φιλε μου
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,41762]xpapad[/url],
ποσως με ενδιαφερει αν τρως μπριζολιτσα στο τσοκο σπα ή οπου αλλου και δε θες να το πεις,
επειδη ερωτευτηκες τη θεραπευτρια και σου ειπε οτι δεν το κανει με ολους τους πελατες και
να μεινει μεταξυ σας.
ποσως με ενδιαφερει αν πιστευεις οτι υπαρχει ντελο που χρεωνει 20Ε για 15'
(εικοσι ευρω για δεκαπεντε λεπτα) ,δηλαδη βγαζει μεικτα 60 ευρω την ωρα,
αντε να σου πω 80 γιατι εσυ πας με το σωβρακο και την καποτα φορεμενη.
ποσως με ενδιαφερει να καταλαβεις οτι κατι ατομα σαν κι εσενα ειναι τα ρεζιλια της πιατσας, με μια λεξη "πουτανοδουλος" , με ολο το σεβασμο στα κοριτσια που κανουν
το επαγγελμα αυτο.αν θες παρτο χαμπαρι οσο ειναι νωρις και μη γινεσαι το θυμα καθε πονηρης. ανθρωποι της δικης σου αθωοτητας και αγαθοσυνης ειναι αυτοι που συντηρουν καταστηματα στα οποια οι τιμες υπερβαινουν τα 60Ε/45' ( μιλω παντα για απλο μασαζ)
ποσως με ενδιαφερει να σου δωσω να καταλαβεις οτι σεβομαστε τις αποψεις σου περι μασαζ,
οποιες κι αν ειναι αυτες,αλλα αν αυτες δεν περιεχουν ουσιαστικες πληροφοριες , καλυτερα
να τις αναλυεις στο θεμα
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]Μασαζερι Αποψεις-Αποριες[/url] και σου υποσχομαι προσωπικα δε θα αφηνω κανεναν να γελαει.
Με λιγα λογια
Γραφε οτι γουσταρεις . αρκει να εισαι σιγουρος πως εισαι στο καταλληλο νημα.
Μονο αυτο με ενδιαφερει ,για να μην κουραζονται οι συναδελφοι διαβαζοντας ασχετα πραγματα.
Υ.Γ.
"Στουρναρι" θα εισαι ικανος να με αποκαλεσεις μονο στην περιπτωση που μου δωσεις καποια πληροφορια διασταυρωμενη και αυτη παει στραφι. Αν εγραψες εδω μονο και μονο για να δυσφημισεις ενα καταστημα που ανηκει στα ΝΑΙ απο το 90% των συναθλητων, μονο και μονο επειδη πηγες στη μασαζερι με υφος "ηλθε ο γαμιας σας" και εφαγες την πορτα μαζι με την κασα στα μουτρα, και θες να πασπαλισεις την αποτυχια σου με εκφρασεις του τυπου " μ αρεσει να σκοραρω στα δεν ,διοτι αυτες που δουλευουν εκει ειναι οι κανονικες μασατζουδες, οι υπολοιποι ειστε θυματα γιατι νομιζετε πως αυτες που πατε ειναι μασατζουδες..." κ.ο.κ σε πληροφορω οτι ακομα εισαι πολυ μικρος, αν και εισαι 30αρης, και πολυ ηλιθιος να θες να στηριξεις μια μαλακια που ξεστομισες πανω στην παραζαλη σου με αντιφασκοντα επιχειρηματα.
Εδω μεσα οι πληροφοριες ειναι "παρ'το-βαλ'το" και οχι "παρτο πετα το στο βαλτο".
Αντε αγορι μου να κλαφτεις αλλου. Μοιρολογητρες δε γιναμε ακομα.
Τα σεβη μου και καλα μυαλα ;)