Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους...
Ρε παίδες μήπως ξέρετε γιατί ενώ έγραψα μια κριτική για το Στουρνάρη 29, δεν εμφανίζεται πουθενά? Την προηγούμενη εβδομάδα, έβαλα μια κριτική για το εν λόγω τριβείο, και δεν έχει εμφανιστεί, και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση!!!!! Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αλλά πολύ κόσμια γραμμένη (οπότε δεν υπήρχε και λόγος να μην δημοσιευτεί!!!)
Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
μάλλον επειδή δέν ήταν ιδιαίτερα καλή..... ;)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν έχεις παρά να επιχειρήσεις να την ξανά γράψεις.

stalion286

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2014
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες και εγω εγραψα προ 3ημερου μια καλη κριτικη για την ευα στο μαρνης 28 αλλα δεν την δημοσιευσε..αα μηπως εχει καποιος το τηλ να μου το στειλει σε pm απο το παπαδιαμαντη 8 της κας γιαννας να δοκιμασουμε και απο εκει ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Καλημέρα σε όλους...
Ρε παίδες μήπως ξέρετε γιατί ενώ έγραψα μια κριτική για το Στουρνάρη 29, δεν εμφανίζεται πουθενά? Την προηγούμενη εβδομάδα, έβαλα μια κριτική για το εν λόγω τριβείο, και δεν έχει εμφανιστεί, και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση!!!!! Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αλλά πολύ κόσμια γραμμένη (οπότε δεν υπήρχε και λόγος να μην δημοσιευτεί!!!)
Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

δεν δημοσιευονται παντα ολες οι κριτικες

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους...
Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

Λοιπόν... δεδομένου ότι η κριτική δεν δημοσιεύτηκε ποτέ (δια άγνωστους λόγους), την ξαναγράφω στο forum.
Είχα περάσει από το τριβείο που βρίσκεται στην Στουρνάρη (το λεγόμενο ζανόσπιτο).  Είναι σημαντικό να διευκρινήσω κάποια ιστορικά στοιχεία προτού σας πω την εμπειρία μου.  Ημουν ένας από τους τακτικούς πελάτες στο εν λόγω μαγαζί, για χρόνια.  Σχεδόν πάντα έπαιρνα τη Ελένη (ενίοτε και διπλό με όποια άλλη) και ήμουν πάντα πολύ ικανοποιήμένος.  Η Ελένη, νομίζω, ότι προσφέρει μακράν τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς (αν ξέρετε καλύτερη, παρακαλώ μοιραστείτε το).  Για αυτό το λόγο, είναι που λυπούμαι που δεν θα ξαναπάω.  Ακούστε (ή μάλλον διαβάστε) τι έγινε, και πείτε μου αν θα κάνατε το ίδιο, ή απλά είμαι υπερβολικός.
Αφού λοιπόν πήγα, επέλεξα Ελένη και η συνεδρία ήταν (όπως πάντα) εξαιρετική, στο τέλος, όταν πήγα να πληρώσω, μου λέει η Ελένη ότι κάποια παλαιότερη φορά (και όχι την προηγούμενη) είχα φύγει και δεν είχα πληρώσει!!!  Τρελάθηκα!!! Θα σας πω επίσης, ότι όταν πάω, πάντα παίρνω το ακριβές αντίτιμο, διότι είμαι επιρρεπής και ότι έχω μαζί μου, είμαι ικανός να το φάω εκείνη τη στιγμή.  Γνωρίζοντας λοιπόν αυτήν την αδυναμία μου, προσέχω.  Αυτό σημαίνει, ότι όταν θα έφευγα θα έβρισκα 80 ευρώ στην τσέπη μου.  Εάν γινόταν αυτό, θα ντρεπόμουν τόσο πολύ που θα πήγαινα πίσω να τα δώσω.  Εχω πολύ σεβασμό σε όλες τις δουλειές (ιδιαίτερα όταν είναι σαν αυτή) και θεωρώ ότι όλοι όταν δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται. Τελεία.  Επιπρόσθετα, οι απόρίες όπως καλά γιατί δεν μου το είπε όταν ξαναπήγα, και περίμενε μετά από κάποιες συνεδρίες? και το υπάρχει περίπτωση σε ένα τέτοιο μέρος, να σε αφήσουν να φύγεις χωρίς να πληρώσεις? μου ήρθαν στο μυαλό!!!  Αλήθεια, μου έπεσε το στόμα.  Νομίζω ότι θεώρησαν ότι ότι έχασαν από κάπου αλλού, πήγαν να το βγάλουν από εμένα!!! Απαράδεκτο.  Το μόνο που κατάφεραν είναι να με χάσουν από πελάτη.
Κρίμα γιατί ήμουν πάντα πολύ ικανοποιήμένος από εκεί.  Ασε που πρέπει να βρω μια αντίστοιχη Ελένη τώρα!!!

Αυτά (νομίζω ότι έπρεπε να ενημερωθείτε και να όποια γνώμη παρακαλώ καλοδεχούμενη!!!)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Μαλάκια σου είπαν, δεν παίζει να φύγεις τσάμπα από τέτοιο μαγαζί...

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ελπιζω να μην πληρωσες διπλα αυτη την συνεδρια  :2funny:

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ κανουμε με 2 θεματα 

κατα ποσο το εκαναν  αυτο σε εσενα (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  ΠΡΑΚΤΙΚΗ)     

γιατι αν ακομα ΔΕΧΤΟΥΜΕ  οτι εφυγεσ χωρις να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ (οχι σκοπιμα η σκοπιμα δεν μας νοιαζει ο λογος)

ΤΟ λαθος  ΕΙΝΑΙ 100% του μαγαζιου

και  ΤΟ 2 ΘΕΜΑ

κατα πόσο  ΛΕΣ  ΑΛΗΘΕΙΑ εσυ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Κορινταν επειδη γνωριζω την Ελενη πολυ καλα απο τοτε που ξεκινησε στο Σολωμου ακομα ειναι πολυ ενταξη επαγγελματιας και δυσκολα θα κανει κατι τετοιο αν δεν συντρεχει λογος
μηπως μπερδευτηκε και περασε για αλλον?
γιατι γραφεις μιση την ιστορια και δεν μας λες περισσοτερες λεπτομεριες?
δηλ, σου μιλησε ομορφα ή σε προσβαλε?
εσυ τι απαντησες και πως λυθηκε στο τελος το θεμα?
τα βρηκατε και ποσο πληρωσες στο τελος?

για συνεχισε λοιπον

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Ξερει κανεις αν ειναι ανοιχτο το Μακεδονιας 5; Περασα εχθες και δεν ανοιξαν.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.543
Πόντοι
41.813
μπορει να πηγαν για τριημερο μαν

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.601
Πόντοι
606
μαρεσει οταν με τριβουν τα @@ τα χαιδευουν και τα γλυφουν και στο κεφαλαρι μου βαζουν λαδι και μετα τον παιζουν και τις χυνω στα βυζια :)

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Κορινταν επειδη γνωριζω την Ελενη πολυ καλα απο τοτε που ξεκινησε στο Σολωμου ακομα ειναι πολυ ενταξη επαγγελματιας και δυσκολα θα κανει κατι τετοιο αν δεν συντρεχει λογος
μηπως μπερδευτηκε και περασε για αλλον?
γιατι γραφεις μιση την ιστορια και δεν μας λες περισσοτερες λεπτομεριες?
δηλ, σου μιλησε ομορφα ή σε προσβαλε?
εσυ τι απαντησες και πως λυθηκε στο τελος το θεμα?
τα βρηκατε και ποσο πληρωσες στο τελος?

για συνεχισε λοιπον

Εχετε δίκιο.  Είναι απορίας άξιο!!! Μου μίλησε πολύ ωραία και δεν με προσέβαλλε σε κανένα σημείο.  Απάντησα ότι διαφωνώ μαζί της, και ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα η όλη ιστορία και ότι πολύ αμφιβάλλω αν θα ξαναπάω.  Τώρα αν με πέρασε για κάποιον άλλο, τι να πω.... αλλά και πάλι δεν το κάνεις αυτό.  Πλήρωσα κανονικά την συνεδρία αλλά όχι τα επιπρόσθετα που μου ζήτησε.  Πάντα σε πολύ κόσμιο τρόπο.  Εφυγα και δυστυχώς δεν ξαναπήγα.  Λυπήθηκα ειλικρινά, γιατί ήταν από τις ελάχιστες πολυτέλειες που μπορούσα να μου επιτρέψω και είχα βρει ακριβώς αυτό που ζητούσα!!!!  Επεσα από τα σύννεφα, διότι είχα κι εγώ την ίδια άποψη με σένα αγαπητέ, ότι δηλαδή η Ελένη ήταν πολύ επαγγελματίας και πολύ σωστή σε όλα της (γιαυτό και πήγαινα μόνο σε αυτήν)

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
ελπιζω να μην πληρωσες διπλα αυτη την συνεδρια   :2funny:

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ κανουμε με 2 θεματα 

κατα ποσο το εκαναν  αυτο σε εσενα (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  ΠΡΑΚΤΙΚΗ)       

γιατι αν ακομα ΔΕΧΤΟΥΜΕ  οτι εφυγεσ χωρις να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ (οχι σκοπιμα η σκοπιμα δεν μας νοιαζει ο λογος)

ΤΟ λαθος  ΕΙΝΑΙ 100% του μαγαζιου

και  ΤΟ 2 ΘΕΜΑ

κατα πόσο  ΛΕΣ  ΑΛΗΘΕΙΑ εσυ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

είναι βαρύ.  και το αν λέω αλήθεια ή όχι, δεν έχω λόγο να σας παραπληροφορήσω.  όπως έγραψα, οι υπηρεσίες στο εν λόγω μαγαζί ήταν πάντα υψηλότατου επιπέδου.  Αν ήθελα απλά να δυσφημήσω ή απλά να βγάλω το άχτι μου (όποιο και αν είναι αυτό) τότε θα το έθαβα στα πάντα και αδιαλείπτως. Απλά όπως όλοι εσείς πληροφορείτε του υπολοίπους για τυχόν καλές ή κακές εμπειρίες, νομίζω ότι έπρεπε να συνεισφέρω σε αυτή την ενημέρωση.  Με πάσα ειλικρίνεια.  Δεν έχω άλλου είδους συμφέροντα (φυσικά δεν μπορώ να σε πείσω, αλλά ξαναλέω αν ήθελα απλά να κάνω κακό, θα το έπραττα κατά το δοκούν και με πολύ γραφικό τρόπο)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν μας γραφεις αν η Ελένη εννοούσε ότι δεν πλήρωσες σε δική της συνεδρία ή σε συνεδρία με άλλη κοπέλ. (Εσύ γράφεις σχεδόν πάντα παίρνεις Ελένη, άρα όχι πάντα). Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αν ήταν με εκείνη θα σου το έλεγε την αμέσως επόμενη φορά, άσε που θα σου ζήταγε τα λεφτά προκαταβολικά για να μην την ξαναπάθει. Ποιό πιθανό θεωρώ ότι μετά την πασαρέλα και αφού πέρασε η Ελένη στο δωμάτιο μαζί σου, κάποια από τις κοπέλες έκανε θέμα και βγαίνοντας η Ελένη έξω μετά τη συνεδρία να πετάξει τα χαρτιά, ίσως την υποχρέωσαν να σου το αναφέρε όταν ξαναγύρισε να πληρωθεί και να σε ξεπροβοδίσει, ντε και καλά ότι σε θυμήθηκαν. Την Ελένη την έχω πάρει κάποιες φορές το παρελθόν και νομίζω ότι λόγω χαρακτήρα δεν θα σου έκανε η ίδια θέμα. Πάντος νομζω ότι αν ήταν η Ζάνα δεν θα γινότανε θέμα..Αυτλα βέβαια είναι μια άποψη που μπορει να είναι και μαλακία μου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Εχετε δίκιο.  Είναι απορίας άξιο!!! Μου μίλησε πολύ ωραία και δεν με προσέβαλλε σε κανένα σημείο.  Απάντησα ότι διαφωνώ μαζί της, και ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα η όλη ιστορία και ότι πολύ αμφιβάλλω αν θα ξαναπάω.  Τώρα αν με πέρασε για κάποιον άλλο, τι να πω.... αλλά και πάλι δεν το κάνεις αυτό.  Πλήρωσα κανονικά την συνεδρία αλλά όχι τα επιπρόσθετα που μου ζήτησε.  Πάντα σε πολύ κόσμιο τρόπο.  Εφυγα και δυστυχώς δεν ξαναπήγα.  Λυπήθηκα ειλικρινά, γιατί ήταν από τις ελάχιστες πολυτέλειες που μπορούσα να μου επιτρέψω και είχα βρει ακριβώς αυτό που ζητούσα!!!!  Επεσα από τα σύννεφα, διότι είχα κι εγώ την ίδια άποψη με σένα αγαπητέ, ότι δηλαδή η Ελένη ήταν πολύ επαγγελματίας και πολύ σωστή σε όλα της (γιαυτό και πήγαινα μόνο σε αυτήν)

OK  με καλυψες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom