Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
σου ξαναλεω μαλακα δεν θα πω κανεναν για τις προτιμησεις του, απλα εγω δεν θα ξαναπαω εκει τωρα μπορει ο σωστος να εισαι εσυ και εγω λαθος.....

Ρε παιδιά μήπως παραπήγε μακριά αυτή η "ενημέρωση"?
Μάλλον θέλει μάζεμα τόσες σελίδες που έφτασε!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Σήμερα πήγα στο ίδρυμα της Σολωμού 59 για να γνωρίσω το νέο αίμα του μαγαζιού, την Αμάντα,
είχε όμως πελάτη κι έτσι πήρα την Δέσποινα, ένα φοβερό πλασματάκι, πολύ όμορφη, καστανή, ψηλή, με υπέροχο κορμί, μικρό αλλά ωραίο 2άρι :boobies:, και καταπληκτικό :booty:.
Είχα ξαναπάρει την Δέσποινα πριν αρκετό καιρό, αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερη.

Ξεκινήσαμε με απαλό χαλαρωτικό μασάζ το οποίο για τις απαιτήσεις μου ήταν πολύ καλό.

Η συνέχεια ήταν σκέτη απόλαυση, άλλες φορές σαν pse και άλλες σαν gfe έκανε ό,τι ήξερε και δεν ήξερε για να περάσω καλά, στο πνευστό δε, έδωσε ρεσιτάλ, βαθύ και υγρό, με περιποίηση στα @@ και ρούφηγμα άλλες φορές απαλό κι άλλες φορές πιο δυνατό και φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα και............ αν συνεχίσω η ενημέρωση θα γίνει τσόντα οπότε σταματάω.

Τέλος πήρα "κουλουράκι" το οποίο το βρήκα εξαιρετικό σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά επειδή εγώ σαν το πνευστό δεν βάζω τίποτα, η συνεδρία ολοκληρώθηκε με super "κλαρίνο" (χωρίς χέρια).

Χρόνος 50+λεπτά.  Κόστος 90€.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Σήμερα πήγα στο ίδρυμα της Σολωμού 59 για να γνωρίσω το νέο αίμα του μαγαζιού, την Αμάντα,
είχε όμως πελάτη κι έτσι πήρα την Δέσποινα, ένα φοβερό πλασματάκι, πολύ όμορφη, καστανή, ψηλή, με υπέροχο κορμί, μικρό αλλά ωραίο 2άρι :boobies:, και καταπληκτικό :booty:.
Είχα ξαναπάρει την Δέσποινα πριν αρκετό καιρό, αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερη.

Ξεκινήσαμε με απαλό χαλαρωτικό μασάζ το οποίο για τις απαιτήσεις μου ήταν πολύ καλό.

Η συνέχεια ήταν σκέτη απόλαυση, άλλες φορές σαν pse και άλλες σαν gfe έκανε ό,τι ήξερε και δεν ήξερε για να περάσω καλά, στο πνευστό δε, έδωσε ρεσιτάλ, βαθύ και υγρό, με περιποίηση στα @@ και ρούφηγμα άλλες φορές απαλό κι άλλες φορές πιο δυνατό και φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα και............ αν συνεχίσω η ενημέρωση θα γίνει τσόντα οπότε σταματάω.

Τέλος πήρα "κουλουράκι" το οποίο το βρήκα εξαιρετικό σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά επειδή εγώ σαν το πνευστό δεν βάζω τίποτα, η συνεδρία ολοκληρώθηκε με super "κλαρίνο" (χωρίς χέρια).

Χρόνος 50+λεπτά.  Κόστος 90€.
Γενικά , κουλούρι δίνουν και οι τρείς? (Δέσποινα - οκ απάντησες - Αμάντα και Μελίνα?)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλε μου www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,41762]xpapad[/url],
ποσως με ενδιαφερει αν τρως μπριζολιτσα στο τσοκο σπα ή οπου αλλου και δε θες να το πεις,
επειδη ερωτευτηκες τη θεραπευτρια και σου ειπε οτι δεν το κανει με ολους τους πελατες και
να μεινει μεταξυ σας.
ποσως με ενδιαφερει αν πιστευεις οτι υπαρχει ντελο που χρεωνει 20Ε για 15'
(εικοσι ευρω για δεκαπεντε λεπτα) ,δηλαδη βγαζει μεικτα 60 ευρω την ωρα,
αντε να σου πω 80 γιατι εσυ πας με το σωβρακο και την καποτα φορεμενη.
ποσως με ενδιαφερει να καταλαβεις οτι κατι ατομα σαν κι εσενα ειναι τα ρεζιλια της πιατσας, με μια λεξη "πουτανοδουλος" , με ολο το σεβασμο στα κοριτσια που κανουν
το επαγγελμα αυτο.αν θες παρτο χαμπαρι οσο ειναι νωρις και μη γινεσαι το θυμα καθε πονηρης. ανθρωποι της δικης σου αθωοτητας και αγαθοσυνης ειναι αυτοι που συντηρουν καταστηματα στα οποια οι τιμες υπερβαινουν τα 60Ε/45' ( μιλω παντα για απλο μασαζ)
ποσως με ενδιαφερει να σου δωσω να καταλαβεις οτι σεβομαστε τις αποψεις σου περι μασαζ,
οποιες κι αν ειναι αυτες,αλλα αν αυτες δεν περιεχουν ουσιαστικες πληροφοριες , καλυτερα
να τις αναλυεις στο θεμα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]Μασαζερι Αποψεις-Αποριες[/url] και σου υποσχομαι προσωπικα δε θα αφηνω κανεναν να γελαει.
Με λιγα λογια
Γραφε οτι γουσταρεις . αρκει να εισαι σιγουρος πως εισαι στο καταλληλο νημα.
Μονο αυτο με ενδιαφερει ,για να μην κουραζονται οι συναδελφοι διαβαζοντας ασχετα πραγματα.
Υ.Γ.
"Στουρναρι" θα εισαι ικανος να με αποκαλεσεις μονο στην περιπτωση που μου δωσεις καποια πληροφορια διασταυρωμενη και αυτη παει στραφι. Αν εγραψες εδω μονο και μονο για να δυσφημισεις ενα καταστημα που ανηκει στα ΝΑΙ απο το 90% των συναθλητων, μονο και μονο επειδη πηγες στη μασαζερι με υφος "ηλθε ο γαμιας σας" και εφαγες την πορτα μαζι με την κασα στα μουτρα, και θες να πασπαλισεις την αποτυχια σου με εκφρασεις του τυπου " μ αρεσει να σκοραρω στα δεν ,διοτι αυτες που δουλευουν εκει ειναι οι κανονικες μασατζουδες, οι υπολοιποι ειστε θυματα γιατι νομιζετε πως αυτες που πατε ειναι μασατζουδες..." κ.ο.κ σε πληροφορω οτι ακομα εισαι πολυ μικρος, αν και εισαι 30αρης, και πολυ ηλιθιος να θες να στηριξεις μια μαλακια που ξεστομισες πανω στην παραζαλη σου με αντιφασκοντα επιχειρηματα.
Εδω μεσα οι πληροφοριες ειναι "παρ'το-βαλ'το" και οχι "παρτο πετα το στο βαλτο".
Αντε αγορι μου να κλαφτεις αλλου. Μοιρολογητρες δε γιναμε ακομα.
Τα σεβη μου και καλα μυαλα ;)
στα μπουρδελα πανε και γαμανε ολοι και καθεσαι κανα τεταρο στο δωματιο και πληρωνεις 20 ευρω εκει καθισα 45 λεπτα και πληρωσα 80, ε θα παω σε ενα μπουρδελα τα 2 πρωτα τεταρτα θα την βαλω να μου κανει μασαζ και το τριτο τεταρτο θα την πηδηξω (συνολο 3 τεταρτα)
3 Χ 20 ευρω = 60 ευρώ , θα ειμαι κερδισμενος κιολας...

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
την πεοηγουμενη βδομαδα πηγα στουρναρη οπου πηρα μια κοντουλα μελαχροινη με μικρο βυζακι, λιγο μαυρισμενη,. ειχε και 2 ταττοο, ενα στην κοιλια (φρεσκο) κιενα στον αστραγαλο..

παιδες μακρια.. δεν το κατεχει ακομα.. πρωτη φορα εκλαψα τα λεφτα μου σε μασατζιδικο..  θα ταν καπως κατα τη διαρκεια να της ελεγα σταματα και πηγαινε φωναξε μου την μαρσυ..??

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πριν λίγο επέστρεψα από Σολωμού 59, 1ος όροφος, κουδούνι studio.

Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ ένα έχω να πω, Δέσποινα.......ΤΕΛΟΣ.......!!!!!!!

ΥΓ.1. Λεπτομερή ενημέρωση το βράδυ......Stop.
      Είμαι κομμάτια......Stop.
      Πάω για ύπνο......Stop.

ΥΓ.2. I am in love.......!!!!!
      :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:  :smitten: :smitten:
..αυτό και αν είαι νέο...έχει καποια καλή θεραπεύτρια εκτός από  το κορυφαιο Δεσποινακι;;;

POKEMON

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
χθεσ απογευμα σολωμου 54..αννα βυζαρου(οπωσ ειχαν πει κ προηγουμενωσ)...
μακρια παιδια....σπαστικη,πολυ επαγγελματιασ,προσποιηση που φαινοτανε..
βιαζοτανε να με ξεπεταξει...αφου ειδε οτι δεν τελειωνα ξαπλωσε κατω κ μεβαλε να την γαμησω ιεραποστολικα αλλα αυτη με κλειστα ποδια για να τελειωνω...αλλα επειδη δεν μασαω στο τελοσ τελειωσα στισ βυζαρεσ τησ,εχοντασ παρει αυτη προηγουμενωσ χαρτι χια να μην παισου κατω τα υγρα..εεε ρε σπασιμο....μ κ ρ υ αααα...

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Αναφορά από Φερών 19 χτές το απόγευμα:

Παιδιά... ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!Το μαγαζί "διαφιμήστικε" από κάποιο "παπαγαλάκι" ως συγουρο αλλά κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι και εξηγώ
1.   2 θεραπεύτριες μία ψηλή με πράσινα μάτια αδύνατη με πολύ τουπέ η οποία μάλιστα στράβωσε όταν ζήτησα να δώ τα "κορίτσια"
2.   Στο μαγαζί ήταν αυτή και μία Ασπασία που δεν την λες MILF απλά πουρέτζο, σώμα χάλι... άκολη (το μπρος πίσω ίδιο ένα πράγμα) το μόνο καλό το μεγαλούτσικο στήθος και η ψηλο έκφηλη φάτσα που και αυτή με τράβηξε να μείνω.
3.   Μασαζ καλού επιπέδου αλλά μόνο μασάζ... ένα θα σας πώ.... στο choco προχτές δεν μου βάλανε πετσέτα για να με τρίψουν... εδώ μου βάλανε.
4.   Επιββεβαιώνω και εγώ κάποιον προλαλίσαντα... όντος δεν έχει ζεστο νερό.
5.   Η κοπέλα τελειώνοντας το 45 λεπτο με ρωτάει διακριτικά "μήπως θέλεις άλλα 45 λεπτά?" θέλω αλλά μόνο μασαζ δε λέει της απαντώ, στραβώνει και μου λέει "εμείς μόνο μασάζ κάνουμε"

Συμπερασματικά: το μαγαζι ανοικει στα "ΔΕΝ ξέρω ίσως την άλλη φορά και να δούμε μην είναι ανάδρομος ο Ερμής"
Το μόνο θετικό ότι το μασάζ ήταν πολύ καλύτερο από του choco spa που υποτίθετε ότι πας για το μασαζ και μόνο.

Με αγωνιστικούς χερετισμούς
Δημήτρης

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
11 νομιζω ηταν το νουμερο φιλαρακι, διπλα απο ενα καφε Γρηγορης νομιζω.....δυστυχως εκλεισε, πρεπει να μεταμερθηκε Χαιδαρι αλλα οπως λεει ενας φιλος πιο πανω μαλλον εκλεισε και εκει!!!
...Βείκου 9-11...

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παλικαρια το κλεισανε στο χαιδαρι.αφηστε πικρα το ειχα απεναντι απο το σπιτι μου!!
τωρα πρεπει να τραβιεμαι παλι στο κεντρο!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστες καλημερα με αφορμη κατι που εγραψα για φερρων οφειλω  να απαντησω σε καποιον που αβιαστα βαζη ταμπελες του τα επιστρεφω. οσοι ξερουν την ασπασια γνωριζουν γιατι μιλαω δεν ειπαμε οτι ειναι θεα αγαπαει αυτο που κανει σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι γουστα ειναι αυτα και τα καταθετουμε εδω.    για την μιλφ που ανεφερα καμια σχεση  με αυτη που αναφερεται ειναι ελληνιδα η  αλλη  η αδυνατη ειναι αλβανιδα να προσεχουμε τη λεμε γιατι η λασπη  που ριχνουμε ερχεται πανω μας καμια φορα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε astari για σου  στη λαμπρακη ηποιο καλη ειναι η ινδη η τζοντι δουλευαι παλιοτερα θησεως στο μασαζ ειναι φοβερη πρεπει να σε ξερει πολυ καλα για να σου δωση κατι παραπανω απο φραπε αν αντεχεις κσλως αλλιως αστο φιλικα περιεργος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
παλικαρια το κλεισανε στο χαιδαρι.αφηστε πικρα το ειχα απεναντι απο το σπιτι μου!!
τωρα πρεπει να τραβιεμαι παλι στο κεντρο!!
Φιλε γείτονα εκεί όντως γαργαλούσες κανα μωρό?θυμάμε είχε 2 ένα ψιλό μελαχρινό μόνο φράπα και το άλλο ένα κοντοπουτανάκη καλοοοοοοοοοο αλλά μόνο μασάζ έλεγε.

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αα εγω επειδη γνωριζα τη μαρινα και πηγαινα σχετικα συχνα περναγα πολυ καλα.
ειδικα τη μπριζολιτσα που ειχα φαει απο στεφανια και γιουλη ηταν σκετο ξερολουκουμο

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε γείτονα εκεί όντως γαργαλούσες κανα μωρό?θυμάμε είχε 2 ένα ψιλό μελαχρινό μόνο φράπα και το άλλο ένα κοντοπουτανάκη καλοοοοοοοοοο αλλά μόνο μασάζ έλεγε.
Μαλλον εννοεις το Μαρινακι.Που χαθηκε αραγε?

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ελα ντε ρε παιδια εχει κανενας ακουσει τιποτα για το μαρινακι???

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Συναγωνιστές, τί έγινε με το μαγαζί στην Ανδρονικου στο Μαρούσι? Στο τηλέφωνο δεν απαντά κανείς.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
φιλε μου www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,41762]xpapad[/url],
ποσως με ενδιαφερει αν τρως μπριζολιτσα στο τσοκο σπα ή οπου αλλου και δε θες να το πεις,
επειδη ερωτευτηκες τη θεραπευτρια και σου ειπε οτι δεν το κανει με ολους τους πελατες και
να μεινει μεταξυ σας.
ποσως με ενδιαφερει αν πιστευεις οτι υπαρχει ντελο που χρεωνει 20Ε για 15'
(εικοσι ευρω για δεκαπεντε λεπτα) ,δηλαδη βγαζει μεικτα 60 ευρω την ωρα,
αντε να σου πω 80 γιατι εσυ πας με το σωβρακο και την καποτα φορεμενη.
ποσως με ενδιαφερει να καταλαβεις οτι κατι ατομα σαν κι εσενα ειναι τα ρεζιλια της πιατσας, με μια λεξη "πουτανοδουλος" , με ολο το σεβασμο στα κοριτσια που κανουν
το επαγγελμα αυτο.αν θες παρτο χαμπαρι οσο ειναι νωρις και μη γινεσαι το θυμα καθε πονηρης. ανθρωποι της δικης σου αθωοτητας και αγαθοσυνης ειναι αυτοι που συντηρουν καταστηματα στα οποια οι τιμες υπερβαινουν τα 60Ε/45' ( μιλω παντα για απλο μασαζ)
ποσως με ενδιαφερει να σου δωσω να καταλαβεις οτι σεβομαστε τις αποψεις σου περι μασαζ,
οποιες κι αν ειναι αυτες,αλλα αν αυτες δεν περιεχουν ουσιαστικες πληροφοριες , καλυτερα
να τις αναλυεις στο θεμα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]Μασαζερι Αποψεις-Αποριες[/url] και σου υποσχομαι προσωπικα δε θα αφηνω κανεναν να γελαει.
Με λιγα λογια
Γραφε οτι γουσταρεις . αρκει να εισαι σιγουρος πως εισαι στο καταλληλο νημα.
Μονο αυτο με ενδιαφερει ,για να μην κουραζονται οι συναδελφοι διαβαζοντας ασχετα πραγματα.
Υ.Γ.
"Στουρναρι" θα εισαι ικανος να με αποκαλεσεις μονο στην περιπτωση που μου δωσεις καποια πληροφορια διασταυρωμενη και αυτη παει στραφι. Αν εγραψες εδω μονο και μονο για να δυσφημισεις ενα καταστημα που ανηκει στα ΝΑΙ απο το 90% των συναθλητων, μονο και μονο επειδη πηγες στη μασαζερι με υφος "ηλθε ο γαμιας σας" και εφαγες την πορτα μαζι με την κασα στα μουτρα, και θες να πασπαλισεις την αποτυχια σου με εκφρασεις του τυπου " μ αρεσει να σκοραρω στα δεν ,διοτι αυτες που δουλευουν εκει ειναι οι κανονικες μασατζουδες, οι υπολοιποι ειστε θυματα γιατι νομιζετε πως αυτες που πατε ειναι μασατζουδες..." κ.ο.κ σε πληροφορω οτι ακομα εισαι πολυ μικρος, αν και εισαι 30αρης, και πολυ ηλιθιος να θες να στηριξεις μια μαλακια που ξεστομισες πανω στην παραζαλη σου με αντιφασκοντα επιχειρηματα.
Εδω μεσα οι πληροφοριες ειναι "παρ'το-βαλ'το" και οχι "παρτο πετα το στο βαλτο".
Αντε αγορι μου να κλαφτεις αλλου. Μοιρολογητρες δε γιναμε ακομα.
Τα σεβη μου και καλα μυαλα ;)

Iblis Υποκλίνομαι. Είχα καιρό να διαβάσω μία τόσο εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη κριτική επί της ουσίας. Νομίζω πως ήταν απαραίτητη γιατι έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom