giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ελληνιδα ??Εγω σημερα πηγα με μια που δουλευε παλια εκει και τωρα δουλευει μονη της και μου ειπε και αυτη οτι εκλεισε.Ετσι μου ειπε ετσι σας λεω....
ελληνιδα ??Εγω σημερα πηγα με μια που δουλευε παλια εκει και τωρα δουλευει μονη της και μου ειπε και αυτη οτι εκλεισε.Ετσι μου ειπε ετσι σας λεω....
Ναιελληνιδα ??
γεματουλα ????
Λεπτουλα δουλευε πριν 2 χρονια περιπου εκει αλλα τωρα εχει κρατησει prive πελατες και κανει και διπλο με μια Φιλη τηςγεματουλα ????
Λεπτουλα δουλευε πριν 2 χρονια περιπου εκει αλλα τωρα εχει κρατησει prive πελατες και κανει και διπλο με μια Φιλη της
Θυμαμαι μια γεματουλα που δουλευε εκει πριν 2 χρονια ,ελληνιδα πολυ καλη στο μασαζ και σε ολα τα αλλα , εμενε νομιζω προς Χαιδαρι , ξαφνικα την εχασα και μου ειπαν οτι σταματησε ,δεν θυμαμαι το ονομα της , καπως παραξενο ,την θυμασαι παπαγιωργη?γεματουλα ????
Δεν μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος μπορει να δεχτει και αλλους πριβε ? Νομιζω οτι ξερω ποια ενοεις.Λεπτουλα δουλευε πριν 2 χρονια περιπου εκει αλλα τωρα εχει κρατησει prive πελατες και κανει και διπλο με μια Φιλη της
Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα χρήματα που απ' ότι έχω ακούσει (ακούω φωνές?) αρχίζουν από 100€. Είναι ότι πρέπει να πείς τον κινέζικο εθνικό ύμνο ανάποδα στραμμένος προς την Ανατολή ενώ μία παρθένα κοιτάει τη σπάλα κατσικιού από πρώτη γέννα για ν' αποφανθεί η ιέρεια του ερωτα αν θα σου κάτσει η όχι. Αν τέλος πάντων έχεις αρκετά χρήματα χρόνο και τύχη και τα περάσεις όλ' αυτά, κανόνισε να έχεις μαζί σου και σκουφάκι γιατί άμα σου κάτσει και σου πεί "εγώ δεν έχω" και δεν έχεις και συ, σε παίρνει ν' αρχίσεις να τρέχεις τσίτσιδος με τα λάδια στην Ορήμου προς το λόφο.εχω χάσει επεισόδια, με τι αντίτιμο φίλε μου, 80+?
και με ολιγον τι ψυχεδελικη ματιά και συμπεριφορα ??Θυμαμαι μια γεματουλα που δουλευε εκει πριν 2 χρονια ,ελληνιδα πολυ καλη στο μασαζ και σε ολα τα αλλα , εμενε νομιζω προς Χαιδαρι , ξαφνικα την εχασα και μου ειπαν οτι σταματησε ,δεν θυμαμαι το ονομα της , καπως παραξενο ,την θυμασαι παπαγιωργη?
Εγω δεν μπορω να δωσω τηλεφωνω αν την ξερεις πιστευω να ξερεις και το τηλεφωνο της γιατι και να σου το δωσω δεν προκειται να σε δεχτει χωρις να εχεις συστασεις κατι το οποιο δεν μπορω να κανω εφ οσον δεν σε γνωριζω εχω στειλει παντως αρκετους φιλουςΔεν μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος μπορει να δεχτει και αλλους πριβε ? Νομιζω οτι ξερω ποια ενοεις.
η λιτσα κανει παρτουζες με τη ντανιελα πρωην μαρια απο αχιλλεως η οποια δουλευηστην οδυσεια υπαρχει και μια ρωσηδα στο κολπο φιλη και αυτη αυτα τα τελευταια νεα απο το μετωπο αυτο.
Mπραβο !!! και οποτε πηγαινα και βιαζομουν ,μου ελεγε χαλαρωσε μην εισαι σφιγμενος ,το μασαζ για να το ευζαριστηθεις πρεπει νασαι χαλαρος και μου μιλαγε σιγα σιγα μεσα στο αυτι και δουλευε και την γλωσσα . Ποτε δεν αρνηθηκε οτι τησ ζητουσα.και με ολιγον τι ψυχεδελικη ματιά και συμπεριφορα ??