Επισκεψη Ξενοπουλου. Τα γνωστα μεχρι φραπε. Στην καφετιερα η Μαρινα, χοντρουλα με βυζαρες, πολυ καλο μασαζ και πολυ φιλοτιμο κοριτσι. Το φραπεδακι της ειναι σαν του παληου καλου Λεντζου ......... Συνολο 80.
Καποιος που να πετυχε την Χαρα απο Μαρουσι - Ξενοπουλου - Μαρουσι? Ευχαριστω ...
Η Μαρίνα που λες ειναι η πρών choco?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ρουμανία, απόφοιτος της Μεγάλης της Καίτης Σχολής. Εξαιρετικά άπειρη με ότι αυτό συνεπάγεται αλλά ο καθένας κρίνει προσωπικά αν το τρυφερό κορμάκι και μουτράκι ξεπερνά την απειρία (με ότι αυτή συνεπάγεται!)Ελληνάκι?Προσφατη εμπειρια απο εκει?
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποιο ειναι το choco βρε παιδια????
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ποιο ειναι το choco βρε παιδια????
YHOCO CHOCO LIKE MILKO!
Kalispera paides! Katarxhn euge sas gia thn kalh prospatheia enhmerwshs tou endiaferomenou koinou. Apofasisa ki egw meta apo mia mikrh periplanhsh sta studios na dokimasw kai se masazaki. Hthela thn voitheia sas, an einai dunaton, gia kati aksioprepes stis perioxes Peiraia, Mosxato, Kallithea, Amfithea h' kapoio apo to opoio nomizete eseis oi veteranoi oti prepei na ksekinisei enas prwtarhs. Kathe voitheia sas tha ektimithei deontws. Euxomai kathe masazaki kai kalutero gia esas. Euxaristw.
αυτό-ό-ό-ό...:-)
YHOCO CHOCO LIKE MILKO!
Εσύ γκραφει ελληνικός πρέπει...
Kalispera paides! Katarxhn euge sas gia thn kalh prospatheia enhmerwshs tou endiaferomenou koinou. Apofasisa ki egw meta apo mia mikrh periplanhsh sta studios na dokimasw kai se masazaki. Hthela thn voitheia sas, an einai dunaton, gia kati aksioprepes stis perioxes Peiraia, Mosxato, Kallithea, Amfithea h' kapoio apo to opoio nomizete eseis oi veteranoi oti prepei na ksekinisei enas prwtarhs. Kathe voitheia sas tha ektimithei deontws. Euxomai kathe masazaki kai kalutero gia esas. Euxaristw.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
καμιά ποντια -OXI ρώσο- έχουμε βρεί;
λέω τώρα εγώ...
τατιανα..αλλα ρωσοποντια...μονο ποντια i don't know!ισως σε μασατζιδικο της ευθειας σαμψουντα-τραπεζουντα-σαλονικα
χορεύει παραδοσιακούς χορούς ποντιακούς;
τατιανα..αλλα ρωσοποντια...μονο ποντια i don't know!ισως σε μασατζιδικο της ευθειας σαμψουντα-τραπεζουντα-σαλονικα
Εισαι αρχηγος.Τι παιζει εκει φιλε ? Το ιδρυμα ειναι σε αυτα που μαμας ή στα δεν?Ποσειδώνος 67, μου χρωστάς χάρη!
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
YHOCO CHOCO LIKE MILKO!
ωραιο το YHOCO CHOCO !!!
πανε οι παλιες καλες εποχες......
Σαν το Εβολ ομως φιλε δεν ειναι(για τους γνωστες)ωραιο το YHOCO CHOCO !!!
πανε οι παλιες καλες εποχες......
princefloyd
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδία τι απάτη ειναι αυτή η Vilka (ή οπως αλλιως λεγεται)... Ελεος πια!!! Και ακομα περισσότερο η αλλη η Νιόβη που στελνει email και την διαφημιζει.... Τις διεγραψα και τις δυο. Να βρουν αλλου κοροϊδα.....
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Όταν τα λέω εγώ γίνομαι κακός!!!!! και κάποιοι λένε πως έχω εμπάθεια με την συγκεκριμένη κοπέλα.....Ρε παιδία τι απάτη ειναι αυτή η Vilka (ή οπως αλλιως λεγεται)... Ελεος πια!!! Και ακομα περισσότερο η αλλη η Νιόβη που στελνει email και την διαφημιζει.... Τις διεγραψα και τις δυο. Να βρουν αλλου κοροϊδα.....
Για να ξεκαθαρίσω..... υπάρχει το ιατρικό μασάζ που εκεί το μόνο που απολαμβάνεις είναι ότι σου περνάνε οι πόνοι... και το αισθησιακό στο οποίο όλοι περιμένουμε να γευτούμε και τα κάλη της θεραπεύτριας και όχι μια μαλακία κι έξω από την πόρτα.... ειδικά στην περίπτωση της Vika που στο μύνημά της λέει πως αν θές κάτι παραπάνω έλα από εδω να τα βρούμε..... Μαύρο στον "Μαυρογιαλούρο" λοιπών!!!!!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Από την επίσκεψη στο κατάστημα τις Σολωμού 54 έκτος .ελεύθερη Μόνικα και Ανά , η Ανά καθόλου του γούστου μου και η Μόνικα παρόλο ότι έχουν ακουστεί καλές κριτικές ,και παρόλο ότι έχει ένα πολύ γλυκό χαμόγελο που σε τραβάει ,ούτε σήμερα μου έκανε το click να περάσω μαζί τις ,χρειάστηκαν 20 περίπου λεπτά με δυο ουισκάκια ,να αξιωθώ και να απολαυσω την πλέον αξιόπιστη Αντζελίνα ,που και πάλι σήμερα ανταποκρίθηκε άριστα στις τολμηρές επιθυμίες μου ,μπριζόλα τρυφερή σε συνδυασμό με πίσω πόρτα ,και για γλυκό ,ένα φραπέ με καλαμάκι χωρίς σκούφο ,και τέλος ,την κέρασα με τους χυμούς μου , που χωρίς υπερβολή , δεν άφησε να πάει σταγόνα χαμένη ,και όλα άυτα πάντα σε συνδυασμό με ένα μέτριο μασαζ , χρόνος 45+ λεπτά , 80 συν 10 euro έτσι για την καλή περιποιηση...www.picoodle.com/view.php?img=/4/7/30/f_01m_6c6bd50.jpg&srv=img33]
[/URL]
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.076
- Πόντοι
- 42.697
Από την επίσκεψη στο κατάστημα τις Σολωμού 54 έκτος .ελεύθερη Μόνικα και Ανά , η Ανά καθόλου του γούστου μου και η Μόνικα παρόλο ότι έχουν ακουστεί καλές κριτικές ,και παρόλο ότι έχει ένα πολύ γλυκό χαμόγελο που σε τραβάει ,ούτε σήμερα μου έκανε το click να περάσω μαζί τις ,χρειάστηκαν 20 περίπου λεπτά με δυο ουισκάκια ,να αξιωθώ και να απολαυσω την πλέον αξιόπιστη Αντζελίνα ,που και πάλι σήμερα ανταποκρίθηκε άριστα στις τολμηρές επιθυμίες μου ,μπριζόλα τρυφερή σε συνδυασμό με πίσω πόρτα ,και για γλυκό ,ένα φραπέ με καλαμάκι χωρίς σκούφο ,και τέλος ,την κέρασα με τους χυμούς μου , που χωρίς υπερβολή , δεν άφησε να πάει σταγόνα χαμένη ,και όλα άυτα πάντα σε συνδυασμό με ένα μέτριο μασαζ , χρόνος 45+ λεπτά , 80 συν 10 euro έτσι για την καλή περιποιηση...www.picoodle.com/view.php?img=/4/7/30/f_01m_6c6bd50.jpg&srv=img33] [/URL]
αντε μπαγάσα!
πρωτοτύπησες και σήμερα!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τελικά αυτή πρέπει να αξίζει...αλλά ποιος κατεβαίνει Αθήνα κέντρο ρε γμτ...αυτός είναι ο πρόβλημας...αντε μπαγάσα!
πρωτοτύπησες και σήμερα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.076
- Πόντοι
- 42.697
αξίζει.τελικά αυτή πρέπει να αξίζει...αλλά ποιος κατεβαίνει Αθήνα κέντρο ρε γμτ...αυτός είναι ο πρόβλημας...
ειναι στις τόπ.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις