Επισκέπτης
ομηρου 44.παλια ηταν στο χαλανδρι με ονομα λενα
οχι, δεν παταω εκει. κανε εναν κοπο και διαβασε λιγο το θρεντ. θα βρεις πολλες αποψεις για ολα τα μαγαζια..****** 44.παλια ηταν στο χαλανδρι με ονομα λενα
CIF= come in face δηλ εκσπερμάτωση στο πρόσωπο
GFE= girlfriend experience, δηλ αγαπουλες, φιλακια, αγκαλίτσες
Φραπέ= σου τον παίζει (εδώ πληρώνουμε πνευματικά δικαιώματα στον vaso)
Μπριζόλα= συνουσία
Αν μπορει καποιος συναγωνιστης ας μου πει τι οροφο ειναι το καταστημα καραισκου 88 για να μην τους ψαχνω ενα προς ενα!
Ευχαριστω
SOS στην Γαλατσιου δουλευε μια ξανθια μαλλον ρωσσιδα με κοντο μαλλι οχι ωραια αλλα τουρμπο στο δωματιο. Το τελευταιο διαστημα την εχω χασει.Επισης εχω ξεχασει και το ονομα της. Μπορει καποιος συναγωνιστης να βοηθηση?
φιαλαρακο σε ευχαριστω...αν και το σκεφτηκα αυτο που λες για το κουδουνι.Φίλε στον 7ο είναι (Σολωμού 33), στο κουδούνι που λες. Μόνο με ανσανσέρ ανεβαίνεις. Δεν ξέρω για τη Ναταλί, εγώ την Ειρήνη είχα δει εκεί πριν από πολύ καιρό όμως.
...φευγω,παω και καλη μου τυχη .....ενημερωση θα δειτε το βραδυ....στην " αθλητικη κυριακη"με σχολιασμο των γκολ και τις καλυτερες φασεις του "αγωνα".
τελικα κανεις δεν απαντησε για σολωμου 54 ΔΕΥΤΕΡΟ οροφο(βλεπετε πισω σεελιδα 807,806),αν υπαρχει,μιασ και ο δρομος μου ειναι απο εκει.
καλησπερα σε ολους γνωριζει καποιος αν το καταστημα πισω απο το ιατρικο choco spa ειναι ανοιχτο σημερα κυριακη?ευχαριστω