Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Η μαλακία επίσης είναι ότι μερικοί εδώ μέσα θέλουν να μας πείσουν ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Εγώ ρε παιδιά γιατί δεν νιώθω το ίδιο, ενημερώνομαι από τα λεγόμενα των συναδέλφων, πάω, δοκιμάζω κι αν μου αρέσει ξαναπάω και ξαναπάω και ξαναπάω........... αλλιώς ΔΕΝ ξαναπατάω και πάω αλλού, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να με πείσει κάποιος πως μου αρέσει κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ περισσότερο,να με πείσει, μέσα από ένα πληκτρολόγιο...........!!!!!!!!!!!
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ ρε παιδιά γιατί δεν νιώθω το ίδιο, ενημερώνομαι από τα λεγόμενα των συναδέλφων, πάω, δοκιμάζω κι αν μου αρέσει ξαναπάω και ξαναπάω και ξαναπάω........... αλλιώς ΔΕΝ ξαναπατάω και πάω αλλού, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να με πείσει κάποιος πως μου αρέσει κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ περισσότερο,να με πείσει, μέσα από ένα πληκτρολόγιο...........!!!!!!!!!!!
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Πως είναι δυνατόν όμως , εσύ να τα λες όπως έχουνε τα πράγματα . ενώ οριμένοι φίλοι μας εδώ μέσα λένε πράγματα που σε κάνουνε να απορείς ....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Πως είναι δυνατόν όμως , εσύ να τα λες όπως έχουνε τα πράγματα . ενώ οριμένοι φίλοι μας εδώ μέσα λένε πράγματα που σε κάνουνε να απορείς ....

Εντάξει δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε όλοι σε όλα, δεν θα είχε ενδιαφέρον η ζωή μας έτσι, θα ήταν όλα πολύ μονότονα και πληκτικά αλλά αυτό το ότι κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν, πως μας αρέσει κάτι που δεν μας αρέσει, το έχω διαβάσει αρκετές φορές και όχι μόνο σ'αυτό το thread αλλά και σ'αυτό με τα studios και σ'αυτό με τα city tours (τώρα που το θυμήθηκα,πότε θα δοκιμάσω city tour, γαμώ τη φτώχια μου :headbang: )
και ειλικρινά, δεν μπορώ να το καταλάβω.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Πατησιων γαμα με την πρωτη φορα που πασ, ενω σε  αλλα πρεπει να πασ με γνωστο τους, με ανθρωπο που εχει ξαναπαει.... να σας πω κ κατι καλα ηταν, 55λεπτα...60 μασαζ +20.....

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πατησιων γαμα με την πρωτη φορα που πασ, ενω σε  αλλα πρεπει να πασ με γνωστο τους, με ανθρωπο που εχει ξαναπαει.... να σας πω κ κατι καλα ηταν, 55λεπτα...60 μασαζ +20.....

Περισσότερες λεπτομέρειες φίλε;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η μαλακία είναι, μεταξύ άλλων, ότι ΔΕΝ ξέρουν να κάνουν μασάζ. Το μασάζ που κάνουν στα μπριζολάδικα είναι εντελώς για τον πούτσο.
ε για μασαζ στον πουτσο παμε κι εμεις..  :tooth:

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
παιδια Θησεως Μαρουσι ποιος εχει παει τελευταια?
Ποιες ειναι εκει? Η νανσυ εξακολουθει να βρισκεται εκει?
Αλλες κοπελες? ...?

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
επισκεψη φρατζη4 ... ελενη η γκομενα ..καλο μουνι με τατου ...ξαπλωνω...αρχιζει το μασαζ στη πλατη , καλα αρχισε λεω...στο 5λεπτο αρχισε τους αναστεναγμους , ρε πουστη μου καυλωνει να με τριβει λεω και πριν προλαβω να τελειωσω τη σκεψη μου αρχιζει να μου γλειφει το αυτι και να μου πασπατευει το εργαλειο ... γυρναω τι να κανω παει να τον γλειψει χωρις καποτα , την σταματαω τις λεω σκουφακι γρηγορα , κανενα 10λεπτο εκανα να φαω την μπριζολα τελειωνω ... και αυτο ηταν συνολικος χρονος 20λεπτα ..80 ευρομπερντς.. καλο το μωρο στο φαγητο και του λεω οταν ξαναρθω να σε φαω θα τηρησουμε το 45λεπτο ..οκ; ...και η απαντηση με εκπληξη στα ματια της ...και τι θα κανουμε 45 λεπτα;;;  μοιπως μασαζ λεω;

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
η λυση που λετε παληκαρια ειναι μια τελικα ...ουτε αποχες ουτε τιποτα ...πριν πατε τραβηξτε 2 μαλακιες και οταν ξαπλωσετε και αρχιστε στο 5λεπτο το φυστικομα κρατιστε το για 45 λεπτα να κοπουν τα ποδια τους ...2-3 να το κανουν ετσι την μερα θα σου πω εγω τι προτειμανε τελικα να κανουν το χρονο που ειναι στο δωματιο...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλα βρε παληκαρια, ακομη υπαρχουν αυτοχειρες που πηγαινουν φρατζη 4 και καλιροης 48 ????

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές σε πιο αριθμό είναι στην Σινώπης?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η λυση που λετε παληκαρια ειναι μια τελικα ...ουτε αποχες ουτε τιποτα ...πριν πατε τραβηξτε 2 μαλακιες και οταν ξαπλωσετε και αρχιστε στο 5λεπτο το φυστικομα κρατιστε το για 45 λεπτα να κοπουν τα ποδια τους ...2-3 να το κανουν ετσι την μερα θα σου πω εγω τι προτειμανε τελικα να κανουν το χρονο που ειναι στο δωματιο...
ναι καλα, για πηγαινε καντο στη φρατζη και στην καλιροης 48 κι αν δεν σε πεταξουν εξω απ το δωματιο στο 20λεπτο ελα πες μας.
εδω στην καλιροης 48 η βαλεντινα μου ειπε οταν περασε το 15λεπτο πως ''ντεν ειμαι και μηχανη να κανου μια ούρα σεξ..''

ουρτ μωρη πατόλα ξεκωλιαρα..

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές σε πιο αριθμό είναι στην Σινώπης?

αστο να σας πω εγω..
την πεσανε 2 κολητες μερες (πεμπτη και παρασκευη) στην κουμανουδη και τα τεμαχια εκλασαν πατατες αφου το ενα ντεν εικε καρτια και οδευει προς απελαση, με αποτελεσμα τα τεμαχια απο το μαγαζι της σινωπης 29 να την κανουν με ελαφρα, το μαγαζι να μεινει για αρκετες μερες κλειστο και την ολγα να ξαναδουλευει στη στουρναρη για τα προς το ζειν..
αυτα

:priest: :priest: :priest:

Εκτος αν εννοεις το  Σινωπης_και_Ευηνου 22

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα, συμφωνω και ολο τα ιδια γραφουμε σε αυτα που αναφερεις οτι η εξυπηρετηση ειναι για τα γελια καλως μας ενημερωνης αυτο το σκοπο εχει και το site αντε να δουμε ποια τελικα αξιζουν τα λεφτα μας.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στη σινωπης υπαρχουν 2 καταστηματα.

- το σινωπης και ευηνου (που ομως μια ανοιγουν την πορτα και μια κανουν τις κινεζες)

- και το μιχαλακοπουλου και σινωπης 29 (που προσωρινως, τουλαχιστον μεχρι πριν μερικες μερες, ητλ κλειστο)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστες η εβελινα που αναφερεται ειναι αυτη που ηταν ξενοπουλου μαυρο μαλλι κοντο και ψηλοι και λιγο χαδιαρα.

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
κοιτα εγω δεν ειμαι τακτικος γενικα ... και το τελευταιο καιρο αμα με πιασει η τρελα παω σε στουντιο πλεον .. διαβαζω καιρο εδω για την κατασταση και λεω ας κανω μια αυτοψια μονος μου και επαληθευτικαν τα παραπονα ολων ... αλλα ετσι δεν λεει ...ειναι πολλα τα λεφτα ...και ειναι κοροιδεια ... τωρα ποιος φταιει ; μαλλον παντως και μεις λιγακι ...ολοι θελουμε καλο μασαζ και φαγητακι ...το καλο μασαζ το κανουν οι μασερ και το καλο φαγητο οι πουτανες ...η μονη λυση ειναι να πανε ολες οι πουτανες να κανουν σεμιναρια μασαζ... :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κοιτα εγω δεν ειμαι τακτικος γενικα ... και το τελευταιο καιρο αμα με πιασει η τρελα παω σε στουντιο πλεον .. διαβαζω καιρο εδω για την κατασταση και λεω ας κανω μια αυτοψια μονος μου και επαληθευτικαν τα παραπονα ολων ... αλλα ετσι δεν λεει ...ειναι πολλα τα λεφτα ...και ειναι κοροιδεια ... τωρα ποιος φταιει ; μαλλον παντως και μεις λιγακι ...ολοι θελουμε καλο μασαζ και φαγητακι ...το καλο μασαζ το κανουν οι μασερ και το καλο φαγητο οι πουτανες ...η μονη λυση ειναι να πανε ολες οι πουτανες να κανουν σεμιναρια μασαζ... :dancing:
τα εχουμε πει τοσες φορες, ας κανουμε μια μινι επαναληψη..

εννοειται πως δεν απολαμβανουμε και τις καλλιτερες υπηρεσιες στα ελληνικα μασατζιδικα, αλλα ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΦΡΑΤΖΗ 4 ????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ελεος !!!! ποσες φορες να το πουμε ????
αν ειναι αυτο μασατζιδικο, τοτε εγω ΔΕΝ ειμαι παπας..  :boobies: :boobies:

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
το καλο μασαζ το κανουν οι μασερ και το καλο φαγητο οι πουτανες ...η μονη λυση ειναι να πανε ολες οι πουτανες να κανουν σεμιναρια μασαζ... :dancing:

Η καλύτερη λύση είναι να πάνε οι μασσέζ να κάνουν σεμινάρια πουτανιάς!  :2funny:

Εγω είμαι στο κρεββάτι λογω ατυχήματος, και έρχεται μια να μου κάνει φυσιοθεραπείες, και κάθε που την βλέπω σκέφτομαι "α, ρε και να σε πετύχαινα σε κανα μπριζολάδικο, να σου'λεγα εγω!"  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom