Καλησπέρα, είχα να μπω καιρό και να γράψω κριτική. Το έχω επισκεφτεί 2 φορές πριν περίπου ενάμιση μήνα. Στο τηλ απαντάει άλλη και λέει ότι και καλά είναι Μύκονο (καμιά φορά κάνει και ότι είναι αυτή που σου παίρνει μασάζ αλλά δεν είναι). Ο χώρος υπό κατασκευή, με πλακάκια και άλλα τέτοια στη μέση-μέση και κάτω στο υπόγειο, με τη δικαιολογία ότι είναι τώρα το φτιάχνουν. Πάνω πάντως που γίνεται το μασάζ έχει κρεβάτι και μια ντουζιέρα, αλλά οι πετσέτες είναι 2-3 και απλά τις βάζουν σε μία σόμπα για να στεγνώνουν.
Την πρώτη φορά που πήγα, με έβαλε να περιμένω στο υπόγειο γιατί είχε πελάτη και τους άκουγα που έκαναν σεξ. Μετά που μιλήσαμε επέμενε ότι δεν κάνει τίποτα παραπάνω από φραπέ... Στα του μασάζ, αρκετά μέτριο, απαλό, και λίγο βαριεστημένο. Μετά είχε λίγο δισταγμό στο να γδυθεί αλλά ο φραπές καλός. Λέω εντάξει πρώτη φορά ήταν και ίσως θέλει να σε γνωρίσει πρώτα.
Ξαναπάω και δεύτερη και αφού συνεννοήθηκα με την τύπισσα στο τηλ να μου κάνουν έστω
, κάτι που μου είπε να το αφήσω πάνω της. Εν τέλη και πάλι η κοπέλα μου είπε ότι δεν κάνει τέτοια, παρά μόνο φραπέ, αν και τη δεύτερη φορά ήταν πιο θετική σε χουφτώματα. Μάλιστα γδύθηκε μόνη της και πήρε τα χέρια μου και τα έβαλε στον κώλο της.
Πάντως και τις δύο φορές που πήγα μου είπε ότι ο χώρος φτιάχνετε και προς το καλοκαίρι θα έχει και άλλο όροφο με πολλές κοπέλες κλπ, κάτι που δεν το πολυπιστεύω. Πρόσφατα ξαναπήρε το μάτι μου την αγγελία ανανεωμένη και έλεγε για μισή ώρα μασάζ με φραπέ και μετά μισή ώρα να τους κάνουμε εμείς μασάζ. Ό,τι να ναι!
Να γράψω κι εγώ την εμπερία μου από την επίσκεψή μου στο εν λόγω μασατζίδικο του οποίου η αγγελία είναι αυτή
για όποιον ενδιαφέρεται να το επισκεφτεί.
Στο τηλέφωνο η επικοινωνία εύκολη και ευχάριστη. Η γκόμενα είχε διάθεση για καυλάντα και κουβεντούλα.
Μου εξήγησε ότι το πρόγραμμα που κάνει, είναι αισθησιακό διπλό (δηλαδή θα μου κάνει εκείνη μσαζ και μετά θα της κάνω εγώ) το κόστος στα 30€, διάρκεια 45 λετπά με μια ώρα μου έδωσε και οδηγίες για να τους βρω κλπ
Όλα μια χαρα μέχρι στιγμής. Πάω στο μαγαζί , ιδιαίτερα ευδιάθετη, το καυλάντισμα συνεχιζόταν, και γενικότερα διαφαινόταν να υπάρχει πολύ όρεξη και διάθεση απο μέρους της..
Το μαγαζί δεν έχει καμμία σχέση με τα κλασσικά διαμερίσματα που γνωρίζουμε όλοι. Είναι κατάστημα με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Ένα μικρό μαγαζάκι είναι δηλαδή ισόγειο με ένα παταράκι.
Ανέβηκα στο παταράκι γδύθηκα μπήκα στην ντουζιέρα και μετά από λίγο ήρθε κι εκείνη και καθόταν στην καρέκλα παίρνοντάς με μάτι την ώρα που έκανα μπάνιο.
Το όλο σκηνικό αλλά και η άνετη συμπεριφορά της τύπισσας με είχαν "φτιάξει"
Ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζει η πρώτη ξενέρα. Μασαζ υπο το μηδέν. Ενα βαριεστημένο χάιδεμα με λάδι. Καθ'όλη τη διάρκεια μου μιλούσε για τα επαγγελματικά της σχέδια περί επέκτασης και βελτίωσης του χώρου και των υπηρεσιών.
Αφού χάϊδευε κανα τέταρτο μου λέει να γυρίσω... Δεύτερη ξενέρα.. διότι ούτε καν πλησίασε ανάμεσα στους μηρούς να κάνει μασαζ ούτε τα τυχαία καυλωτικά αγγίγματα στα επίμαχα σημεία έκανε τα οποία συνήθως κάνουν οι περισσότερες.
Της ζητάω να της κάνω εγώ μασαζ. Μου λέει ότι ότι αυτό κοστίζει παραπάνω. Το κόστος είναι 5€.. δεν ειναι τίποτα αλλα στο τηλέφωνο δεν το είχε πει. Δεν παραπονέθηκα διότι δεν υφίστατο λόγος να το κάνω για 5€
Γδύνεται μένει με τα εσωρουχα και ξαπλώνει. Όταν πλησιάζα να αγγίξω μουνάκι στο μασαζ, τραβιότανε. Γενικά έδειξε ότι δεν πολυγούσταρε τα αγγίγματα.
Ύστερα απο 5-10 λεπτά σηκώνεται, ξαπλώνω εγώ και αρχίζει την πεομάλαξη.
Σε αυτό το σημείο έφαγα την μεγαλύτερη ξενέρα...
Όλη η καλή διάθεση πήγε περίπατο. Στροφή 180°. Σαν να πάτησε κάποιο κουμπί και άλλαξε χαρακτήρα. Τα μούτρα "κρεμασμένα" μέχρι το πάτωμα. Εμφανέστατη η δυσφορία και η δυσαρέσκεια.
Είχε μια όψη που "φωναζε" εκ του μακρόθεν : "Αγγαρεία κάνω, ποινήν εκτείω" , όπως ο Β. Πολύδωρας στη βουλή. Αμίλητη και αγέλαστη συνέχισε να μου τον παίζει αδιάφορα σε σημείο υπνηλίας μέχρι που κάποια στιγμη τελείωσα...(ευτυχώς για εκείνη γιατί θα παθαινε τενοντίτιδα)... Δεν μπορούσα να τελειώσω εύκολα ετσι όπως μου τον έπαιζε.
Κατα τη διάρκεια του φραπέ ήταν με το στρινγκ και το σουτιέν μισοκατεβασμένο. Στήθος μικρό, ζαρωμένο, με μεγάλη ρώγα αλλα δεν με άφηνε να την αγγίξω γιατί είπε ότι δεν της αρέσει να της αγγίζουν το στήθος. Την ενοχλεί. Χούφτωμα μόνο στον κώλο επέτρεπε και κάθε φορά που πλησίαζα προς τις τρυπούλες ξανατραβιότανε.
Ντουζάκι, ντύσιμο, πληρωμή και αντίο.
Αν θα ξαναπάω ο λόγος θα είναι καύλες εν μέσω αφραγκείας.... Για να γίνω τακτικός πελάτης δεν το βλέπω.