Επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα. Είναι ακριβώς όπως τα έχει πει ο φίλος που το πρωτοανέφερε. Πολύ συμπαθητική κοπέλα, ψηλή μελαχρινή.Ο χώρος απαράδεκτος, μασάζ πολύ μέτριο ένας φραπές στο τέλος. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε. Ολο το story σε χρόνο 30 λεπτών και κόστος 30 ευρώπουλα. Δεν θα ξαναπάρω ευχαριστώ..
Καλησπέρα, είχα να μπω καιρό και να γράψω κριτική. Το έχω επισκεφτεί 2 φορές πριν περίπου ενάμιση μήνα. Στο τηλ απαντάει άλλη και λέει ότι και καλά είναι Μύκονο (καμιά φορά κάνει και ότι είναι αυτή που σου παίρνει μασάζ αλλά δεν είναι). Ο χώρος υπό κατασκευή, με πλακάκια και άλλα τέτοια στη μέση-μέση και κάτω στο υπόγειο, με τη δικαιολογία ότι είναι τώρα το φτιάχνουν. Πάνω πάντως που γίνεται το μασάζ έχει κρεβάτι και μια ντουζιέρα, αλλά οι πετσέτες είναι 2-3 και απλά τις βάζουν σε μία σόμπα για να στεγνώνουν.
Την πρώτη φορά που πήγα, με έβαλε να περιμένω στο υπόγειο γιατί είχε πελάτη και τους άκουγα που έκαναν σεξ. Μετά που μιλήσαμε επέμενε ότι δεν κάνει τίποτα παραπάνω από φραπέ... Στα του μασάζ, αρκετά μέτριο, απαλό, και λίγο βαριεστημένο. Μετά είχε λίγο δισταγμό στο να γδυθεί αλλά ο φραπές καλός. Λέω εντάξει πρώτη φορά ήταν και ίσως θέλει να σε γνωρίσει πρώτα.
Ξαναπάω και δεύτερη και αφού συνεννοήθηκα με την τύπισσα στο τηλ να μου κάνουν έστω
, κάτι που μου είπε να το αφήσω πάνω της. Εν τέλη και πάλι η κοπέλα μου είπε ότι δεν κάνει τέτοια, παρά μόνο φραπέ, αν και τη δεύτερη φορά ήταν πιο θετική σε χουφτώματα. Μάλιστα γδύθηκε μόνη της και πήρε τα χέρια μου και τα έβαλε στον κώλο της.
Πάντως και τις δύο φορές που πήγα μου είπε ότι ο χώρος φτιάχνετε και προς το καλοκαίρι θα έχει και άλλο όροφο με πολλές κοπέλες κλπ, κάτι που δεν το πολυπιστεύω. Πρόσφατα ξαναπήρε το μάτι μου την αγγελία ανανεωμένη και έλεγε για μισή ώρα μασάζ με φραπέ και μετά μισή ώρα να τους κάνουμε εμείς μασάζ. Ό,τι να ναι!