Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Συνάδελφε, πρέπει να σου δώσουν κάρτα μέλους στη Στουρνάρη. Έχεις δώσει τα περισσότερα ρεπορτάζ. Πρέπει να σου φτιάξουν κι έναν ανδριάντα στην είσοδο. Μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις ένα top-three ή κάτι αντίστοιχο, για να ξέρουμε πού να κινηθούμε αν πάμε;

Συνάδελφε από μασάζ να σου πω, έχουμε Βίκυ, Άννα, Ελένη και Μάρσι (για την Μάρσι ακόμα και τώρα που το γράφω δεν μπορώ να το πιστέψω).

Τώρα για φαγοπότι έχει να κάνει και με το τι σου αρέσει, εγώ π.χ. ένα καλά δουλεμένο πνευστό με όλα τα παρελκόμενα δεν το αλλάζω με την καλύτερη μπριζόλα, αν βεβαια τα βρεις και τα δύο ακόμα καλύτερα, αλλά λίγο δύσκολο κι αν τα θέλεις και τα δύο σε μια πολύ καλή "συσκευασία" και σ'αυτά τα λεφτά που δίνουμε εμείς, τότε καλύτερα να πάρεις λαχείο...........!!!!!!!!!!!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλά είπαμε κολωνάκι και χαι σοσιετυ ,
αλλά εκεί στην πατριάρχου ιωακειμ έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ.
πως την έχουν δει.
ακούς : εμείς δεν κάνουμε τίποτα από αυτά , εδώ μόνο μασαζ,
και από ότι μαθαίνω το βραδυ
το κλείνουν ματσο σεπαρε. Μιλαμε για πολλά ευρώ.
υπάρχει αντιστοιχη πληροφορηση?
..δεν πρέπει να ισχύει ούτε αυτό..το προσπαθώ στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο για πάρα πολλά χρόνια και δεν έχω καταφέρει κάτι...

Επισκέπτης
Για τους φαν της Εφης Σαρρή, μπορούν να τρέξουν να τη δούν σε νεαρότερη ηλικία (μεταξύ 25-30) στην Ιλιάδα. Αυτή την έκδοση την ονομάζουμε Victoria και εκτός του ότι είναι lookalike της Σαρρή (υπολογίστε και ένα ποσοστό πλάκας, μην πάτε με αφισα της Εφης τη βάλετε δίπλα και ψάχνετε για διαφορές...) και έχει κορμί μάρμαρο είναι και εφευρέτρια του σπασταρχίδικου  :tickedoff: ξινού φραπέ. Αν δηλαδή καταφέρετε το maximum που είναι το φραπεδάκι (αν υπάρχει άλλη πληροφόρηση ας κατατεθεί) θα σας έχει σπάσει τα @@ πρώτα :headbang:.
Ο επιθετικός προσδιορισμός "μάρμαρο" είναι ακριβής γιατί έχει απίστευτα γυμνασμένο κορμί και είναι απίστευτα ΚΡΥΑ :S. Βρε τι μου τάλεγαν οι Διευθύντριες του ιδρύματος, τίποτα εγώ! Ηθελα να δοκιμάσω ο  :jerking:!!!
(Παρεπιπτόντως το μασαζ είναι αποδεκτό :S)

Ας σημειωθεί ότι για νάχω τη Δύναμη του Αφρού μαζί μου (May the Foam be with you που λέμε και στο Frappe Wars) και την ευχή των Master ΦραπόJedai, χτύπησα ένα φραπεδάκι πριν από αυτό το πανάκριβο ξινό της Victoria. Αλλά τι να σου κάνει και η Δύναμη του Αφρού.. Αφού ο Δέσποτας λέει μακριά, ο master φραπαντάρ κάνει τεκμηριωμένες εναλλακτικές προτάσεις και μείς κάνουμε πειράματα, τα θέλει ο πισινός μας :booty:
απο κορμι και πατουσα σκιζει το μωρο, και πραγματικα κουκλι.
αλλα απο φραπεδια οντως ειναι μονο για κανα εσπρεσσο.
παντως ειναι το ομορφοτερο πλασμα που εχω πετυχει σε μασατζιδικο.

Επισκέπτης
Εσυ μου ειπες οτι δεν περασες καλα λονδινο...τι εγινε τελικα? :think:
αφου θα με πλακωνανε στο ξυλο για 225 παλιολιρες οι μπινεδες :dancing:

Παρότι τον τελευταίο μήνα λόγω προβλημάτων  :headbang:απέχω από το forum, ( ελπίζω να επανέλθω δριμύτερος σύντομα) μπαίνω στο πειρασμό να γράψω δύο τρείς λέξεις για τον Panx :cool2:. Ειλικρινά, πίστευα ότι θα ήσουν ο τελευταίος  που θα έκανες scout :new_shocked: στο συγκεκριμένο ίδρυμα :o :o. Καλά μπρε συ δεν διαβάζεις  :idiot:τι έχουμε γράψει για το συγκεκριμένο :referee:; Δεν πήγαινες καλύτερα να τα δώσεις σε κανένα φτωχό να σου πει και κανά καλό λόγο. Βεβαία σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  :rockon:που κάθισες και τα έγραψες. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Μπράβο Μπράβο Μπράβο :thumbsup:

τι να κανω μπρε συ που με ειχε πιασει δρακουλιτιδα και δεν μπορουσα να ηρεμησω.  :uglystupid:αφου τα γυρισα ολα αυτο ηταν η μοναδικη μου λυση αναγκης. η ταν η επι τας
γαμω το! επρεπε να την πατησω. εφου το ξερα δεν ειχα ενστικτο εκεινη τη μερα. αφου πραγματικα ειπα να τα κοψω τελειως τα μασαζ :boobies:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπον χτεσινη βολτα σε 2 μαγαζια:
1η σταση Γαλατσιου 1.....αφου χτυπηγα το κουδουνι 5 λεπτα, τελικα μου ανοιξαν.
Επι της υποδοχης η ασχημη Ειρηνη...μου λεει, ειμαι εγω και αλλη μια κοπελα(δεν θυμαμαι ονομα) αλλα το ξερω οτι δεν θα περασεις.....λεω γιατι?
Γιατι εδω και 2 μηνες μονο εμεις δουλευουμε και ο κοσμος μας εχει βαρεθει!!!!
Παλι καλα λεω που το καταλαβες...........
Παντως με πληροφορησε οτι απο αυριο θα δουλευει εκει αλλη μια Ρουμανα...(που δουλευε και παλια)

Τι να πω.....εντελως για τα μπαζα το μαγαζι

ΕΒΙΤΑ ΑΚΟΥΣ!!!!!!!!

Φευγω λοιπον...και κατευθυνομαι για Φωκιωνος
Περιπου 20:15, οπου και με υποδεχεται χαμογελαστη η κυρια της υποδοχης.
Ειδα 3 κοπελες...το milf κορινα, το κοντοπουτανο Παολα και αλλη μια που την ειδα γρηγορα(καλη μου φανηκε)
Λεω ασε ας μην δοκιμασω νεα ειδη και πηγα στα σιγουρα με το Παολακι.....
Δεν λεω καλη και δοκιμασμενη, αλλα λιγο η κουραση της ημερας(ημουν τελευταιο ραντεβου) λιγο ισως οτι τα εχουμε οικονομησει...λιγο οτι το εχουμε παρει επανω μας.
η περιποιηση δεν ηταν σε κανενα βαθμο ιδια με αυτη που ειχα πριν 3 μηνες απο την συγκεκριμενη κοπελα.
Αυτα....

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επισης, νεο (σχετικο) μπριζολαδικο, στην ιουλιανου 51 ή 52 (σορυ δεν θυμαμαι), κουδουνι ''αθεριδης'' ή καπως ετσι.

παρτε την ελληνιδα πιτσιρικα, αλλα προσεξτε, καθως φυλαγονται πολυ..
Σήμερα :priest:  πάτερ απογευματάκι θα πάω για ερευνα αγοράς ...εκτός από τις ευλογίες σου καμία συμβουλη σε pm ? ... thanx

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
απο κορμι και πατουσα σκιζει το μωρο, και πραγματικα κουκλι.
αλλα απο φραπεδια οντως ειναι μονο για κανα εσπρεσσο.
παντως ειναι το ομορφοτερο πλασμα που εχω πετυχει σε μασατζιδικο.
Τι να το κάνεις αφού δεν σερβίρει πανσέτα. Που θα πάει όμως θα ενδώσει και αυτή, θα την πείσουν και υπόλοιπες, αρκεί να μην έχει πελατεία και να τρώει χυλόπιτες κάθε φορά που παρουσιάζεται σε συναγωνιστές και εκείνοι την γειώνουν. :hammer:
Τότε από την πείνα θα αναγκαστεί και αυτή να "παλέψε', όπως οι υπόλοιπες. Μέχρι και κουλούρι θα δίνει

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Αρτι αφιχθεις απο στουρναρη....διαλεξα αννα με :boobies: :boobies: καλα αλλα αρχισαν την κατηφορα....
αργησε να ερθει στο δωματιο!
φοβερο μασαζ!!!!και ακομα καλυτερο φραπε με καλαμακι! ειπε οτι το λατρευει...
στην μπριζολα τα χαλασε....λιγο βιαστικη τελειως καυλωτικη αλλα βιαστικη....εκει που δεν βιαζοταν ηταν οταν περιμενε να πληρωθει! :grin: :grin:
αληθεια εσεις πως ξερετε οτι περναει η ωρα του μασαζ γιατι εγω τα χανω!! :rockon: :rockon: :jerking:

Επισκέπτης
Τι να το κάνεις αφού δεν σερβίρει πανσέτα. Που θα πάει όμως θα ενδώσει και αυτή, θα την πείσουν και υπόλοιπες, αρκεί να μην έχει πελατεία και να τρώει χυλόπιτες κάθε φορά που παρουσιάζεται σε συναγωνιστές και εκείνοι την γειώνουν. :hammer:
Τότε από την πείνα θα αναγκαστεί και αυτή να "παλέψε', όπως οι υπόλοιπες. Μέχρι και κουλούρι θα δίνει
μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! θα ξαναγινω τακτικος!

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πού είναι ο  :priest: - σωτήρας μας οέο???  :dancing:  παιδια και όποιος ξέρει από Ιουλιανού πληροφορίες μέχρι το απόγευμα που θα σας φέρω εγω...  :rockon: ας βοηθήσει

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.141
Πόντοι
19.505
Σήμερα :priest:  πάτερ απογευματάκι θα πάω για ερευνα αγοράς ...εκτός από τις ευλογίες σου καμία συμβουλη σε pm ? ... thanx

και άμα το βρεις γράψε μας... διάβασε λίγο πιο πάνω. Επίσκεψη Μάρνη 28 και ποιά βλέπω; Τη Μάγια από Στουρνάρη. Επίσης μια ξανθιά πιτσιρίκα τσαπερδόνα ονόματι Θεοδώρα (Zero τι γνωρίζεις για το ποιόν της;) η Νάταλι και το τούρμπο που ανοίγει συνήθως την πόρτα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παιδια ακυρη η πιτσιρικα απο την ιουλιανου. την εκανε και δεν ειχα παρει ουτε τηλεφωνο της.  :headbang: :headbang:

θα περασω μεσα στην εβδομαδα να δω τι εχει καθως και για να δωσω πληρεστερα στοιχεια του μαγαζιου..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....αλλά τι να το κάνεις, έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, μα πάρα πολλά χιλιόμετρα θα έλεγα, γι'αυτό κι έκανα δυό τρείς προσπάθειες να φάω κουλουράκι, αλλά έφαγα πόρτα.......!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.............? :think: :think: :think: :think: :think:
της το ''εχεις'' κοστολογησει ???? πόσο σου ειπε ????

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κολωνάκι στό....Πατριαρχείο :priest:. Γίνεσε μέλος καί απολαμβάνεις τά προνόμοια τού μέλους :knockinb: μόνο όταν σέ πάει συστημένο άλλο μέλος (ματσωμένο βέβαια) Αιτήσεις χωρίς συστάσεις δέν γίνονται δεκτές, σού κλείνουν μία πόρτα... :headbang: :headbang: Ωχ ακόμα πονάει η μύτη μου!!! :hammer:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Κολωνάκι στό....Πατριαρχείο :priest:. Γίνεσε μέλος καί απολαμβάνεις τά προνόμοια τού μέλους :knockinb: μόνο όταν σέ πάει συστημένο άλλο μέλος (ματσωμένο βέβαια) Αιτήσεις χωρίς συστάσεις δέν γίνονται δεκτές, σού κλείνουν μία πόρτα... :headbang: :headbang: Ωχ ακόμα πονάει η μύτη μου!!! :hammer:
εσυ εχεις φαει πορτα ????

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες έχω πληροφορίες για Ιουλιανου. Φυσικά μόνο σε pm και σε όσους δεν έκανα τους έξυπνους...  :priest: ευχαριστώ για ενημέρωση  αλλά προλαβά και πήγα πριν δω το ποστ  :rockon: :rockon: :rockon: πάντα τέτοια. :dancing: :dancing: :dancing:

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα. Σας στέλνω την παρακάτω προειδοποίηση, για να μη κλαίτε τα ωραία σας ευρουλάκια εκ των υστέρων. Τόπος :Μαρούσι (chocο spa), κοπέλλα : Ειρήνη. Καλύτερα να είχα χρησιμοποιήσει  το ογδοντάρι πού έδωσα, για να ανάψω το πούρο μου πού λέει ο λόγος !  :2funny:. Και αγγαρεία να την είχαν βάλει να κάνει θα ήταν τουλάχιστον κάπως καλύτερη, αυτή ούτε μασάζ έκανε , ούτε την παραμικρή προσπάθεια για να δείξει ότι αξιζε τον κόπο πού πήγα εκεί , ούτε τίποτα. Ενα αγγούρι ξύλινο, με ξινό πρόσωπο και φυσικά αυτή ήταν η τελευταία φορά πού πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Τα είπα και ξελάφρωσα!
Τή ξανθιά μέ τούς βύζους λές; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom