Θέλεις να φτιάξετε ξινόγαλο.οχι φιλε δεν ειναι...
επειδε εισαι πολυ γνωστης των μασαζ καμια ξυνομουρα μασεζ ξερεις?την θελω ψηλη..ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
ξυνομουρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θέλεις να φτιάξετε ξινόγαλο.
οχι απλα οι ξυνισμενες μουρες ειναι οι καλυτερες για να τις χυνεις στην μουρη..
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
o 6ος ειναι 54Δοκίμασα το νέο φρούτο (Εβελίνα) στη Σολωμού 59 6ος. Η κοπέλα είναι κινητό ψυγείο δίκιο είχανε οι προηγούμενοι...ωραία στη φάτσα αλλά χαλαρό σώμα, κοντούλα και αμέτοχη στο φαί...όσο για μασάζ άστο καλύτερα
το 59 ειναι 1ος
Πσσσσσσσσσσσστσσσσσ!!!! καλά φίλτατε έγραψες σε βρίσκω πολύ σωστό. Λοιπόν από αύριο θα ψάχνουμε ξυνομούρες και προτείνω στο Παπαγιώργη να ανοίξει ένα σχετικό thread με την ονομασία ξυνομούρες για χύσιμο.Εκεί θα μπαίνουν όλες όσες διαθέτουν ξυνισμένα προσωπάκια και όσες φτιάχνουν μετά από ένα χυσιματάκι στη μάπα θα διαγράφονται.οχι απλα οι ξυνισμενες μουρες ειναι οι καλυτερες για να τις χυνεις στην μουρη..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρι αν θελεις τον ορισμο της ξυνομουρας πρεπει να παρεις τη βασιλισα..οχι φιλε δεν ειναι...
επειδε εισαι πολυ γνωστης των μασαζ καμια ξυνομουρα μασεζ ξερεις?την θελω ψηλη..ευχαριστω
ειναι η θοδωρα η βρωμιαρα, ή αλλιως σεριφης, ή αλλιως μαυριδερή με ξανθο μαλλι και ματια που αλλαζουν καθημερινα (πλε, πρασινα
φαγωθηκες ντε!!!
η πατριτσια είναι εκει ακομη? αν δεν ειναι οποιος ξερει που ειναι ας ενημερωσει.
Μεσημεριανή χθεσινή επίσκεψη στην Γ'Σεπτεμβρίου 25.
Παρέλασαν 4-5 μεγαλοκυρίες και μεταξύ τους εμφανίστηκε η Σοφία εκ Λιθουανίας, μέχρι 30 ετών. Κλασικό ρώσσικο κορμί και φάτσα.
Την επέλεξα και πέρασα αρκετά καλά. Το μασάζ της τίποτα το ιδιαίτερο και είχε τάσεις βιασύνης (δασκαλεμένη) αλλά όταν το ηρεμήσεις το συγκεκριμένο άτι περνάς καλά. Στημένη στα 4 ότι καλύτερο. Το σύνολο 80 Ε.
Παρέλασαν 4-5 μεγαλοκυρίες και μεταξύ τους εμφανίστηκε η Σοφία εκ Λιθουανίας, μέχρι 30 ετών. Κλασικό ρώσσικο κορμί και φάτσα.
Την επέλεξα και πέρασα αρκετά καλά. Το μασάζ της τίποτα το ιδιαίτερο και είχε τάσεις βιασύνης (δασκαλεμένη) αλλά όταν το ηρεμήσεις το συγκεκριμένο άτι περνάς καλά. Στημένη στα 4 ότι καλύτερο. Το σύνολο 80 Ε.
ξυνομουρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φαγωθηκες ντε!!!
αυτο το κοριτσι αγαπητε ηταν απλα μια υπερμουναρα,μια μασεζ που δεν εβλεπες καθε μερα σε μασαζ και δυστηχως η την διωξανε η εφυγε..
θυμαμαι οταν την ειχα πρωτοδει εβγαινε με εναν αερα απιστευτο και φοραγε ενα ωραιο φουστανι.πραγματικος μουναρος...
Εαν αυτη η κοπελα ηξερε να σου κανει 25 λεπτα μασαζ τις παταγε ολες τις μασατζουδες κατω..
ξυνομουρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι δεν ηξερε καθολου μασαζ.Εγω ποιο πολυ το λεω οτι εαν δουλευε σε ενα πιο χαλαρο μαγαζι που δεν περναει καθε μερα η σαρα και η μαρα,και ηξερε να κανει μασαζ θα ηταν πραγματικα οτι το καλυτερο,Γιατι στα υπολοιπα ηταν σουπερ.ΔΛΔ λες δεν ηΞερε μασαζ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
τα ίδια όπως τα ξέρεις...καλημερα κανενα νεο απο τον σεριφη φραντζη 4 εχουμε ?
απλά έχει βάλει μερικά κιλά παραπάνω τον υελευταιο καιρό...
λίγδωσε το αντεράκι της βλέπεις...
πλεον είναι στην κατηγορία μιλφ (35-36 αν θυμάμαι καλά είναι)
ξυνομουρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μακρια απο μας..
η Ζανα ποσο ειναι αραγε?
για κανενα μασατζιδικο εκτος τα της Σολωμου,Στουρναρη εχεις καμια αναφορα να μας δωσεις?
τα ίδια όπως τα ξέρεις...
απλά έχει βάλει μερικά κιλά παραπάνω τον υελευταιο καιρό...
λίγδωσε το αντεράκι της βλέπεις...
πλεον είναι στην κατηγορία μιλφ (35-36 αν θυμάμαι καλά είναι)
εχω καιρο να παω συνεχιζει να το παιζει δυσκολη και στο τελος να το προσκυναει το ευροπουλο?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
εχω καιρο να παω συνεχιζει να το παιζει δυσκολη και στο τελος να το προσκυναει το ευροπουλο?
Τι να σου πώ, δεν ξέρω....λογικά ναι...
εγώ την Θεοδώρα δεν την έχω πάρει ποτέ σε μασατζίδικο...
την γνώρισα 1,5 χρόνο πριν βγεί στα μασάζ και για αρκετό χρόνο την έπαιρνα σπίτι μου....
Τι να σου πώ, δεν ξέρω....λογικά ναι...
εγώ την Θεοδώρα δεν την έχω πάρει ποτέ σε μασατζίδικο...
την γνώρισα 1,5 χρόνο πριν βγεί στα μασάζ και για αρκετό χρόνο την έπαιρνα σπίτι μου....
για πες παιζει τετοιο σεναρειο τωρα? αν δεν θες εδω στειλε πμ
προτιμω να δωσω για Φρατζη 4 4οςπου εχει και επικερο θεμα λογω αλ καπονε...
εχει 2 πιπινια αψογα τη Λιζα και τη Ντινα,
οποιος τα εφαγε ξερει...
τι αλλο?
περιμενω μια ενημερωση για το πιπινι στη www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,24029.0]Μαρνη[/url]...
οποιος τα εφαγε ξερει...
τι αλλο?
περιμενω μια ενημερωση για το πιπινι στη www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,24029.0]Μαρνη[/url]...
για κανενα μασατζιδικο εκτος τα της Σολωμου,Στουρναρη εχεις καμια αναφορα να μας δωσεις?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ιβλι τα χεις φαει ??προτιμω να δωσω για Φρατζη που εχει και επικερο θεμα λογω αλ καπονε...
[size=10pt]οποιος τα εφαγε ξερει...[/size]
αμα τα χεις φαει, βαλε μια κριτικη βρε χαραμοφάη..
ξυνομουρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προτιμω να δωσω για Φρατζη που εχει και επικερο θεμα λογω αλ καπονε...
οποιος τα εφαγε ξερει...
τι αλλο?
περιμενω μια ενημερωση για το πιπινι στη Μαρνη...
ρε φιλε στην Σολωμου,Στουρναρη,Μαρνη και Φραντζη πηγαινει ολη η λαικατζα.
Κανενα αλλο μασατζιδικο στο Κολωνακι στους Αμπελοκηπους εστω και στην Κυψελη εχει κανενας να γραψει καμια ενημερωση?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66