε πάρει τη Δέσποινα παλιότερα..Αλλά στις τάνες πουτα...νιές; Η Μελίνα του λέει ότι η Δέσποινα είναι απασχολημένη σε δωμάτιο και παρελαύνουν λοιπόν τα κορίτσια λένε τα ονόματά τους εκτός από μια...που τυχαίως ήταν η Δέσποινα :grin:  Το αδερφάκι μου διαλέγει την Αγγελική (κοντοπούτανο με κοντό ξανθό μαλλί αδύνατη μέτριας εμφάνισης) και περνάει στα ενδότερα.. Εκείνη του κάνει ένα ψυχρό μασάζ χωρίς καν να του μιλάει και στο τέλος του λέει αυτό ήταν.. Εκείνος τι ρωτάει που είναι το φουλ πρόγραμμα και απαντάει ότι έλειπε το καλοκαίρι και δεν είναι ενημερωμένη  :2funny: (Ελα Αλέκο τι μπριζολίδι; χεχεχεχε) Κοινώς τη πάτησε όπως ο φίλος στη Σολωμού 54 με τη Εβελίνα και ο φίλος στη Στουρνάρη.. Βγαίνοντας βλέπει στο καναπέ σαν να πίναν το καφεδάκι τους και κουτσομπόλευαν η Μελίνα η Δέσποινα και η Αγγελική και χασκογελάγαν με το μακάκα... :grin: Και λέει στη Μελίνα γιατι ρε Μελινάκι έφαγα πόρτα κάτσε να το πω στον αδερφό μου... :grin: Ποιος είναι ο αδερφός σου; Αφου της εξηγεί τον ξαναρωτάει ποια κοπέλα είχε πάρει τη πρώτη φορά και πάει να τα μασήσει ότι δε θυμάται καλά μάλλον Δέσποινα και του λέει νάτη η Δέσποινα  :2funny: Αφού βλέπει ότι δεν τον πέρνει άλλο και τον έχουν πάρει χαμπάρι τα ξερνάει όλα...ότι είχε μάθει για εκείνη και είπε το παραμύθι..Η Μελίνα του λέει δε χρειάζονταν να πεις ψέματα αγόρι μου έλα την άλλη φορά και θα σε φροντίσουμε καλύτερα... Οπότε φεύγει χαμογελαστός και άνετος και καλά ενώ είχε κάτι νέυρα που τον πιάσαν κότσο και πέρνει τον ανηφορο για το 54 10 λεπτά πριν κλείσει το μαγαζί.. Εκεί τον ξέρουν του ανοίγει η Ζάνα και απ τη χυλόπιτα που είχε φάει προγουμένως του φαίνεται η Ζάνα λες και τη ξέρει χρόνια αφου παραλίγο να της πει να βγούνε και για καφέ  :grin: Ευτυχώς τον φύλαγε ο Χριστούλης και η Παναγίτσα και ήταν ελεύθερη η Ζανοδέσποινα και έτσι του ρίξε τη πίεση για να μη πάθει κάνα εγκεφαλικό απ τα νεύρα..  Συμπέρασμα ακόμα και στα μεγαλύτερα μπριζολάδικα Σολωμού, Στουρνάρη κάποιοι φαίνεται την πατάνε τη πρώτη φορά και δεν τρώνε μπριζόλα ούτε καν φραπέ.. θέλει τρόπο όχι κόπο...

.........του "γυάλισε" η www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg423075#msg423075]Αγγελικούλα[/url] του μικρού, έχουν τη γλύκα τους τα άτιμα τα κοντοπούτανα, με τη πρώτη ευκαιρία πες του να τη δοκιμάσει και εφ'όλης της ύλης, κάνει και ικανοποιητικό μασάζ και καλά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg423321#msg423321]ακροβατικά[/url] το μωρό........!!!!!!!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οπου κατερινα είναι η πρωην χριστινα(βουλγαρα συγγρου 12) και καπως αλλιως(ισως και παλι κατερινα) στη σινωπης και κουμανουδη.Με λιγα λογια αντι για μπριζολα δεν πηρες ουτε φραπεδακι.Γνωστη τακτικη του ιδρυματος!'Αλλες κοπελες εκει η αντζελα(πρωην φ.κ.9-11),η ολγα(πρωην φ.κ.9-11) και η μαρτα(ενα μελαχροινο ψιλομιλφ κατατι νταρντανοειδες).Φουλ μπριζολερι με 80 ευρω,αλλα δεν σε ξεκινανε ουτε με φραπα.

Μέγα Βασίλειε,

εγώ την 1η φορά που πήγα εκεί πήρα φραπέ από μια λίγο ατσούμπαλη πιτσιρίκα με μεγάλους βύζους, την Αναστασία, που μετά πήγε στη Φωκίωνος. Γενικά το ίδρυμα δεν λέει, πάντως.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μέγα Βασίλειε,

εγώ την 1η φορά που πήγα εκεί πήρα φραπέ από μια λίγο ατσούμπαλη πιτσιρίκα με μεγάλους βύζους, την Αναστασία, που μετά πήγε στη Φωκίωνος. Γενικά το ίδρυμα δεν λέει, πάντως.

πώ πώ αυτη η αναστασια τί μπαζο !

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λίγο πιο σαφής παρακαλώ ? που ? πόσο ? και πόση παρακμή ?

Αυτά που ακολουθούν ίσχυαν μέχρι τέλη Αυγούστου, δεν έχω νεότερο update.

Στην Ηρώων Πολυτεχνείου είναι 2 γριές, νομίζω ότι ζουν ακόμα.

Στη Φίλωνος τελευταία φορά που πήγα μου παρουσίασε μια μικρή Αλβανή (κατά δήλωσή της), πετίτ με σκυλέ φάτσα. Δεν ξέρω πού τη βρήκανε. Έχει 2 milf μέτρια, 1 μικρή ξεπέτα και μια υδροκέφαλη-πεπονοκέφαλη με αρκετά μεγάλα βυζιά.

Στη Λαμπράκη, το αποκορύφωμα της παρακμής, έχει γράψει σχετικά ο Περίεργος.

Στην Καραΐσκου δεν έχω πάει από τότε που ξανάνοιξε αλλά με βάση αυτά που διαβάζω από συναγωνιστές, δεν βλέπω φως.

Επειδή με βολεύει η περιοχή, όταν ξαναπεράσω θα ενημερώσω σχετικά.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πώ πώ αυτη η αναστασια τί μπαζο !

:cheesy:

Είχε ωραία ρόγα. Αλλά ατσούμπαλη ρε παιδάκι μου και είχε και κοιλίτσα.

Μου είχε πει ότι πριν αρχίσει τα μασάζ, δούλευε σε στριπτιζάδικο. Η μάνα της λέει, ήταν Τσιγγάνα και ο Πατέρας της νταλικέρης.  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Χέσε μέσα Πολυχρόνη...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:cheesy:

Είχε ωραία ρόγα. Αλλά ατσούμπαλη ρε παιδάκι μου και είχε και κοιλίτσα.

Μου είχε πει ότι πριν αρχίσει τα μασάζ, δούλευε σε στριπτιζάδικο. Η μάνα της λέει, ήταν Τσιγγάνα και ο Πατέρας της νταλικέρης.   :headbang:  :headbang:  :headbang:

Χέσε μέσα Πολυχρόνη...

χεσε μεσα πολυχρονη χ2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom