Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Επίσκεψη σήμερα απογευματάκι στο Μελινόσπιτο.. Υποδοχή η Μελίνα η οποία για τα γούστα μου είναι σουπερ μιλφάκι..Με μπάζει στο σαλόνι κάθομαι πιάνουμε ψιλοκουβεντούλα μου λέει μόνο εγώ είμαι διαθέσιμη..Λέω σήμερα ήρθα να γνωρίσω το νούμερο 10 του μαγαζιού τη Δέσποινα..Λέει οκ σε ένα τεταρτάκι βγαίνει.. Περιμένω παρατηρώ το χώρο νοβα στη tv λαπτοπάκι στο γραφείο να βλέπουμε τι γράφουν τα παιδιά στο σαιτ  ;)Περνάει η ώρα μπαίνω μέσα για ντουζακι βγαίνω με περιμένει το Δεσποινάκι μου λέει έχουμε ξανακάνει μαζί; Της λέω όχι μωρό πωπω τι μάτια είναι αυτά...απορώ με τον εαυτο μου τόσο καιρό πως είχα αμελήσει και δεν είχα έρθει να σε γνωρίσω μάλλον με είχαν απορροφήσει οι άλλες στο 54 :grin:

Ξαπλώνω με ρωτάει τι είδους μασάζ θέλω της λέω δυνατό στην αρχή απαλό στη συνέχεια.. αρχίζει μασαζάκι απλώνω φύλλο :rolleyes: πιάνουμε κουβεντούλα, χαλαρό και ευχάριστο γκομενάκι.. Αρχίζουμε τα φιλάκια αγκαλίτσες και χαδάκια και άρχιζε να μου βγαζει ένα gfe. Εντωμεταξύ της άρεσε ο κω@λος μου  και άρχισε να του ρίχνει φάπες  :tooth: αλλά μετά της ανταπέδωσα και εγώ μπόλικες στο δικό της :booty: Άρχισε τα γλυψίματα και πάει να γδυθεί με ένα χορευτικό στριπ style.. και τότε μου μπαίνει η ιδέα :dancing:... Λέω ανέβα πάνω στο μασαζοκρέβατο και κάνε μου στριπ :sunglasses: Ανεβαίνει και αρχίζει ένα χορευτικό μόνο η στριπτιζομπάρα της έλειπε.. :grin: Κάθομαι και εγώ στη καρέκλα και της λέω δεν έρχεσαι να μου κάνεις χορό  :cheesy: και μου αρχίζει ενα όπως στα στριπ κωλοτρίψιμο και στο τέλος απο συνήθεια πήγα να της δώσω ένα δεκάευρο  :tooth:

Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι όπου μου άνοιγε καβλωτικά τη κωλ@ρα της και έπαιζε με το μουν@κι της και άρχισε τα προστυχόλογα έλα ρε καβλ@ρη ρε ανωμαλ@ρη πουτανι@ρη και γενικά όλα τα εις -άρη και -αρά και αρχίζω να την στολίζω και εγώ στα κοσμητικά τα λήγοντα σε -ολα και -άκι :grin: Η φάση είχε εξελιχθεί σε pse οπότε μου τον βουτάει και αρχίζει σόλο κλαρίνο με φτυσίματα και πουτσο@σκάμπιλα στυλ τσόντας ολίγο deepdthroat και δεν άντεξα και τελείωσα με cof. Για κουλούρι μου πε δεν δίνει έχει πάρει κανείς; Τη ρώτησα και για διπλό με την Μελίνα και μου πε δε κάνει με εκείνη αλλά με οποιαδήποτε άλλη.. τις έχει πάρει κανείς σε διπλό;  Γενικά το γκομενάκι με ενθουσίασε επειδή είναι συνδυασμός gfe και pse και ολίγο στριπερ.. Ειναι όμορφη υπέροχα μάτια και πρόσωπο και ωραίο κορμάκι και γενικά η χημεία μας ήταν καλή και θα την ξανατιμήσω σίγουρα...  

μας καυλωσες αρχηγε μπραβο!!!

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
για ακομα μια φορα μπραβω συνχαρητιρια ΑΞΙΟΣ
Επίσκεψη σήμερα απογευματάκι στο Μελινόσπιτο.. Υποδοχή η Μελίνα η οποία για τα γούστα μου είναι σουπερ μιλφάκι..Με μπάζει στο σαλόνι κάθομαι πιάνουμε ψιλοκουβεντούλα μου λέει μόνο εγώ είμαι διαθέσιμη..Λέω σήμερα ήρθα να γνωρίσω το νούμερο 10 του μαγαζιού τη Δέσποινα..Λέει οκ σε ένα τεταρτάκι βγαίνει.. Περιμένω παρατηρώ το χώρο νοβα στη tv λαπτοπάκι στο γραφείο να βλέπουμε τι γράφουν τα παιδιά στο σαιτ  ;)Περνάει η ώρα μπαίνω μέσα για ντουζακι βγαίνω με περιμένει το Δεσποινάκι μου λέει έχουμε ξανακάνει μαζί; Της λέω όχι μωρό πωπω τι μάτια είναι αυτά...απορώ με τον εαυτο μου τόσο καιρό πως είχα αμελήσει και δεν είχα έρθει να σε γνωρίσω μάλλον με είχαν απορροφήσει οι άλλες στο 54 :grin:

Ξαπλώνω με ρωτάει τι είδους μασάζ θέλω της λέω δυνατό στην αρχή απαλό στη συνέχεια.. αρχίζει μασαζάκι απλώνω φύλλο :rolleyes: πιάνουμε κουβεντούλα, χαλαρό και ευχάριστο γκομενάκι.. Αρχίζουμε τα φιλάκια αγκαλίτσες και χαδάκια και άρχιζε να μου βγαζει ένα gfe. Εντωμεταξύ της άρεσε ο κω@λος μου  και άρχισε να του ρίχνει φάπες  :tooth: αλλά μετά της ανταπέδωσα και εγώ μπόλικες στο δικό της :booty: Άρχισε τα γλυψίματα και πάει να γδυθεί με ένα χορευτικό στριπ style.. και τότε μου μπαίνει η ιδέα :dancing:... Λέω ανέβα πάνω στο μασαζοκρέβατο και κάνε μου στριπ :sunglasses: Ανεβαίνει και αρχίζει ένα χορευτικό μόνο η στριπτιζομπάρα της έλειπε.. :grin: Κάθομαι και εγώ στη καρέκλα και της λέω δεν έρχεσαι να μου κάνεις χορό  :cheesy: και μου αρχίζει ενα όπως στα στριπ κωλοτρίψιμο και στο τέλος απο συνήθεια πήγα να της δώσω ένα δεκάευρο  :tooth:

Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι όπου μου άνοιγε καβλωτικά τη κωλ@ρα της και έπαιζε με το μουν@κι της και άρχισε τα προστυχόλογα έλα ρε καβλ@ρη ρε ανωμαλ@ρη καρι@όλη πουτανι@ρη και γενικά όλα τα εις -άρη και -αρά και αρχίζω να την στολίζω και εγώ στα κοσμητικά τα λήγοντα σε -ολα και -άκι :grin: Η φάση είχε εξελιχθεί σε pse οπότε μου τον βουτάει και αρχίζει σόλο κλαρίνο με φτυσίματα και πουτσο@σκάμπιλα στυλ τσόντας ολίγο deepdthroat και δεν άντεξα και τελείωσα με cof. Για κουλούρι μου πε δεν δίνει έχει πάρει κανείς; Τη ρώτησα και για διπλό με την Μελίνα και μου πε δε κάνει με εκείνη αλλά με οποιαδήποτε άλλη.. τις έχει πάρει κανείς σε διπλό;  Γενικά το γκομενάκι με ενθουσίασε επειδή είναι συνδυασμός gfe και pse και ολίγο στριπερ.. Ειναι όμορφη υπέροχα μάτια και πρόσωπο και ωραίο κορμάκι και γενικά η χημεία μας ήταν καλή και θα την ξανατιμήσω σίγουρα...  

clive75

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από ένα μήνα αποχής λόγω συμμετοχής στο μποικοτάζ επανήλθα στο μασαζοστίβο με δυο επισκέψεις στο γνωστό μασαζόδρομο τη Σολωμού με Εβελίνα στο 54 και Δέσποινα στο 59. Αρχίζω με κριτική απο το Ζανόσπιτο.
Επίσκεψη κυριακή απογευματάκι. Υποδοχή στη πόρτα η Ζάνα με μπάζει στο σαλόνι και σε ερώτησή μου πότε θα την πάρω μου λέει ότι ατύχησα επειδή όταν πηγαίνω τυγχάνει ναι είναι στην πόρτα. Μου λέει είναι γεμάτα τα δωμάτια θα περιμένεις. Κοπέλες Εβελίνα καινούργια και μια άλλη δε θυμάμαι ποια. Λέω οκ στείλε τη νέα κορασίδα να τη δούμε. Ερχεται φόραγε μινάκι καλή μου φάνηκε σκούρο μακρύ μαλλάκι 28 χρονών Μολδαβή. Μετά απο αναμονή μισής ώρας και αφού είδα όλα τα βιντεο κλίπ της μαντόνας στο mtv προχωρώ στα ενδότερα.. Μου λέει η Εβελυν η Ζάνα μου πε μήπως θες να μπούμε μαζί στο ντουζ; Οπα λέω διατηρούμε και βάση δεδομένων για τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη πσσσ.. Λέω οκ πάμε. Γδύνεται τυλίγεται με τη πετσετούλα και την ακολουθώ στο μπάνιο. Κάνουμε μπανάκι μαζί και αρχίζουμε τα παιχνίδια με αφρούς και τριψίματα.. Σε μια φάση μου λέει θες να με πάρεις εδώ; λέω όχι προτιμώ στα ενδότερα δε θα με ξεπετάξεις στο μπάνιο καλή μου.. :sunglasses:

Πάμε μέσα απαλή μουσικούλα ενα φως κόκκινο μπουρδελε και αρχίζει ωραίο μασαζάκι απαλό αισθησιακό γιατί απο το κανονικό δε πρόλαβα να δω..Από σώμα καλούλι έχει λίγο βυζί πεσμένο βέβαια αλλά ωραίο κωλί λεπτούλα γενικά.. Πρόσωπο όμορφο. Μετά απο λίγο μασάζ αρχίζει να μου τρίβει το βυζί της πάνω μου της λέω ανέβα πάνω καβαλάει και αρχίζει body to body με γλυψίματα και τριψίματα παντού. Με γλυφε πολύ αισθησιακά στο αυτί και στο λαιμό.Μετα μου λέει γύρνα και αρχίζει γλύψιμο και τρίψιμο από μπροστά.. Αρχίζει το κλαρινέτο και θυμάμαι ότι δε κάνω ακάποτο :o και τη σταματάω. Της λέω κάτσε έχω κάτι ωράιες καπ@τες με φρούτα... :grin: Αρχίζει λοιπόν το τρομπόνι σε καλό ρυθμό όχι dthroat όπως η Ναταλί βέβαια.. Καλό γλύψιμο και ρούφηγμα @@ μετά από παρότρυνσή μου. Της ζήτησα να παίξει και το μουν...κι της και μου δωσε λίγο θέαμα... Καλή συμμετοχή και στο μπριζολίδι και προτροπές του στυλ βάλτον μου, τον θέλω μέσα και άλλα τέτοια καβλωτικά  και στο τέλος μου ζητούσε να της τα δώσω στα βυζάκια..Για κουλούρι δε ρώτησα. Το μαλλί πήγε 80+10 για τη συνοδεία στο ντουζ. Γενικά όπως είπε και ο συναγωνιστής φαίνεται κάπως απόμακρη και δε καταφέρνει να βγάλει gfe αλλά είναι όμορφο κορίτσι και μπορεί στο μέλλον όταν εξοικειωθεί στο περιβάλλον να αλλάξει αυτό. Γενικά καλά πέρασα αλλά έχω περάσει και καλύτερα.. Επανέρχομαι σε λίγο με κριτική για το Δεσποινάκι απο το Μελινόσπιτο..

Καλησπερα κυριοι,
δεν γραφω συχνα γιατι δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου λογω δουλειας αλλα φροντιζω να διαβαζω συχνα το φορουμ για την καλυτερη ενημέρωση μου.
Εχοντας λοιπόν επισκεφθει στο παρελθον αρκετα μαγαζια όπως φραντζη, μιχαλακοπουλου, καλλιροης κτλ.....
ειπα λοιπόν να επισκεφτω το περιβοήτο ζανόσπιτο.
Αντιμετώπισα λοιπόν σήμερα 1η φορά μεχρι τώρα την απολύτη ξενερα όσον αφορα στο θέμα μπριζολας και φραπέ.
Διαβάζοντας λοιπόν τη διθυραμβική παραπάνω κριτική είπα να περάσω με την εβελίνα στο δωμάτιο.
Η Ζάνα ήταν στο ρόλο του σερίφη της όποίας της πρότεινα να περάσουμε μαζί αλλά παραδόξως μου αρνήθηκε λέογοντας ότι δε μπορει.Την ρωτάω λοιπόν τιμή και μου λεεί 60 ευρώ τα 45 λεπτά μασάζ.Ωραία της και πόσο ειναι τα έξτρα?Απανταεί ότι δεν υπάρχει έξτρα.
Μμμμμ.... σκεφτομαι μαλακίες θα λεεί φοβαται μαλλον να μου πει και θα αφήσει την κοπέλα μέσα να μου πεί πόσο.
Να μην τα πολυλογώ η κοπέλα μέσα έκανε καλό μασάζ αλλα με τίποτα δεν ηθελε να ακούσει για μπριζόλες και φραπέδες.
Κατα τα αλλά ακουσα και εγώ τις δυσαρεστες ιστορίες που είχε να πει η κοπέλα σχετικα με το τραγικό οικογενειακό συμβαν που της έτυχε το οποίο και την έφερε στο μασαζοχώρο.Απο τα αλλα τα πιο εδιαφέροντα τίποτα, τζίφος.Τη ρώτησα κιόλας μήπως με περνας για μπάτσο.¨οχι μου λεει αυτη απλά δεν την ενδιαφέρουν τα παραπάνω χρήματα.40 το μαγαζι και 20 αυτή.Δ μου αφησε κανένα περιθώριο.

Τι γινεται λοιπόν σε αυτό το μαγαζί?Πρεπει να είσαι γνωστος για να φας?Μηοως πρέπει να ξαναπάω με άλλο στυλ?΄Μήπως είναι η συγκεκριμένη κοπέλα που δεν κάνει αυτα ακριβώς που λενε οι πρηγούμενοι φίλοι?

Παρακαλω ειδικότερα τα πιο έμπειρα μέλη όπως ο Παπαγίώργης να ρίξουν λίγο φως στο τι μπορεί να συνέβη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η Ζανα σερβιρει κυριως Κυριακες
και να ειναι εκει η Σοφια...

clive75

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και σημερα σερβιριζε η ζανα,Οταν πηγα ηταν μεσα σε δωματιο και ηταν μια αλλη στην υποδοχη.Μια μεγαλουτσικη ξανθια με καρε.
Μετα που ξαναπηγα για να την δω ηταν αυτη στην υποδοχη και μου ειπε οτι δεν μπορει και τελικά διαλεξα την εβελινα.

Επισκέπτης
Καλησπερα κυριοι,
δεν γραφω συχνα γιατι δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου λογω δουλειας αλλα φροντιζω να διαβαζω συχνα το φορουμ για την καλυτερη ενημέρωση μου.
Εχοντας λοιπόν επισκεφθει στο παρελθον αρκετα μαγαζια όπως φραντζη, μιχαλακοπουλου, καλλιροης κτλ.....
ειπα λοιπόν να επισκεφτω το περιβοήτο ζανόσπιτο.
Αντιμετώπισα λοιπόν σήμερα 1η φορά μεχρι τώρα την απολύτη ξενερα όσον αφορα στο θέμα μπριζολας και φραπέ.
Διαβάζοντας λοιπόν τη διθυραμβική παραπάνω κριτική είπα να περάσω με την εβελίνα στο δωμάτιο.
Η Ζάνα ήταν στο ρόλο του σερίφη της όποίας της πρότεινα να περάσουμε μαζί αλλά παραδόξως μου αρνήθηκε λέογοντας ότι δε μπορει.Την ρωτάω λοιπόν τιμή και μου λεεί 60 ευρώ τα 45 λεπτά μασάζ.Ωραία της και πόσο ειναι τα έξτρα?Απανταεί ότι δεν υπάρχει έξτρα.
Μμμμμ.... σκεφτομαι μαλακίες θα λεεί φοβαται μαλλον να μου πει και θα αφήσει την κοπέλα μέσα να μου πεί πόσο.
Να μην τα πολυλογώ η κοπέλα μέσα έκανε καλό μασάζ αλλα με τίποτα δεν ηθελε να ακούσει για μπριζόλες και φραπέδες.
Κατα τα αλλά ακουσα και εγώ τις δυσαρεστες ιστορίες που είχε να πει η κοπέλα σχετικα με το τραγικό οικογενειακό συμβαν που της έτυχε το οποίο και την έφερε στο μασαζοχώρο.Απο τα αλλα τα πιο εδιαφέροντα τίποτα, τζίφος.Τη ρώτησα κιόλας μήπως με περνας για μπάτσο.¨οχι μου λεει αυτη απλά δεν την ενδιαφέρουν τα παραπάνω χρήματα.40 το μαγαζι και 20 αυτή.Δ μου αφησε κανένα περιθώριο.

Τι γινεται λοιπόν σε αυτό το μαγαζί?Πρεπει να είσαι γνωστος για να φας?Μηοως πρέπει να ξαναπάω με άλλο στυλ?΄Μήπως είναι η συγκεκριμένη κοπέλα που δεν κάνει αυτα ακριβώς που λενε οι πρηγούμενοι φίλοι?

Παρακαλω ειδικότερα τα πιο έμπειρα μέλη όπως ο Παπαγίώργης να ρίξουν λίγο φως στο τι μπορεί να συνέβη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φίλε όταν πάμε πρώτη φορά σε ένα μαγαζί και δε μας ξέρουν πάντα υπάρχει ένα σχετικό ρίσκο να συμβεί αυτό που λες.. Για να φας απ τη πρώτη φορά μετράει και το πως θα το παίξεις τι θα πεις... Εγώ πχ τη πρώτη φορά στο 54 πήρα μόνο ισπανική απ τη Ζάνα και αυτό επειδή δεν είχα προφυλακτικά και της ζήτησα και έκανε ότι δεν είχε.. στη Σολωμού 59 τη πρώτη φορά είπα στη Μελίνα ότι ξέρω τη Ζάνα και έφαγα.. θα μπορούσες να πεις πχ ότι έχεις ξαναπάει και έχεις πάρει μια κοπέλα που απουσίαζε εκείνη την ώρα, αν σε ρωτούσε η ώριμη κυρία πότε μπορούσες να πεις το καλοκαίρι που έλειπε..Και επίσης δε μιλάμε ποτέ με τη πορτιέρισα για τα έξτρα αλλά με τη κοπέλα μέσα.. Προφανώς αυτό εκνεύρισε τη Ζάνα και μετά ήταν αρνητική..Μην ανησυχείς και η Εβελινα και όλες οι άλλες κάνουν φουλ πρόγραμμα..Το μαγαζί είναι μπριζολάδικο την επόμενη φορά που θα πας θα σε θυμούνται και θα περάσεις καλά  ;) Πάντως μπαγάσα διάβασες τη κριτική και πήγες σφαίρα :grin:... πως και πρόλαβες στο κέντρο μένεις;  :) 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Νομιζω οτι ολοι ξερουμε οτι τα παντα σε αυτα τα μαγαζια ειναι απο παρανομα εως ημιπαρανομα δηλ και το "ξερο"μασαζ δεν τυχαινει χτυπηματος ταμειακης.
ακομα αν το πολυψαξεις καποιας κορης τα χαρτια δεν θαναι ο.κ.
Ασε τα φραπεδομπριζολα..........
Αρα πρεπει και αυτες καπως να φυλαγονται και αν αισθανθουν κινδυνο το γυρναν στο μασαζ.
Λογικο ειναι και ετσι θα καναμε ολοι με την κριση και το ενστικτο του ο καθενας.
οσο ποιο αυθορμητα-φυσιολογικα φερθεις τοσο ποιο κοντα στο γκολ ερχεσαι αλλα να ξερεις οτι δεν "γραφουν" ολες οι κατεβασιες.
Δεν αξιζει λοιπον να αφηνεις υπονοουμενο οτι καποιος που "μαρτυρησε"το φαι που εφαγε λεει ψεματα.
ξαναδοκιμασε με την ιδια "σεμνα και ταπεινα"και θα δουμε, και για να δουμε γραψε και την εμπειρια!!!!!!
;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Νομιζω οτι ολοι ξερουμε οτι τα παντα σε αυτα τα μαγαζια ειναι απο παρανομα εως ημιπαρανομα δηλ και το "ξερο"μασαζ δεν τυχαινει χτυπηματος ταμειακης.
ακομα αν το πολυψαξεις καποιας κορης τα χαρτια δεν θαναι ο.κ.
Ασε τα φραπεδομπριζολα..........
Αρα πρεπει και αυτες καπως να φυλαγονται και αν αισθανθουν κινδυνο το γυρναν στο μασαζ.
Λογικο ειναι και ετσι θα καναμε ολοι με την κριση και το ενστικτο του ο καθενας.
οσο ποιο αυθορμητα-φυσιολογικα φερθεις τοσο ποιο κοντα στο γκολ ερχεσαι αλλα να ξερεις οτι δεν "γραφουν" ολες οι κατεβασιες.
Δεν αξιζει λοιπον να αφηνεις υπονοουμενο οτι καποιος που "μαρτυρησε"το φαι που εφαγε λεει ψεματα.
ξαναδοκιμασε με την ιδια "σεμνα και ταπεινα"και θα δουμε, και για να δουμε γραψε και την εμπειρια!!!!!!
;) ;) ;) ;)

Πολύ σωστό σε βρίσκω φίλε

vasilis2009

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωρα 19'00 στουρναρη 63 περνω μασαζακι την βικι και μετα ιθελε να μου κοψει και αποδειξη΄.πρωτη φορα πηγαινα.κσερει κανεισ τι πεζει?

clive75

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε όταν πάμε πρώτη φορά σε ένα μαγαζί και δε μας ξέρουν πάντα υπάρχει ένα σχετικό ρίσκο να συμβεί αυτό που λες.. Για να φας απ τη πρώτη φορά μετράει και το πως θα το παίξεις τι θα πεις... Εγώ πχ τη πρώτη φορά στο 54 πήρα μόνο ισπανική απ τη Ζάνα και αυτό επειδή δεν είχα προφυλακτικά και της ζήτησα και έκανε ότι δεν είχε.. στη Σολωμού 59 τη πρώτη φορά είπα στη Μελίνα ότι ξέρω τη Ζάνα και έφαγα.. θα μπορούσες να πεις πχ ότι έχεις ξαναπάει και έχεις πάρει μια κοπέλα που απουσίαζε εκείνη την ώρα, αν σε ρωτούσε η ώριμη κυρία πότε μπορούσες να πεις το καλοκαίρι που έλειπε..Και επίσης δε μιλάμε ποτέ με τη πορτιέρισα για τα έξτρα αλλά με τη κοπέλα μέσα.. Προφανώς αυτό εκνεύρισε τη Ζάνα και μετά ήταν αρνητική..Μην ανησυχείς και η Εβελινα και όλες οι άλλες κάνουν φουλ πρόγραμμα..Το μαγαζί είναι μπριζολάδικο την επόμενη φορά που θα πας θα σε θυμούνται και θα περάσεις καλά  ;) Πάντως μπαγάσα διάβασες τη κριτική και πήγες σφαίρα :grin:... πως και πρόλαβες στο κέντρο μένεις;  :) 

Ευχαριστω πολυ φιλέ μου για τις υποδείξεις.
Θα ξαναδοκιμάσω για του λόγου το αληθές.
Πάντως στα υπολοιπα μαγαζίά που έχω πάει έχω λρατήσει την ίδια στάση όπως σε αυτό και έχω φάει κανονικά.Και δεν ειναι μια και δυο φορές. Ειναι αρκετές με διάφορες κοπέλες.
Ναι κοντα στο κέντρο μένω οπέτε πηρα το μετρο και τσουπ στη Σολωμου για μαλαξεις.Δυστυχώς μείναμε μόνο σε αυτές.
Παντως αν ξανασυμβει το ίδιο δεν ξαναπαταω.Δεν τα έχουμε και για πέταμα τα λεφτα μας.
Τι λες να πάρω την ίδια κοπέλα?

tweety

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Salmon 59, Μελινα, σημερα, πρωτη μου φορα εκει, 100% value for money, full GFE & PSE. Απαιχτο τεμαχιο!!!
70γιουρο.
Εγω εγινα πελατης, τελεια και παυλα. Συμφωνω με τους συναδελφους.

Προ 2 εβδομαδων salmon 54 Ζανα, καλο μασαζ, επιμελης προσπαθεια, T-bone steak, αλλα προσωπικα τη Ζανα δεν την βρισκω ελκυστικη, στον δρομο ουτε θα την κοιταζα.

Προηγουμενη εβδομαδα, Κηφισιας 12 & 18, καποιος πηγε και πεταξε μπαζα... την εκανα τρεχοντας!

Κηφισια Δαρειωτου, αριστο μασαζ (μονο). Και αυτο εχει την ωρα του. Εφυγα πετωντας, βοηθησε και η ελαφρυτερη κατα 80ευρω τσεπη...

Μαρουσι Θησεως 27α, μαλλον παραγνωριστηκαμε, μονο ρεταλια μου εμφανιζουν. Οι καλες ολο "δουλευουν"
Εεεε σορυ αλλα εχει και αλλου πορτοκαλιες και πολυ φθηνοτερες μαλιστα.

Βρε η Χαρα τι εγινε γ@μ#το;

Επισκέπτης
Ευχαριστω πολυ φιλέ μου για τις υποδείξεις.
Θα ξαναδοκιμάσω για του λόγου το αληθές.
Πάντως στα υπολοιπα μαγαζίά που έχω πάει έχω λρατήσει την ίδια στάση όπως σε αυτό και έχω φάει κανονικά.Και δεν ειναι μια και δυο φορές. Ειναι αρκετές με διάφορες κοπέλες.
Ναι κοντα στο κέντρο μένω οπέτε πηρα το μετρο και τσουπ στη Σολωμου για μαλαξεις.Δυστυχώς μείναμε μόνο σε αυτές.
Παντως αν ξανασυμβει το ίδιο δεν ξαναπαταω.Δεν τα έχουμε και για πέταμα τα λεφτα μας.
Τι λες να πάρω την ίδια κοπέλα?

Αποκλείεται να ξανασυμβεί το ίδιο θα σε θυμηθούν και θα φας τη μπριζολίτσα σου...δεν έχει σημασία ίδια η όχι η γραμμή θα πέσει απο τη μανατζερ τη πορτιέρισα ;)

Επισκέπτης
Salmon 59, Μελινα, σημερα, πρωτη μου φορα εκει, 100% value for money, full GFE & PSE. Απαιχτο τεμαχιο!!!
70γιουρο.
Εγω εγινα πελατης, τελεια και παυλα. Συμφωνω με τους συναδελφους.

Προ 2 εβδομαδων salmon 54 Ζανα, καλο μασαζ, επιμελης προσπαθεια, T-bone steak, αλλα προσωπικα τη Ζανα δεν την βρισκω ελκυστικη, στον δρομο ουτε θα την κοιταζα.

Προηγουμενη εβδομαδα, Κηφισιας 12 & 18, καποιος πηγε και πεταξε μπαζα... την εκανα τρεχοντας!

Κηφισια Δαρειωτου, αριστο μασαζ (μονο). Και αυτο εχει την ωρα του. Εφυγα πετωντας, βοηθησε και η ελαφρυτερη κατα 80ευρω τσεπη...

Μαρουσι Θησεως 27α, μαλλον παραγνωριστηκαμε, μονο ρεταλια μου εμφανιζουν. Οι καλες ολο "δουλευουν"
Εεεε σορυ αλλα εχει και αλλου πορτοκαλιες και πολυ φθηνοτερες μαλιστα.

Βρε η Χαρα τι εγινε γ@μ#το;

salmon χεχε που το βρήκες μου θύμησε σαλμονέλα  :grin:  T-bone steak  :tooth: 
ναι μελίνα και δέσποινα είναι της ίδιας σχολής gfe και pse και τα μυαλά στα κάγκελα.. :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτη ειναι μαλλον η θεια Ελενη ,
ισως να ναι η κα.Σοφια ισως οχι.
Αν η Ζανα δεν κανει πορτα σερβιρει κανονικα.
Απλα δινω ενα τιπ στο φιλο μας.
Τελευταια φορα που φαγαμε με Ζανα ηταν ακριβως οταν επεστρεψε απο διακοπες.
Απο τοτε 2-3 Ατζελινες
1 Ναταλι
2-3 Δεσποινες
και μια Λια που κατα τη γνωμη μου μπορει και θα δειξει ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
ειδικα για τους μιλφοκυνηγους.
Ξεχασα τιποτα? :2funny:
Και σημερα σερβιριζε η ζανα,Οταν πηγα ηταν μεσα σε δωματιο και ηταν μια αλλη στην υποδοχη.Μια μεγαλουτσικη ξανθια με καρε.
Μετα που ξαναπηγα για να την δω ηταν αυτη στην υποδοχη και μου ειπε οτι δεν μπορει και τελικά διαλεξα την εβελινα.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
εγω εχω παντα φουλ στη Στουρναρη , και γενικα σε ολα με την Καιτη μανατζερ
Μαρνη,Πατησιων,Στουρναρη κατι αλλα που ξερει ο παπας κ.ο.κ
Το νοημα ειναι ενα ... η κωλαθreτα της Μαρσι !!!! :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
πωπω τη σκεφτομαι και τρελλαινομαι γαμω τι εμπαργκο μου γαμω.
νο.1 σε α-λεβελ
με νο.2Δεσποινα-Μελινα
Συναγωνιστή, εννοείς πως σου χει ταίσει το κουλόυρι της η Δέσποινα γιατί εμένα μου αρνείται σθεναρά!! Εντάξει η Μάρσυ και όσον αφορά την Μελίνα πάσσο διότι δεν έχω ζητήσει ποτέ... αλλά η Δέσποινα..??

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κουλουρι φετος εχω φαει με Μαρσι , Ζανα , Μελινα...
ΤΕΛΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom