Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Είχα βαρεθεί να διαβάζω παλιά post του παπά μας. Από τη στέρηση είχα σκεφτεί μέχρι να πάω και εκκλησία!
και δεν ερχοσουν να ριξεις κανεναν οβολο, γιατι εχω και κατι επιταγες τελος του μηνα ??  :tooth: :tooth:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ πάτερ!
ευχαριστω τέκνον !! καλως σας ξαναματαβρήκα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μετά από ένα business lunch στη Γλυφάδα με πόναγε η πλάτη μου και περασα από το μαζαγί με ''απέραντη θέα σαρωνικού''. Έρικκα, Λινα και Αννούλα. Και οι 3 κάνουν αξιοπρεπές μασάζ. Η τελευταία αδυνάτησε και 7 κιλά. Αφού ανακουφησα την πλάτη μου αρκέσθην σε ένα πεοθηλασμό μια και ώς γνωστον βρίσκω εξαιρετικά άβολα τα γαμήσια σε [size=18pt]συνθήκες δωματίου εντατικής[/size].
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και πώς θα προαγεις και θα επεκτεινεις το καμα σουτρα μπρεεεεεε ????????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
πρεπει να συμβαλουμε και απο τα ιερα εδαφη των καταστηματων παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων !!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Που είσαι εσύ ρε παλιομουνο παπά....? σου εχω μαζέψει ενα κάρο εξορκισμούς...

Υ.Γ Ο πλεζουρας λειπει για την κεντα.. :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Που είσαι εσύ ρε παλιομουνο παπά....? σου εχω μαζέψει ενα κάρο εξορκισμούς...

Υ.Γ Ο πλεζουρας λειπει για την κεντα.. :grin:
στειλε κανα πελατακι ρε συ να ξορκισουμε, γιατι μας τα φαγαν τα τεμαχια ολα..

ο πλεζουρας γιατι λειπει ? ακομα διακοπες ειναι το γομαρι ο ακαμάτης ????  :boobies: :boobies:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
Καλως τον αρχοντα της ενημερωσης των μασαζ!
Σιδερενιος και στ αρχιδια σου all.. ;)
Να περνας καλα..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
απιστευτη κατασταση εχω τρελαθει στο γελιο ειστε ολοι υπεροχοι μπραβο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλως τον αρχοντα της ενημερωσης των μασαζ!
Σιδερενιος και στ αρχιδια σου all.. ;)
Να περνας καλα..
ασε τις μαλακιες ρε τσεκουρη κι ελα στη μετακομιση να βαλεις ενα χερακι που πας να τη βγαλεις στην απ οξω..  :tooth:

u2..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
χαχαχαχα

Εεεεεε,με ποναει η μεση λιγο ρε φιλε αλλα μην ανησυχεις θα πω στον lalak... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το γαμησαμε το θρεντ και δεν μπορω να μεταφερω και τα ποστ στο ''εμπιειρες..''  :tooth: :tooth:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
το γαμησαμε το θρεντ και δεν μπορω να μεταφερω και τα ποστ στο ''εμπιειρες..''  :tooth: :tooth:
Παπα καταρχη καλως μας ξαναρθες ,μας ειχε λειψει  ο "Παπαρος Λαρους" των μασατζιδικων.
Εμαθα οτι μετακομιζεις στο ολυμπιακο χωριο στο οικημα που πουλησε η μονη Βατοπεδιου το οποιο σκεπτεσαι να μετατρεψεις σε μασαζερι .ΑΛΗΘΕΥΕΙ ??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παπα καταρχη καλως μας ξαναρθες ,μας ειχε λειψει  ο "Παπαρος Λαρους" των μασατζιδικων.
Εμαθα οτι μετακομιζεις στο ολυμπιακο χωριο στο οικημα που πουλησε η μονη Βατοπεδιου το οποιο σκεπτεσαι να μετατρεψεις σε μασαζερι .ΑΛΗΘΕΥΕΙ ??
αυτα τα φιδια οι δημοσιογραφοι φταινε για ολα !!!!
αν δεν εμπαιναν στα ποδια μας, θα ειχαμε εντος των επομενων ημερων το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΞΕΩΝ σε μια τεραστια εκταση (στο ολυμπιακο χωριο), αλλα ετσι που τα εκαναν τωρα, ανεβηκε το κοστος λογω αυξημενων μιζων και μας βλεπω να βαραμε κανονι..

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παπα μου καλός ήρθες , αισθητή η απουσία σου...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
νικολακη, ξεχασες να γραψεις τον αριθμο στη διευθυνση. θα σου φυγει κανενα πελατακι και θα παει στη μελινα και θα σε γαμησουν η κυρα σοφια και η ζανα..

new entry, να μη δ(ο)λεψει το κοριτσι ??????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ετσι, ετσι..
μην ξεφυγει κανεις και παει απο την κατω μερια της πατησιων..  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

κανονικα το σαιτ θα επρεπε να σε χρεωσει για με μπανερόσημο και αγγελιοσημο για τη δωρεαν παραθεση του προγραμματος. τα στουντιο πληρωνουν γι αυτο..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
xaxaaa  xaxaaa λες να μείνω νηστικός?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παπα μου είναι κακό που αναφέρομαι για το μαγαζί που είμαι πελάτης , και περνάω καλά ?μήπως λέω μαλακίες για οποια κοπέλα που έχω αναφερθεί ? μήπως κάνω κακό στο site που ενημερώνω για το μαγαζί που πηγαίνω , και όντως αξίζει να αναφερθεί κάποιος .και ποτε δεν έχω πει ότι τις Στουρνάρι δεν είναι εξίσου καλο , η κολωνακίου , έστω και τις Μελίνας ,με άυτα τα 2-3 κορίτσια που έχει...για τις Μάρνη έχω πει ότι έχει χαλάσει τελείως , και ας πει κάποιος το αντίθετο....αυτα που λες παπα μου ,

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
πηγε φιλος στο ιδρυμα καλληρροης 85 και μου εστειλε με mms την πινακιδα στην πορτα του ιδρυματος,
δωστε βαση:  "studio ΜΗ θεραπευτικου μασαζ"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom