Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω που περασα κυριακη μια βολτουλα , τρεις θεραπευτριες που ειδα ηταν μαπα! βεβαια μπορει να εχει συνηθως καλα τεμαχαμπλ, αλλα αμα ειναι να σκασουμε τοσα παμε για σιτιτουρς.
ειμαστε και εμεις, οτι δεν καθεται εκει κολλαμε!

υ.γ για πατριαρχου λεω

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αρα δεν εχεις φαει εκει, σωστα ????
νηστικός κατανήστικος καί πεινασμένος έμεινα :headbang:έβαλα τήν ουρά στά σκέλια κι έφυγα. ψάχνω κάνα μπαρμπα μεμυημένο νά μέ μπάσει στά πατριαρχικά μυστήρια. τι μυστήρια δηλαδή ο κόσμος τόχε τούμπανο αλλά πρέπει νά βρείς τήν κερκόπορτα.......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
νηστικός κατανήστικος καί πεινασμένος έμεινα :headbang:έβαλα τήν ουρά στά σκέλια κι έφυγα. ψάχνω κάνα μπαρμπα μεμυημένο νά μέ μπάσει στά πατριαρχικά μυστήρια. τι μυστήρια δηλαδή ο κόσμος τόχε τούμπανο αλλά πρέπει νά βρείς τήν κερκόπορτα.......
δηλαδη εχεις τη γνωση οτι καποιοι τρωνε, αλλα δεν εχεις τη γνωση να ''μπεις'' στα ενδοτερα..

και αφου δεν εχεις τη γνωση να μπεις στα ενδωτερα, πώς εχεις τη γνωση οτι εκει τρωνε ????
το εχεις ακουσει ???? φημες ???? στο ειπε κανεις που τρωει, αλλα δεν σε συστησε ???? το ειδες καπου γραμμενο ???? πώς ????

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη εχεις τη γνωση οτι καποιοι τρωνε, αλλα δεν εχεις τη γνωση να ''μπεις'' στα ενδοτερα..

και αφου δεν εχεις τη γνωση να μπεις στα ενδωτερα, πώς εχεις τη γνωση οτι εκει τρωνε ????
το εχεις ακουσει ???? φημες ???? στο ειπε κανεις που τρωει, αλλα δεν σε συστησε ???? το ειδες καπου γραμμενο ???? πώς ????
μού τό είπε κάποιος πού έφαγε καίείχε πάει βέβαια συστημένος από χάι σοσάιετι μεμπερ... προσπαθώ γιά νά πάρω χρήσμα αλλά δέν κολλάω πρός τό παρόν.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ισως πρέπει νά μεγαλωσω λίγο ακόμα νά γίνω πιό αξιοσέβαστος μέ πολλά μανει αλλά κυρίως τίς γαμημένες τίς γνωριμίες. ξέρεις αυτές γίνονται κυρίως μέσα από επιχειρματικούς κύκλους, έτσι έφαγε ο γνωστός μου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
μού τό είπε κάποιος πού έφαγε καίείχε πάει βέβαια συστημένος από χάι σοσάιετι μεμπερ... προσπαθώ γιά νά πάρω χρήσμα αλλά δέν κολλάω πρός τό παρόν.
ναι σωστα, ολα αυτα ετσι παιζουν..

....''μου το ειπε καποιος, που του το ειπε ενας αλλος, που ειχε κουμπαρο τον μπατζανακη του ξάδελφου του υπουργου, που ειχε γαμησει ενα ξημερωμα εκει ο μαυρος υπηρετης του, την καθαριστρια του υπογειου του κτιριου........''

κανενας δεν εχει πει: ''εγω εκει γαμησα''..  :)

μη σου πω εγω τωρα οτι εκει μαζευομαστε με τρεις κολητους και κανουμε παρτουζες, καθως δεν θα με πιστεψεις..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....ξέρεις αυτές γίνονται κυρίως μέσα από επιχειρματικούς κύκλους, έτσι έφαγε ο γνωστός μου
ξερω ξερω. επισης εχε υποψη σου και τις μασωνικες στοες. κι εκει παιζει τσιτσί..

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλο βράδυ πάω γιά δουλίτσα αν πετύχω κάτι καί βέβαια θά ενημερώσω :priest:ευλογίες

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
της το ''εχεις'' κοστολογησει ???? πόσο σου ειπε ????

Δεν μιλήσαμε καθόλου για χρήματα, δεν είμαι και πολύ επίμονος σ'αυτό το θέμα,
κάνω δυό τρείς προσπάθειες κι αν δεν μου δώσουν ελευθέρας τα παρατάω,
άσε που το ξέρει ότι το ξέρω ότι δίνει κουλούρι όπως επίσης ξέρει ότι ξέρω και το κοστολόγιο, τώρα γιατί έφαγα πόρτα.......... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Επισκέπτης
εγω παντως εφαγα πριν εναμιση μηνα τελη μαρτη αρχες απριλη και σας
το ΄πα :grin:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σημερινη ενημερωση απο επισκεψη στο ζανοσπιτο (σολωμου 54),πηρα ναταλια μια αφρατουλα με ομορφο προσωπο και ψαγμενες ανταυγιες στο μαλλι( σχολιο λογω γνωσεων στην τεχνη της τριχας).
αγαπημενοι συναγωνιστες τι να πω?
δεν εχω λογια!!!
το κοριτσι βραζει,μιλαμε για απιστευτη καβιλα!
πολυ καλο μασαζ 8/10 και απο εκει και περα πιθανοτατα μιλαμε για αξια αντικαταστατρια της ζανας.
απιστευτες εμπνευσεις και τελειωμα cim οπου δεν αφησε να παει χαμενη ουτε σταγονα.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σχεδιαζω πρωτη επισκεψη σε ματζαγριωτακη κι εχω μια ερωτηση
αναφερω οτι τους αμαθα απο το site η' δεν θα κανει καλο?
βοηθατε χριστιανοι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
τελικα το μαγαζακι στην οδο καλλιροης αξιζει η ειναι φολα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom