Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Αν ξεπεράσεις λίγο το κάπως φουσκωμένο προσωπάκι της(το οποίο πρέπει να είναι φρέσκιας εσοδείας-να φανταστείς βγήκε στο σαλόνι και κατευθείαν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη σαν να το τσεκάριζε)πιστεύω θα σου αρέσει.

Δεν λέω το κλασσικό "κοίτα την από τον λαιμό και κάτω" για να μη σε τρομοκρατήσω  :grin:

Ώστε το χύνουν το λαδάκι και στη Λέκκα και εμένα μου απήγγειλαν ποίημα, ε;  :tickedoff:
Καλαααααα  >:(
eric εκει στην λεκκα που πηγες και ειδες αυτην την αλικη μηπως ηταν αυτη?? ????

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.442
Πόντοι
42.697

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6

Επισκέπτης
αυτη που εβαλες ταρζαν ειναι αυτη
εκτος και τωρα αν το αλλαξε σε Βικυ

Ε, εντάξει το Βικτώρια εύκολα πολλές φορές γίνεται Βίκυ.

Δυστυχώς δεν μου τη βγάζει την παραπομπή από το mamba κι έτσι δεν μπορώ να δω αν μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο που, ίσως, άλλαξε όνομα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.031
Πόντοι
46.232
Eric Castel μπράβο...

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.936
Πόντοι
7.815
αυτη που εβαλες ταρζαν ειναι αυτη
εκτος και τωρα αν το αλλαξε σε Βικυ

eric εκει στην λεκκα που πηγες και ειδες αυτην την αλικη μηπως ηταν αυτη?? ????

Παίδες για να βοηθήσω λιγάκι, αυτή ειναι η Ναταλια που έκανα review ... Τώρα αν συστήνεται κ σαν Αλίκη δεν το γνωρίζω ..πιθανόν να θελει να θολώσει τα νερά ...??? εξάλλου κυκλοφορεί κ με 3 κινητά ..

Πάντως τις Κυριακές που ειναι κλειστό το μαγαζί, θα την δείτε να ... "μπριζολιαζεται" κ στα γνωστά μπριζολαδικα Τέλη/Μινώταυρο της Ευριπίδου με την παρέα της ... (Και ειναι διακριτικότατη οφείλω να ομολογήσω ..)

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Απογοητευτικό πέρασμα σήμερα το μεσημέρι-το οποίο είχα αποφασίσει να μην αναφέρω αλλά λόγω της βροχής που έφαγα άλλαξα γνώμη...

▪Σολωμού 66.

Το μαγαζί με το όνομα Ματέι-ακόμη και ο ισοβίτης Ματέι θα προτιμούσε τα κάτεργα παρά αυτά που είδα...

Άννια, ξανθιά κοντή γκιλφ, με πολύ σπασμένο πρόσωπο και σώμα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας.
Αλίσια, καστανόξανθη κοντή μιλφογκιλφ με σώμα με λίγα πιασίματα και μεσαίο στήθος-εντελώς αδιάφορο πρόσωπο.
Βίκυ, ξανθιά ψηλή μιλφ με πονηρό πρόσωπο και αρκετά γεμάτο σώμα-ανάμεσα στις υπόλοιπες "τυφλές "ξεχώριζε αυτή σαν" μονόφθαλμη".

Πρόγραμμα: 50 ευρώ σκέτο μασάζ(!!!),60 ευρώ πλήρες-δεν διευκρινήστηκε σε τι τα θέλουν.....

▪Σολωμού 33.

Εδώ έγινε εξήγηση εξ'αρχής, δηλαδή από την στιγμή που άρχισα να κοιτάζω(λίγο αδιάκριτα ομολογώ...)ανάμεσα στα πόδια της μινιφορούσας ξανθιάς μιλφ Ειρήνης:"κάνουμε μόνο μασάζ, διάφορα είδη, με χαλαρωτική εκτόνωση στο τέλος".
Η Ειρήνη είναι μέτρια στο ύψος, έχει καλό σώμα για την ηλικία της και σχετικά μικρό στήθος.

Η Μαρίνα είναι ακόμη στην πατρίδα της, όπως μου είπε, και ακόμη δεν ξέρει πότε θα γυρίσει.

▪Σόλωνος 80.

Σαν να μπήκα στο θησαυροφυλάκιο του Φορτ Νοξ...
Ερωτήσεις("που μας βρήκατε, ποιος σας μίλησε για εμάς"),αναμονή, ερωτήσεις("σας έχουν πει για τα προγράμματά μας;","πόσα έδωσε ο φίλος σας"),ξανά αναμονή, ξανά ερώτηση("πως μας βρήκατε μου είπατε;)-στο τέλος μόνο που δεν μου είπε να της πω εγώ πως και τι κάνουν στο μαγαζί...

Αφού με παρακίνησε να μπω για πρόγραμμα, τόλμησα να πω "ωραία, να δω πρώτα καμμιά κοπέλα".
Υπέστη μια μικρή ηλεκτρική εκένωση ώσπου μού είπε"ξέρετε, όταν έρχεται κάποιος για πρώτη φορά εδώ συνηθίζουμε να του προτείνουμε εμείς κάποια κοπέλα και απλά θέλουμε να μας έχετε εμπιστοσύνη".

Εμπιστοσύνη δεν είχα, ούτε και λεφτά οπότε χαιρέτησα και έφυγα..
(Φαντάζομαι την φάτσα της υποδοχής αν τυχόν της έλεγα "μπριζόλα ψήνετε;"...)

▪Λέκκα 19.

Το Φορτ Νοξ αλλά στο πιο λάιτ...
Δύο μιλφ η καστανόξανθη Βικτώρια, με μέτριο πρόσωπο, σώμα με πιασιματάκια, μεσαίο στήθος και η Αλίκη, κλασσική Ρώσικη φάτσα, λίγο φουσκωμένη στο πρόσωπο από μπότοξ(αλλά όχι απωθητική),με ωραία μάτια, κανονικό και σχετικά ωραίο σώμα για την ηλικία της και ελαφρώς γεμάτο κώλο που τον τόνιζε ένα απίστευτο κολάν που φορούσε...Φοβερό κωλοπροφίλ...

Η υποδοχή δεν ήξερε, δεν άκουσε...
"Εδώ κάνουμε απλά και καλό μασάζ, όχι σεξ", "μα...", "αυτά γίνονταν στο παλιό μαγαζί", "δηλαδή..."(πήγα να πω "δεν θα φάμε την κωλάρα;") "απορώ ποιος σάς είπε ότι κάνουμε τέτοια πράγματα εδώ"-μου μίλησε σκληρά και με καύλωσε....εεε, με πλήγωσε ήθελα να πω...

Έφυγα με την κωλάρα στο μυαλό....
Ωραιος, πολυ καλη περιγραφή Eric Ευχαριστουμε!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
Επίσκεψη στο Ιωαννίνω 5 με την πράσινη αυλόπορτα. Η ευγενέστατη ξανθιά μιλφ επι της πόρτας μου παρουσίασε την μοναδική κοπέλα, τη Σόφη, ελληνιδα ψιλοαδιάφορη

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Άμα σε ξέρουν προχωράς και σε άλλα εκτός του μασάζ. Αλλά αυστηρά αμα σε ξέρουν.  Καταλαβαίνεις γιατί.......

Ευχαριστώ ρε αγόρια!!! Λυπούμαι για αυτό!!! και πως θα γίνει να με μάθουν?? θα πρέπει να πάω μια φορά στο χαλαρό.... μπας και στο μέλλον μου δείξουν το φως??? κρίμα δεν είναι??? αν και καταλαβαίνω την επιφύλαξη!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μακεδονίας 5, Seven:
Σάρα, με κοντό μαλλί, αδύνατη, φορούσε ένα κολάν που τόνιζε το ολοστρόγγυλο κωλαράκι της
Σοφία, Ελληνίδα ξανθιά, αδύνατη

3ης Σεπτεμβρίου 59:
Μαρίνα, ψηλή, ξανθιά, με λίγο μεγάλη λεκάνη
Λίλια ή Λίλιαν, κοντή με πολλά πιασήματα
Άντζελα, ξανθιά με πιασήματα

η ξινισμένη σερίφισα μου ανέφερε ότι το πρόγραμμα είναι 60 ευρώ για 45 λεπτά

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
Μακεδονίας 5, Seven:
Σάρα, με κοντό μαλλί, αδύνατη, φορούσε ένα κολάν που τόνιζε το ολοστρόγγυλο κωλαράκι της

3ης Σεπτεμβρίου 59:

ρωσε η λιλιαν βυζαρου η οχι?....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ρωσε η λιλιαν βυζαρου η οχι?....

όχι κάτι δυνατό, άσε που μου φάνηκε λίγο χαζοχαρούμενη

τα μεγαλύτερα εκεί μέσα τα είχε η ξινισμένη σερίφισα. Τα βυζιά ασφυκτιούσαν μέσα στο φόρεμα της

giannis19750

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρει κανένας που δουλεύει η φωτεινή που δούλευε μέχρι πέρυσι τον Οκτώβριο στο θησεως 81 και πιο παλιά στο 3 Σεπτεμβρίου 54 έχει κλείσει τώρα μελαχρινή Ρωσίδα 35αρα !

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
μπορει να που πει καποιος ποιες κοπελες δουλευουν στο νεο στη μεσογειων?
το παλιο Σ45?
ευχαριστω

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μακεδονίας 5, Seven:

3ης Σεπτεμβρίου 59:

ολο στα πολυτελείας γυρνάς .....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ολο στα πολυτελείας γυρνάς .....

εσύ που πάς;

ούτε μισή ενημέρωση δική σου δεν υπάρχει, ούτε με το παλιό ούτε με το τωρινό προφίλ

ευτυχώς που γράφεις σπάνια, γιατί αλλιώς θα έχανες πάλι την ψυχραιμία σου

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.383
Πόντοι
41.813
Μακεδονίας 5, Seven:

3ης Σεπτεμβρίου 59:

τελευταια φορα που ειχα παει στο 3ης Σεπτεμβριου 59 ηταν και ενα αξιογαμητο μιλφ Τινα νομιζω ή Ντινα. μηπως εθεαθη αδελφε? ξερουμε τιποτα παραπανω για αυτην μηπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom