Επίσκεψη σήμερα απογευματάκι στο Μελινόσπιτο.. Υποδοχή η Μελίνα η οποία για τα γούστα μου είναι σουπερ μιλφάκι..Με μπάζει στο σαλόνι κάθομαι πιάνουμε ψιλοκουβεντούλα μου λέει μόνο εγώ είμαι διαθέσιμη..Λέω σήμερα ήρθα να γνωρίσω το νούμερο 10 του μαγαζιού τη Δέσποινα..Λέει οκ σε ένα τεταρτάκι βγαίνει.. Περιμένω παρατηρώ το χώρο νοβα στη tv λαπτοπάκι στο γραφείο να βλέπουμε τι γράφουν τα παιδιά στο σαιτ ;)Περνάει η ώρα μπαίνω μέσα για ντουζακι βγαίνω με περιμένει το Δεσποινάκι μου λέει έχουμε ξανακάνει μαζί; Της λέω όχι μωρό πωπω τι μάτια είναι αυτά...απορώ με τον εαυτο μου τόσο καιρό πως είχα αμελήσει και δεν είχα έρθει να σε γνωρίσω μάλλον με είχαν απορροφήσει οι άλλες στο 54
Ξαπλώνω με ρωτάει τι είδους μασάζ θέλω της λέω δυνατό στην αρχή απαλό στη συνέχεια.. αρχίζει μασαζάκι απλώνω φύλλο πιάνουμε κουβεντούλα, χαλαρό και ευχάριστο γκομενάκι.. Αρχίζουμε τα φιλάκια αγκαλίτσες και χαδάκια και άρχιζε να μου βγαζει ένα gfe. Εντωμεταξύ της άρεσε ο κω@λος μου και άρχισε να του ρίχνει φάπες αλλά μετά της ανταπέδωσα και εγώ μπόλικες στο δικό της Άρχισε τα γλυψίματα και πάει να γδυθεί με ένα χορευτικό στριπ style.. και τότε μου μπαίνει η ιδέα ... Λέω ανέβα πάνω στο μασαζοκρέβατο και κάνε μου στριπ Ανεβαίνει και αρχίζει ένα χορευτικό μόνο η στριπτιζομπάρα της έλειπε.. Κάθομαι και εγώ στη καρέκλα και της λέω δεν έρχεσαι να μου κάνεις χορό και μου αρχίζει ενα όπως στα στριπ κωλοτρίψιμο και στο τέλος απο συνήθεια πήγα να της δώσω ένα δεκάευρο
Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι όπου μου άνοιγε καβλωτικά τη κωλ@ρα της και έπαιζε με το μουν@κι της και άρχισε τα προστυχόλογα έλα ρε καβλ@ρη ρε ανωμαλ@ρη πουτανι@ρη και γενικά όλα τα εις -άρη και -αρά και αρχίζω να την στολίζω και εγώ στα κοσμητικά τα λήγοντα σε -ολα και -άκι Η φάση είχε εξελιχθεί σε pse οπότε μου τον βουτάει και αρχίζει σόλο κλαρίνο με φτυσίματα και πουτσο@σκάμπιλα στυλ τσόντας ολίγο deepdthroat και δεν άντεξα και τελείωσα με cof. Για κουλούρι μου πε δεν δίνει έχει πάρει κανείς; Τη ρώτησα και για διπλό με την Μελίνα και μου πε δε κάνει με εκείνη αλλά με οποιαδήποτε άλλη.. τις έχει πάρει κανείς σε διπλό; Γενικά το γκομενάκι με ενθουσίασε επειδή είναι συνδυασμός gfe και pse και ολίγο στριπερ.. Ειναι όμορφη υπέροχα μάτια και πρόσωπο και ωραίο κορμάκι και γενικά η χημεία μας ήταν καλή και θα την ξανατιμήσω σίγουρα...
μας καυλωσες αρχηγε μπραβο!!!