NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα φύγει όμως σε καμια 20 μέρες από τι μου έχει πει ...αξίζει.
ειναι στις τόπ.
θα φύγει όμως σε καμια 20 μέρες από τι μου έχει πει ...αξίζει.
ειναι στις τόπ.
πάει πατρίδα τις διακοπές ...θα φύγει όμως σε καμια 20 μέρες από τι μου έχει πει ...
Ποια είναι η πατρίδα της; Μπορεί να την πετύχω εκεί
Αδερφέ δεν παίρνεις κι μένα μαζί σου ...Ποια είναι η πατρίδα της; Μπορεί να την πετύχω εκεί
Παίδες καλησπέρα. Ερώτηση του πρωτάρη: τι ωράριο έχουν τα ιδρύματα;
Το μεγαλο λαθος το κανεις εσυ που δεν μας λες το μαγαζι για να φαει μαυρο..Αυτοι την δουλεια τους κανουν..χθεσινη επισκεψη σε γνωστο μασατσηδικο(δεν αναφερω για να μη το δησφημησω) η γκομενα μου λεει 80 μασαζ και συν 20 φραπε και συν 20 να βγαλω τα ρουχα δηλαδη συνολο 120 ελεος.της λεω εχω 80 θες που 80 ειναι για μενα αρκετα για φραπε και μου λεει οχι και ετσι την εφυγα.υπαρχουν καποιοι στο χωρο που δινουν 100 και 120 για φραπε ειναι απαραδεκτοι πρεπει να κανουμε εμπαργκο σε αυτα τα μαγαζια
χθεσινη επισκεψη σε γνωστο μασατσηδικο(δεν αναφερω για να μη το δησφημησω) η γκομενα μου λεει 80 μασαζ και συν 20 φραπε και συν 20 να βγαλω τα ρουχα δηλαδη συνολο 120 ελεος.της λεω εχω 80 θες που 80 ειναι για μενα αρκετα για φραπε και μου λεει οχι και ετσι την εφυγα.υπαρχουν καποιοι στο χωρο που δινουν 100 και 120 για φραπε ειναι απαραδεκτοι πρεπει να κανουμε εμπαργκο σε αυτα τα μαγαζια
10 με 11 το πρωί ανοίγουν, 8,30 με 9,30 κλείνουν.
Ξανθια αδυνατη χωρις μεγαλο στηθος,για μενα σε σχεση με τις αλλες εκει ειναι κατωτερου επιπεδου.Εμφανισιακα μιλαω παντα γιατι δεν εχω περασει και δεν μπορω να πω για το σερβις....Η ζανα βεβαια την διαφημισε για καλη αλλα μπορει να ειναι και στα πλαισια της συναδελφικης αλληλεγγυης.Εν πασει περιπτωσει εμενα δεν ειναι του γουστου μου οποτε .....ηhristidi κανε μια περιγραφη της καινουριας της Μονικας αν μπορεις και ξερεις τι ωρα κλεινει το συγκεκριμενο ευαγες ιδρυμα?