Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
πολυ γελιο λεμε  :2funny: :2funny: :2funny:
ακου "ΜΗ"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το φιλαρακι παντως το "θεραπευσαν" :dancing: :dancing: :dancing:

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε nikosShell τα λες καλα, αλλα αυτο το ΜΗ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νομιζω συμφωνεις και συ οτι ειναι το ποιο καλο τελευταια, θα το πω στη βαρδια και θα γινει της μασατζους

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα στη κλινικη γινεται χαμος θα χασω κανασυναδελφο απο τα γελια, τι να ενοει αραγε να ρωτησουμε :helpplea:
Δεν μπριζολα δεν κουλουρι η μονο μπριζολα η και κουλουρι ηδου η απορια να παμε για αυτοψια. :huh:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλα στη κλινικη γινεται χαμος θα χασω κανασυναδελφο απο τα γελια, τι να ενοει αραγε να ρωτησουμε :helpplea:
Δεν μπριζολα δεν κουλουρι η μονο μπριζολα η και κουλουρι ηδου η απορια να παμε για αυτοψια. :huh:
χαχαχαχαααα χαχααααα λες ?
χαχαχαα καλο...πολυ καλο θα ελεγα ....

Επισκέπτης
και δεν ερχοσουν να ριξεις κανεναν οβολο, γιατι εχω και κατι επιταγες τελος του μηνα ??  :tooth: :tooth:
ευχαριστω τέκνον !! καλως σας ξαναματαβρήκα..

Καλώς το παπαγιώργη. Για εξομολογήσεις τι ώρες δέχεσαι; Έχω πολλές αμαρτίες λέμε...  :rolleyes: Πληρώνω και cash.. :grin:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εεεεεελα μπρεεεε....

ευλογησον  :priest: :priest: :priest: :priest:
Μπρε μπαγάσα παπαγιώργη  :priest:μπήκες και έδωσες ρεσιτάλ :grin:. Αφού να φανταστείς είχα αρχίσει να ξαναδιαβάζω τα post  από την αρχή για να θυμηθώ το παλιό κλίμα του forum.
Ο panx ακόμη λιάζεται? (ας απαντήσει ο zero)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Επισκεψη σημερα στο σ54/6ος
τη μιση περιπου ωρα που επινα το αναψυκτικο μου στο σαλονι με τη συντροφια αλλοδαπου νεου 30--35 χρονων που προηγειτω και με αφησε μονο στο τεταρτο εκανα διαφορες σκεψεις,μερικες απο τις οποιες παραθετω.....

1) τα παντα κατα πρωτον καθοριζονται απο το νομο της αγορας(προσφορα--ζητηση)
2) μετα ερχονται τα καρτελ,τραστ,απατες,παραπλανησεις κλπ στρεβλωσεις.
3) ενας πελατης ενημερος εχει πολυ περισσοτερη πιθανοτητα να γλυτωσει "ζημιες"απο τον αλλο που του λειπει ενημερωση
4) ετσι και εγω που ειχα 10 χρονια αποχη απο το αθλημα (μασατζιδικο που γαμας)ελεω Μακη ξεκινησα την β φαση της καρριερας μου απο σ54/6ος και μαλιστα με Ατζελινα βασισμενος στις πληροφοριες του σαιτ
5)πραγματι το αποτελεσμα ηταν επιτυχες και το ποσταρα εκφραζοντας τον ενθουσιασμο μου διοτι δεν ξεχνω τι τραβηξα και τι ξοδεψα κατα το παρελθον για να τυχω των υπηρεσιων που ηθελα (απο ανωτερες βεβαια θεραπευτριες)
6) πρωτη στανταρ διαπιστωση οι θεραπευτριες του τοτε ηταν κλασεις ανωτερες απο τις σημερινες
7) η τιμη τοτε ηταν 30-60 ευρω νομιζω οτι τα 70--100 σημερα ειναι λογικα σε σχεση με τη ζωη
8) το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι το "μπουκοταζ" εχει βαση οσο αφορα ποιοτητα-υπηρεσιες αλλα ειναι ακυρο ως προς τις τιμες.
9) εκφραζοντας προσωπικη αποψη δεν βλεπω τι παραπανω μπορω να ζητησω απο το σ54/6ος με εμπειρια απο ατζ. λια. νατ. δεσ.ζαν.
 Αυτα καταθετω σαν βαση προβληματισμου και κουβεντας που σκοπο εχει τα συμφεροντα ΟΛΩΝ.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τη μιση περιπου ωρα που επινα το αναψυκτικο μου στο σαλονι με τη συντροφια αλλοδαπου νεου 30--35 χρονων που προηγειτω και με αφησε μονο στο τεταρτο εκανα διαφορες σκεψεις,μερικες απο τις οποιες παραθετω.....

3) ενας πελατης ενημερος εχει πολυ περισσοτερη πιθανοτητα να γλυτωσει "ζημιες"απο τον αλλο που του λειπει ενημερωση
4) ετσι και εγω που ειχα 10 χρονια αποχη απο το αθλημα (μασατζιδικο που γαμας)ελεω Μακη ξεκινησα την β φαση της καρριερας μου απο σ54/6ος και μαλιστα με Ατζελινα βασισμενος στις πληροφοριες του σαιτ
5)πραγματι το αποτελεσμα ηταν επιτυχες και το ποσταρα εκφραζοντας τον ενθουσιασμο μου διοτι δεν ξεχνω τι τραβηξα και τι ξοδεψα κατα το παρελθον για να τυχω των υπηρεσιων που ηθελα (απο ανωτερες βεβαια θεραπευτριες)
6) πρωτη στανταρ διαπιστωση οι θεραπευτριες του τοτε ηταν κλασεις ανωτερες απο τις σημερινες
7) η τιμη τοτε ηταν 30-60 ευρω νομιζω οτι τα 70--100 σημερα ειναι λογικα σε σχεση με τη ζωη
8) το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι το "μπουκοταζ" εχει βαση οσο αφορα ποιοτητα-υπηρεσιες αλλα ειναι ακυρο ως προς τις τιμες.
9) εκφραζοντας προσωπικη αποψη δεν βλεπω τι παραπανω μπορω να ζητησω απο το σ54/6ος με εμπειρια απο ατζ. λια. νατ. δεσ.ζαν.
 Αυτα καταθετω σαν βαση προβληματισμου και κουβεντας που σκοπο εχει τα συμφεροντα ΟΛΩΝ.
Φίλτατε λάγαρε δεν τα ξέρεις ή δεν τα θυμάσαι όπως λες καλά στα προ Μάκη μαγαζιά οι τιμούλες έπαιζαν μάξιμουμ 40 με 44 και κάτι ευρώ τουτέστιν σε δραχμές 15.000. Και οι εποχές τότε ήταν πολύ καλύτερες για τα οικονομικά των περισσότερων σε σχέση με σήμερα που η οικονομία πάει κατά διαόλου. Αρα φίλτατε λαγέ παίζει και πολύ μάλιστα το θέμα των τιμών για το μποϊκοτάζ και όχι μόνο το θέμα της ποιότητας.

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου συναγωνιστή και ειδικά στα 7-8!
Εκεί εστίασα (εξού και το μαύρο δικό μου list) από την αρχή, στην ποιότητα - υπηρεσίες γιατί ως προς την τιμή δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να πέσει και ίσως και να μας συμφέρει να μείνει και στα επίπεδα των 70-100 γιουργιών. Απλώς η σχέση value for money να είναι κοινώς αποδεκτή.
Όσο για το 6 να μην τα θυμόμαστε καλύτερα. Περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
βρε παληκαρια, ας πηγαινουμε τα ποστ που δεν περιεχουν ενημερωσεις στο ''εμπειρες και αποψεις''..

skipper1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
0
Πρός ενημέρωση των φίλων, Θησέως 31 πέρασα προχτές για ένα σκάουτινγκ και μάλιστα είχα το θράσος άν αυτό λέγεται θράσος και ζήτησα για φούλ πρόγραμμα 60€ και τους έπεσαν τα μαλλιά λέγοντας μου ότι αφού ξέρεις ότι η τιμή είναι στανταρ 80€.Και εγώ απάντησα ότι κάπου άκουσα πως οι τιμούλες σε κάποια ιδρύματα έχουν ηδη πέσει και καλά.Εδειξε άγνοια για το γεγονός.Εγώ βέβαια δεν πέρασα γιατί στηρίζω το μποικοτάζ όμως έμαθα ότι μετά τις 3 δουλέυει η γνωστή Ατζελα απο παλιά με τα ωραία ματάκια.Και η γνωστή Βικτώρια την έκανε.Μήπωσ γνωρίζει κάποιος που έχει πάει θα με βοηθήσει ιδιαίτερα να ξεπιαστώ.

πριν απο λιγο με αντζελα
με 60€ μασαζ πολυ καλο κ μονο εκτονωση...ειπαν δεν εκαναν full program
μαλλον με περασαν για ... μπατσο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
πριν απο λιγο με αντζελα
με 60€ μασαζ πολυ καλο κ μονο εκτονωση...ειπαν δεν εκαναν full program
μαλλον με περασαν για ... μπατσο
δηλαδη στους μπατσους ΜΟΝΟ την παιζουν ????  :tooth:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
γεια γιωργη! λονγκ ταιμ νο σι!!  :grin: :grin:
ολα καλα?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Φίλτατε λάγαρε δεν τα ξέρεις ή δεν τα θυμάσαι όπως λες καλά στα προ Μάκη μαγαζιά οι τιμούλες έπαιζαν μάξιμουμ 40 με 44 και κάτι ευρώ τουτέστιν σε δραχμές 15.000. Και οι εποχές τότε ήταν πολύ καλύτερες για τα οικονομικά των περισσότερων σε σχέση με σήμερα που η οικονομία πάει κατά διαόλου. Αρα φίλτατε λαγέ παίζει και πολύ μάλιστα το θέμα των τιμών για το μποϊκοτάζ και όχι μόνο το θέμα της ποιότητας.
Στην περιοχη Χιλτον-Καραβελ οι τιμες ηταν 15--20χιλιαδες, το 20 το λεω 60 ευρω. τα δεκαρικα ηταν στην Αχαρνων Πατησιων και δεν ηταν καθαρα μασατζιδικα αλλα "ΣΤΟΥΝΤΙΟ"με περισσοτερες απο μια (μερικα και με 6-7)κοπελες για ψαχτο καλα!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
278
Πόντοι
21
σημερα πηγα με την ευελινα σολομου 54.καταπληκτικη αλλα την εχο δει και καποθ αλλου που δεν μπορο να θυμιθο.μπορει καποιοσ να με βοηθησει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom