Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μήπως μπορεί καποιος να διευκρινήσει αν στην Ορημου μία ξανθιά με κουκλίστικο πρόσωπο (όχι ή Γιάννα) είναι η Βικτώρια ή η Ντανιέλα?
Με την ευκαιρία του post να παρατηρήσω ότι με τη βοήθεια του "φραπέ" επισκέφθηκα και το Ματζαγριωτάκη όπου συνάντησα έναν αξιοπερεπή χώρο, αυστηρό screening και 1-2 αξιόλογες παρουσίες (γιατί είχαν πλακώσει όλοι τα διπλά). Δοκίμασα Αννυ που ετοίμασε ένα καφεδάκι λόγω των συστάσεων που προανέφερα και μοίρασε απλόχερα υποσχέσεις για το μέλλον. Αννυ λεπτή, ξανθιά με καλή συμπεριφορά, φτωχό μασάζ και εμφάνιση καθαρά θέμα γούστου. Σε άλλους θ' αρέσει, σε άλλους όχι.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Θυμαμαι μια γεματουλα που δουλευε εκει πριν 2 χρονια ,ελληνιδα πολυ καλη στο μασαζ και σε ολα τα αλλα , εμενε νομιζω προς Χαιδαρι , ξαφνικα την εχασα και μου ειπαν οτι σταματησε ,δεν θυμαμαι το ονομα της , καπως παραξενο ,την θυμασαι παπαγιωργη?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Λεπτουλα δουλευε πριν 2 χρονια περιπου εκει αλλα τωρα εχει κρατησει prive πελατες και κανει και διπλο με μια Φιλη της
Δεν μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος μπορει να δεχτει και αλλους πριβε ? Νομιζω οτι ξερω ποια ενοεις.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
εχω χάσει επεισόδια, με τι αντίτιμο φίλε μου, 80+?
Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα χρήματα που απ' ότι έχω ακούσει (ακούω φωνές?) αρχίζουν από 100€. Είναι ότι πρέπει να πείς τον κινέζικο εθνικό ύμνο ανάποδα στραμμένος προς την Ανατολή ενώ μία παρθένα κοιτάει τη σπάλα κατσικιού από πρώτη γέννα για ν' αποφανθεί η ιέρεια του ερωτα αν θα σου κάτσει η όχι. Αν τέλος πάντων έχεις αρκετά χρήματα χρόνο και τύχη και τα περάσεις όλ' αυτά, κανόνισε να έχεις μαζί σου και σκουφάκι γιατί άμα σου κάτσει και σου πεί "εγώ δεν έχω" και δεν έχεις και συ, σε παίρνει ν' αρχίσεις να τρέχεις τσίτσιδος με τα λάδια στην Ορήμου προς το λόφο.
Αυτή τη σοφή συμβουλή μου την έδωσε ένας Jedai μαστερ για άλλο μαγαζί αλλά εφαρμόζεται καλύτερα στην Ορήμου λόγω του μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας για να πάς 3η πίστα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θυμαμαι μια γεματουλα που δουλευε εκει πριν 2 χρονια ,ελληνιδα πολυ καλη στο μασαζ και σε ολα τα αλλα , εμενε νομιζω προς Χαιδαρι , ξαφνικα την εχασα και μου ειπαν οτι σταματησε ,δεν θυμαμαι το ονομα της , καπως παραξενο ,την θυμασαι παπαγιωργη?
και με ολιγον τι ψυχεδελικη ματιά και συμπεριφορα ??

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Δεν μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος μπορει να δεχτει και αλλους πριβε ? Νομιζω οτι ξερω ποια ενοεις.
Εγω δεν μπορω να δωσω τηλεφωνω αν την ξερεις πιστευω να ξερεις και το τηλεφωνο της γιατι και να σου το δωσω δεν προκειται να σε δεχτει χωρις να εχεις συστασεις κατι το οποιο δεν μπορω να κανω εφ οσον δεν σε γνωριζω εχω στειλει παντως αρκετους φιλους

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αυτη που δουλευε στο sotai λεγοταν λια και ηταν πατρινια παντρευτηκε. πραγματιηταν το κατι αλλο.να ειναι καλα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
την μικαελα απο νεα σμυρνη την ψαχνω και εγω συναγωνιστη μπορει να εχει τωρα το πραγματικο της ονομα ετσι ειχα μαθειπριν καιρο την λενε αθηνα ειχε γαμω τα βυζια και ωραιο κορμακι.αν μαθεις τιποτα γραψετο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Μπράβο η Λίτσα. Και δεν φαινόταν επιχειρηματικό πνεύμα.
Πάντως μία φίλη της την είχε συχνά μέσα στην κουζίνα.

Και όχι, τηλέφωνο ούτε είχα ζητήσει, ούτε έχω.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η λιτσα κανει παρτουζες με τη ντανιελα πρωην μαρια απο αχιλλεως η οποια δουλευηστην οδυσεια υπαρχει και μια ρωσηδα στο κολπο φιλη και αυτη αυτα τα τελευταια νεα απο το μετωπο αυτο.

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που ειδα την μικαελα. τελευταια φορα ηταν στην ιλιαδα.
στην ιλιαδα παντως πρεπει να ειναι ακομα η φιλη της απο το προηγουμενο μαγαζι που ειχανε οι δυο τους.
η δημητρα, μια ξανθια.
(τι βυζακι ηταν αυτο που ειχε η μικαελα)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
η λιτσα κανει παρτουζες με τη ντανιελα πρωην μαρια απο αχιλλεως η οποια δουλευηστην οδυσεια υπαρχει και μια ρωσηδα στο κολπο φιλη και αυτη αυτα τα τελευταια νεα απο το μετωπο αυτο.

πως βρισκω τις κορασιδες αυτες περιεργε? delivery γινεται? γιατι μου πηραν οι σκατομπατσοι τις πινακιδες και δεν μπορω να κυκλοφορησω τωρα για 20 μερες

Ακουτε ρε με στερησαν την μπουρδελοελευθερια μου !!!  :headbang:  :headbang:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
και με ολιγον τι ψυχεδελικη ματιά και συμπεριφορα ??
Mπραβο !!! και οποτε πηγαινα και βιαζομουν ,μου ελεγε χαλαρωσε μην εισαι σφιγμενος ,το μασαζ για να το ευζαριστηθεις πρεπει νασαι χαλαρος και μου μιλαγε σιγα σιγα μεσα στο αυτι και δουλευε και την γλωσσα . Ποτε δεν αρνηθηκε οτι τησ ζητουσα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η μικαελα αγαπητε ειχε το μαγαζι στους αμπελοκηπους τοειχε μονη τηςαλλαηταν χαζη δεν ηξερε να το δουλεψη το εκλεισε και βρεθηκε σε ενα πισω απο το χιλτον το οποιο το ειχε ενας μαλακας εκλεισε και αυτοκαι χαθηκε στην ιλιαδαδε θυμαμε να ηταν υπηρχε μια δημητρα παλια πριν δυο χρονια η οποια δουλευη σε μια τραπεζα τωρα και κανει καμια αρπαχτη που και που δεν ειχαν ομως επαφη δεν τη ηξερε ηταν ομως κανονι και στενομουνικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom