Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Καλλιροης 47, μουφα...

στο καλλιροης 85 δοκιμασε κανεις?

Αξιζει τον κοπο? Η γενικα μουφα ολη η καλλιροης?

με ενδιαφερει καθως ειμαι ιδιαιτερα κοντα και βολευει

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Πριν μερικες ημερες γραφαμε για το SOTAΪ στη Θησεως και βρεθηκαν αρκετοι συναγωνιστες να εχουν περασει παλιοτερα το κατωφλι του , θυμηθηκαμε λοιπον την Λιτσα που δουλευε εκει και τωρα ειναι ανεξαρτητη,σημερα ψαχνουμε να βρουμε μια αλλη κοπελα απο το εν λογω ιδρυμα την ΒΕΛΙΑ καπως παχουλη αλλα εκπληκτικη στο χαλαρωτικο μασαζ και στα υπολοιπα εμενε προς Αιγαλεω η Χαϊδαρι, οποιος συναγωνιστης γνωριζει κατι μου γραφει εδω η πμ αλλοιως με βλεπω στην Νικολουλη.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
με πασα επιφυλαξη ως προς την ακριβεια της πληροφοριας,
η Ζανα απο Στουρναρη 54 6ο θα αφιχθει μετα τις 24 του παροντος.
Σημερα το μεσημερακι επεσε αναδουλεια, οποτε η Κατερινα [χωρις ραστα πλεον,ξανθο καρε]
και η Λενα [το κορμι] βγηκαν βολτα να απολαυσουν τον ηλιο.
Εκτος των δυο, δουλευαν οι Ατζελινα [gfe] , Βικτωρια [?}, Ελενη [gilf].

το διδυμο Ατζελινα-Λενα    :knockinb:
gilf=grandma i'd like to fuck :)

johnvais

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αστα φίλε
Ψαχνουμε εναγωνίως ..... αλλά τζιφος.
Το μονο κοντινό στη Κατεχάκη 8 (χαμηλα κοντα στη Μεσογείων).
Ενα απλο Visit έκανα και έσκασε η Καρολινα (ξανθία, και λίγο ψηλομήτα....!)
50euro το απλό και 80 (!) απλό με 69..........!
Δεν ψωνισα και δεν ξέρω εαν αξίζει...

Πάντως όποιο σαίνι που διαβάζει το Bolg ανοιξει κάτι βόρεια θα χεστεί στο τάληρο! :thumbsup:

το γνωρίζω γειτονα το μαγαζακι κι εχω καταθεσει κι εγω εκει (Μαρια) αλλα εκει ειναι studio οπως λεει και ο φιλος.... Μασαζακι θελω καλο με περιεχομενο προς τα δικα μας τα λειμερια!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
astari 51 για σου φιλε που τη σκεφτηκες αυτην μου κανει εντυπωση που σου αρεσε να μου πεις γουστα ειναι αυτα. τωρα το που βρισκεται η ενημερωση που ειχα παλια απο συναγωνιστη δουλευαι και αυτη ανεξαρτητα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
astari 51 για σου φιλε που τη σκεφτηκες αυτην μου κανει εντυπωση που σου αρεσε να μου πεις γουστα ειναι αυτα. τωρα το που βρισκεται η ενημερωση που ειχα παλια απο συναγωνιστη δουλευαι και αυτη ανεξαρτητα.
Μη σου κανει εντυπωση ,οπως σωστα ειπες ειναι γουστα , λοιπον δεν ειμαι ο μονος που ενδιαφερεται απλα εγω εριξα την αναζητηση , αφου την ξερεις την ειχες δοκιμασει ?
Μπορουμε να βρουμε καποιο τηλεφωνο της απο εκεινο τον συναγωνιστη ,με πμ ασφαλως.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και μιας και μιλαμε για θεραπευτριες χαμενες που μας κανανε εντυπωση στο μικρο αδελφακι της ιλιαδας στη γλυφαδα και μετα στην ιδια την ιλιαδα ηταν ενε μικρο γλυκο κοριτσακι την λεγανε λια μηπως κανενας συναγωνιστης την εχει παρει το ματι του πουθενα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ναι την εχω δοκιμασει αλλα μου εβγαζε την παναγια μεχρι ναμου δωσει την μπριζολα της. θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη με τον φιλο να μαθω και να μου πει αναμονη λοιπον.

Επισκέπτης
ρε παιδια, που τις γνωριζετε ολες αυτες, ουτε η νικολουλη να ησασταν :grin:

αμα βρειτε και μια νεκταρια απο ιλιαδα που κατοικοεδρευει πειτε και σε μενα :helpplea:

Επισκέπτης
Πωλίνα, Ειρήνη από Ιλιάδα.
αχχχχχχχχχχχχχχχ :smitten:
παει, αυτες ουτε η νικολουλη δεν μας τις βρισκει.
παντως εγω που περασα μια βολτα απο ιλιαδα, τσι πουτανας.
και ας γραφονται αρνητικα σχολια περι ακριβειας.

Επισκέπτης
Ώπα :cheesy:! Τι έχουμε εδώ :o? Καψούρα νεανικών χρόνων :P?
Στη Νικολούλη και τον Χαρδαβέλα γρήγορα…. Εμπρός Μαρς
εχουν κανει παταγο αυτα τα κοριτσακια. τρελες στιγμες ερωτα και παθους. τα τιμουσαν τα ευρουδακια τους και με το παραπανω.
εσυ εισαι και μικρο παιδι που να τα ηξερες αυτα!!!χαχαχα

Επισκέπτης
καλα βλεπω αυριο να μην μενει , ποστ για τοστ.
θα ανοιξει o g-p καινουργιο θρεντ

"ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΑΣΑΤΖΟΥΔΕΣ"     
:grin: :grin: :grin: :grin:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Πριν μερικες ημερες γραφαμε για το SOTAΪ στη Θησεως και βρεθηκαν αρκετοι συναγωνιστες να εχουν περασει παλιοτερα το κατωφλι του , θυμηθηκαμε λοιπον την Λιτσα που δουλευε εκει και τωρα ειναι ανεξαρτητη,σημερα ψαχνουμε να βρουμε μια αλλη κοπελα απο το εν λογω ιδρυμα την ΒΕΛΙΑ καπως παχουλη αλλα εκπληκτικη στο χαλαρωτικο μασαζ και στα υπολοιπα εμενε προς Αιγαλεω η Χαϊδαρι, οποιος συναγωνιστης γνωριζει κατι μου γραφει εδω η πμ αλλοιως με βλεπω στην Νικολουλη.

Αχ ρε φίλε τι φωτιά ανάψαμε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι πως τιμούσαν μέχρι δραχμούλας οι θεραπεύτριες της γενιάς μας. Για την Τζίνα της Μαίρης να σου πω ότι έχει αποσυρθεί οριστικά από το άθλημα. Αν την δεις δεν έχει καμμία σχέση με την Τζίνα που γνωρίζαμε. Άλλωστε τακτοποίησε τις κόρες της, τους έφτιαξε μαγαζί και διάγει πλέον βίον ενάρετον.
Αλλά να θυμίσω στους παλιούς ένα ακόμα ευαγές ίδρυμα. Ποιός θυμάται την Γιάννα που άρχισε από Αχαρνών, πέρασε ένα μικρό διάστημα από Καλλιθέα (Μενελάου αν θυμάμαι καλά) και μετά στην Βούρβαχη. Τι απίστευτες θεραπεύτριες είχαν περάσει από τα μαγαζιά της!!! Όλες ελληνίδες και αστέρια!!!
Αχ τα νιάτα μου. Πολυκατοικία θα είχα χτίσει με τα φράγκα που έχουν φύγει στην αρρώστια!!!!

ΥΓ. Άγιε ηγούμενε μη το σβήσεις το post... Ξύπνησαν μνήμες και είναι όμορφο!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
με πασα επιφυλαξη ως προς την ακριβεια της πληροφοριας,
η Ζανα απο Στουρναρη 54 6ο θα αφιχθει μετα τις 24 του παροντος.
Σημερα το μεσημερακι επεσε αναδουλεια, οποτε η Κατερινα [χωρις ραστα πλεον,ξανθο καρε]
και η Λενα [το κορμι] βγηκαν βολτα να απολαυσουν τον ηλιο.
Εκτος των δυο, δουλευαν οι Ατζελινα [gfe] , Βικτωρια [?}, Ελενη [gilf].

το διδυμο Ατζελινα-Λενα    :knockinb:
gilf=grandma i'd like to fuck :)

Για την Ζάνα από Σολωμού 54 6ος όροφος λέει ο συνάδελφος,
για τους νεότερους που ακόμα δεν τα ξέρουν καλά και ίσως
να τα μπλέξουν, στη Στουρνάρη 63 δεν υπάρχει Ζάνα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Μάγκες θελω να μου δωσετε τα φωτα σας..Εχω παει 2 φορες μολις σε μασαζ(κ τα σχετικα)κ δεν εμεινα κ πολυ ικανοποιημενος..Την πρωτη πριν 2 χρονια στην θησεως κ αλλη μια φορα πριν 5-6 μηνες σε ενα καινουριο στο χαιδαρι..
Αν μπορειτε ειτε εδω ειτε μεσω π.μ. να μου συστησετε τπτ καλα για αυριο επισημαινοντας βεβαια κ τις τιμες γιατι φραγκα για πεταμα δεν υπαρχουν..
υ.γ.καλυτερα να μην ειναι πολυσυχναστα αυτα που θα μου συστηθουν..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Μιας που αναφέρεις τη Μελίνα είναι το ίδιο θερμή με τη Δέσπονα? Μιλάω για το ίδρυμα Σολωμού 59

Συνάδελφε δοκίμασε και την Μελίνα και πίστεψέ με δεν θα χάσεις,
θα σου πω μόνο πως στο μασάζ είναι κλάσεις ανώτερη από την Δέσποινα,
στις λοιπές υπηρεσίες δεν θέλω να σε επιρρεάσω (πάντος κάνει full)
για την ηλικία της είναι πάρα πολύ καλή (είναι σαφώς μεγαλύτερη από την Δέσποινα),
με ζουμερό και μεστό κορμί, τις λεπτομέρειες καλύτερα ανακάλυψέ τες μόνος σου,
σίγουρα αξίζει μία δοκιμή...........!!!!!!!!!!!!

:boobies: :boobies: :boobies:  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
ναι την εχω δοκιμασει αλλα μου εβγαζε την παναγια μεχρι ναμου δωσει την μπριζολα της. θα προσπαθησω να ερθω σε επαφη με τον φιλο να μαθω και να μου πει αναμονη λοιπον.
Σε ευχαριστω και περιμενω με αγωνια αποτελεσματα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Αχ ρε φίλε τι φωτιά ανάψαμε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι πως τιμούσαν μέχρι δραχμούλας οι θεραπεύτριες της γενιάς μας. Για την Τζίνα της Μαίρης να σου πω ότι έχει αποσυρθεί οριστικά από το άθλημα. Αν την δεις δεν έχει καμμία σχέση με την Τζίνα που γνωρίζαμε. Άλλωστε τακτοποίησε τις κόρες της, τους έφτιαξε μαγαζί και διάγει πλέον βίον ενάρετον.
Αλλά να θυμίσω στους παλιούς ένα ακόμα ευαγές ίδρυμα. Ποιός θυμάται την Γιάννα που άρχισε από Αχαρνών, πέρασε ένα μικρό διάστημα από Καλλιθέα (Μενελάου αν θυμάμαι καλά) και μετά στην Βούρβαχη. Τι απίστευτες θεραπεύτριες είχαν περάσει από τα μαγαζιά της!!! Όλες ελληνίδες και αστέρια!!!
Αχ τα νιάτα μου. Πολυκατοικία θα είχα χτίσει με τα φράγκα που έχουν φύγει στην αρρώστια!!!!

ΥΓ. Άγιε ηγούμενε μη το σβήσεις το post... Ξύπνησαν μνήμες και είναι όμορφο!!!
Την Μορφω την γνωρισες ? δουλευε Π.Φαληρο και μετα Χαλανδρι .
Την Τζινα την ειχα συναντησει τελευταια φορα πριν 4 χρονια , εχει παχυνει κι΄αλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom