Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
η λιτσα κανει παρτουζες με τη ντανιελα πρωην μαρια απο αχιλλεως η οποια δουλευηστην οδυσεια υπαρχει και μια ρωσηδα στο κολπο φιλη και αυτη αυτα τα τελευταια νεα απο το μετωπο αυτο.
Σωστα η Λιτσα ηταν στο Σοται και η τωρινη υπευθυνη την εδιωξε η εφυγε απο μονη της δεν ξερω. Οποιος εχει διασυνδεση ας μου στειλει το τηλεφωνο με πμ

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εεε ε συναγωνιστες κοιταχτε τι βρηκα σκονταφτοντας στο νετ.
κοριτσια dj για το παρτυ σας.

Αν ημασταν και Ρωσια φυσικα...

δεν ηξερα που να βαλω αυτη τη πληροφορια. σορυ

Επισκέπτης
εεε ε συναγωνιστες κοιταχτε τι βρηκα σκονταφτοντας στο νετ.
κοριτσια dj για το παρτυ σας.

Αν ημασταν και Ρωσια φυσικα...

δεν ηξερα που να βαλω αυτη τη πληροφορια. σορυ

Αν δε κανουν μασαζ η σιτιτουρ δεν με ενδιαφερουν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Σημερα το απογευμα κιφισιας 12.σκατα.πηρα την ελενη και την πατησα.εκει που ειχα 100% σε καλοψημενες μπριζολες επεσα σε θεουσα επαγγελματια μασερ. μακρυα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα καλα.....η μπριζολα εκει ειναι δεδομενη με καποιες τεμαχιστριες....πρεπει να ναι 3,4 το πολυ....

Πάντως η Ματζαγριωτάκη έχει τά καλύτερα τεμάχια μέ διαφορά  :rockon:αλλά είναι δύσκολο μαγαζί.Δλδ ότι κάνουν τό κάνουν μέ μεγάλη προσοχή.
Άν πάντως σού κάτσει μπριζόλα καί δέν έχεις σκούφο τή γ@μη$ε$ :headbang:.Μένεις μέ τή ψ@λή στό χέρι :jerking:.Γιαυτό πάντα νά πηγαίνετε μέ εφόδια.

ice__man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
363
Πόντοι
290
:2funny:καλισπερα μαγκες ξερουμε τιποτα για ομηρου58 2ς ν.σμυρνη? :think:

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
SOS στην Γαλατσιου δουλευε μια ξανθια μαλλον ρωσσιδα με κοντο μαλλι οχι ωραια αλλα τουρμπο στο δωματιο. Το τελευταιο διαστημα την εχω χασει.Επισης εχω ξεχασει και το ονομα της. Μπορει καποιος συναγωνιστης να βοηθηση?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που ειδα την μικαελα. τελευταια φορα ηταν στην ιλιαδα.
στην ιλιαδα παντως πρεπει να ειναι ακομα η φιλη της απο το προηγουμενο μαγαζι που ειχανε οι δυο τους.
η δημητρα, μια ξανθια.
(τι βυζακι ηταν αυτο που ειχε η μικαελα)
Kαι μια και αναφέρθηκε το γνωστό μαγαζί (Ιλιάδα) πληροφορήθηκα για νέα παραλαβή.
Θα επισκεφτώ προς διαπίστωση και εξακρίβωση...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
την μικαελα απο νεα σμυρνη την ψαχνω και εγω συναγωνιστη μπορει να εχει τωρα το πραγματικο της ονομα ετσι ειχα μαθειπριν καιρο την λενε αθηνα ειχε γαμω τα βυζια και ωραιο κορμακι.αν μαθεις τιποτα γραψετο.

σε ποιο στην νεα σμυρνη εργαζοταν το τεμαχιον τουτο?στην ωριμου 58 ή στην παλαιολογου,ή καπου αλλου?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πάντως η Ματζαγριωτάκη έχει τά καλύτερα τεμάχια μέ διαφορά  :rockon:αλλά είναι δύσκολο μαγαζί.Δλδ ότι κάνουν τό κάνουν μέ μεγάλη προσοχή.
Άν πάντως σού κάτσει μπριζόλα καί δέν έχεις σκούφο τή γ@μη$ε$ :headbang:.Μένεις μέ τή ψ@λή στό χέρι :jerking:.Γιαυτό πάντα νά πηγαίνετε μέ εφόδια.

εκτος απο τις κατωθι εχει φερει κατι νεοτερον?
1)ειρηνη(ελληνιδα 35αρα μονο μασαζ)
2)μαρια(ελληνιδα πρωην συγγρου 12)
3)ελενα(ρωσιδα μονο μασαζ)
4)ναταλια(ρωσιδα μπαζο body2body μασαζ)
5)βικυ(ρωσιδα ξερακιανη και ανοστη)
6)αννυ(καλο και σεξυ ρωσακι με ιδιαιτερη λατρεια στον χουρο)
7)αντζελινα(τα κανονια του ναβαρονε)
8)αλικη(μπαζακι)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σωστα η Λιτσα ηταν στο Σοται και η τωρινη υπευθυνη την εδιωξε η εφυγε απο μονη της δεν ξερω. Οποιος εχει διασυνδεση ας μου στειλει το τηλεφωνο με πμ

που δουλευε η λιτσα?ποιο ειναι το σοται?την ντανιελα την ειχα φαει απειρες φορες στην α......ς

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Χθεσινη διερευνητικη επισκεψη σε Ματζαγριωτακη 56.Μονοκατοικια πολυ ωραια νεοκλασικη ισως και διατηρητεα , χωρος υποδοχης μοντερνος με γραφειο και υπολογιστη επανω , ισως για να μας διαβαζουν.Την ωρα που πηγα 3.30 μεσημερι υπηρχε ενας πανικος στην ατμοσφαιρα , δεν καταλαβα γιατι ,επειδη το σαλονι ηταν κατειλημενο απο αλλο συναγωνιστη ,με περασαν στην κουζινα οπου ολες οι κορασιδες ηταν καθισμενες γυρω απο το τραπεζι ,ομολογω οτι ηταν απο τις ωραιοτερες που εχω δει στην 25χρονη εμπειρια μου σε αυτο τον χωρο.Ξεχωρισα μια με κινεζικα χαρακτησιστικα αλλα βαρβατη κορμοστασια ,αν καθομουν αυτη θα διαλεγα.Δυστυχως απανω που την ευρισκα με τοσα πιπινια γυρω μου ηρθε η ευγενεστατη υποδοχη να με επαναφερει στην ταξη και να με περασει στο αδειο πλεον σαλονι, προφανως ο συναγωνιστης ειχε περασει σε δωματιο χειρομαλαξης γιατι το κρανος του εχε μεινει σε καποιο τραπεζακι να τον περιμενει. Και αρχισε η ανακριση αν εχω ξαναπαει και πως τους βρηκα και αν εχω παρει τηλεφωνο.Οτι το βρηκα απο την αγγελια δεν την ικανοποιησε ,παντως αρχισε να μου λεει οτι κανουν μασαζ αθλητικο ,χαλαρωτικο και ταυλανδεζικο.Οπα εδω ειμαστε , για πες μου τι κανουμε στο ταυλανδεζικο ? αυτο γινεται σε ειδικο στρωμα στο πατωμα με τα ποδια και το σωμα της κοπελας που θα σου το κανει πολυ ωραια εγω θελω το φουλ προγραμμα ποσο θα πληρωσω ρωταω.Εμεις εδω κανουμε μονο μασαζ μου απαντα και κοστιζει 80 ευρω  , ξενερωσα .Δηλαδη δεν υπαρχει εκτονωση ? Σας ειπα εδω κανουμε μονο μασαζ . Τα πηρα στο κρανιο και σηκωθηκα και εφυγα , παντως μπατσοφατσα δεν εχω γιατι σε ολα τα αλλα που εχω παει εστω και την πρωτη φορα παντα παιρνω την μπριζολιτσα μου. Αν καποιος συναγωνιστης ξερει την μαγικη λεξη για το εν λογω θεραπευτηριο ας μας την πει ακομα και με πμ.
Και καλο Σ/Κ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι εγινε ρε φραπεδιαρη πως και ετσι νωρις Σαββατιατικα.
Ετοιμο για εξορμιση σε βλεπω.

μπα,απλα κακοφραπεδιαστηκα χθες βραδυ στο ιδρυμα παραγωγης καφεινης με επωνυμια "χρυσο μωρο" και απο την ξενερα μου δεν μπορεσα να κοιμηθω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χθεσινη διερευνητικη επισκεψη σε Ματζαγριωτακη 56.Μονοκατοικια πολυ ωραια νεοκλασικη ισως και διατηρητεα , χωρος υποδοχης μοντερνος με γραφειο και υπολογιστη επανω , ισως για να μας διαβαζουν.Την ωρα που πηγα 3.30 μεσημερι υπηρχε ενας πανικος στην ατμοσφαιρα , δεν καταλαβα γιατι ,επειδη το σαλονι ηταν κατειλημενο απο αλλο συναγωνιστη ,με περασαν στην κουζινα οπου ολες οι κορασιδες ηταν καθισμενες γυρω απο το τραπεζι ,ομολογω οτι ηταν απο τις ωραιοτερες που εχω δει στην 25χρονη εμπειρια μου σε αυτο τον χωρο.Ξεχωρισα μια με κινεζικα χαρακτησιστικα αλλα βαρβατη κορμοστασια ,αν καθομουν αυτη θα διαλεγα.Δυστυχως απανω που την ευρισκα με τοσα πιπινια γυρω μου ηρθε η ευγενεστατη υποδοχη να με επαναφερει στην ταξη και να με περασει στο αδειο πλεον σαλονι, προφανως ο συναγωνιστης ειχε περασει σε δωματιο χειρομαλαξης γιατι το κρανος του εχε μεινει σε καποιο τραπεζακι να τον περιμενει. Και αρχισε η ανακριση αν εχω ξαναπαει και πως τους βρηκα και αν εχω παρει τηλεφωνο.Οτι το βρηκα απο την αγγελια δεν την ικανοποιησε ,παντως αρχισε να μου λεει οτι κανουν μασαζ αθλητικο ,χαλαρωτικο και ταυλανδεζικο.Οπα εδω ειμαστε , για πες μου τι κανουμε στο ταυλανδεζικο ? αυτο γινεται σε ειδικο στρωμα στο πατωμα με τα ποδια και το σωμα της κοπελας που θα σου το κανει πολυ ωραια εγω θελω το φουλ προγραμμα ποσο θα πληρωσω ρωταω.Εμεις εδω κανουμε μονο μασαζ μου απαντα και κοστιζει 80 ευρω  , ξενερωσα .Δηλαδη δεν υπαρχει εκτονωση ? Σας ειπα εδω κανουμε μονο μασαζ . Τα πηρα στο κρανιο και σηκωθηκα και εφυγα , παντως μπατσοφατσα δεν εχω γιατι σε ολα τα αλλα που εχω παει εστω και την πρωτη φορα παντα παιρνω την μπριζολιτσα μου. Αν καποιος συναγωνιστης ξερει την μαγικη λεξη για το εν λογω θεραπευτηριο ας μας την πει ακομα και με πμ.
Και καλο Σ/Κ

ασταρι αφου τα χουμε πει ενα εκατομμυριο φορες.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλε μου.....οταν εγώ γράφω κάποια πράγματα,περί συμπεριφοράς και περί χημείας,κάποιοι με ειρωνεύονται,κάποιοι με βρίζουν και ο κύριος Γιώργος κρίνει καλό να σβήνει τα posts τα οποία προφανώς θεωρεί "παπαριές".Αν μετρούσαμε πόσες παπαριές εχει γράψει ο ίδιος,θα χάναμε τον λογαριασμό....Αλλά βλέπεις,αυτός έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι......

Εν πάσει περιπτώσει,αν είχες διαβάσει προσεκτικότερα αυτά που είχα γράψει για το ποδομασάζ,δεν θα είχες φύγει.Διοτι έφυγες άδικα.....δυστυχώς! Η Τατιάννα δεν μπορούσε να γίνει πιο συγκεκριμένη,διότι προφανώς δεν σε ήξερε....Οταν σου είπς μασάζ με το πόδι και με το σώμα δεν κατάλαβες? αν είχες διαβάσει το δικό μου πόστ λίγες σελίδες πριν θα είχες κάνει ένα καταπληκτικό μασάζ με την Μαρία,ένα ξανθό κοριτσάκι γλύκα,στην συνέχεια body to body και φυσικά θα υπήρχαν και όλα τα άλλα....Και όλα αυτά μόνον με 80 ευρώ.....

Είπαμε,δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο..... :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εκτος απο τις κατωθι εχει φερει κατι νεοτερον?
1)ειρηνη(ελληνιδα 35αρα μονο μασαζ)
2)μαρια(ελληνιδα πρωην συγγρου 12)
3)ελενα(ρωσιδα μονο μασαζ)
4)ναταλια(ρωσιδα μπαζο body2body μασαζ)
5)βικυ(ρωσιδα ξερακιανη και ανοστη)
6)αννυ(καλο και σεξυ ρωσακι με ιδιαιτερη λατρεια στον χουρο)
7)αντζελινα(τα κανονια του ναβαρονε)
8)αλικη(μπαζακι)

φιλε βασο καλημερα!

οταν λες οτι οι εν λογω κορασιδες κανουν body2body εννοεις το κλασσικο body2body σε στρωμα νερου με διαφορα λαδια. που σου κανουν γαμω το μασαζ (οχι αισθησιακο) με το ιδιο τους το σωμα. π.χ. με τα μουνοχειλα να σου κανουν μασαζ αυχενα! και τα λοιπα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε βασο καλημερα!

οταν λες οτι οι εν λογω κορασιδες κανουν body2body εννοεις το κλασσικο body2body σε στρωμα νερου με διαφορα λαδια. που σου κανουν γαμω το μασαζ (οχι αισθησιακο) με το ιδιο τους το σωμα. π.χ. με τα μουνοχειλα να σου κανουν μασαζ αυχενα! και τα λοιπα?
στο εν λογω ιδρυμα απο οσο ξερω στο πατωμα στο κανουν......

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Καλημέρα φίλε μου.....οταν εγώ γράφω κάποια πράγματα,περί συμπεριφοράς και περί χημείας,κάποιοι με ειρωνεύονται,κάποιοι με βρίζουν και ο κύριος Γιώργος κρίνει καλό να σβήνει τα posts τα οποία προφανώς θεωρεί "παπαριές".Αν μετρούσαμε πόσες παπαριές εχει γράψει ο ίδιος,θα χάναμε τον λογαριασμό....Αλλά βλέπεις,αυτός έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι......

Εν πάσει περιπτώσει,αν είχες διαβάσει προσεκτικότερα αυτά που είχα γράψει για το ποδομασάζ,δεν θα είχες φύγει.Διοτι έφυγες άδικα.....δυστυχώς! Η Τατιάννα δεν μπορούσε να γίνει πιο συγκεκριμένη,διότι προφανώς δεν σε ήξερε....Οταν σου είπς μασάζ με το πόδι και με το σώμα δεν κατάλαβες? αν είχες διαβάσει το δικό μου πόστ λίγες σελίδες πριν θα είχες κάνει ένα καταπληκτικό μασάζ με την Μαρία,ένα ξανθό κοριτσάκι γλύκα,στην συνέχεια body to body και φυσικά θα υπήρχαν και όλα τα άλλα....Και όλα αυτά μόνον με 80 ευρώ.....

Kαλημερα φιλε ,την Δευτερα θα παω παλι και θα παρω την Μαρια και...θα ενημερωσω μετα το πολυ πολυ να πεταξω αλλο ενα 80αρι. Παντως σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

καλημερα τατιανα!ολα καλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom