Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!οταν θα παω θα κανω λεπτομερη αναφορα.......
κατι τελαιυταιο να μην γινομαι πολυ κουραστικος..... τι ωρες ειναι ανοιχτο το συγκεκριμενο??
αν δε κανω λαθος απο τις 10 πρωι μεχρι τις 9 βραδυ

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Στουρνάρη 63 είναι η σωστή διεύθυνση

Επισκέπτης
συναγωνιστες καλημερα και χρονια πολλα.αν και μετα απο καποια χρονια απουσιας απο αυτα στουντιο λογο γαμου αποφασισα να κανω μια βολτα χθες.πηγα προε στην καλλιροης οπου υπαρχουν μερικα οπως μου ειπε ενας φιλος.κατεληξα στο νουμερο 48 μπενοντας μεσα ειχα καποιο τρακ.η κυρια που με υποδεκτικε ηταν πολυ ευγενεικη και ο χωρος πολυ καλος αφου μου προσφεραν κατι να ποιο διαλεξα αναμεσα σε οχτο κοριτσια και κατελιξα στην αλεηανδρα μια ψηλη με ωραιο σωμα εκατσε για λιγο μαζι μου και κουβεντιασαμε αν και ειχε κοσμο μετα μπηκαμε μεσα και αρχησε το μασαζ χωρις βιασινη και οταν τελειωσε αρχισανε και τα αλλα...και χωρις βιασηνη και ολλα αυτα με 80 ευρω.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
και εγω περασα προχτες, και ηταν η χεοροτερη εμπειρια που ειχα! ασ'τα σαπια :birdman:

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εκεινο στην καλλιροησ 48 το ξερει κανεισ?

τι λεει? ποσο?

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθές στην Σολωμού 59. Πήρα τη Δέσποινα. Η Κοπέλλα αν και δεν είναι η κορμάρα είναι περισσότερο η γυναίκα της διπλανής πόρτας στη συμπεριφορά της είναι πολύ καλή. Πιάνει αμέσως τι γουστάρεις και στο ικανοποιεί αμέσως. Το μόνο ήταν οτι ολοκλήρωσα γρήγορα. Οι συναγωνιστές τι λένε. Θα μπορούσα να περάσω και σε δεύτερο γύρο με τα ίδια φράγκα? Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω λίγο χαλαρωτικό μασσάζ μετά για να συμπληρωθεί αισίως το 30λεπτο.

Η Δέσποινα κάνει δίδυμο? και με ποιά?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Επίσκεψη χθές στην Σολωμού 59. Πήρα τη Δέσποινα. Η Κοπέλλα αν και δεν είναι η κορμάρα είναι περισσότερο η γυναίκα της διπλανής πόρτας στη συμπεριφορά της είναι πολύ καλή. Πιάνει αμέσως τι γουστάρεις και στο ικανοποιεί αμέσως. Το μόνο ήταν οτι ολοκλήρωσα γρήγορα. Οι συναγωνιστές τι λένε. Θα μπορούσα να περάσω και σε δεύτερο γύρο με τα ίδια φράγκα? Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω λίγο χαλαρωτικό μασσάζ μετά για να συμπληρωθεί αισίως το 30λεπτο.

Η Δέσποινα κάνει δίδυμο? και με ποιά?

δευτερος γύρος με τα ίδια φράγκα το κόβω χλωμότατο...
με ένα 20κι κατι θα γίνει.
οσο για δίδυμο δεν ξερω

johnvais

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνηστές εχουμε τίποτες που να αξίζει την προσοχή μας  προς τα Βόρεια Προάστεια?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ωραια τα λες κυρια ''γούλια''..

στο παρον ποστ αναφερεις 2 φορες το ''χωρις βιασινη'' και μαλιστα με ''σωστη'' ορθογραφία και προλαβες και ανοιξες και καινουριο θρεντ για το εν λογω καταστημα..

γνωστη η τακτικη που ακολουθεις στη διαφημιση. μου την ειχε αναφερει και η αννουλα. μπαινεις (ή βαζεις καποιον αλλον) καθε τοσο και κανεις ενα ποστ του τυπου ''..πηγα εκει, εκανα αυτο και ολα οκ....'' και εξαφανιζεσαι..

εχουμε χασει το λογαριασμο με τα νικ που εχουν 1 εως 5 ποστ μονο για το μαγαζι σου..

την αληθεια ομως, οτι προκειται για ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, δεν την λες..

λες και εμείς δεν ξέρουμε τι πάει να πει ξεπέτα.Απλά ένα μαγαζί που θα έπρεπε να είναι στη φυλής και που χρεώνει τριπλή τιμή.... :birdman:

Επισκέπτης
ιλλιαδα 44 μπορει καποιοσ να μου πει τι παιζει; προσφατα πηγα δημοκριτου 9 αλλα το κινεζακι δεν ηταν για πολλα πολλα.

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες για λυστε μου μια απορία γιατι δυο φορες στην Καλλιροης 85 εχω φαει πόρτα και οταν λέω πορτα ενοω κάτω πόρτα (εισόδου) ενταξει την μια ισως ήταν γιατι ιταν 19:00 η ώρα αλλα σήμερα 14:00 πως το εξηγείτε????????

, Ακριβώς έτσι την πάτησα και εγω την πρώτη φορά... Όταν πήγα για δεύτερη φορά μου είπαν ότι το κουδούνι έχει πρόβλημα και μερικές φορές δεν κάνει επαφή γιαυτό πολοί φεύγουμε  :bigdick: στο χέρι.

Επισκέπτης
επισησ χθεσ πηγα στρατηγ 42 πολυ καλο προγραμμα αλλα μπαζα

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ωραια τα λες κυρια ''γούλια''..

στο παρον ποστ αναφερεις 2 φορες το ''χωρις βιασινη'' και μαλιστα με ''σωστη'' ορθογραφία και προλαβες και ανοιξες και καινουριο θρεντ για το εν λογω καταστημα..

γνωστη η τακτικη που ακολουθεις στη διαφημιση. μου την ειχε αναφερει και η αννουλα. μπαινεις (ή βαζεις καποιον αλλον) καθε τοσο και κανεις ενα ποστ του τυπου ''..πηγα εκει, εκανα αυτο και ολα οκ....'' και εξαφανιζεσαι..

εχουμε χασει το λογαριασμο με τα νικ που εχουν 1 εως 5 ποστ μονο για το μαγαζι σου..

την αληθεια ομως, οτι προκειται για ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, δεν την λες..
μηπως πρεπει να αλλαξεις το δικο σου νικ με το "χρυσοστομος"?  :rockon: :rockon: πες τα χρυσοστομε μας εχει φαει η παραπληροφορηση!!

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Συναγωνηστές εχουμε τίποτες που να αξίζει την προσοχή μας  προς τα Βόρεια Προάστεια?

Αστα φίλε
Ψαχνουμε εναγωνίως ..... αλλά τζιφος.
Το μονο κοντινό στη Κατεχάκη 8 (χαμηλα κοντα στη Μεσογείων).
Ενα απλο Visit έκανα και έσκασε η Καρολινα (ξανθία, και λίγο ψηλομήτα....!)
50euro το απλό και 80 (!) απλό με 69..........!
Δεν ψωνισα και δεν ξέρω εαν αξίζει...

Πάντως όποιο σαίνι που διαβάζει το Bolg ανοιξει κάτι βόρεια θα χεστεί στο τάληρο! :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Αστα φίλε
Ψαχνουμε εναγωνίως ..... αλλά τζιφος.
Το μονο κοντινό στη Κατεχάκη 8 (χαμηλα κοντα στη Μεσογείων).
Ενα απλο Visit έκανα και έσκασε η Καρολινα (ξανθία, και λίγο ψηλομήτα....!)
50euro το απλό και 80 (!) απλό με 69..........!
Δεν ψωνισα και δεν ξέρω εαν αξίζει...

Πάντως όποιο σαίνι που διαβάζει το Bolg ανοιξει κάτι βόρεια θα χεστεί στο τάληρο! :thumbsup:

αυτό ειναι στούντιο...
εδώ το θέμα μας ειναι τα μασάζ (ή αλλίως ιδρύματα χειρομάλαξης και παραγωγής πολιτισμού -2 σε ένα-)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε μαγκες για λυστε μου μια απορία γιατι δυο φορες στην Καλλιροης 85 εχω φαει πόρτα και οταν λέω πορτα ενοω κάτω πόρτα (εισόδου) ενταξει την μια ισως ήταν γιατι ιταν 19:00 η ώρα αλλα σήμερα 14:00 πως το εξηγείτε????????
Στο συγκεκριμενο τυπο κουδουνιου βαζουμε το δακτυλο μας στη μαυρη λωριδιτσα που εχει στην ακρη,γιατι αν το πατησεις στη μεση δεν πιανει!!
ποσα ξερω ο πουστης :thumbsup:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Στο συγκεκριμενο τυπο κουδουνιου βαζουμε το δακτυλο μας στη μαυρη λωριδιτσα που εχει στην ακρη,γιατι αν το πατησεις στη μεση δεν πιανει!!
ποσα ξερω ο πουστης :thumbsup:
γαμαει και δερνει το θρεντ !!!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ !!!!  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom