- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.149
- Πόντοι
- 42.697
. Ε ναι που θα βρεθεί άλλος μαλάκας να πληρώσει 60 ευρώ για να προσφέρει μασάζ και γλείψιμο.
. Ε ναι που θα βρεθεί άλλος μαλάκας να πληρώσει 60 ευρώ για να προσφέρει μασάζ και γλείψιμο.
Πέρασμα από απογευματινή βάρδια του Ακρόπολη, Συγγρού 101, δαιδαλώδης πολυκατοικία. Την πόρτα άνοιξε η ευεγνής Χριστίνα, κοντό ξανθό μαλλί. Στη συνέχεια πέρασαν η Αλεξάνδρα, η κοκκινομάλλα Ελπίδα, ωραίο τσιγγάνικο προσωπάκι μελαμψό, έχει κοιλίτσα, και η πιπίνα Πάολα, ψηλό στυλιάρι, Σέρβα υποτίθεται. Έφυγα ταχέως. Ο χώρος απεριποίητος ακόμα, και οι κοπέλες όλες πολύ κάτω του μετρίου.
καλησπερα . δεν ξερω αν πρεπει να γραψω εδω η στα fetish.. υπαρχει κοπελα που να κανει session milking? μιλαμε για σωστο αρμεγμα οχι απλη μαλακια των 5 λεπτων ξεπετα.
ευχαριστω!
μηπως εννοει κατι τετοιο ο τυπος?
μια ερωτηση ... ολα τα μασατζιδικα κλεινουν στις 9? ειμαι ασχετος απο το θεμα αλλα μου αρεσει η ιδεα..
Όλα εκτός απο το Ακρόπολης που είναι μέχρι της δώδεκα
απλα στο συγκεκριμένο μαγαζί εχουν υπωθει πολλά παράπονα
άρα μπες διάβασε τα ποστ και κρίνε μόνος σου άμα θες να πας η όχι γούστα είναι άλλοι πάνε άλλοι όχι
για να μην μου πεις οτι σε πήρα στο λαιμό μου ΣΤ να πας η να μην πας
Μπαααα, αυτό είναι opening soufra session
ερωτηση:
εγιναν μεταγραφες απο λυκαβηττου (κυρα λενης) στης ζανας?
εφόσον ξέρεις κάτι τέτοιο, γιατί ρωτάς εμάς και δεν ενημερώνεις κατευθείαν;
Σας γραφω εμπειρια για την κυρια που ελαβε μερος πριν απο δυο εβδομαδες περιπου. Τωρα ειναι με νεα αγγελια απο οτι ειδα, αυτην
Συναντηση στον χωρο της, πολυ βασικα πραγματα γιατι τον ετοιμαζει τωρα. Ανεβαινεις μια εσωτερικη μεταλλικη σκαλα κι εχει ενα κρεββατι μασαζ και μια διαστημικη ντουσιερα. Στο κρεββατι πετσετες κι οχι σε ειδικο χαρτι μια χρησεως. Για το κεφαλι ενα μαξιλαρι που ψιλοσιχαινομουν την μαξιλαροθηκη. Η κορασις συμπαθεστατη, γυρω στα 35+, μαυρο μακρι μαλλι. Στο μασαζ ηταν μαλλον μετρια σε αποδωση, χαιδευε ολο το κορμι αλλα μασαζ δεν ηταν πολυ αυτο. Οταν γυρισα ανασκελα εβγαλε τα ρουχα της κι εμεινε με τα εσωρουχα. Το δερμα της καλο αλλα χαλαρο πλεον. Μου τον ρουφηξε και τον επαιξε, δεν ειχα ορεξη για κατι παραπανω, μεχρι που τελειωσα. Η τιμη της 30, πολυ τιμιο εκ μερους της.
Σας γραφω εμπειρια για την κυρια που ελαβε μερος πριν απο δυο εβδομαδες περιπου. Τωρα ειναι με νεα αγγελια απο οτι ειδα, αυτην
Συναντηση στον χωρο της, πολυ βασικα πραγματα γιατι τον ετοιμαζει τωρα. Ανεβαινεις μια εσωτερικη μεταλλικη σκαλα κι εχει ενα κρεββατι μασαζ και μια διαστημικη ντουσιερα. Στο κρεββατι πετσετες κι οχι σε ειδικο χαρτι μια χρησεως. Για το κεφαλι ενα μαξιλαρι που ψιλοσιχαινομουν την μαξιλαροθηκη. Η κορασις συμπαθεστατη, γυρω στα 35+, μαυρο μακρι μαλλι. Στο μασαζ ηταν μαλλον μετρια σε αποδωση, χαιδευε ολο το κορμι αλλα μασαζ δεν ηταν πολυ αυτο. Οταν γυρισα ανασκελα εβγαλε τα ρουχα της κι εμεινε με τα εσωρουχα. Το δερμα της καλο αλλα χαλαρο πλεον. Μου τον ρουφηξε και τον επαιξε, δεν ειχα ορεξη για κατι παραπανω, μεχρι που τελειωσα. Η τιμη της 30, πολυ τιμιο εκ μερους της.