Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεσημεριανή επισκέψη στην Σολωμού . Δωμάτιο με Δέσποινα φοβερή στο after κρίμα που δεν ύπάρχει κρεβάτι.Μη πείτε για πάτωμα γιατί το χαλί έχει λάστιχο.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σχεδιαζω πρωτη επισκεψη σε ματζαγριωτακη κι εχω μια ερωτηση
αναφερω οτι τους αμαθα απο το site η' δεν θα κανει καλο?
βοηθατε χριστιανοι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Καλυτερα να μην πεις.Μαλλον θα αρχισει τα εδω δεν κανουμε τιποτα και αλλες παπαριες.Η Τατιανα εχει φοβερη μνημη και ειναι μανουλα στο ψαρεμα.Πες οτι πηγαινες παλια σε κανα δυο αλλα και  αναφερε λεπτομερεις γι αυτα .Αν εισαι πολυ νεος η απειρος μην περιμενεις τιποτα με την πρωτη.Ο vasos νομιζω ξερει καλυτερα για το μαγαζι.Ας μας πει τη γνωμη του.

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μεσημεριανη επισκεψη  στο καταστημα της ματζαριωτακη 56 στην καλλιθεα, τους επιασα πανω στο φαι
κια μου σερβιραν την μαρια ελληνιδα συμπαθητικη, ειδα κανα 2 ακομα με αποκορυφωμα την αντζελινα τουμπανο η κοπελα παιδια...
δωματιο καθαρο στον πρωτο οροφο, οπου η κοπελα σερβιρε φραπε με υποσχεσεισ για παραπανω (ψιλομουφα νομιζω)
80 ευρω 40 λεπτα τηα ξαναπερασω και θα εχω νεοτερα...
τελικα το choco spa αξοζει ρε παιδια?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συνάδελφοι, καλησπέρα. Ξεκίνησα για μασάζ το απόγευμα, χωρίς όμως σαφείς προσανατολισμούς. Σκεφτόμουνα για κανά φραπέ αλλά δυστυχώς, αυτήν την περίοδο δεν γνωρίζω καμία εξειδικευμένη φραπεδερί που να τιμολογεί τον φραπέ σε νορμάλ επίπεδα. Έτσι κατέληξα στη Στουρνάρη 63. Πρέπει να πω ότι η κα. Καίτη ξέρει να ντύνεται και έχει και ωραία πόδια… :cool2:
Οι περισσότερες θεραπεύτριες ήταν απασχολημένες αλλά υπήρχε ένα καινούργιο πιπίνι, η Ιωάννα, η οποία ήταν μεν νέα, μόλις 3 μέρες προϋπηρεσία, αλλά από εμφάνιση ήταν σκέτη αρμονία. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Λόγω εμφάνισης, είπα να δοκιμάσω γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν θα μπορούσα να έχω αυξημένες προσδοκίες στο θέμα των υπηρεσιών. Από μασάζ μέτρια πράγματα. Στις λοιπές υπηρεσίες, προς το καλό θα έλεγα. Σχετικά δεκτική. Είναι φανερό ότι είναι καινούργια στον χώρο και χρειάζεται προπόνηση. Από εμφάνιση, κοντούλα, πολύ ωραίο σωματάκι, τίποτα περιττό, φυσικό στητό στήθος 2αράκι, εξαιρετικά αρμονικές καμπύλες, ωραίο πρόσωπο (μου θύμισε λίγο Nicole Kidman στο Eyes Wide Shut  :rockon:). Γενικά η κοπέλα είναι για…φωτογράφηση.  :dancing:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
εσβησα ΠΑΛΙ μερικα off-topic ποστ (μιμικο εχεις ξεσκιστει  :grin:)

φιλε (?) andy51 μην μυγιαζεσαι και προσπαθησε να βοηθησεις κι εσυ στην προσπαθεια που κανουμε ολοι να μεινει το θρεντ ''καθαρο'' με ενημερωσεις παι πληροφορηση. οπως κι εσυ θα εχεις (?) παρατηρησει, το θρεντ ξεχειλωνει και αυτο ειναι εις βαρος της ενημερωσης.

δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας με το οτι πρεπει να προσταρουμε το κάθε τι στο σωστο θρεντ..  :uglystupid: :uglystupid:

ειπαμε οτι ανοιχτηκε ενα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.msg498105#new]νέο θρεντ[/url] για οτιδηποτε δεν αφορα ενημερωσεις και πληροφοριες για τα μαγαζια. τί προβλημα εχεις να βαζεις εκει αυτα που πρεπει ????
και τί λογικη ειναι αυτη που λεει οτι εφοσον μεχρι σημερα τα ειχαμε μπαχαλο, πρεπει και στο εξης να λειτουργουμε ετσι ????

και αφου σου αρεσουν τοσο πολυ οι αριθμοι, τράβα μέτρησε πρωτα τις παπαριες μου και τις info μου, καντο και σε σενα, για να βγαλουμε καμια ακρη..  :P

κριμα γιατι το μηνυμα που ποσταρησα ουτε καν μεταφερθηκε στα οφφ-τοπικ..... φαινεται η αποψη μου δεν ενδιαφερει η μαλλον χαλαει τους σπονσορες..... οκ το πηρα το μηνυμα!

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο αρκετή κουβεντούλα  :think: :think: :think:με την κυρία στην υποδοχή της Σολωμου  54 καταλαβά ότι αρκετοί εδώ μεσα μας έχουν για πρόβατα. :headbang: :headbang: :headbang: κατα συνέπεια ... όσα διαβαζετε από ορισμένους με πολλά μηνύματα πρέπει να κρατάτε μικρό μικρο καλάθι γιατι καποιοι προωθουν τα προιόντα τους... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: λεπτομέρειες σε pm.

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα. Σας στέλνω την παρακάτω προειδοποίηση, για να μη κλαίτε τα ωραία σας ευρουλάκια εκ των υστέρων. Τόπος :Μαρούσι (chocο spa), κοπέλλα : Ειρήνη. Καλύτερα να είχα χρησιμοποιήσει  το ογδοντάρι πού έδωσα, για να ανάψω το πούρο μου πού λέει ο λόγος !  :2funny:. Και αγγαρεία να την είχαν βάλει να κάνει θα ήταν τουλάχιστον κάπως καλύτερη, αυτή ούτε μασάζ έκανε , ούτε την παραμικρή προσπάθεια για να δείξει ότι αξιζε τον κόπο πού πήγα εκεί , ούτε τίποτα. Ενα αγγούρι ξύλινο, με ξινό πρόσωπο και φυσικά αυτή ήταν η τελευταία φορά πού πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Τα είπα και ξελάφρωσα!

Φιλε geopan χιλια ευχαριστώ
Με γλύτωσες ......  :grin: Ημουν ετοιμος να εξορμισω γιατι δεν βρισκονται και πολλά στα βορεια. Εκτος απο τη Ειρήνη πηρε το μάτι σου και καμιά άλλη ?
Και πάλι ευχαριστώ  :)

adramagor

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλλιροης 85 εγινε καταθεση, πληρες προγραμμα με μελαχρινη με μπλε ματια, αδυνατη, δεν ειναι καθολου κακη σε ολα της. Στα συν ειναι οι καθαροι χωροι και η εξυπνη υποδοχη.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσκεψη χτες μεσημερι στη Σολωμού. Πρώτα στο 54. Υπήρχαν λεει μόνο 2 θεραπευτριες και ετσι συνεχισα στο 59. Αυτή που μου άνοιξε, αφου πρώτα ρώτησε μόνο το όνομα, με ενημέρωσε οτι οι περισσότερες κοπέλες δουλεύουν και φώναξε και άλλη μία κοπέλα. Την ενημέρωσα οτι θα ήθελα να δω και άλλες και έτσι περίμενα οχι παραπάνω από 5-6 λεπτά. Φανερώθηκε σε λίγο η Δεσποινα και την προτίμησα.
Ειναι γεγονός οτι η κοπέλα αξίζει ολα τα λεφτα (best value for money που λένε). Μου θύμησε  επισκέψεις μου στις Κάτω Χώρες.
Πλήρες πρόγραμμα Ε70.
Οταν βγήκα, αφού με ευχαρίστησε ευγενικότατα, μου σύστησε μια Μελίνα και άλλη μία που δεν θυμαμαι το όνομα.

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ και πάλι{αν και τη προηγούμενη φορά κανείς δεν επάντησε} :S. Αρκετα παλιώτερα υπήρχε ευαγές ίδρυμα σε άνα στενό παράλληλα μετη Φρατζή, χαμηλά προς Καλλιρρόης. Διευθύντρια η κα Μαίρη. Ακούστηκε ότι πήγε Πειραιά... Ξέρει κανείς κάτι σχετικό?

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Παίδες καλημέρα,
Προχτεσινη επίσκεψη στο κατάστημα της οδού Καλιρόης στον αριθμό 85, επέλαξα την Άννα που ειχα ξαναπάρει και ήξερα ότι ειναι και φιλότιμη η κοπελα και κάνει και καλό μασάζ, 20 - 25 λεπτά μετριο πρός το δυνατό μασαζ και μετά πέρασε στο κυρίος πιάτο, φραπεδιά με πού καλό καλαμάκι και τελικά CIM, όλα καλά μέχρι την στιγμή που ζήτησα και δεύτερη μερίδα (γιατί καλός ο καφές αλλα αν δεν φας και το κοψίδι σου θα σε πειράξει στο στομάχι), κάνε ενα ντουζάκι και έρχομαι μου λέει, εκεί κάτι ψυλιάστικα άλλα δεν έδωσα σημασία, ήρθε λοιπών κι αφού τελειώσαμε και με τον δεύτερο γύρο ετοιμάζομαι να φύγω και να περάσω από το "ταμείο" !!!!!!! εκεί έφαγα την ΉΤΤΑ!!!!! 160 μου λέει η ευγενέστατη κατα τα άλλα κυρία, μα ρε παιδιά λέω 1 ώρα έκατσα λέω!!!! ναι αλλα η κοπέλα ήρθε 2 φορές..... Συμπέρασμα: αν θέλω 2πλή μερίδα άλλη φορά θα κανονίζω κάτι κατ' ιδίαν με την κοπέλα και θα της το ξεκαθαρίζω πώς το κατάστημα δεν θα εμπλακεί στην συναλλαγή κι αν αυτό δεν γίνετε τότε θα αλλάξω στέκι γιατι με 160 πέρνεις εγγυημένο ξέκολο από Michel και σου περισεύουν και 10 γιούρα για τσιγάρα και παστέλι.... και δε χρειάζετε να κάνεισ και ακροβατικα πάνω στο κρεββάτι του ΜΑΣΑΖ.

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια και χαρα.
Ενημέρωση για το ιδρυμα της πατριάρχου .
Χθες πήγαμε παρέα τρία άτομα κατά τις 7 η ώρα .
Το μασαζ πολυ καλό , τίποτα όμως άλλο.
Οταν ομως φεύγαμε ρωτήσαμε εάν μπορούμε να κάνουμε σύναξη και να είμαστε πάνω από πέντε.
Απάντηση θα το δούμε !!!
Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα
Βλέπουμε

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Την Αντζελίνα από Σολωμού 54 την είχα πετύχει σε μια από τις πρώτες της μέρες στο μαγαζί αλλά είχα πάει για την Πολωνή Κατερίνα (ξεπετούλα είναι αυτή) και δεν την πήρα τότε. Στις επόμενες επισκέψεις μου στο ίδρυμα από τότε και έχοντας δει τις καλές κριτικές ήθελα να την πάρω αλλά δεν την πέτυχα ελεύθερη.
Χθες το απόγευμα ήμουν διπλά τυχερός γιατί και ήταν ελεύθερη αλλά ήμουν και το πρώτο της ραντεβού αφού πήγε αργά στο μαγαζί.
Από μασάζ δεν περίμενα τίποτα καταπληκτικό μιας και μου αρέσει το δυνατό παρά το μασάζ - σούπα. Ωστόσο ήταν πολύ καλό για απαλό μασάζ. Καθώς το μασάζ ήταν απαλό, της έπιασα κουβεντούλα όπου δεν έβαζε γλώσσα μέσα γελώντας συνέχεια με ότι της έλεγα. Η συνέχεια ήταν καταπληκτική καθώς το κορίτσι είναι πολύ δυνατό στο καλαμάκι στο οποίο αφιέρωσα 15-20 λεπτά. Πριν από το καλαμάκι έγινε βέβαια παιχνίδι με το πολύ ωραίο κορμί της και τους καταπληκτικούς βύζους που τους συνδύασε με το καλαμάκι μετά.
Καταλήξαμε σε ζουμερή μπριζολίτσα, ζεστή-ζεστή που αν και ήταν πολύ καλή δεν κράτησε πολύ λόγω του ότι άρχισε να πιέζει ο χρόνος αλλά κυρίως λόγω του παιχνιδιού που είχε προηγηθεί.
Συνολικά θα έβαζα 9/10 καθώς πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα που παίζουν στα ιδρύματα αυτή τη στιγμή. 

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η αντζελινα αποτελεί εγγύηση.
Ξερει τι θελεις και πως να σου το προσφερει.
Απλά το καλό είναι να μην ειναι κουρασμενη.
Αλλωστε εικοσι εννέα επισκέπτες τη συνιστούν!!!!!!!!

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ και πάλι{αν και τη προηγούμενη φορά κανείς δεν επάντησε} :S. Αρκετα παλιώτερα υπήρχε ευαγές ίδρυμα σε άνα στενό παράλληλα μετη Φρατζή, χαμηλά προς Καλλιρρόης. Διευθύντρια η κα Μαίρη. Ακούστηκε ότι πήγε Πειραιά... Ξέρει κανείς κάτι σχετικό?

Φίλε για να ξέρεις αυτό το μαγαζί και την Μαίρη είσαι και εσύ από τους πολύ παλιούς στο σπορ. Δυστυχώς όμως για σένα και για μένα, η Μαίρη δεν είναι πλέον μαζί μας. Ταξίδεψε οριστικά πριν 6-7 χρόνια πάσχοντας από την ανίατη. Να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν επρεπε να δωσεις +80 (!!!) για extra-ball σε καμια περιπτωση Κωτσο μου... :2funny:
Παίδες καλημέρα,
Προχτεσινη επίσκεψη στο κατάστημα της οδού Καλιρόης στον αριθμό 85, επέλαξα την Άννα που ειχα ξαναπάρει και ήξερα ότι ειναι και φιλότιμη η κοπελα και κάνει και καλό μασάζ, 20 - 25 λεπτά μετριο πρός το δυνατό μασαζ και μετά πέρασε στο κυρίος πιάτο, φραπεδιά με πού καλό καλαμάκι και τελικά CIM, όλα καλά μέχρι την στιγμή που ζήτησα και δεύτερη μερίδα (γιατί καλός ο καφές αλλα αν δεν φας και το κοψίδι σου θα σε πειράξει στο στομάχι), κάνε ενα ντουζάκι και έρχομαι μου λέει, εκεί κάτι ψυλιάστικα άλλα δεν έδωσα σημασία, ήρθε λοιπών κι αφού τελειώσαμε και με τον δεύτερο γύρο ετοιμάζομαι να φύγω και να περάσω από το "ταμείο" !!!!!!! εκεί έφαγα την ΉΤΤΑ!!!!! 160 μου λέει η ευγενέστατη κατα τα άλλα κυρία, μα ρε παιδιά λέω 1 ώρα έκατσα λέω!!!! ναι αλλα η κοπέλα ήρθε 2 φορές..... Συμπέρασμα: αν θέλω 2πλή μερίδα άλλη φορά θα κανονίζω κάτι κατ' ιδίαν με την κοπέλα και θα της το ξεκαθαρίζω πώς το κατάστημα δεν θα εμπλακεί στην συναλλαγή κι αν αυτό δεν γίνετε τότε θα αλλάξω στέκι γιατι με 160 πέρνεις εγγυημένο ξέκολο από Michel και σου περισεύουν και 10 γιούρα για τσιγάρα και παστέλι.... και δε χρειάζετε να κάνεισ και ακροβατικα πάνω στο κρεββάτι του ΜΑΣΑΖ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom