mutsodringo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
καλημερα ξερουμε κατι για αυτο
εχουν και τα δυο δικα τους θεματα! κοιτα στο μασαζ Αθηνας με τις διευθυνσεις τους και θα τα βρεις!
καλημερα ξερουμε κατι για αυτο
εχουν και τα δυο δικα τους θεματα! κοιτα στο μασαζ Αθηνας με τις διευθυνσεις τους και θα τα βρεις!
Υπαρχει καποιος λογος για αυτο ?!
Καλημέρα σε όλους...
Ρε παίδες μήπως ξέρετε γιατί ενώ έγραψα μια κριτική για το Στουρνάρη 29, δεν εμφανίζεται πουθενά? Την προηγούμενη εβδομάδα, έβαλα μια κριτική για το εν λόγω τριβείο, και δεν έχει εμφανιστεί, και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση!!!!! Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αλλά πολύ κόσμια γραμμένη (οπότε δεν υπήρχε και λόγος να μην δημοσιευτεί!!!)
Καμιά ιδέα?
Ευχαριστώ
Καλημέρα σε όλους...
Ρε παίδες μήπως ξέρετε γιατί ενώ έγραψα μια κριτική για το Στουρνάρη 29, δεν εμφανίζεται πουθενά? Την προηγούμενη εβδομάδα, έβαλα μια κριτική για το εν λόγω τριβείο, και δεν έχει εμφανιστεί, και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση!!!!! Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αλλά πολύ κόσμια γραμμένη (οπότε δεν υπήρχε και λόγος να μην δημοσιευτεί!!!)
Καμιά ιδέα?
Ευχαριστώ
Κορινταν επειδη γνωριζω την Ελενη πολυ καλα απο τοτε που ξεκινησε στο Σολωμου ακομα ειναι πολυ ενταξη επαγγελματιας και δυσκολα θα κανει κατι τετοιο αν δεν συντρεχει λογος
μηπως μπερδευτηκε και περασε για αλλον?
γιατι γραφεις μιση την ιστορια και δεν μας λες περισσοτερες λεπτομεριες?
δηλ, σου μιλησε ομορφα ή σε προσβαλε?
εσυ τι απαντησες και πως λυθηκε στο τελος το θεμα?
τα βρηκατε και ποσο πληρωσες στο τελος?
για συνεχισε λοιπον
ελπιζω να μην πληρωσες διπλα αυτη την συνεδρια
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ κανουμε με 2 θεματα
κατα ποσο το εκαναν αυτο σε εσενα (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ)
γιατι αν ακομα ΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι εφυγεσ χωρις να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ (οχι σκοπιμα η σκοπιμα δεν μας νοιαζει ο λογος)
ΤΟ λαθος ΕΙΝΑΙ 100% του μαγαζιου
και ΤΟ 2 ΘΕΜΑ
κατα πόσο ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ εσυ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
Εχετε δίκιο. Είναι απορίας άξιο!!! Μου μίλησε πολύ ωραία και δεν με προσέβαλλε σε κανένα σημείο. Απάντησα ότι διαφωνώ μαζί της, και ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα η όλη ιστορία και ότι πολύ αμφιβάλλω αν θα ξαναπάω. Τώρα αν με πέρασε για κάποιον άλλο, τι να πω.... αλλά και πάλι δεν το κάνεις αυτό. Πλήρωσα κανονικά την συνεδρία αλλά όχι τα επιπρόσθετα που μου ζήτησε. Πάντα σε πολύ κόσμιο τρόπο. Εφυγα και δυστυχώς δεν ξαναπήγα. Λυπήθηκα ειλικρινά, γιατί ήταν από τις ελάχιστες πολυτέλειες που μπορούσα να μου επιτρέψω και είχα βρει ακριβώς αυτό που ζητούσα!!!! Επεσα από τα σύννεφα, διότι είχα κι εγώ την ίδια άποψη με σένα αγαπητέ, ότι δηλαδή η Ελένη ήταν πολύ επαγγελματίας και πολύ σωστή σε όλα της (γιαυτό και πήγαινα μόνο σε αυτήν)