periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η γιανα η λενα οπως την ξερεις και στο χαλανδρι και στη παπαδιαμαντοπουλου που ηταν ειναι στο φουλ προγραμα και στην ιλιαδα το ιδιο κανει.
Αυτό είναι το κουδούνι.πηγ
και κατι ακομα ,παλι διαβασα για σολωμου 33(πρωην ναταλι απο οικονομου),στο 7ο οροφο.και παλι δεν ειδα κατι να παιζει στα κουδουνια,εκτος απο ενα "χριστινα ...ιεβα 70 οροφο".
"Τατιάνα" ο γερο Αντυ??? ?καλημερα τατιανα!ολα καλα?
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό επισκέφτηκα το ευαγές ίδρυμα στο δρόμο του ευεργέτη. Επειδή την προηγούμενη φορά η ανταπόκριση προκάλεσε σχόλια για το ποιος ήταν ο ευεργέτης, ρε συναγωνιστές, πρέπει να είναι κάποιος Σουρν(ος)για να μην το καταλάβει. Επισημαίνω και πάλι Στουρν(ος). Συνεχίζω και δεν επανέρχομαι. Εν αντιθέσει με τον παραπάνω σύντροφο, από την πρώτη κιόλας φορά, στάμπαρα τις δυο κοπέλλες που μου πήγαιναν περισσότερο από τις 7-8, που πέρασαν από μπροστά μου. Πήρα την πρώτη φορά την κοπέλλα με το μεγάλο στήθος και τα καπούλια, η οποία σημειωτέον κάνει πολύ καλό μασάζ. Επιπλέον μου πρόσφερε φραπόγαλο και έβγαλε το χαρτάκι από το καλαμάκι, έπαιξε με το "Βρασίδα" και γω με το "γατάκι" της και κάθησε σαν γατούλα, αλλά και σαν κολώνα. Έγινα πύρ (κ)αυλος και η διάθεσή μου, μετά, ήταν άλλο πράγμα.Πέταγα...
Τη δεύτερη φορά, πήρα την άλλη κοπέλλα, που είχα σταμπάρει και θυμόμουν το όνομά της. Παρότι ήμουν κουρασμένος, ένεκα μιας πεζοπορίας το Σάββατο και δουλειές στο σπίτι (εργένης γαρ), είχε κολλήσει το μυαλό μου στην κοπέλλα και πράγματι τη βρήκα την Κυριακή, αν και το ίδρυμα λειτουργούσε με περιορισμένη σύνθεση (λίγες κοπέλλες εκείνη την ημέρα). Από μασάζ δεν έλεγε και όπως μου είπε ήταν μπουκωμένη, ένεκα της αλλεργίας της Άνοιξης.Δεν έβγαλε το χαρτάκι από το καλαμάκι και κάθησε σαν γατούλα.Μου άρεσε πολύ σαν κοπέλλα, μέτρια αλλά σφιχτά μπαλονάκια και τέλειωσα, παίζοντας με το Βρασίδα.Δεν με χάλασε, πάντως, η φάση, γιατί εγώ ήμουν κουρασμένος.
Υπόψη, αν πάτε στο συγκεκριμένο ίδρυμα, προτιμήστε να διαβάσετε στο δωμάτιο με τη βιβλιοθήκη. Εγώ ήμουν τυχερός την πρώτη φορά. Τη δεύτερη, μάλλον, το είχε καταλάβει άλλος σύντροφος.
λοιπον στην απογευματινη μου τσαρκα για μασαζ ειπα να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια και τις ιδιες.....ουτε σολωμου 54,ουτε στουρναρη ,ουτε φωκα νεγρα,μα ουτε και κουμανουδη.και πηγα...........για πρωτη φορα πατησιων 131 παρακαλω στον 3ο οροφο.παρουσιαστηκαν 3 κοντοπουτανα, ΟΧΙ μιλφ,και μια πιο γεματη ονοματι ελινα η εβινα η εβιτα καπου εκει.τελικα διαλεξα μια μαριλενα απο ρουμανια.κοντος ο παικτης με μαυρο μαλλι και μπουτακια αλλα με το βυζι απο αυτο που μου αρεσει να χει μια γυναικα-καλοστημενο και σφικτο και ζυγισμενο(οχι σιλικον).ολαααα καλα...ξηγημενα....70 το μαλλι παρακαλω....οριστε τα ρεστα δικα σασς .
αλλα πολλη κινηση βρε αδερφια....κουδουνια κατω ,κουδουνια πανω...ακομα ακουσα που ελεγε σε εναν "εμπα λιγο στο μπανιο και περιμενε",ακομα και η κουζινα και το σαλονι γεματο
φιλε Ταρζάν η λεγάμενη ειναι Αλβανίδα που το πάιζει Ρουμάνα και καλά...
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό επισκέφτηκα το ευαγές ίδρυμα στο δρόμο του ευεργέτη. Επειδή την προηγούμενη φορά η ανταπόκριση προκάλεσε σχόλια για το ποιος ήταν ο ευεργέτης, ρε συναγωνιστές, πρέπει να είναι κάποιος Σουρν(ος)για να μην το καταλάβει. Επισημαίνω και πάλι Στουρν(ος). Συνεχίζω και δεν επανέρχομαι. Εν αντιθέσει με τον παραπάνω σύντροφο, από την πρώτη κιόλας φορά, στάμπαρα τις δυο κοπέλλες που μου πήγαιναν περισσότερο από τις 7-8, που πέρασαν από μπροστά μου. Πήρα την πρώτη φορά την κοπέλλα με το μεγάλο στήθος και τα καπούλια, η οποία σημειωτέον κάνει πολύ καλό μασάζ. Επιπλέον μου πρόσφερε φραπόγαλο και έβγαλε το χαρτάκι από το καλαμάκι, έπαιξε με το "Βρασίδα" και γω με το "γατάκι" της και κάθησε σαν γατούλα, αλλά και σαν κολώνα. Έγινα πύρ (κ)αυλος και η διάθεσή μου, μετά, ήταν άλλο πράγμα.Πέταγα...
Τη δεύτερη φορά, πήρα την άλλη κοπέλλα, που είχα σταμπάρει και θυμόμουν το όνομά της. Παρότι ήμουν κουρασμένος, ένεκα μιας πεζοπορίας το Σάββατο και δουλειές στο σπίτι (εργένης γαρ), είχε κολλήσει το μυαλό μου στην κοπέλλα και πράγματι τη βρήκα την Κυριακή, αν και το ίδρυμα λειτουργούσε με περιορισμένη σύνθεση (λίγες κοπέλλες εκείνη την ημέρα). Από μασάζ δεν έλεγε και όπως μου είπε ήταν μπουκωμένη, ένεκα της αλλεργίας της Άνοιξης.Δεν έβγαλε το χαρτάκι από το καλαμάκι και κάθησε σαν γατούλα.Μου άρεσε πολύ σαν κοπέλλα, μέτρια αλλά σφιχτά μπαλονάκια και τέλειωσα, παίζοντας με το Βρασίδα.Δεν με χάλασε, πάντως, η φάση, γιατί εγώ ήμουν κουρασμένος.
Υπόψη, αν πάτε στο συγκεκριμένο ίδρυμα, προτιμήστε να διαβάσετε στο δωμάτιο με τη βιβλιοθήκη. Εγώ ήμουν τυχερός την πρώτη φορά. Τη δεύτερη, μάλλον, το είχε καταλάβει άλλος σύντροφος.
ταρζαν επρεπε να χτυπαγες την εβιτα γιατι ειναι πιο εκφυλη κατα τη γνωμη μου.πολυ δεκτικη και με θερμη συμετοχη στη μπριζολα με 70 ευρο.νομιζω και αυτη ρουμανακι ειναι απ'οτι μου ειχε πει.λοιπον στην απογευματινη μου τσαρκα για μασαζ ειπα να ξεφυγω απο τα ιδια και τα ιδια και τις ιδιες.....ουτε σολωμου 54,ουτε στουρναρη ,ουτε φωκα νεγρα,μα ουτε και κουμανουδη.και πηγα...........για πρωτη φορα πατησιων 131 παρακαλω στον 3ο οροφο.παρουσιαστηκαν 3 κοντοπουτανα, ΟΧΙ μιλφ,και μια πιο γεματη ονοματι ελινα η εβινα η εβιτα καπου εκει.τελικα διαλεξα μια μαριλενα απο ρουμανια.κοντος ο παικτης με μαυρο μαλλι και μπουτακια αλλα με το βυζι απο αυτο που μου αρεσει να χει μια γυναικα-καλοστημενο και σφικτο και ζυγισμενο(οχι σιλικον).ολαααα καλα...ξηγημενα....70 το μαλλι παρακαλω....οριστε τα ρεστα δικα σασς .
αλλα πολλη κινηση βρε αδερφια....κουδουνια κατω ,κουδουνια πανω...ακομα ακουσα που ελεγε σε εναν "εμπα λιγο στο μπανιο και περιμενε",ακομα και η κουζινα και το σαλονι γεματο
καλιμερα σιναδερφοι πιγα για ανασκαφι ιουλιανου 51 53 αλλα δεν βρικα κατι παραπλισιο στα κουδουνια
Η μυστικοπάθειά μου για τα εν λόγω ιδρύματα προέρχονταν από το γεγονός ότι δεν πρέπει να τα "καίμε", καθόσον η επίσημη λειτουργία τους είναι τυπικά άλλη.Δεκτή η παρατήρησή σου, πάντως και επειδή θέλεις και ονόματα σου λέω ότι το τραγούδι "Άννα δεν ήσουνα εσύ για αεροπλάνα" μου αρέσε πολύ, αλλά και το φιλμ "πριγκίπισσα Σίσσυ" δεν με χάλασε. Σου λέω και πάλι, όμως, ότι η επιλογή είναι θέμα γούστου και όπως ξέρεις καλά, μέχρι να βρεις τη χημεία με την κατάλληλη κοπέλλα το ψάχνεις λίγο.Κάποιος άλλος συναγωνιστής είχε διαλέξει άλλες κοπέλλες, που εμένα δεν μου "κάρφωσαν" στο μάτι.