Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η γιανα η λενα οπως την ξερεις και στο χαλανδρι και στη  παπαδιαμαντοπουλου που ηταν ειναι στο φουλ προγραμα και στην ιλιαδα το ιδιο κανει.

adramagor

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σορρυ για τους αγγλικους χαρακτηρες, στην καλλιροης μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι ανοιχτο??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
πηγ
και κατι ακομα ,παλι διαβασα για σολωμου 33(πρωην ναταλι απο οικονομου),στο 7ο οροφο.και παλι δεν ειδα κατι να παιζει στα κουδουνια,εκτος απο ενα "χριστινα ...ιεβα 70 οροφο".
Αυτό είναι το κουδούνι.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
λοιπον στην απογευματινη μου τσαρκα για μασαζ ειπα να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια και τις ιδιες.....ουτε σολωμου 54,ουτε στουρναρη ,ουτε φωκα νεγρα,μα ουτε και κουμανουδη.και πηγα...........για πρωτη φορα πατησιων 131 παρακαλω στον 3ο οροφο.παρουσιαστηκαν 3 κοντοπουτανα, ΟΧΙ μιλφ,και μια πιο γεματη ονοματι ελινα η εβινα η εβιτα καπου εκει.τελικα διαλεξα μια μαριλενα απο ρουμανια.κοντος ο παικτης με μαυρο μαλλι και μπουτακια :rolleyes: αλλα με το βυζι απο αυτο που μου αρεσει :boobies: να χει μια γυναικα-καλοστημενο και σφικτο και ζυγισμενο(οχι σιλικον).ολαααα καλα...ξηγημενα....70 το μαλλι παρακαλω....οριστε τα ρεστα δικα σασς :dancing:.
αλλα πολλη κινηση βρε αδερφια....κουδουνια κατω ,κουδουνια πανω...ακομα ακουσα που ελεγε σε εναν "εμπα λιγο στο μπανιο και περιμενε",ακομα και η κουζινα και το σαλονι γεματο :rockon: :think:

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη προχθές στην Σολωμού 59 για το τρελλο Δεσποινάκη. Ατυχος όμως γιατί Δούλευε. Οι άλλες γκόμενες φλάτζες.

Έτσι πήγα στην Στουρνάρη. Παρότι ήταν από το πιο σωστό μέρος κάποτε, τώρα έχει χάσει τη λάμψη του. Από τις κοπέλες λείπει η τσαχπινιά και στο στάδιο της μπριζόλας είναι σαν ρομποτάκια.

Τελικά σπάστικα και πήγα για καφέ με φίλους.

Υπάρχει κάτι σπέσιαλ στον χώρο τελευταία?

MichaelD

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό επισκέφτηκα το ευαγές ίδρυμα στο δρόμο του ευεργέτη. Επειδή την προηγούμενη φορά η ανταπόκριση προκάλεσε σχόλια για το ποιος ήταν ο ευεργέτης, ρε συναγωνιστές, πρέπει να είναι κάποιος Σουρν(ος)για να μην το καταλάβει. Επισημαίνω και πάλι Στουρν(ος). Συνεχίζω και δεν επανέρχομαι. Εν αντιθέσει με τον παραπάνω σύντροφο, από την πρώτη κιόλας φορά, στάμπαρα τις δυο κοπέλλες που μου πήγαιναν περισσότερο από τις 7-8, που πέρασαν από μπροστά μου. Πήρα την πρώτη φορά την κοπέλλα με το μεγάλο στήθος και τα καπούλια, η οποία σημειωτέον κάνει πολύ καλό μασάζ. Επιπλέον μου πρόσφερε φραπόγαλο και έβγαλε το χαρτάκι από το καλαμάκι, έπαιξε με το "Βρασίδα" και γω με το "γατάκι" της και κάθησε σαν γατούλα, αλλά και σαν κολώνα. Έγινα πύρ (κ)αυλος και η διάθεσή μου, μετά, ήταν άλλο πράγμα.Πέταγα...
Τη δεύτερη φορά, πήρα την άλλη κοπέλλα, που είχα σταμπάρει και θυμόμουν το όνομά της. Παρότι ήμουν κουρασμένος, ένεκα μιας πεζοπορίας το Σάββατο και δουλειές στο σπίτι (εργένης γαρ), είχε κολλήσει το μυαλό μου στην κοπέλλα και πράγματι τη βρήκα την Κυριακή, αν και το ίδρυμα λειτουργούσε με περιορισμένη σύνθεση (λίγες κοπέλλες εκείνη την ημέρα). Από μασάζ δεν έλεγε και όπως μου είπε ήταν μπουκωμένη, ένεκα της αλλεργίας της Άνοιξης.Δεν έβγαλε το χαρτάκι από το καλαμάκι και κάθησε σαν γατούλα.Μου άρεσε πολύ σαν κοπέλλα, μέτρια αλλά σφιχτά μπαλονάκια και τέλειωσα, παίζοντας με το Βρασίδα.Δεν με χάλασε, πάντως, η φάση, γιατί εγώ ήμουν κουρασμένος.
Υπόψη, αν πάτε στο συγκεκριμένο ίδρυμα, προτιμήστε να διαβάσετε στο δωμάτιο με τη βιβλιοθήκη. Εγώ ήμουν τυχερός την πρώτη φορά. Τη δεύτερη, μάλλον, το είχε καταλάβει άλλος σύντροφος.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό επισκέφτηκα το ευαγές ίδρυμα στο δρόμο του ευεργέτη. Επειδή την προηγούμενη φορά η ανταπόκριση προκάλεσε σχόλια για το ποιος ήταν ο ευεργέτης, ρε συναγωνιστές, πρέπει να είναι κάποιος Σουρν(ος)για να μην το καταλάβει. Επισημαίνω και πάλι Στουρν(ος). Συνεχίζω και δεν επανέρχομαι. Εν αντιθέσει με τον παραπάνω σύντροφο, από την πρώτη κιόλας φορά, στάμπαρα τις δυο κοπέλλες που μου πήγαιναν περισσότερο από τις 7-8, που πέρασαν από μπροστά μου. Πήρα την πρώτη φορά την κοπέλλα με το μεγάλο στήθος και τα καπούλια, η οποία σημειωτέον κάνει πολύ καλό μασάζ. Επιπλέον μου πρόσφερε φραπόγαλο και έβγαλε το χαρτάκι από το καλαμάκι, έπαιξε με το "Βρασίδα" και γω με το "γατάκι" της και κάθησε σαν γατούλα, αλλά και σαν κολώνα. Έγινα πύρ (κ)αυλος και η διάθεσή μου, μετά, ήταν άλλο πράγμα.Πέταγα...
Τη δεύτερη φορά, πήρα την άλλη κοπέλλα, που είχα σταμπάρει και θυμόμουν το όνομά της. Παρότι ήμουν κουρασμένος, ένεκα μιας πεζοπορίας το Σάββατο και δουλειές στο σπίτι (εργένης γαρ), είχε κολλήσει το μυαλό μου στην κοπέλλα και πράγματι τη βρήκα την Κυριακή, αν και το ίδρυμα λειτουργούσε με περιορισμένη σύνθεση (λίγες κοπέλλες εκείνη την ημέρα). Από μασάζ δεν έλεγε και όπως μου είπε ήταν μπουκωμένη, ένεκα της αλλεργίας της Άνοιξης.Δεν έβγαλε το χαρτάκι από το καλαμάκι και κάθησε σαν γατούλα.Μου άρεσε πολύ σαν κοπέλλα, μέτρια αλλά σφιχτά μπαλονάκια και τέλειωσα, παίζοντας με το Βρασίδα.Δεν με χάλασε, πάντως, η φάση, γιατί εγώ ήμουν κουρασμένος.
Υπόψη, αν πάτε στο συγκεκριμένο ίδρυμα, προτιμήστε να διαβάσετε στο δωμάτιο με τη βιβλιοθήκη. Εγώ ήμουν τυχερός την πρώτη φορά. Τη δεύτερη, μάλλον, το είχε καταλάβει άλλος σύντροφος.

και ποσο πηγε το μαλλι?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Σολωμου 33 ειναι νεο?? :think:
που εχει ελληνιδες με μπριζολα?? :think:

MichaelD

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, την πρώτη φορά 80, μάλλον γιατί βγήκε το χαρτάκι και τη δεύτερη 70.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
λοιπον στην απογευματινη μου τσαρκα για μασαζ ειπα να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια και τις ιδιες.....ουτε σολωμου 54,ουτε στουρναρη ,ουτε φωκα νεγρα,μα ουτε και κουμανουδη.και πηγα...........για πρωτη φορα πατησιων 131 παρακαλω στον 3ο οροφο.παρουσιαστηκαν 3 κοντοπουτανα, ΟΧΙ μιλφ,και μια πιο γεματη ονοματι ελινα η εβινα η εβιτα καπου εκει.τελικα διαλεξα μια μαριλενα απο ρουμανια.κοντος ο παικτης με μαυρο μαλλι και μπουτακια :rolleyes: αλλα με το βυζι απο αυτο που μου αρεσει :boobies: να χει μια γυναικα-καλοστημενο και σφικτο και ζυγισμενο(οχι σιλικον).ολαααα καλα...ξηγημενα....70 το μαλλι παρακαλω....οριστε τα ρεστα δικα σασς :dancing:.
αλλα πολλη κινηση βρε αδερφια....κουδουνια κατω ,κουδουνια πανω...ακομα ακουσα που ελεγε σε εναν "εμπα λιγο στο μπανιο και περιμενε",ακομα και η κουζινα και το σαλονι γεματο :rockon: :think:

φιλε Ταρζάν η λεγάμενη ειναι Αλβανίδα που το πάιζει Ρουμάνα και καλά...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερα φιλε.
μην εισαι τοσο κρυψινους αλλη φορα.
γραφε με ονοματα!!!
το ποστ σου ειναι απο τα πλεον αχρηστα ,κανει μονο για το προσωπικο σου ημερολογιο.
μη σε πιανουν ντροπες,
ολοι φιλοι ειμαστε εδω. ;)
φιλικα.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ταρζαν επρεπε να χτυπαγες την εβιτα γιατι ειναι πιο εκφυλη κατα τη γνωμη μου.πολυ δεκτικη και με θερμη συμετοχη στη μπριζολα με 70 ευρο.νομιζω και αυτη ρουμανακι ειναι απ'οτι μου ειχε πει.

MichaelD

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η μυστικοπάθειά μου για τα εν λόγω ιδρύματα προέρχονταν από το γεγονός ότι δεν πρέπει να τα "καίμε", καθόσον η επίσημη λειτουργία τους είναι τυπικά άλλη.Δεκτή η παρατήρησή σου, πάντως και επειδή θέλεις και ονόματα σου λέω ότι το τραγούδι "Άννα δεν ήσουνα εσύ για αεροπλάνα" μου αρέσε πολύ, αλλά και το φιλμ "πριγκίπισσα Σίσσυ" δεν με χάλασε. Σου λέω και πάλι, όμως, ότι η επιλογή είναι θέμα γούστου και όπως ξέρεις καλά, μέχρι να βρεις τη χημεία με την κατάλληλη κοπέλλα το ψάχνεις λίγο.Κάποιος άλλος συναγωνιστής είχε διαλέξει άλλες κοπέλλες, που εμένα δεν μου "κάρφωσαν" στο μάτι.    

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η μυστικοπάθειά μου για τα εν λόγω ιδρύματα προέρχονταν από το γεγονός ότι δεν πρέπει να τα "καίμε", καθόσον η επίσημη λειτουργία τους είναι τυπικά άλλη.Δεκτή η παρατήρησή σου, πάντως και επειδή θέλεις και ονόματα σου λέω ότι το τραγούδι "Άννα δεν ήσουνα εσύ για αεροπλάνα" μου αρέσε πολύ, αλλά και το φιλμ "πριγκίπισσα Σίσσυ" δεν με χάλασε. Σου λέω και πάλι, όμως, ότι η επιλογή είναι θέμα γούστου και όπως ξέρεις καλά, μέχρι να βρεις τη χημεία με την κατάλληλη κοπέλλα το ψάχνεις λίγο.Κάποιος άλλος συναγωνιστής είχε διαλέξει άλλες κοπέλλες, που εμένα δεν μου "κάρφωσαν" στο μάτι.    

Τι να "κάψεις" φίλε μου,που το έχουνε κάψει οι ίδιοι......στα περισσότερα μπαίνεις μέσα και μόλις πεις οτι εισαι απο το ιντερνετ,σκάνε ενα χαμόγελο μεχρι τ' αυτιά.......

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι γεια και χαρα.
επίσκεψη στη σολωμού για μεσημεριανό πρώτη φορά.
καλή ώρα . ολα τα μωρα στην πίστα.
Βέβαια η επιλογη είναι αντζελινα , καθώς δεν έχω και χρονο γαι χάσιμο. Ομως είδαμε ωραία προσωπάκια και μάλλον αύριο την ίδια ώρα θα κάνουμε και πάλι μία επίσκεψη. Ισως είναι η καλύτερη ώρα. 

MichaelD

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καιεμένα μου είπαν ότι καλύτερη ώρα είναι πριν τις 5 το απόγευμα, γιατί μετά πλακώνει πολύς κόσμος. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι από το internet.Όταν την πρώτη φορά ζήτησα το extra δεν αρνήθηκε η κοπέλλα, παρά μόνο μου έκανε εξήγηση για τα λεφτά.Άλλωστε, όλες καταλαβαίνουν το σκοπό της επίσκεψης, μας κόβουν. Σημαντικό, σε κάθε περίπτωση, είναι να σου κάνει και ένα "αξιοπρεπές" μασάζ.Πρωκτικό, πάντως, δεν ήθελε καμία στα ιδρύματα αυτά.

Επισκέπτης
λοιπον, να αναφερω και εγω την χειροτερη ισως εμπειρια μου σε μασαζ.
αφου περασα μια βολτα απο φιλωνοσ το οποιο ηταν απλα απαρδεκτο, και καραισκου στον πειραια που ειχε δυο μιλφακια αλλα εψαχνα κατι πιο φρεσκο και με ετρωγε η κωλοπεριεργεια μου να ανακαλυψω νεους οριζοντες με εβγαλε η ασημενια βολιδα μου στην περιοχη του φιξ και στην οδο καλλιροης 48 πανω απο την οπελ(αν κανω λαθος τον αριθμο) που να μην με εβγαζε γαμω το στανιο μου. για να μην πολυλογω μπαινουν τα κοριτσια και διαλεγω αλεξανδρα που εδειξε ωραιο μπουτακι και κορμακι. με το που μπαινει συμπεριφορα χαλια λες και πηγαινα για δανεικα σε εβραιο, ξαλωνω και με αρχιζει σε ενα τριψιμο που παιδια λεω αυριο δεν θα μπορω να περπατησω. μου ετριβε την μεση πανω κατω ,πανω κατω. και μετα απο λιγη κουβεντα τη ρωτησα απο που ειναι και μου ειπε ,αλβανιδα. με ηρθε ταμπλας!!! γαμω το στανιο μου λεω να φυγω οπως ειμαι, αλλα εβλεπα το μπουτι και τεσπα. μου λεει δε μοιαζω για αλβανιδα? ηθελα να τις πω εισαι και φαινεσαι αλλα εχε χαρη που δν ειχα κανα οπλο μαζι , και πολυ κωλοσυμπεριφορα που ουτε η χειροτερη ποια  να πω δεν εχει.
αφου αναστεναξα κανα 10λεπτο με γυρναει μπροστα και αρχιζει να μου τριβει τα  μπουτια.ε χωρισ να κανω πλακα μου εκανε εγκαυμα στο αριστερο μπουτι απο το τριψιμο .ειχα και την τριχα , σαν πιλινγκ εγινε. παιδια στο 15λεπτο σταματησε και ειναι η πρωτη μου φορα που χαρηκα που τελειωσε τοσο γρηγορα το μασαζ.
λοιπον στα μετα δεν χρειαζεταιο να πω τι, φανταστειτε πως ειναι οι γυφτισες που λενε ασημωσε για να συνεχισω ,ετσι ακριβως.
αφου τα μαζεψα και εφυγα, της ειπα ωστοσο να αλλαξει και επαγγελμα.
το λοιπον , μαγκες μακρυα απο εκει. τετοια ξεπετα μαγαζι δεν εχω ματαξαναδει, ουτε και στο λονδινο που στην πεφτανε να σου φανε οτι χρημα κουβαλας καθαρα και με μπραβους στα πιο καταγωγια.
αυτα τα ολιγα, και να μαθουμε να εκτιμουμε τα καλα μαγαζια και τα σταθερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom