Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

-Zuperman-

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα του bourdela κι απο μένα, αφού είναι το πρώτο μου post. Μου είπε ένας γνωστός για ένα μασατζιδικο στην 3ης Σεπτεμβρίου στην αρχή με madam μια κυρία ξανθιά και άν δεν κάνω λάθος σε όροφο. Αυτα ήταν τα μόνα δεδομένα που θυμότανε τα οποία είναι αρκετά ελειπή θα έλεγα, οπότε εάν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα το εκτιμούσα εάν το μοιραζότανε.
Ευχαριστώ Πολύ

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μόλις γύρισα από Ζανα, Νομίζω οτι έχει χάσει κάτι από την παλιά του αίγλη. Πολύ ξεπέτα.
Μετά πετάχτηκα στην Καίτη για μάτι αλλά έφυγα απογοητευμένος.
Ποιό έχει ποιότητα αυτή τη στιγμή?

Επίσης ψάχνω για μασαζοθεραπαινίδα με περιποιημένα πόδια (πεντικιούρ και βαμμένα νύχια) γιατί οι περισσότερες έχουν κάτι ποδάρες σαν του Βαγγέλλη του ψαρά στο νησί. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φιλοι μπουρδελιαρηδες μπορειτε να μου πειτε με λιγα λογοα ενα μασατζιδικο που γαμας, τις υπυρεσιες καιτ την τιμη....ευχαριστω

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Συν;θλητές, ορμώμενος από σχόλιο κάποιου συναθλητή για την Ελένη στην Στουρνάρη, την δοκίμασα και οφείλω να παραδεχτώ πως όντως είναι αστέρι το κορίτσι, από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει επί χρήμασι. Βέβαια, μόνο για όσους τους αρέσουν οι νταρντάνες.
Αλήθεια η Μαιρούλα από το ίδρυμα αυτό τι έχει απογίνει;

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συν;θλητές, ορμώμενος από σχόλιο κάποιου συναθλητή για την Ελένη στην Στουρνάρη, την δοκίμασα και οφείλω να παραδεχτώ πως όντως είναι αστέρι το κορίτσι, από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει επί χρήμασι. Βέβαια, μόνο για όσους τους αρέσουν οι νταρντάνες.
Αλήθεια η Μαιρούλα από το ίδρυμα αυτό τι έχει απογίνει;
Ότι θυμάστε χαίρεστε .Ρε εσείς μονοι σας τα λέτε μονη σας τα ακούτε .Θα καταλαβαινόμαστε καμια φορα εδώ πέρα ,η θα πέσουνε πούτσες ?

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ότι θυμάστε χαίρεστε .Ρε εσείς μονοι σας τα λέτε μονη σας τα ακούτε .Θα καταλαβαινόμαστε καμια φορα εδώ πέρα ,η θα πέσουνε πούτσες ?

Σιγά ρε γαμίκουλα!
Για πες μου να ξέρω κι εγώ, για ποιο λόγο "θα πέσουνε πούτσες";

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σιγά ρε γαμίκουλα!
Για πες μου να ξέρω κι εγώ, για ποιο λόγο "θα πέσουνε πούτσες";
έπππ σεβασμός
Τι Στουρνάρι ? Στουρνάρι ποσο ? Ποια Μαρία και Ελένη ,σαν να λέμε Σάσα Μπάστα .Παλικάρι πεστα σωστά να καταλαβουμε κι εμείς οι νέοι

skipper1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
0
δε συμφωνω αγαπητε, δε ξερω ποσα εχετε ριξει σε αυτα τα μαγαζια, αλλα...

παω θησεως31, 3 φορες τζιφος

παω σ[size=20pt]ολωμου[/size] 59 περνω καιτη...τιποτα μασαζ στη πλατη

σημερα πηγα στο ζανοσπιτο για δευτερη φορα (τη πρωτη ειχα παρει Ζανα, μονο μασαζ, ΤΗΝ ΚΡΑΖΩ της λεω δε ειμαι μπατσος κτλ μου λεει επρεπε να το ζητησεις ξαναελα κ θα περασεις καλα...)παω κ γω σημερα η Ζανα ειχε περασει ...τον πουλο, διαλεγω Εβελιν, μπαινω στο δωματιο μου λεει μονο μασαζ σου κανω της λεω οχι ευχαριστω κ φευγω κ παω Μαρνης 28, περνω Αννα κ κανω full program με 80€...(ειχα παει για 1 φορα)

δηλαδη για να φας σε ζανοσπιτο, καιτοσπιτο η πως σκατα λεγεται ΠΟΣΕΣ φορες πρεπει να πας?

να ειναι να μου τριβουν την πλατη μονο, την τριβω κ μονος μου...

(τι να κανω να μην φαινομαι για μπατσος?ειμαι ψηλος κ γεροδεμενος με κοντο μαλλι...)

περουκα δεν βαζω....:-)

Από Δέσποινα σε Δέσποινα... ή πως να μείνετε νυστικός σε μπριζολάδικο...

Μετά τη φανταστική εμπειρία που είχα με την Μελινοδέσποινα έστειλα και το αδερφάκι μου να περάσει καλά μαζί της..σήμερα το απογευματάκι. Δεν είχε ξαναπάει στο μαγαζί και για αυτό τον καθοδήγησα λίγο τι να πει για να περάσει καλά..κοινώς να πει ότι πάει στο 54 ξέρει τη Ζάνα κλπ κλπ.. Εκείνος όμως αυτοσχεδίασε και είπε στη Μελίνα ότι έχει ξαναπάει και είχε πάρει τη Δέσποινα παλιότερα..Αλλά στις τάνες πουτα...νιές; Η Μελίνα του λέει ότι η Δέσποινα είναι απασχολημένη σε δωμάτιο και παρελαύνουν λοιπόν τα κορίτσια λένε τα ονόματά τους εκτός από μια...που τυχαίως ήταν η Δέσποινα :grin:  Το αδερφάκι μου διαλέγει την Αγγελική (κοντοπούτανο με κοντό ξανθό μαλλί αδύνατη μέτριας εμφάνισης) και περνάει στα ενδότερα.. Εκείνη του κάνει ένα ψυχρό μασάζ χωρίς καν να του μιλάει και στο τέλος του λέει αυτό ήταν.. Εκείνος τι ρωτάει που είναι το φουλ πρόγραμμα και απαντάει ότι έλειπε το καλοκαίρι και δεν είναι ενημερωμένη  :2funny: (Ελα Αλέκο τι μπριζολίδι; χεχεχεχε) Κοινώς τη πάτησε όπως ο φίλος στη Σολωμού 54 με τη Εβελίνα και ο φίλος στη Στουρνάρη.. Βγαίνοντας βλέπει στο καναπέ σαν να πίναν το καφεδάκι τους και κουτσομπόλευαν η Μελίνα η Δέσποινα και η Αγγελική και χασκογελάγαν με το μακάκα... :grin: Και λέει στη Μελίνα γιατι ρε Μελινάκι έφαγα πόρτα κάτσε να το πω στον αδερφό μου... :grin: Ποιος είναι ο αδερφός σου; Αφου της εξηγεί τον ξαναρωτάει ποια κοπέλα είχε πάρει τη πρώτη φορά και πάει να τα μασήσει ότι δε θυμάται καλά μάλλον Δέσποινα και του λέει νάτη η Δέσποινα  :2funny: Αφού βλέπει ότι δεν τον πέρνει άλλο και τον έχουν πάρει χαμπάρι τα ξερνάει όλα...ότι είχε μάθει για εκείνη και είπε το παραμύθι..Η Μελίνα του λέει δε χρειάζονταν να πεις ψέματα αγόρι μου έλα την άλλη φορά και θα σε φροντίσουμε καλύτερα... Οπότε φεύγει χαμογελαστός και άνετος και καλά ενώ είχε κάτι νέυρα που τον πιάσαν κότσο και πέρνει τον ανηφορο για το 54 10 λεπτά πριν κλείσει το μαγαζί.. Εκεί τον ξέρουν του ανοίγει η Ζάνα και απ τη χυλόπιτα που είχε φάει προγουμένως του φαίνεται η Ζάνα λες και τη ξέρει χρόνια αφου παραλίγο να της πει να βγούνε και για καφέ  :grin: Ευτυχώς τον φύλαγε ο Χριστούλης και η Παναγίτσα και ήταν ελεύθερη η Ζανοδέσποινα και έτσι του ρίξε τη πίεση για να μη πάθει κάνα εγκεφαλικό απ τα νεύρα..  Συμπέρασμα ακόμα και στα μεγαλύτερα μπριζολάδικα Σολωμού, Στουρνάρη κάποιοι φαίνεται την πατάνε τη πρώτη φορά και δεν τρώνε μπριζόλα ούτε καν φραπέ.. θέλει τρόπο όχι κόπο...

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
για τα παιδια παραπανω για στουρναρη.απο τις κοπελες μεσα διαλεγετε την ελενη νταρντανα γκομενα προσχαρη με πολυ καλο προγραμμα και καλο μασαζ.εγω τουλαχιστον παντα εχω και μπριζολιτσα και ποτε δεν ειχα προβλημα να μου κανουν μονο μασαζ.εχει και αλλες καλες κοπελες.η τιμη ειναι 70 συνολο δεν νομιζω να εχει αλλαξει εχω να παω κανα δυμηνο.τωρα για εξτρα δεν ξερω αυτα με την εκαστοτε κοπελα.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
έπππ σεβασμός
Τι Στουρνάρι ? Στουρνάρι ποσο ? Ποια Μαρία και Ελένη ,σαν να λέμε Σάσα Μπάστα .Παλικάρι πεστα σωστά να καταλαβουμε κι εμείς οι νέοι

Στουρνάρη 63, 3ος.
Υπέθεσα πως κάθε νέος θα είχε περιέργεια να δει τι είναι αυτά τα "μασατζίδικα που γαμάς", θα κοίταζε πιο πίσω (εντάξει όχι από την αρχή, 1100 σελίδες με τίποτε δεν διαβάζονται) και θα έβλεπε πως Στουρνάρη μόνο ένα ίδρυμα παίζει. Τέλος πάντων.
Μαίρη είπα κι όχη Μαρία. Νομίζω είναι σαφές πως πρόκειται για κοπέλα που δούλευε κάποτε εκεί, και Ελένη μία νταρντάνα που δουλέυει ακόμα και εμένα με ικανοποίησε απόλυτα.
Πάντως τίποτε από αυτά, δεν δικαιολογεί το ότι θε έπεφταν πούτσες. Να προσέχεις άλλη φορά φίλε μου όσα λες.
Τέλος πάντων. Γνωρίζει κανείς τελικά τι έχει απογίνει η Μαίρη; Ακόμη, η Ελένη κάνει τίποτε πέρα από τα κλασικά (κουλουράκι μήπως;)
Και ναι, ακόμα στα 70 είναι. Και οι πιο πολλές εκεί το τιμάνε το 70άρι.

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση από Μελινόσπιτο [size=20pt](σολωμου 54)[/size].

Περίπου δύο και μισή ήμουν μέσα και μετά από ανάκριση (ως πρωτοεμφανιζόμενος) και ερώτηση της Μελίνας για το ποιά κοπέλα θέλω ζήτησα την Δέσποινα μιας και είχε τις συστατικές επιστολές.
Παρέλασε όλο το τιμ (περίπου 5-6 κοπέλες) αλλά η Δέσποινα έμεινε back stage.
Στην επιμονή μου για Δέσποινα εμφανίστηκε όπου και περάσαμε στα ενδότερα με τα γνωστά αποτελέσματα.
Μιας και ήταν η 1η μου συνεδρία μαζί της έχω να επισημάνω μόνο το μασάζ επιπέδου "δημοτικού" (δυνατό μεν, μονότονο και χωρίς ουσία δε) ενώ κατά τα άλλα άψογη.
Χρόνος μια ώρα με τα ντουζ included.
Στην ερώτησή μου για το κόστος η απάντηση: "Εδώ ακόμα 70" ;)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Σήμερα, από σπόντα Καλλιρόης 48. ΠΕρίπου 6 τεμάχια από τα οποία 2 αξιόλογα για τα γούστα μου, δοκίμασα Βίκυ. Κόστος 80€, εμπειρία ακριβοπληρωμένου studio. Επειδή έχω κόλλημα με τον τύπο της συγκεκριμένης (λεπτή ξανθιά χαριτωμένη) θα ξαναδοκιμάσω.

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον μαγκες, επειδη στο συγκεκριμενο μαγαζι ειμαι αρκετο καιρο πελατης, λογω αποστασης , εχει ανανεωθει αρκετα και χθες ειχε την ηρα 30+ (σταθερη αξια )απο αγια πετρουπολη) με γαματο μασαζ, την ειρηνη μελαχρινο 23 απο βουλγαρια με απταιστα ελληνικα και την αννιτα επιεικως αδιαφορο.Ολες κανουν full προγραμμα (60+25=85) απο την πρωτη φορα, αρκει να μη ψαρωσεις στον σεριφη που ανοιγει (λια , ξανθο γαμευσιμο και ιδιαιτερα νεα για αυτη την θεση, περιπου 30). Την περασμενη εβδομαδα ειχε και 2 milfares 45+ με τεραστια βυζια για τους λατρεις. Χθες δεν υπηρχαν και το μειον ειναι οτι κλεινει στις 19:00..αυτα..

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι παράρτημα της Καλλιρόης 48. Πριν από 2 μήνες που είχα πάει ήταν σερίφης η κυρία με τα γυαλιά, που ήταν παλιά στην Φρατζή 4 και τώρα τελευταία πηγαίνει ορισμένες φορές στο Αννόσπιτο... Επίσης, και στα δύο μαγαζιά παίζει μπάλα η Ειρήνη η μελαχροινή.
Δεν είναι τυχαίο ότι και στα δύο μαγαζιά γράφει στο κουδούνι "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ".

Επισκέπτης

παω σ59 περνω καιτη...τιποτα μασαζ στη πλατη

σημερα πηγα στο ζανοσπιτο για δευτερη φορα (τη πρωτη ειχα παρει Ζανα, μονο μασαζ, ΤΗΝ ΚΡΑΖΩ της λεω δε ειμαι μπατσος κτλ μου λεει επρεπε να το ζητησεις ξαναελα κ θα περασεις καλα...)παω κ γω σημερα η Ζανα ειχε περασει ...τον πουλο, διαλεγω Εβελιν, μπαινω στο δωματιο μου λεει μονο μασαζ σου κανω της λεω οχι ευχαριστω κ φευγω κ παω Μαρνης 28, περνω Αννα κ κανω full program με 80€...(ειχα παει για 1 φορα)

δηλαδη για να φας σε ζανοσπιτο, καιτοσπιτο η πως σκατα λεγεται ΠΟΣΕΣ φορες πρεπει να πας?

(τι να κανω να μην φαινομαι για μπατσος?ειμαι ψηλος κ γεροδεμενος με κοντο μαλλι...)

Δεν είχε καμιά άλλη να πάρεις εκει καμιά Ναταλύ ή Αντζελίνα; Η Εβελίνα είναι καινούργια στο μαγαζί και μάλλον γενικά στο επάγγελμα και έχει ψιχολογικά...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

παω σ59 περνω καιτη...τιποτα μασαζ στη πλατη

Ρε φίλε είναι ΚΑΡΙΟΛΕΣ, μην τις λιβανίζεις. Πήγαινε αλλού, τόσα γαμομασαζίδικα υπάρχουν, μην κολλάς.

Για το παλικάρι που είπε για την Ελένη από Στουρνάρη 63, εξαιρετική συμπεριφορά, άψογη στις υπηρεσίες της ΑΛΛΑ από εμφάνιση κάτω του μετρίου λόγω κυρίως πατσοκοιλιάς και ατσουμπαλιάς.

arizon

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
0
Ρε φίλε είναι ΚΑΡΙΟΛΕΣ, μην τις λιβανίζεις. Πήγαινε αλλού, τόσα γαμομασαζίδικα υπάρχουν, μην κολλάς.

Για το παλικάρι που είπε για την Ελένη από Στουρνάρη 63, εξαιρετική συμπεριφορά, άψογη στις υπηρεσίες της ΑΛΛΑ από εμφάνιση κάτω του μετρίου λόγω κυρίως πατσοκοιλιάς και ατσουμπαλιάς.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δε νομίζω ότι ο skipper κολλάει...
Στο κάτω-κάτω δεν είπε ο άνθρωπος να μαμήσει τσάμπα!!
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είχε καμιά άλλη να πάρεις εκει καμιά Ναταλύ ή Αντζελίνα; Η Εβελίνα είναι καινούργια στο μαγαζί και μάλλον γενικά στο επάγγελμα και έχει ψιχολογικά...

Πες της να πάει να κάνει ψυχανάλυση. Τόσα λεφτά βγάζει...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Παίδες μόλις γύρισα από Ζανα, Νομίζω οτι έχει χάσει κάτι από την παλιά του αίγλη. Πολύ ξεπέτα.

.........από τη μια πιάσανε πολύ χρήμα και το καβαλήσανε το καλάμι.......!!!!!!!
.........από την άλλη αφού υπάρχουν κάποιοι που πάνε και περιμένουν και πάνω από μισή ώρα καλά κάνουν και ξεπετάνε κόσμο.......!!!!!!!

Ζανούλα, το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην "κορυφή" το δύσκολο είναι να μείνεις στη "κορυφή", φιλικά στο λέω, άσχετα που δεν θα με ξαναδείς, ο πιο εύκολος δρόμος είναι από το ρετιρέ στο υπόγειο........!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom