Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλιμερα ειναι αληθεια οτι ο ανταγωνισμος λειτουργει αλλα και η ενημερωση βοηθαει πολυ.Πχ ενω ημουν πελατης ΣΥγγρου 12 και Ωμηρου μετα απο το ανεβασμα των τιμων εστω και ενα 20 αποχωρησα ισως και αλλοι σαν εμενα .Εχω γινει πελατης σε ενα συγκεκριμενο με ξερουν και τις ξερω ( μαλλον τις εχω παρει ολες μια φορα τουλαχιστον στο συγκεκριμενο αλλα κανω βολτες και στα αλλα γιατι καθε συναγωνιστης πρεπει να δοκιμαζει ...αυτο βεβεια εχει και το ρισκο να φασ φολα που εχω φαει δηλαδη...
Σημασια εχει και το ποσον που καταθετουμε καθε φορα, αλλα παλι εξαρτατε και απο το πελατη...ειναι αλλοι που με μια φορα το μηνα ειναι οκ αλλοι οπως εγω θελω 2-3 το μηνα 80-100αρες οποτε αν γινουν 120-150αρεσ κοβετε μια φορα .Εχω επισης διαβασει και στα ΔΕΝ και εχω κανει μια βολτα απο Ξενοπουλου αλλα δεν θελω να μεινω με το πουλι στο χερι ετσι μακρια και απο κει εκτος αν παιζει το σκηνηκο ελα 5 φορες και βλεπουμε...
Σορρυ αλλα ετσι την πατησα μονο την πρωτη φορα με την Σαντρα στο Σ12 πριν απο 5χρονια,(δεν με πειραξε και ιδιαιτερα γιατι ηταν πρωτη επισκεψη σε μαζατζιδικο)  μετα αν δεν ειναι σχεδον ξεκαθαρο οτι θα παιζει τουλαχιστον πιπα αντε για.Επισης ειναι καλο να γραφει κανεις για τις ασχημες εμπειριες ετσι ξεκαθαριζει το τοπιο.Για τις αλλες ειναι και θεμα γουστου αλλοι θελουν μικρες αλλοι μιλφ...
Γραφτε για κακες εμπειριες και ξεπετες να τις αποφευγουμε ολοι
Αντε να δουμε καλη σεζον φθινωπορο χειμωνας.

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχει αρχίσει η καθοδικη πορεία για όλα τα μαγαζια που ειναι ξεπέτες , χρεωνουν οτι θέλουν, εχουν μπάζα μασατζούδες, ειναι βρώμικα, και δεν κάνουν ανανεωση στις κοπέλες.
Και ετσι ειναι τα περισσότερα εδω και καιρό...

Μηπως πρεπει καθε ενας να καταθεσει εδω την αρνητικη εμπειρια του απο καποιο μαγαζι και ολα τα μαζεψουμε και να το οργανωσουμε καλυτερα το θεμα? στο κατω-κατω της γραφης εμεις σκαμε στην "ωρα μας" τα ευρω μας χωρις πολλα πολλα... :rockon:

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως πρεπει καθε ενας να καταθεσει εδω την αρνητικη εμπειρια του απο καποιο μαγαζι και ολα τα μαζεψουμε και να το οργανωσουμε καλυτερα το θεμα? στο κατω-κατω της γραφης εμεις σκαμε στην "ωρα μας" τα ευρω μας χωρις πολλα πολλα... 

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
file astari ειμαι πατρα αυριο που θα ερθω  θα μιλησουμε.  ειναι περιεργο  στσ  γραφωμενα καποιον  συναγωνιστων που αναφερωνται στον δρομο του εθνικου μας ποιοιτη και σε ενα συγκεκριμενο ιδρυμα. απο την ημερα που ειπαμε για αποχη το ιδρυμα αυτο ειναι μονοιμα γεματο για κανενα αλλο ιδρυμα δεν ακουγεται τετοιο μποτιλιαρησμα  συναγωνιστες η συναγωνιστη που προσπαθηται ναμας πεισεται για το αντιθετο ψαχνεται για μαλακες η σας περασε η ιδεα οτι εχεται να κανεται με ουφο ντροπη και καταμαυρο στο ιδρυμα αυτο που νομιζη οτι εχει να κανει με ατομα διανοοιτηκα αναπηρα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
allways to the point my friend... :cool2:
Καλιμερα ειναι αληθεια οτι ο ανταγωνισμος λειτουργει αλλα και η ενημερωση βοηθαει πολυ.Πχ ενω ημουν πελατης ΣΥγγρου 12 και Ωμηρου μετα απο το ανεβασμα των τιμων εστω και ενα 20 αποχωρησα ισως και αλλοι σαν εμενα .Εχω γινει πελατης σε ενα συγκεκριμενο με ξερουν και τις ξερω ( μαλλον τις εχω παρει ολες μια φορα τουλαχιστον στο συγκεκριμενο αλλα κανω βολτες και στα αλλα γιατι καθε συναγωνιστης πρεπει να δοκιμαζει ...αυτο βεβεια εχει και το ρισκο να φασ φολα που εχω φαει δηλαδη...
Σημασια εχει και το ποσον που καταθετουμε καθε φορα, αλλα παλι εξαρτατε και απο το πελατη...ειναι αλλοι που με μια φορα το μηνα ειναι οκ αλλοι οπως εγω θελω 2-3 το μηνα 80-100αρες οποτε αν γινουν 120-150αρεσ κοβετε μια φορα .Εχω επισης διαβασει και στα ΔΕΝ και εχω κανει μια βολτα απο Ξενοπουλου αλλα δεν θελω να μεινω με το πουλι στο χερι ετσι μακρια και απο κει εκτος αν παιζει το σκηνηκο ελα 5 φορες και βλεπουμε...
Σορρυ αλλα ετσι την πατησα μονο την πρωτη φορα με την Σαντρα στο Σ12 πριν απο 5χρονια,(δεν με πειραξε και ιδιαιτερα γιατι ηταν πρωτη επισκεψη σε μαζατζιδικο)  μετα αν δεν ειναι σχεδον ξεκαθαρο οτι θα παιζει τουλαχιστον πιπα αντε για.Επισης ειναι καλο να γραφει κανεις για τις ασχημες εμπειριες ετσι ξεκαθαριζει το τοπιο.Για τις αλλες ειναι και θεμα γουστου αλλοι θελουν μικρες αλλοι μιλφ...
Γραφτε για κακες εμπειριες και ξεπετες να τις αποφευγουμε ολοι
Αντε να δουμε καλη σεζον φθινωπορο χειμωνας.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
zanoDespina :boobies: :boobies: k oxi despina :headbang: :headbang:-artemi
xaxaxa
plakA KANW LEMEEEEEEEEEEEE
Sorry Duracell :rockon: :grouphug: :headbang2: :priest: :woldman:
xixixixixixi

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μην μασάτε με τους παπαγάλους και τους τσάτσους. Έχει μειωθεί η πελατεία, λιγότερα είναι τα κορόιδα που πάνε στα μπαζομάγαζα πλέον.

έτσι είναι,λιγοστεύουν τα κορόιδα αναγκαστικώς(όχι επειδή το θέλουν απαραίτητα...καθότι ο έλλην είναι βλάξ επί παντός επιστητού)διότι τα οικονομικά των περισσοτέρων πάνε κατα διαβόλου,οπότε......ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΦΟΥΛ!ως απλός συμβουλάτωρ των μασάζ πρέπει να προχωρήσουν σε αυτή την μείωση για να κρατήσουν την πελατεία τους.Αλλιώς θα βαράνε μύγες.Εδώ τίθεται ο εξής ερώτημας. :cheesy: "τί θα προτιμήσουν να κάνουν,να μειώσουν τις τιμές ή να υπολειτουργούν?"Ο χρόνος θα δείξει. :S

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το σωστο σερβις πληρωνετε φιλοι, οποιος αντεχει καλως, ολα δειχνουν οτι ακομα αντεχουμε, εγραψα πριν απο καναμηνα (ως Κyr40), να βασταμε ποιο μικρο καλαθι και να μην ανεβαζουμε τοσο ψηλα τον πυχη με τα καλοπροεραιτα αλλα κατω απο καθεστως ευφοριας σχολια για τα μαγαζια μολις βγηκαμε απο την πορτα, αυτα τα σχχολια σε συνδιασμο με το κλεισιμο καποιων μαγαζιων οδηγει τις τιμες προς τα πανω, αλλα το βιτσιο πληρωνεται δεν κοβετε. :S

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτα τα σχολια σε συνδιασμο με το κλεισιμο καποιων μαγαζιων οδηγει τις τιμες προς τα πανω, αλλα το βιτσιο πληρωνεται δεν κοβετε. :S

α....δεν πάει ακριβώς έτσι.Αν δεν καταδέχονται να ρίξουν τις τιμές ας κλείσουν και να πάνε να δουλέψουν καθαρίστριες με 900-1200 ευρώ στην καλύτερη.Δική τους απόφαση είναι.Τα 80ρια και τα 100ρια ψοφήσανε.Τα μόνα που ενδέχεται να μην έχουν πρόβλημα είναι τα πολύ κυριλέ μαγαζιά του κολωνακίου και των βορείων προαστείων που χρεώνουν τα τζακουζια και τα χαμαμ 150 ευρώ χωρίς φούλ σέρβις.Το κοινό εκεί είναι πιο εύπορο και δεν έχει τόσο πρόβλημα να τα σκάσει.Τα υπόλοιπα όμως αν δεν αλλάξουν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης.

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστα αυτα που λες αλλα πρεπει ολοι να μπορουμε να παμε παντου, εμεις επαναλαμβανω φταιμε, ας γινουμε λιγο ποιο προσεκτικοι και να μην σκορπαμε σε tipς για τα αυτονοητα, δεν νομιζω ομως οτι αν τα διαθετεις δεν σου περισσευουν αν εχεις σπαταλας.

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σωστα αυτα που λες αλλα πρεπει ολοι να μπορουμε να παμε παντου, εμεις επαναλαμβανω φταιμε, ας γινουμε λιγο ποιο προσεκτικοι και να μην σκορπαμε σε tipς για τα αυτονοητα, δεν νομιζω ομως οτι αν τα διαθετεις δεν σου περισσευουν αν εχεις σπαταλας.

ποιά tips?εδω μιλάμε για το "απλό" 80ευρω που πρέπει κατ'εμέ να μειωθεί.Για tips ούτε λόγος..

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε το 80 εγινε οπως ξερεις κανονας αλι και τρις αλι το φαγαμε και αυτο, αλλα ας μεινουμε εκει.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
φιλε PIATSAS εκει υπάρχει μασαζερι-φραπεδερι στο νούμερο 9 (Δημοκρίτου) στον 2ο όροφο.
Πολύ καθαρός χώρος.

Είναι φραπαδερί η Δημοκρίτου; Γιατί τόσο καιρό την είχα για ΔΕΝ....

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε το 80 εγινε οπως ξερεις κανονας αλι και τρις αλι το φαγαμε και αυτο, αλλα ας μεινουμε εκει.

όχι δεν θα μείνουμε,εγώ δεν θα πάρω...αυτοί θα χάσουν έναν μέσο όρο 2500-3000 το έτος απο κάθε έναν απο εδώ μέσα που πήγαινε 2 και 3 φορές την εβδομάδα.

fotis1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
309
Πόντοι
21
Μαγκες, Ηρωων Πολυτεχνειου 85 παιζει μπριζολα; Ακουσα και για Ηρωων Πολυτεχνειου 8. Αν ξερει καποιος ας στειλει ενημερωση.  :rolleyes:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επειδή στην Ελλάδα ζούμε,οι τιμές ΔΕΝ πρόκειται να πέσουν....Το αντίθετο,προσωπικά τις βλέπω στα 100 (μινιμουμ) μέχρι τις γιορτές.Και να σας πώ και κάτι? εγώ αν πάω σε μασαζερί και μου πουν 50 ευρώ φούλ θα φύγω....Διοτι,η μπάζα και άπλυτες θα έχει,η ο χώρος δεν θα είναι όπως τον θέλω....

Τώρα,αν πέσει η πελατεία και κλείσουν μερικά,λογικό θα είναι...ανοίξανε πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα και η αγορά δεν τα σηκώνει....

Και κάτι ακόμα...αν μια είναι κούκλα και κάνει και καλό μασάζ και άλλα ...ωραία,γιατί να "περιποιείται" 10 άτομα τη μέρα,να της βγαίνει η πίστη, και να της παίρνει τα περισσότερα λεφτά η κάθε "κυρία Καίτη" και να μην έχει ένα δικό της χώρο,να χρεώνει 150 - 200 ευρώ και να έχει λίγους και καλούς πελάτες? Ηδη έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε αγγελίες.....

alfie14

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά γειά χαρά. καινούριος στο forum και μόλις επέστρεψα πατρίδα μετά από μήνες.
όποιος ξέρει ας με κατατοπίσει. spa στην παλαιολόγου (νέα σμύρνη)που είχε μόνο φραπέ στο τέλος, ισχύει το ίδιο? (μόνο φραπέ μόνο?) ή έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο?
κάθε βοήθεια δεκτή.
τα ιδια και τα ιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom