silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πατερ μηπως διαβασες το pm που σου εστειλα,αν μπορεις απαντησε μου,ευχαριστωεσυ εχεις φαει πορτα ????
πατερ μηπως διαβασες το pm που σου εστειλα,αν μπορεις απαντησε μου,ευχαριστωεσυ εχεις φαει πορτα ????
αρα δεν εχεις φαει εκει, σωστα ????ναί λές καί ήμουνα δουλικό
σορυ για την καθυστερηση, δεν το ειχα προσεξει..πατερ μηπως διαβασες το pm που σου εστειλα,αν μπορεις απαντησε μου,ευχαριστω
νηστικός κατανήστικος καί πεινασμένος έμεινα έβαλα τήν ουρά στά σκέλια κι έφυγα. ψάχνω κάνα μπαρμπα μεμυημένο νά μέ μπάσει στά πατριαρχικά μυστήρια. τι μυστήρια δηλαδή ο κόσμος τόχε τούμπανο αλλά πρέπει νά βρείς τήν κερκόπορτα.......αρα δεν εχεις φαει εκει, σωστα ????
δηλαδη εχεις τη γνωση οτι καποιοι τρωνε, αλλα δεν εχεις τη γνωση να ''μπεις'' στα ενδοτερα..νηστικός κατανήστικος καί πεινασμένος έμεινα έβαλα τήν ουρά στά σκέλια κι έφυγα. ψάχνω κάνα μπαρμπα μεμυημένο νά μέ μπάσει στά πατριαρχικά μυστήρια. τι μυστήρια δηλαδή ο κόσμος τόχε τούμπανο αλλά πρέπει νά βρείς τήν κερκόπορτα.......
μού τό είπε κάποιος πού έφαγε καίείχε πάει βέβαια συστημένος από χάι σοσάιετι μεμπερ... προσπαθώ γιά νά πάρω χρήσμα αλλά δέν κολλάω πρός τό παρόν.δηλαδη εχεις τη γνωση οτι καποιοι τρωνε, αλλα δεν εχεις τη γνωση να ''μπεις'' στα ενδοτερα..
και αφου δεν εχεις τη γνωση να μπεις στα ενδωτερα, πώς εχεις τη γνωση οτι εκει τρωνε ????
το εχεις ακουσει ???? φημες ???? στο ειπε κανεις που τρωει, αλλα δεν σε συστησε ???? το ειδες καπου γραμμενο ???? πώς ????
ναι σωστα, ολα αυτα ετσι παιζουν..μού τό είπε κάποιος πού έφαγε καίείχε πάει βέβαια συστημένος από χάι σοσάιετι μεμπερ... προσπαθώ γιά νά πάρω χρήσμα αλλά δέν κολλάω πρός τό παρόν.
ξερω ξερω. επισης εχε υποψη σου και τις μασωνικες στοες. κι εκει παιζει τσιτσί......ξέρεις αυτές γίνονται κυρίως μέσα από επιχειρματικούς κύκλους, έτσι έφαγε ο γνωστός μου
ναιιιιιιιιιιιιιι κάπως έτσι είναιξερω ξερω. επισης εχε υποψη σου και τις μασωνικες στοες. κι εκει παιζει τσιτσί..
της το ''εχεις'' κοστολογησει ???? πόσο σου ειπε ????
Α ναι το θυμάμαι Πρωταπριλιά. Πόσα pm δέχτηκες σχετικά από τσιμπήσαντες?εγω παντως εφαγα πριν εναμιση μηνα τελη μαρτη αρχες απριλη και σας
το ΄πα
τελικα το μαγαζακι στην οδο καλλιροης αξιζει η ειναι φολα?
ασ'τα, ακομα απανταωΑ ναι το θυμάμαι Πρωταπριλιά. Πόσα pm δέχτηκες σχετικά από τσιμπήσαντες?