Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η μυστικοπάθειά μου για τα εν λόγω ιδρύματα προέρχονταν από το γεγονός ότι δεν πρέπει να τα "καίμε", καθόσον η επίσημη λειτουργία τους είναι τυπικά άλλη.Δεκτή η παρατήρησή σου, πάντως και επειδή θέλεις και ονόματα σου λέω ότι το τραγούδι "Άννα δεν ήσουνα εσύ για αεροπλάνα" μου αρέσε πολύ, αλλά και το φιλμ "πριγκίπισσα Σίσσυ" δεν με χάλασε. Σου λέω και πάλι, όμως, ότι η επιλογή είναι θέμα γούστου και όπως ξέρεις καλά, μέχρι να βρεις τη χημεία με την κατάλληλη κοπέλλα το ψάχνεις λίγο.Κάποιος άλλος συναγωνιστής είχε διαλέξει άλλες κοπέλλες, που εμένα δεν μου "κάρφωσαν" στο μάτι.    

Ασε που στο συγκεκριμενο εχει κανει ... συνεδρια  :knockinb: η μιση Ελλαδα . :)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
πηγαινοντας για καφε στο θησειο,ειπα να περασω απο σολωμου.καπου διαβασα για νεο μαγαζι και κατι ακομα ,παλι διαβασα για σολωμου 33(πρωην ναταλι απο οικονομου),στο 7ο οροφο.και παλι δεν ειδα κατι να παιζει στα κουδουνια,εκτος απο ενα "χριστινα ...ιεβα 70 οροφο"....πατερ ακους?? :helpplea:για δωστε τα φωτα σας να παω τωρα σφαιρα με το μηχανακι,σημερα που εχω και την ορεξη και το ....χρημα :rockon:
..Παίδες στο Σολωμού 33 μόνο φραπέ σερβίρουν κάποιες περασμένης ηλικίας....χώρος καθαρός..λειτουργεί για πάνω από 14 χρόνια....

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά είπαμε κολωνάκι και χαι σοσιετυ ,
αλλά εκεί στην πατριάρχου ιωακειμ έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ.
πως την έχουν δει.
ακούς : εμείς δεν κάνουμε τίποτα από αυτά , εδώ μόνο μασαζ,
και από ότι μαθαίνω το βραδυ
το κλείνουν ματσο σεπαρε. Μιλαμε για πολλά ευρώ.
υπάρχει αντιστοιχη πληροφορηση?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
να ρωτήσω κάτι παίδες...
Στην Στουρν. 63 η μπριζόλα ψήνεται στα 70 € ή στα 80 € ?? :headbang:

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλά είπαμε κολωνάκι και χαι σοσιετυ ,
αλλά εκεί στην πατριάρχου ιωακειμ έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ.
πως την έχουν δει.
ακούς : εμείς δεν κάνουμε τίποτα από αυτά , εδώ μόνο μασαζ,
και από ότι μαθαίνω το βραδυ
το κλείνουν ματσο σεπαρε. Μιλαμε για πολλά ευρώ.
υπάρχει αντιστοιχη πληροφορηση?
όλα γίνονται εκεί μέ τό ανάλογο τίμημα. αφού υπάρχουν αυτοί πού πληρώνουν. είναι θέμα προσφοράς καί ζήτησης. υπάρχει ακόμα καί μπαρακι εκεί μέσα.......

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εννοεις τη Τζουλι απο Στουρναρη?
Ζερο πηγες ηρθες και δε μας ειπες πως περασες.
τι εγινε ρε παιδια εχουμε νεο για την τζουλι?
δωστε τις πληροφοριες που πρεπει αν την βρηκε κανεις :helpplea: :helpplea: :helpplea:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
ακριβως, 80+40 περιπου. αλλα ειναι μουναθρα.

περασα και μια βολτα εχθες απο στεφανου κουμανουδη να δω τι μεταγραφες εχουν γινει τελευταια, και παιδια πραγματικα νομιζα οτι ημουν σε διοργανωση για ταπερ ,πιατικων και μιξερ. τοσες θειες , αλλα μαπα θειες εχω να δω απο τοτε που ημουν μικρος και πηγαινα καμια επισκεψη σε οικογενειακο γλεντι.τελειως δεκατια 70 ντυσιματα και μαλλια. κριμα γιατι καμια φορα εφερνε κατι καλαααα!
Φιλε Panx , δεν ξερω πως τις εκοψες τις θειτσες...αλλα πραγματικα η κοκκινομαλα με τις καλτσες(φοραει συνηθως μινι φουτσα, με καλτσα μεχρι το μπουτι) παιζει πολυ καλη μπαλα στο δωματιο........
ενταξει ρε παιδι μου, κατι λιγα ενσημα τις μενουν για να συμπληρωσει το ΕΚΑΣ βοηθα και εσυ να τα μαζεψει....
Παντως πραγματικα ο ενλογω 45αρι βαζει κατω πολλες καρ..λες 20αχρονες που την εχουν δει τοπ.
ευλογησον

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
καλημερα φιλε.
μην εισαι τοσο κρυψινους αλλη φορα.
γραφε με ονοματα!!!
το ποστ σου ειναι απο τα πλεον αχρηστα ,κανει μονο για το προσωπικο σου ημερολογιο.
μη σε πιανουν ντροπες,
ολοι φιλοι ειμαστε εδω. ;)
φιλικα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Για τους φαν της Εφης Σαρρή, μπορούν να τρέξουν να τη δούν σε νεαρότερη ηλικία (μεταξύ 25-30) στην Ιλιάδα. Αυτή την έκδοση την ονομάζουμε Victoria και εκτός του ότι είναι lookalike της Σαρρή (υπολογίστε και ένα ποσοστό πλάκας, μην πάτε με αφισα της Εφης τη βάλετε δίπλα και ψάχνετε για διαφορές...) και έχει κορμί μάρμαρο είναι και εφευρέτρια του σπασταρχίδικου  :tickedoff: ξινού φραπέ. Αν δηλαδή καταφέρετε το maximum που είναι το φραπεδάκι (αν υπάρχει άλλη πληροφόρηση ας κατατεθεί) θα σας έχει σπάσει τα @@ πρώτα :headbang:.
Ο επιθετικός προσδιορισμός "μάρμαρο" είναι ακριβής γιατί έχει απίστευτα γυμνασμένο κορμί και είναι απίστευτα ΚΡΥΑ :S. Βρε τι μου τάλεγαν οι Διευθύντριες του ιδρύματος, τίποτα εγώ! Ηθελα να δοκιμάσω ο  :jerking:!!!
(Παρεπιπτόντως το μασαζ είναι αποδεκτό :S)

Ας σημειωθεί ότι για νάχω τη Δύναμη του Αφρού μαζί μου (May the Foam be with you που λέμε και στο Frappe Wars) και την ευχή των Master ΦραπόJedai, χτύπησα ένα φραπεδάκι πριν από αυτό το πανάκριβο ξινό της Victoria. Αλλά τι να σου κάνει και η Δύναμη του Αφρού.. Αφού ο Δέσποτας λέει μακριά, ο master φραπαντάρ κάνει τεκμηριωμένες εναλλακτικές προτάσεις και μείς κάνουμε πειράματα, τα θέλει ο πισινός μας :booty:

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη στη Μαντζαγριωτακη το μεσημερι.6 κοπελλες και η Τατιανα μουναρος που ομως δεν κανει μασσαζ οπως ειπε!Πηρα Βικυ 25αρα ρωσσιδα,ξανθια με ωραιο βυζι και ποδι.Μασσαζ αρκετα καλο για 40 λεπτα μετα με γυρισε και καθησε πανω μου προσφεροντας μου ενα γλυκυτατο φραπεδακι.Χωρος πολυ καλος,κοπελλες 3 πολυ καλες 1 μπαζο και 2 μετριες.Υποσχεση για περισσοτερα την επομενη απο την Τατιανα .80 ευρω σε καλη μερια.

geopan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα. Σας στέλνω την παρακάτω προειδοποίηση, για να μη κλαίτε τα ωραία σας ευρουλάκια εκ των υστέρων. Τόπος :Μαρούσι (chocο spa), κοπέλλα : Ειρήνη. Καλύτερα να είχα χρησιμοποιήσει  το ογδοντάρι πού έδωσα, για να ανάψω το πούρο μου πού λέει ο λόγος !  :2funny:. Και αγγαρεία να την είχαν βάλει να κάνει θα ήταν τουλάχιστον κάπως καλύτερη, αυτή ούτε μασάζ έκανε , ούτε την παραμικρή προσπάθεια για να δείξει ότι αξιζε τον κόπο πού πήγα εκεί , ούτε τίποτα. Ενα αγγούρι ξύλινο, με ξινό πρόσωπο και φυσικά αυτή ήταν η τελευταία φορά πού πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Τα είπα και ξελάφρωσα!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το λοιπον , μαγκες μακρυα απο εκει. τετοια ξεπετα μαγαζι δεν εχω ματαξαναδει, ουτε και στο λονδινο που στην πεφτανε να σου φανε οτι χρημα κουβαλας καθαρα και με μπραβους στα πιο καταγωγια.
αυτα τα ολιγα, και να μαθουμε να εκτιμουμε τα καλα μαγαζια και τα σταθερα.
Εσυ μου ειπες οτι δεν περασες καλα λονδινο...τι εγινε τελικα? :think:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον, να αναφερω και εγω την χειροτερη ισως εμπειρια μου σε μασαζ.
αφου περασα μια βολτα απο φιλωνοσ το οποιο ηταν απλα απαρδεκτο, και καραισκου στον πειραια που ειχε δυο μιλφακια αλλα εψαχνα κατι πιο φρεσκο και με ετρωγε η κωλοπεριεργεια μου να ανακαλυψω νεους οριζοντες με εβγαλε η ασημενια βολιδα μου στην περιοχη του φιξ και στην οδο καλλιροης 48 πανω απο την οπελ(αν κανω λαθος τον αριθμο) που να μην με εβγαζε γαμω το στανιο μου. για να μην πολυλογω μπαινουν τα κοριτσια και διαλεγω αλεξανδρα που εδειξε ωραιο μπουτακι και κορμακι. με το που μπαινει συμπεριφορα χαλια λες και πηγαινα για δανεικα σε εβραιο, ξαλωνω και με αρχιζει σε ενα τριψιμο που παιδια λεω αυριο δεν θα μπορω να περπατησω. μου ετριβε την μεση πανω κατω ,πανω κατω. και μετα απο λιγη κουβεντα τη ρωτησα απο που ειναι και μου ειπε ,αλβανιδα. με ηρθε ταμπλας!!! γαμω το στανιο μου λεω να φυγω οπως ειμαι, αλλα εβλεπα το μπουτι και τεσπα. μου λεει δε μοιαζω για αλβανιδα? ηθελα να τις πω εισαι και φαινεσαι αλλα εχε χαρη που δν ειχα κανα οπλο μαζι , και πολυ κωλοσυμπεριφορα που ουτε η χειροτερη ποια  να πω δεν εχει.
αφου αναστεναξα κανα 10λεπτο με γυρναει μπροστα και αρχιζει να μου τριβει τα  μπουτια.ε χωρισ να κανω πλακα μου εκανε εγκαυμα στο αριστερο μπουτι απο το τριψιμο .ειχα και την τριχα , σαν πιλινγκ εγινε. παιδια στο 15λεπτο σταματησε και ειναι η πρωτη μου φορα που χαρηκα που τελειωσε τοσο γρηγορα το μασαζ.
λοιπον στα μετα δεν χρειαζεταιο να πω τι, φανταστειτε πως ειναι οι γυφτισες που λενε ασημωσε για να συνεχισω ,ετσι ακριβως.
αφου τα μαζεψα και εφυγα, της ειπα ωστοσο να αλλαξει και επαγγελμα.
το λοιπον , μαγκες μακρυα απο εκει. τετοια ξεπετα μαγαζι δεν εχω ματαξαναδει, ουτε και στο λονδινο που στην πεφτανε να σου φανε οτι χρημα κουβαλας καθαρα και με μπραβους στα πιο καταγωγια.
αυτα τα ολιγα, και να μαθουμε να εκτιμουμε τα καλα μαγαζια και τα σταθερα.
Παρότι τον τελευταίο μήνα λόγω προβλημάτων  :headbang:απέχω από το forum, ( ελπίζω να επανέλθω δριμύτερος σύντομα) μπαίνω στο πειρασμό να γράψω δύο τρείς λέξεις για τον Panx :cool2:. Ειλικρινά, πίστευα ότι θα ήσουν ο τελευταίος  που θα έκανες scout :new_shocked: στο συγκεκριμένο ίδρυμα :o :o. Καλά μπρε συ δεν διαβάζεις  :idiot:τι έχουμε γράψει για το συγκεκριμένο :referee:; Δεν πήγαινες καλύτερα να τα δώσεις σε κανένα φτωχό να σου πει και κανά καλό λόγο. Βεβαία σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  :rockon:που κάθισες και τα έγραψες. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Μπράβο Μπράβο Μπράβο :thumbsup:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
φιλε Ταρζάν η λεγάμενη ειναι Αλβανίδα που το πάιζει Ρουμάνα και καλά...
ωωωρεεεε πουστη μου ζερο,αλβανεζα ειναι η μαριλενα???μου χαλασες την ορεξη τωρα...θυμαμαι που μου ειπε οτι δουλευε παλια στην στουρναρη.γενικα εκει μεσα (πατησ 131)τα κοριτσια μου θυμιζουν σαν και αυτες που κανουν πιατσα στην καποδιστριου και στα περιξ.πολλη παρακμη μου φαινεται το μαγαζι και γενικα ο χωρος.
θα το σκεφτω πολυ για την επομενη φορα.....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από Στουρνάρη 63, 5/5/2008, ώρα περίπου 14:30.

Κατ'αρχήν να πω πως γινόταν πανικός, ένιωσα πολύ τυχερός που πέτυχα το μικρό δωμάτιο άδειο
και μέχρι να φύγω έσπασαν τα κουδούνια,ούτε λεφτά να μοίραζαν........!!!!!!!!!!

Αν και υπάρχουν νέες παραλαβές στο ίδρυμα, δύο κοπέλες τις οποίες ούτε καν είδα (δεν είχα διάθεση για νέες ανακαλύψεις) κι έτσι πήρα την Μάρσι.
Λοιπόν κύριοι έπαθα πλάκα, η Μάρσι έχει μάθει και κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ, τόσο πολύ μου άρεσε που δεν ήθελα να σταματήσει, το ξέρω πως φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό...........!!!!!!!!!!!!!!

Κατά τ'άλλα τα γνωστά, φοβερό κορμάκι, με υπέροχα  :boobies: και :booty: και με πολύ διάθεση gfe που στο δείχνει συνέχεια, θέλει να σ'ευχαριστήσει και κάνει ό,τι μπορεί χωρίς υπερβολές και χωρίς να βιάζεται.

Εκεί που υστερεί κατά την γνώμη μου είναι στα πνευστά, προσπαθεί, αλλά δεν τό'χει.
Η μπριζολίτσα της καλή και ζουμερή, ακολουθεί κι αυτή την gfe διάθεση της κοπέλας
αλλά τι να το κάνεις, έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, μα πάρα πολλά χιλιόμετρα θα έλεγα, γι'αυτό κι έκανα δυό τρείς προσπάθειες να φάω κουλουράκι, αλλά έφαγα πόρτα.......!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.............? :think: :think: :think: :think: :think:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επισκεψη στη Μαντζαγριωτακη το μεσημερι.6 κοπελλες και η Τατιανα μουναρος που ομως δεν κανει μασσαζ οπως ειπε!Πηρα Βικυ 25αρα ρωσσιδα,ξανθια με ωραιο βυζι και ποδι.Μασσαζ αρκετα καλο για 40 λεπτα μετα με γυρισε και καθησε πανω μου προσφεροντας μου ενα γλυκυτατο φραπεδακι.Χωρος πολυ καλος,κοπελλες 3 πολυ καλες 1 μπαζο και 2 μετριες.Υποσχεση για περισσοτερα την επομενη απο την Τατιανα .80 ευρω σε καλη μερια.

Συνάδελφε dirtyharry, φραπέ σκέτο ή με καλαμάκι; Παίζει καλαμάκι εκεί ή όχι;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ενημέρωση από Στουρνάρη 63, 5/5/2008, ώρα περίπου 14:30.

Κατ'αρχήν να πω πως γινόταν πανικός, ένιωσα πολύ τυχερός που πέτυχα το μικρό δωμάτιο άδειο
και μέχρι να φύγω έσπασαν τα κουδούνια,ούτε λεφτά να μοίραζαν........!!!!!!!!!!

Αν και υπάρχουν νέες παραλαβές στο ίδρυμα, δύο κοπέλες τις οποίες ούτε καν είδα (δεν είχα διάθεση για νέες ανακαλύψεις) κι έτσι πήρα την Μάρσι.
Λοιπόν κύριοι έπαθα πλάκα, η Μάρσι έχει μάθει και κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ, τόσο πολύ μου άρεσε που δεν ήθελα να σταματήσει, το ξέρω πως φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό...........!!!!!!!!!!!!!!

Κατά τ'άλλα τα γνωστά, φοβερό κορμάκι, με υπέροχα  :boobies: και :booty: και με πολύ διάθεση gfe που στο δείχνει συνέχεια, θέλει να σ'ευχαριστήσει και κάνει ό,τι μπορεί χωρίς υπερβολές και χωρίς να βιάζεται.

Εκεί που υστερεί κατά την γνώμη μου είναι στα πνευστά, προσπαθεί, αλλά δεν τό'χει.
Η μπριζολίτσα της καλή και ζουμερή, ακολουθεί κι αυτή την gfe διάθεση της κοπέλας
αλλά τι να το κάνεις, έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, μα πάρα πολλά χιλιόμετρα θα έλεγα, γι'αυτό κι έκανα δυό τρείς προσπάθειες να φάω κουλουράκι, αλλά έφαγα πόρτα.......!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.............? :think: :think: :think: :think: :think:

Συνάδελφε, πρέπει να σου δώσουν κάρτα μέλους στη Στουρνάρη. Έχεις δώσει τα περισσότερα ρεπορτάζ. Πρέπει να σου φτιάξουν κι έναν ανδριάντα στην είσοδο. Μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις ένα top-three ή κάτι αντίστοιχο, για να ξέρουμε πού να κινηθούμε αν πάμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom