Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω εχω την εντυπωση οτι λεμε ολοι τα ιδια ενοουμε ολοι τα ιδια αλλα διαφωνουμε συμφωνωντας κλασικο ελληνικο φορουμ δηλαδη, ναι μονο η ποιοτητα και καθαριοτητα μετρα, στα αλλα δεν μπορουμε να εχουμε και λογο (τιμες), εκτος αν καποιος απο εδω ειναι και ιδιοκτητης, αρα αιτιολογιση στην αντιρηση μας για παραπανω χρημα προσφερει μονο το γεγονος οτι δεν προσφερονται τα αναμενομενα απο ολα τα καταστηματα, σε αυτα λοιπον να μην ξαναπαμε, εμεις ειμαστε οι πελατες ας αποφασισουμε με σωστα κριτηρια και το πανω κεφαλι. Τα γουστα δεν κοβονται αλλα βελτιωνονται.  :dancing:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σημερα πηγα με την ευελινα σολομου 54.καταπληκτικη αλλα την εχο δει και καποθ αλλου που δεν μπορο να θυμιθο.μπορει καποιοσ να με βοηθησει?
Έλα συνάδελφε ψέματα λες , εκεί είναι όλα μπάζα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
και κους?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Λολα λεμεεεεεεε!!!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Στην περιοχη Χιλτον-Καραβελ οι τιμες ηταν 15--20χιλιαδες, το 20 το λεω 60 ευρω. τα δεκαρικα ηταν στην Αχαρνων Πατησιων και δεν ηταν καθαρα μασατζιδικα αλλα "ΣΤΟΥΝΤΙΟ"με περισσοτερες απο μια (μερικα και με 6-7)κοπελες για ψαχτο καλα!
τα παρανομα τοτε ηταν ενα στην ιουλιανου και φυλης στην γωνια-στον αγιο παντελ σε ενα στενακι γωνιακο και αυτο πανω απο ενα φαρμακειο-και ενα αλλο σε ενα στενακη μικρο που εβγαινε απο φυλης στην αριστοτελουσ(μονοκατοικια),και τωρα πολυκατοικια.αυτο στην ιουλιανου ο τυπακος καθοταν απεναντι σε ενα μπιλιαρδαδικο και εδινε σημα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
θα το ερευνησω σήμερα και θα σας πώ

όντως όπως είπε και ο παπάς την επέσανε στα μαγαζιά της Λιουντας (δις). :'( :S
Το θηρίο η Λιουντα όμως (η ιδιοκτήτρια της Κομανουδη) είναι πολλά χρόνια στο κουρπέτι και δεν καταθέτει τα όπλα!  :ak: :uzi: :rockon:
Μαθαίνω πώ ήδη λειτουργεί με κάποιες κοπέλες σε νέα διεύθυνση! :thefinge: :humpleg:
Μέχρι να την ξαναμπουζουριάσουν και πάμε πάλι απο την αρχή κτλ...κτλ.... :dunno: :helpplea:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επισκεψη σημερα στο σ54/6ος
τη μιση περιπου ωρα που επινα το αναψυκτικο μου στο σαλονι με τη συντροφια αλλοδαπου νεου 30--35 χρονων που προηγειτω και με αφησε μονο στο τεταρτο εκανα διαφορες σκεψεις,μερικες απο τις οποιες παραθετω.....

1) τα παντα κατα πρωτον καθοριζονται απο το νομο της αγορας(προσφορα--ζητηση)
2) μετα ερχονται τα καρτελ,τραστ,απατες,παραπλανησεις κλπ στρεβλωσεις.
3) ενας πελατης ενημερος εχει πολυ περισσοτερη πιθανοτητα να γλυτωσει "ζημιες"απο τον αλλο που του λειπει ενημερωση
4) ετσι και εγω που ειχα 10 χρονια αποχη απο το αθλημα (μασατζιδικο που γαμας)ελεω Μακη ξεκινησα την β φαση της καρριερας μου απο σ54/6ος και μαλιστα με Ατζελινα βασισμενος στις πληροφοριες του σαιτ
5)πραγματι το αποτελεσμα ηταν επιτυχες και το ποσταρα εκφραζοντας τον ενθουσιασμο μου διοτι δεν ξεχνω τι τραβηξα και τι ξοδεψα κατα το παρελθον για να τυχω των υπηρεσιων που ηθελα (απο ανωτερες βεβαια θεραπευτριες)
6) πρωτη στανταρ διαπιστωση οι θεραπευτριες του τοτε ηταν κλασεις ανωτερες απο τις σημερινες
7) η τιμη τοτε ηταν 30-60 ευρω νομιζω οτι τα 70--100 σημερα ειναι λογικα σε σχεση με τη ζωη
8) το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι το "μπουκοταζ" εχει βαση οσο αφορα ποιοτητα-υπηρεσιες αλλα ειναι ακυρο ως προς τις τιμες.
9) εκφραζοντας προσωπικη αποψη δεν βλεπω τι παραπανω μπορω να ζητησω απο το σ54/6ος με εμπειρια απο ατζ. λια. νατ. δεσ.ζαν.
 Αυτα καταθετω σαν βαση προβληματισμου και κουβεντας που σκοπο εχει τα συμφεροντα ΟΛΩΝ.
Η προσωπική μου γνώμη ....
Η υπηρεσίες και ο χορός τον μασαζ έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό χάρι στο...
1. Μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στο χορό αυτό
2. Και χάρι σε μας ,τις απαιτήσεις που έχουμε εμείς από τα μασαζ ,οι ιδιοχτήτες και οι υπεύθυνοι τα μαθαίνουνε , kaι ξέροντας ότι ένα μεγάλο μέρος πελατών , είτε είναι μελόι στο site άυτο , είτε μπαίνουν ως επισκέπτες ,το λαμβάνουνε σοβαρά υπόψιν...
Και αυτό φυσικά είναι καλο για όλους...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Πάτερ καλώς ήρθες κι από μένα........ :priest: :priest: :priest:

Όσον αφορά το μποϋτοτάζ, αυτό που έχω να πω είναι πως τα ιδρύματα των 70 & 80€ κάνουν χρυσές δουλειές, έτσι εξηγήται και το γεγονός πως πριν τρεις βδομάδες με το που πήγαινα έμπαινα αμέσως στο δωμάτιο ενώ τώρα περιμένω το λιγότερο 10 λεπτά, εκτός από σήμερα που περίμενα μόνο 2 λεπτά (ήμουν πράγματι πολύ τυχερός) με το που βγήκα απο το μπάνιο είχαν έρθει άλλοι τρεις συνάδελφοι και περίμεναν.

Όλα αυτά, τουλάχιστον σε μένα, δείχνουν πως σχεδόν όλοι πηγαίνουμε στα μαγαζιά των 70 & 80€ (ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) και το μποϋκοτάζ πλείτει τα μαγαζιά με ταρίφα άνω των 80€ (ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ) όταν ρίξουν τις τιμές ας μας ενημερώσουν μέσω του σαϊτ να τους επισκεφτούμε.
(Εννοήται πως η λέξη ξεπέτα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας.)

ΥΓ. Στα μαγαζιά με ταρίφα άνω των 80€ (ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) όπως επίσης και στις θεραπενίδες ΞΕΠΕΤΑ έχω βγάλει :referee: :referee: :referee: ένα χρόνο τώρα.

ΥΓ.2 Την Εβελίνα από Σολωμού 54 6ος ορ. την έχω πάρει 2 φορές, είναι απίστευτο μωρό, μια γλύκα.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
ξερει κανεις παττησιον 131 μεχρι τι ωρα ειναι το μασατζιδικο οπεν?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Μακριάααααααααα...
Πουρόμπαζα και τίποτα περισσότερο.

τελευταία φορά που είχα περάσει , πριν κανά μήνα, είχε μια 25χρονη χοντρή και 2 μεγαλοκοπέλες 60 χρονων...(η κάθε μία)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Πάτερ καλώς ήρθες κι από μένα........ :priest: :priest: :priest:

Όσον αφορά το μποϋτοτάζ, αυτό που έχω να πω είναι πως τα ιδρύματα των 70 & 80€ κάνουν χρυσές δουλειές, έτσι εξηγήται και το γεγονός πως πριν τρεις βδομάδες με το που πήγαινα έμπαινα αμέσως στο δωμάτιο ενώ τώρα περιμένω το λιγότερο 10 λεπτά, εκτός από σήμερα που περίμενα μόνο 2 λεπτά (ήμουν πράγματι πολύ τυχερός) με το που βγήκα απο το μπάνιο είχαν έρθει άλλοι τρεις συνάδελφοι και περίμεναν.

Όλα αυτά, τουλάχιστον σε μένα, δείχνουν πως σχεδόν όλοι πηγαίνουμε στα μαγαζιά των 70 & 80€ (ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) και το μποϋκοτάζ πλείτει τα μαγαζιά με ταρίφα άνω των 80€ (ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ) όταν ρίξουν τις τιμές ας μας ενημερώσουν μέσω του σαϊτ να τους επισκεφτούμε.

ΥΓ. Στα μαγαζιά με ταρίφα άνω των 80€ (ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) έχω βγάλει  
:referee: :referee: :referee: ένα χρόνο τώρα.

ΥΓ.2 Την Εβελίνα από Σολωμού 54 6ος ορ. την έχω πάρει 2 φορές, είναι απίστευτο μωρό, μια γλύκα.
ξεχασε το και το 70αρι........στην πατησιων95(νομιζω)το κανε απο 70 σε 80.για στουρναρη δεν ξερω γιατι την εχω σταματησει απο καιρο

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η μαλακία είναι, μεταξύ άλλων, ότι ΔΕΝ ξέρουν να κάνουν μασάζ. Το μασάζ που κάνουν στα μπριζολάδικα είναι εντελώς για τον πούτσο.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
ξεχασε το και το 70αρι........στην πατησιων95(νομιζω)το κανε απο 70 σε 80.για στουρναρη δεν ξερω γιατι την εχω σταματησει απο καιρο

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Καίτης, από Στουρνάρη, πριν κάνα τρίμηνο περίπου, δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσει τις τιμές, είναι και η Σολωμού 59 1ος όρ. (Μελινόσπιτο) με 70€, γι'αυτό αναφέρω και ιδρύματα με ταρίφα 70€, εγώ βέβαια εκτός από αυτά τα δύο δεν ξέρω άλλα με 70€, αν κάποιος συνάδελφος ξέρει κι άλλα ας ενημερώσει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Καίτης, από Στουρνάρη, πριν κάνα τρίμηνο περίπου, δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσει τις τιμές, είναι και η Σολωμού 59 1ος όρ. (Μελινόσπιτο) με 70€, γι'αυτό αναφέρω και ιδρύματα με ταρίφα 70€, εγώ βέβαια εκτός από αυτά τα δύο δεν ξέρω άλλα με 70€, αν κάποιος συνάδελφος ξέρει κι άλλα ας ενημερώσει.
Πατησίων 131 μεχρί το καλοκαίρι ήταν 70. Αλλά δεν το φωνάζανε κιολας...κοιτάγανε να σου πάρουν το 80άρι...
Σημερα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η μαλακία είναι, μεταξύ άλλων, ότι ΔΕΝ ξέρουν να κάνουν μασάζ. Το μασάζ που κάνουν στα μπριζολάδικα είναι εντελώς για τον πούτσο.
Κι αυτό γιατί οι περισσότερες είναι κορίτσια επιπέδου Φυλής και όχι μασέρ που με το tip τους κάνουν το κάτι παραπάνω όπως στο εξωτερικό...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κι αυτό γιατί οι περισσότερες είναι κορίτσια επιπέδου Φυλής και όχι μασέρ που με το tip τους κάνουν το κάτι παραπάνω όπως στο εξωτερικό...

Η μαλακία επίσης είναι ότι μερικοί εδώ μέσα θέλουν να μας πείσουν ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom