mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
στο εν λογω ιδρυμα απο οσο ξερω στο πατωμα στο κανουν......
αρα τσαμπα ο ορος body2body που χρησιμοποιουν καμια σχεση με αυτο που θα επρεπε να ειναι ενα σωστο body2body...
στο εν λογω ιδρυμα απο οσο ξερω στο πατωμα στο κανουν......
καλημερα τατιανα!ολα καλα?
Ελα βρε Βάσο,με αδικείς και το ξέρεις....Τα έχουμε πει πολύ καιρό πριν αυτά.....Δες και προηγούμενα ποστς....Καμμία σχέση δεν έχω με το κατάστημα,απλά μένω κοντά εχω παει κάποιες φορές και έχω δημιουργήσει μια ας πουμε φιλική σχέση με την Τατιάννα.Βοήθησε και το γεγονός οτι την πρώτη φορά που πήγα,λίγο πριν τα Χριστούγεννα,με περιποιήθηκε η ίδια η Τατιάννα,κάτι που κάνει σπάνια πλέον.
Φίλε αστάρι,θα έλεγα να το καθυστερήσεις λίγο....Η Τατιάννα εχει μνήμη καμήλας.Θα σε θυμηθεί και θα σου στείλει μεν αυτή που θα ζητήσεις,αλλά οι υπηρεσίες θα είναι στα απολύτως "νόμιμα" πλαίσια.....Καλύτερα να πας απο Καλλιρόης μεριά,ειδικά στο 85,όπου και ο χωρος είναι καλός και οι υπηρεσίες είναι πλήρεις.....
φιλε βασο καλημερα!
οταν λες οτι οι εν λογω κορασιδες κανουν body2body εννοεις το κλασσικο body2body σε στρωμα νερου με διαφορα λαδια. που σου κανουν γαμω το μασαζ (οχι αισθησιακο) με το ιδιο τους το σωμα. π.χ. με τα μουνοχειλα να σου κανουν μασαζ αυχενα! και τα λοιπα?
ακριβως, 80+40 περιπου. αλλα ειναι μουναθρα.εχω χάσει επεισόδια, με τι αντίτιμο φίλε μου, 80+?
ακριβως, 80+40 περιπου. αλλα ειναι μουναθρα.
περασα και μια βολτα εχθες απο στεφανου κουμανουδη να δω τι μεταγραφες εχουν γινει τελευταια, και παιδια πραγματικα νομιζα οτι ημουν σε διοργανωση για ταπερ ,πιατικων και μιξερ. τοσες θειες , αλλα μαπα θειες εχω να δω απο τοτε που ημουν μικρος και πηγαινα καμια επισκεψη σε οικογενειακο γλεντι.τελειως δεκατια 70 ντυσιματα και μαλλια. κριμα γιατι καμια φορα εφερνε κατι καλαααα!
Καλημέρα φίλε μου.....οταν εγώ γράφω κάποια πράγματα,περί συμπεριφοράς και περί χημείας,κάποιοι με ειρωνεύονται, κάποιοι με βρίζουν και ο κύριος Γιώργος κρίνει καλό να σβήνει τα posts τα οποία προφανώς θεωρεί "παπαριές".Αν μετρούσαμε πόσες παπαριές εχει γράψει ο ίδιος,θα χάναμε τον λογαριασμό....Αλλά βλέπεις,αυτός έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι......
ναι, αλλα οταν πηγαινες και ηταν εκει, ΔΕΝ μας το ειπες να την τιμησουμε και εμεις..SOS στην Γαλατσιου δουλευε μια ξανθια μαλλον ρωσσιδα με κοντο μαλλι οχι ωραια αλλα τουρμπο στο δωματιο. Το τελευταιο διαστημα την εχω χασει.Επισης εχω ξεχασει και το ονομα της. Μπορει καποιος συναγωνιστης να βοηθηση?
ετσι ακριβως! γιατι οταν αρχιζω και φτιαχνομαι και μου ερχεται στο μυαλο ποσα θα πρεπει να σκασω μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι το πανω, και φευγει απο το κατω.Συμφωνώ και μάλιστα θα πω ότι η αλεξάνδρα είναι η πιο όμορφη μασατζού, αστέρι πραγματικό.Όμως είναι παθητική και δεν σε αφήνει να την ξεμασχαλιάσεις...οπότε προτιμάμε τις λιγότερο όμορφες που όμως δεν κάνουν και αγγαρεία.άσε που είναι και ειρωνική.Εγώ πάντως έχω ρίξει μαύρο στην ιλιάδα εδώ και πολύ καιρό....σας προτρέπω να μην ξαναπατήσετε, έτσι δεν είναι PANX;
ακριβως, 80+40 περιπου. αλλα ειναι μουναθρα.
περασα και μια βολτα εχθες απο στεφανου κουμανουδη να δω τι μεταγραφες εχουν γινει τελευταια, και παιδια πραγματικα νομιζα οτι ημουν σε διοργανωση για ταπερ ,πιατικων και μιξερ. τοσες θειες , αλλα μαπα θειες εχω να δω απο τοτε που ημουν μικρος και πηγαινα καμια επισκεψη σε οικογενειακο γλεντι.τελειως δεκατια 70 ντυσιματα και μαλλια. κριμα γιατι καμια φορα εφερνε κατι καλαααα!
το sotai ειναι θησεως και σκρα γωνια στον τεταρτο οροφο εκει ηταν και η ντανιελα η μαρια μαζι με τη λιτσα της επαιρνα και της δυο μαζι εξω. η λιτσα ηταν γκομενα αυτουνου που ειχε το μαγαζι αυτος τη δουλευε ομως τη δουλεια του εκανε. μετα πηγε ιλιαδα ηταν εκει και ντανιελα εφυγε απο εκει πηγε δροσοπουλου και μετa sosko εκανε καλο προγραμα αλλα μετα το χαλασε καποιος συναγωνιστης ζητησε τηλεφωνο της θα σε ενημεροσω.
Μήπως μπορει κάποιος να κάνει μια περιγραφή της Ζάνας? (πχ ψηλή, κοντή, μελαχρινη)
για ποιο ιδρυμα μιλας?
για ποιο ιδρυμα μιλας?