Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ομηρου 44.παλια ηταν στο χαλανδρι με ονομα λενα

Επισκέπτης
το χω διαβασει σχεδον ολο το νεο.αν ξερει καποιοσ κατι για αυτη θα του ειμαι ευγνωμων.

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
CIF= come in face δηλ εκσπερμάτωση στο πρόσωπο
GFE= girlfriend experience, δηλ αγαπουλες, φιλακια, αγκαλίτσες
Φραπέ= σου τον παίζει (εδώ πληρώνουμε πνευματικά δικαιώματα στον vaso)
Μπριζόλα= συνουσία

ZeroTοlerance σε ευχαριστώ πολύ
Κια μια αλλη χάρη.
Γνωριζει καποιος κανένα ιδρυμα στα Βορεια/ανατολικά για να μη μας τρωνε οι δρομοι.....? :sperm: 

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αν μπορει καποιος συναγωνιστης ας μου πει τι οροφο ειναι το καταστημα καραισκου 88 για να μην τους ψαχνω ενα προς ενα!
Ευχαριστω

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ποτε την Κυριακη δηλαδη!
Ευχαριστω 21 grams

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.703
Πόντοι
216
το μαγαζι στη θυατειρων στη ν. σμυρνη ξερουμε αν σερβιρει κατι παραπανω απο μασαζ???

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
SOS στην Γαλατσιου δουλευε μια ξανθια μαλλον ρωσσιδα με κοντο μαλλι οχι ωραια αλλα τουρμπο στο δωματιο. Το τελευταιο διαστημα την εχω χασει.Επισης εχω ξεχασει και το ονομα της. Μπορει καποιος συναγωνιστης να βοηθηση?

αντζυ λεγοταν....δεν ξερω που πηγε..
αληθεια, τι γινετε τελευταια στην γαλατσιου? εφερε τιποτα καινουριο η εχει τις ιδιεσ πατσουρεσ?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πηγαινοντας για καφε στο θησειο,ειπα να περασω απο σολωμου.καπου διαβασα για νεο μαγαζι στο 54 στον 2ο οροφο,αλλα στα κουδουνια δεν παρατηρησα κατι σχετικο.αληθευει για τον δευτερο οροφο?? :helpplea:
και κατι ακομα ,παλι διαβασα για σολωμου 33(πρωην ναταλι απο οικονομου),στο 7ο οροφο.και παλι δεν ειδα κατι να παιζει στα κουδουνια,εκτος απο ενα "χριστινα ...ιεβα 70 οροφο"....πατερ ακους?? :helpplea:για δωστε τα φωτα σας να παω τωρα σφαιρα με το μηχανακι,σημερα που εχω και την ορεξη και το ....χρημα :rockon:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...βλεπω να καταληγω σε καμια σολωμου 54 60ς....η καμια κουμανουδη :headbang:...η στην καλυτερη φωκα νεγρα :idiot:....αααα ειναι και η καλλιροης 85 ανοικτα τισ κυριακες :think:....παλι στα ιδια θα πεσω????????? :tickedoff: :tickedoff:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε στον 7ο είναι (Σολωμού 33), στο κουδούνι που λες. Μόνο με ανσανσέρ ανεβαίνεις. Δεν ξέρω για τη Ναταλί, εγώ την Ειρήνη είχα δει εκεί πριν από πολύ καιρό όμως.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν μάθεις τίποτα για Βερόνικα, πες  :helpplea:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Φίλε στον 7ο είναι (Σολωμού 33), στο κουδούνι που λες. Μόνο με ανσανσέρ ανεβαίνεις. Δεν ξέρω για τη Ναταλί, εγώ την Ειρήνη είχα δει εκεί πριν από πολύ καιρό όμως.
φιαλαρακο σε ευχαριστω...αν και το σκεφτηκα αυτο που λες για το κουδουνι.
και δικιο ,σορρυ ,την ελενη ηθελα να πω και ΟΧΙ την ναταλι.λες σημερα να ειναι ανοικτα?και πως παρουσιαζομαστε απο την στιγμη που δεν γραφει το κουδουνι "αισθητικη"η κατι παρομοιο???...στω στουντιο.σιγουρα θα μου πει ,πως "μας βρηκατε"?...εκτος αν δω καμια γνωστη και σωθω!!!!αν θες απαντα και με πμ .

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
.....ωρεεεεεε πουστη μου τι ειπες τωρα.........για την ΒΕΡΟΝΙΚΑ παω...σοβαρα :rockon: :rockon:...θα παω σιγουρα...μονο αν ειναι ανοικτα θα σωθω.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για Ειρήνη είπα εγώ. Σου έστειλα π.μ.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...φευγω,παω και καλη μου τυχη :dancing:.....ενημερωση θα δειτε το βραδυ....στην " αθλητικη κυριακη"με σχολιασμο των γκολ και τις καλυτερες φασεις του "αγωνα".
τελικα κανεις δεν απαντησε για σολωμου 54 ΔΕΥΤΕΡΟ οροφο(βλεπετε πισω σεελιδα 807,806),αν υπαρχει,μιασ και ο δρομος μου ειναι απο εκει. :helpplea: :tickedoff:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
...φευγω,παω και καλη μου τυχη :dancing:.....ενημερωση θα δειτε το βραδυ....στην " αθλητικη κυριακη"με σχολιασμο των γκολ και τις καλυτερες φασεις του "αγωνα".
τελικα κανεις δεν απαντησε για σολωμου 54 ΔΕΥΤΕΡΟ οροφο(βλεπετε πισω σεελιδα 807,806),αν υπαρχει,μιασ και ο δρομος μου ειναι απο εκει. :helpplea: :tickedoff:

φιλε λες για τη σολωμου που ειναι κοντα στη στουρναρη? Αν πας εκει μπορεις να μου στειλεις πμ για τις γκομενες

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους γνωριζει καποιος αν το καταστημα πισω απο το ιατρικο choco spa ειναι ανοιχτο σημερα κυριακη?ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom